Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
Biber salçası,peynir ve çay

Öğle:
Tavuk döner :18:

Akşam:
1 kase ayran çorbası

45 dk. zumba + 100 mekik + 30 dk. kemer
1 lt yeşilçay + 2 lt.su
Afiyet olsun. güzel olmuş
45 dk. zumbamı yaptım, ohh rahatladım Eki Görüntüle 382187

Ya kızlar, zumba programım bayagı uzun.İçind eher tür dans var, hip hop, break dans, latin dansı, çin dansı,salsa falan..
Basladıgımdan beri cesaret edemedigim kii dans vardı. FLAMENCO ve MEZDEKE... :9:

Az önce dur yapayım dedim, yaptım kolaymış ya :9:
Ben bu işi kıvırıcam valla Eki Görüntüle 382188

50 kilo olunca,bide bakıyomuşuz ki, profesyonel dansı olmuşum :60:
Vallaz mezdeke bile oynadım Eki Görüntüle 382190

Arada 1 lt. yeşilçayı hüplettim :7:
Ohhh.... :8:

sporlarda yapılmış maaşallh. benim arkdaşım burdaydı. sporda kaldı. burayada giremedim :(((

sıCAK karşılamanız için teşekkür ederim kızlar ihtiyacım vardı gerçekten.evet mutedeyyin senin olayını az çok hatırlıyorum cnm benim nikim değişti sende beni hatırlasın uruz ortak arkadaşşımızdı eski nikim ayseceylindi

İnşallah burada Her şey çok güzel olacak Ayşe'cim çok şükür öyle büyük bir problem yaşamadık şimdiye kadar inşallah olmaz da.

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
Biber salçası,peynir ve çay

Öğle:
Tavuk döner :18:

Akşam:
1 kase ayran çorbası

45 dk. zumba + 100 mekik + 30 dk. kemer
1 lt yeşilçay + 2 lt.su

Afiyet olsun Melekk :1:

ben bugün menümü yazmayayım kızlar bugün kaçamak günümdü haftada 1 gün izin veriyorum kendime ayrıca misafirim vardı.kaçamak günlerimi öyle denk getirmeye çalışıyorum.beslenme şeklim şöyle proteinle karbonhidartı aynı anda almıyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum.öğünlerimin yanında mutlaka salata ve yoğurt tüketiyorum

Çok güzel Ayşe ..
Benim son zamanlaRDA her gün kaçamak günüm oldu.
hangi ildesin bu arada ?

:1: iyi yapmışsın canım tabiki istemez canın yaniiiiii sürekli ben bile bazen günde iki bardak içince bıkıyorum

saol hilalim ya ne bilim cok erken yedim akşam yemegini 6 bile degildi saat ondan dedim bişi olmaz çok istedi pilav canım çünkü :52::52:

Afiyet olsun turtamm ..

:60: ooooooooooooh götüür hilalim afiyet olsun :60: ben de şöyle 61 62 ye ineyim koca bir iskenderi indircem mideye sonrasın da da künefe :60: :60:

Öküz kaçtı yine benim içime :17:

Kunefeyi hatay da yiyeceksin, Allah im yok oyle bir lezzet off:56::56::56:

Gönül de başladı gel bacım biz başka diyarlara kaçalım seninle durmadan yiyelim :1:

kızlar selam daha yeni girdim eve yorgunluktan bayılacam.
yetişemiyorum zamana ve internet de çok vaktimi alıyor.
o yüzden bir süre ayrılmak istiyorum.
çünkü sınav yaklaşıyor yaaa çocuklara yoğunlaşmam lazım.
onları sınava hazırlamak için ekders yapıyorum sabahları.
artık hergün saat 10 da okula gidicam.
akşam gelicam.
akşam da 4 gün özel dersim var.
hep bu saati bulacak.
o yüzden haziran başına kadar giremiycam.
bu kadar yoğunluğun arasında evdeki işleri yetiştiremiyorum.
o yüzden birsüre ayrılma kararı verdim.
bütün arkadaşlara başarılar.
buraya yazmayıncada rahatsız oluyorum.
en azından takımda değilim derim.
arada gelirim sizi ziyarete.
kendinize iyi bakın.

Tamam Ceren'cim bekleriz tekrar o zaman ..
Bu cuma izinli yazarız eğer kilonu bildirirsen cuma güzel olur ama.

hoşbulduk canım.karbonhidratla protein karışınca direk yağa dönüşüyor çünkü.sabah kahvaltı yumurta yersem yada menemen yanıda ekmek yemiyorum marul yada roka yiyorum.aynı şekilde et türü ve bakliyatın yanında da ekmek tüketmiyorum.

kçamağıma gelirsek bugün misafirim vardı.misafirlere karaköy pogaçası,sade ve haşhaşlı katmer,mercimekli köfte,torpil pasta yaptım.
poğaça hariç diğerlerinde birer parça yedim ama bu hafta başka kaçamk yok

Bu bilgiyi biliyorum ama bir türlü uygulayamadım ne güzel.
Off zeytinli karaköyü çok severim.
Mercimekli köfte uff gidiyorum ben ya :1:

güzel menü afiyet olsun.

afiyet olsun :))

tam diyetlik süpersin :))

sen naptın HİLAL ya beytiler meyve suları ooooooooooooooooooooo.bizimki de can ya. niye böyle yapıyonuz. canımız çekiyo:).şaka bir yana afiyet şeker olsun.

Ben şeyy ımm hatırlamıyorum ki uyur yer oldum galiba :17:

45 dk. zumbamı yaptım, ohh rahatladım Eki Görüntüle 382187

Ya kızlar, zumba programım bayagı uzun.İçind eher tür dans var, hip hop, break dans, latin dansı, çin dansı,salsa falan..
Basladıgımdan beri cesaret edemedigim kii dans vardı. FLAMENCO ve MEZDEKE... :9:

Az önce dur yapayım dedim, yaptım kolaymış ya :9:
Ben bu işi kıvırıcam valla Eki Görüntüle 382188

50 kilo olunca,bide bakıyomuşuz ki, profesyonel dansı olmuşum :60:
Vallaz mezdeke bile oynadım Eki Görüntüle 382190

Arada 1 lt. yeşilçayı hüplettim :7:
Ohhh.... :8:

Şu 5-10 dakika geçiğ diğer türe geçenler mi melek bu video?

menümü yazıp geçmişi okumaya devam edeim :60:
SABAH
2 dilim ekmek
domates
peynir
yeşil çay

ARA:SÜTLÜ KAHVE

ÖĞLE
kayısılı yoğurt

AKŞAM
3küçük pirzola
salata ayran

Çok güzel olmuş Hatice ..

Hilal,noluyo kzıım sana, iyimisin :1:

Melek ben ben değilim cidden değilim ama ya ne olduğunu anlayamadım ki :26:

tamam canım benim kurallarımla aynı neredeyse kabul ediyorum hepsini:46:

Tekrar hoşgeldin o zaman aramızaaa .. :16:

sevdiceği gelecek ya hiç umru değil :60: 100 kilo olup dönmese bari aramıza :60: :60:

Olmaz olmaz demeyin :1:

birde zayıflayacaktı o gelen kadar güüüyaa :63:

(kızdırayım azcık :1:)

Aman banane hiç de kızmadım :1:
Her halimle beğeniyor kii :60:
Geçen dedim bu sefer gelince dikkat edelim olur mu diye bananeee ya pizza yiyeceğiz burger yiyeceğiz kfc durmadan yiyelim diyor :1:
Sonuçta ben bu adamın yanında olacaksam o da beni böyle sevsin.
Geçen yeni bir hayatı izlerken soruyorum çok şişman olsam da beni sever misinnnn diye :60:
200 kilo olsan da severim aşkım dedi ben de kalkıp bir şey yedim ama ne hatırlayamadım :1:

Geçen dedim bu sefer gelince dikkat edelim olur mu diye bananeee ya pizza yiyeceğiz burger yiyeceğiz kfc durmadan yiyelim diyor :1:
Geçen yeni bir hayatı izlerken soruyorum çok şişman olsam da beni sever misinnnn diye :60:
200 kilo olsan da severim aşkım dedi ben de kalkıp bir şey yedim ama ne hatırlayamadım :1:

bak bak bak. 200 kilo olsa da severmiş. sevecek tabii ki de bundan gaza gelip yine birşeyler yenmiş. eşim yanımda sorup bende yesem mi. zaten farklı bir cevap verirse kafasını kırarım :) 57 kiloya yaklaşayım aynısını bende yapacağım :60:

İnşallah burada Her şey çok güzel olacak Ayşe'cim çok şükür öyle büyük bir problem yaşamadık şimdiye kadar inşallah olmaz da.

Çok güzel Ayşe ..
Benim son zamanlaRDA her gün kaçamak günüm oldu.
hangi ildesin bu arada ?

Afiyet olsun turtamm ..

Öküz kaçtı yine benim içime :17:

Gönül de başladı gel bacım biz başka diyarlara kaçalım seninle durmadan yiyelim :1:

Tamam Ceren'cim bekleriz tekrar o zaman ..
Bu cuma izinli yazarız eğer kilonu bildirirsen cuma güzel olur ama.

Bu bilgiyi biliyorum ama bir türlü uygulayamadım ne güzel.
Off zeytinli karaköyü çok severim.
Mercimekli köfte uff gidiyorum ben ya :1:

Ben şeyy ımm hatırlamıyorum ki uyur yer oldum galiba :17:

Çok güzel olmuş Hatice ..

eşimin görevi nediyle doğudayız şuanda bu sene tayinciyiz ama çok şükür.eşim askeri personel haftada 2 gün eve gelebiliyor bu yüzden çarşamba ve pazar günleri uğrayamayabilrim çünkü kısıtlı görüşüyoruz neti falan açmıyoruz genelde ama yine uğramaya çalırım o günlerde de.

şuan moral bozukluğum kalmadı sayenizde kızlar rahatladım.kendimi tanıtayım kg 65,2 boyum 170 hedefim ise 52
öğretmenim ama çalışmıyorum haziran 24 te 3 yaşına girecek bir kızım var:nazar:

bak bak bak. 200 kilo olsa da severmiş. sevecek tabii ki de bundan gaza gelip yine birşeyler yenmiş. eşim yanımda sorup bende yesem mi. zaten farklı bir cevap verirse kafasını kırarım :) 57 kiloya yaklaşayım aynısını bende yapacağım :60:

:60: Bahane bulmak istersen diyecektim ki ne yapıyorum ben ya kötü örnek olmayayım :1:
Bizimkinin tek derdi evlenince nasıl kapıdan geçirirken kucağına alacak :1:

eşimin görevi nediyle doğudayız şuanda bu sene tayinciyiz ama çok şükür.eşim askeri personel haftada 2 gün eve gelebiliyor bu yüzden çarşamba ve pazar günleri uğrayamayabilrim çünkü kısıtlı görüşüyoruz neti falan açmıyoruz genelde ama yine uğramaya çalırım o günlerde de.

şuan moral bozukluğum kalmadı sayenizde kızlar rahatladım.kendimi tanıtayım kg 65,2 boyum 170 hedefim ise 52

Allah kolaylık versin son günleriniz desene Ayşe kızın var babadan uzak ne kadar zor zamanlar ..
Benim de sevdiceğimin tayini belli olacak inşallah mayıstaa ..
Senin branşın ne ?
Aaa boyumuz aynıymış hedeflerimiz de yakın ..

Hatice bu arada şaka bir yana ben korkar oldum kendimden bir kaç gün önce gece elimde bıçakla uyandım

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. imdaaaaaaaaaaatttttttttttt. napiyon kız sen. Allah bilir çevrende koyun,keçi, tavuk bulsan keseceksin. zaten uyur gezersin. bir kalkmışsın kuzu çevirme yapmışsın. bi tek kemikler kalmış :60: :60: :60:

Afiyet olsun. güzel olmuş

sporlarda yapılmış maaşallh. benim arkdaşım burdaydı. sporda kaldı. burayada giremedim :(((
yaptım tabi :8:

evet, en kısa 3 dk. en uzunu 7 dk.
gecişi cok güzel. orta derece baslıyo, yavaslıyo yine birden hızlanıyo videolar..
hızlı videonun arklasında yavas video geliyo, dinleniyorum o zaman :1:

yaaa cok sever 200 kilo halini.. sen öyle san.. sevse bile içinde neler der allah bilir :60:
o gelince dikkatli ol, gecen aldıkların yüzünden az üzülmedin dimi :57:
çoook eskilerde mi kaldı :60:

teşekkürler canım. Bu arada mazeretin de süper. sizi gidiler sizi :60: öğrencilerim gibi oldunuz. mazeret üretmede sınır yok :60: :60:
evet şöööyle 2 hafta kadar,çokda uzak degil :1:

aman kalmasın tabi...
boşveeeer , salla gitsin, herkesin hak etiigini görür.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. imdaaaaaaaaaaatttttttttttt. napiyon kız sen. Allah bilir çevrende koyun,keçi, tavuk bulsan keseceksin. zaten uyur gezersin. bir kalkmışsın kuzu çevirme yapmışsın. bi tek kemikler kalmış :60: :60: :60:

Ben zaten hayvanların orasını burasını incelemeyi çok severim.
Aa bu şu organı sinirleri gördün mü gibisinden :1:
ama kurban kendim olunca kötüydü :1:

:60: Bahane bulmak istersen diyecektim ki ne yapıyorum ben ya kötü örnek olmayayım :1:
Bizimkinin tek derdi evlenince nasıl kapıdan geçirirken kucağına alacak :1:

Allah kolaylık versin son günleriniz desene Ayşe kızın var babadan uzak ne kadar zor zamanlar ..
Benim de sevdiceğimin tayini belli olacak inşallah mayıstaa ..
Senin branşın ne ?
Aaa boyumuz aynıymış hedeflerimiz de yakın ..

evet bitiyor inş. bu sene 2.senemiz.çok zor gerçekten çok özlüyor babasını tabi bende
senin eşinin mesleği nedir? inş. güzel bir yere gidersiniz.benim branşım edebiyat

yaptım tabi :8:

evet, en kısa 3 dk. en uzunu 7 dk.
gecişi cok güzel. orta derece baslıyo, yavaslıyo yine birden hızlanıyo videolar..
hızlı videonun arklasında yavas video geliyo, dinleniyorum o zaman :1:

yaaa cok sever 200 kilo halini.. sen öyle san.. sevse bile içinde neler der allah bilir :60:
o gelince dikkatli ol, gecen aldıkların yüzünden az üzülmedin dimi
:57:
evet şöööyle 2 hafta kadar,çokda uzak degil :1:

Aaa o zevkliydi evet ben de onu yapmıştım Melek ..
Hiphoplar hoş ..

Off haklısın ama ne biliyim kaçam karıştı işte :1:

evet bitiyor inş. bu sene 2.senemiz.çok zor gerçekten çok özlüyor babasını tabi bende
senin eşinin mesleği nedir? inş. güzel bir yere gidersiniz.benim branşım edebiyat

Eşim değil erkek arkadaşım .
O da askeri personel inşallah bakalım istediğimiz gibi olur da biter şu stresler.
Edebiyat ne güzel çok severim edebiyatı.

heeeeeeee sen öyle san 200 kilo severmüüüüşş :60: :60:

Ben zaten hayvanların orasını burasını incelemeyi çok severim.
Aa bu şu organı sinirleri gördün mü gibisinden :1:
ama kurban kendim olunca kötüydü :1:

dikkat et kendine. İnsan arada psikopata bağlıyor. Neyseki birşey olmamış. kesici şeyleri ortada bırakma.
Bu arada korkmaya başladım ben. ya kaçamak yapıyonuz.:60: bıçakla uyanıyorsunuz. :60: noluya ya.korku filmine dönmeye başladı. :)

Back
X