Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım. Yazarken benimde aklıma geldi. Acaba diyorum bir süre denesem mi o nesfit diyetini. Gerçi bugün kahvaltıda peynir yiyemediğim için canım peynir istedi nedense. Ben en iyisi aynı düzen gideyim.
Canım eski tarihi görmemiştim ama başından beri 12si yazdı diye biliyorum.
8 marttaydı onunla karıştırmış olabilir misin ?
Teşekkür ederimm![]()
Canlarım ben akşam yemeğini hazırlayıp dönüyorum tekrardan. Boş bırakmayın burayı yoksa çekerim kulaklarınızı![]()
Bence belli bir kalıba girme Ebru'cum bu şekilde gayet iyisin ..
Olabilir canım yaaaa. Sanırım ben onunla karıştırdım. Bende yarın gidecektim kuaföre. O zaman bir hafta daha bekleyeceğim. Bu ay kötü oldu tarih yaaa.
Teşekkürler Hilal'cim. Farkındaysan bende mesajın sonunda senin gibi düşünüp çevirdim
Fark etmem miii
Zor geldi dimiii![]()
Nasıl anladın yaaaaaaaaaaaaaa
Benim ruhumda var yaaaa ben belli bir kalıba giremem.
kızlar merhaba kankam nasılsın ?kaç gündür internetimde sorun vardı giremiyordum nasılsınız bakayım
ben geldim kimse kalmadı yaaaa küstümmmbu gün kü menüme bir bakın sabah 6.30 da kalktım ne oluyorsa erkenden uyandım
kahvaltı:menemen 1 dilim ekmek bol yeşillik
öğlen:arkadaşıma gittim 1 dilim kek ince bir dilim ama yarımda gözleme yedim
saat3 gibi bir adet soda
akşam 1 kase mercimek çorba yanında salata yalnız bugün parkta 3km yürüdüm arkadaşıma yürüyerek gittim beraber alışveriş merkezine gittik yürüyerek yani epey yürüdüm keki eritmişimdir demi?çok su içemedim ama akşam içecem bu arada ebru sabah tartıldım 84.3 yuppii oluyor galiba![]()
kızlar merhaba kankam nasılsın ?kaç gündür internetimde sorun vardı giremiyordum nasılsınız bakayım
ben geldim kimse kalmadı yaaaa küstümmmbu gün kü menüme bir bakın sabah 6.30 da kalktım ne oluyorsa erkenden uyandım
saat3 gibi bir adet soda
akşam 1 kase mercimek çorba yanında salata yalnız bugün parkta 3km yürüdüm arkadaşıma yürüyerek gittim beraber alışveriş merkezine gittik yürüyerek yani epey yürüdüm keki eritmişimdir demi?çok su içemedim ama akşam içecem bu arada ebru sabah tartıldım 84.3 yuppii oluyor galiba![]()
Elmaliturtaya atıyoruz AYşe'cim ..
Amanın senin kız baya cadı desene 2 kez Allah kolaylık versin![]()
Afiyet olsun Ebru'cum ..
Ben de ygs sorularına baktım.
Fen soruları çok iyiydi, genelde az bilgi ve yorum yeterliydi ama bazı sorularda full bilgi ayırıcı bir test olmuş iyi not verdim![]()
saat3 gibi bir adet soda
canım sorma hemde ne cadı. okuyor musun hilalcim sen
kek ve gözleme dışında güzel menü canım
Misafirlerimi biraz once gonderdim gecmise bir bakayim
saat3 gibi bir adet soda
Kaçamak yok dimiii![]()
![]()
Herkes soylemis ama gozleme ve kek olmasa iyimis olan olmus artik
sporun hic olmamasindan iyi,
yesil cayi ve suyu bol icmeye calis canim ..
Diger menu alintilari cikmamis,
ebrucum senin menulerde azaldi bunun icin ozen gosteriomusun yoksa kendiliginden gelisen bir durum mu.?
peki doyabiliyor musun bu menulerle??
hILal cim senin menu cok guzel afiyet olsun,
ustune spor da yapabilseydin tam nazarlik olurdu ...
Kiz muti cif kofteyi fazla kacirmadin ins
Baska menusunu unuttugum war mi :44: