Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben akşam yemeğini hazırlayıp dönüyorum tekrardan. Boş bırakmayın burayı yoksa çekerim kulaklarınızı :9:

Teşekkürler canım. Yazarken benimde aklıma geldi. Acaba diyorum bir süre denesem mi o nesfit diyetini. Gerçi bugün kahvaltıda peynir yiyemediğim için canım peynir istedi nedense. Ben en iyisi aynı düzen gideyim. :9:

Bence belli bir kalıba girme Ebru'cum bu şekilde gayet iyisin ..

Canım eski tarihi görmemiştim ama başından beri 12si yazdı diye biliyorum.
8 marttaydı onunla karıştırmış olabilir misin ?

Teşekkür ederimm :17:

Olabilir canım yaaaa. Sanırım ben onunla karıştırdım. Bende yarın gidecektim kuaföre. O zaman bir hafta daha bekleyeceğim. Bu ay kötü oldu tarih yaaa.

Canlarım ben akşam yemeğini hazırlayıp dönüyorum tekrardan. Boş bırakmayın burayı yoksa çekerim kulaklarınızı :9:

Afiyet olsun Ebru'cum ..
Ben de ygs sorularına baktım.
Fen soruları çok iyiydi, genelde az bilgi ve yorum yeterliydi ama bazı sorularda full bilgi ayırıcı bir test olmuş iyi not verdim :1:

Olabilir canım yaaaa. Sanırım ben onunla karıştırdım. Bende yarın gidecektim kuaföre. O zaman bir hafta daha bekleyeceğim. Bu ay kötü oldu tarih yaaa.

Saolsun Aycangül bu ay benim doğum tarihime göre bir tarih çıkardı özel olarak ..
Zamanı da tam bana uygun geldi çok iyi oldu.

kızlar merhaba kankam nasılsın ?:3:kaç gündür internetimde sorun vardı giremiyordum nasılsınız bakayım

ben geldim kimse kalmadı yaaaa küstümmm:25::19::19: bu gün kü menüme bir bakın sabah 6.30 da kalktım ne oluyorsa erkenden uyandım
kahvaltı:menemen 1 dilim ekmek bol yeşillik
öğlen:arkadaşıma gittim 1 dilim kek ince bir dilim ama yarımda gözleme yedim
saat3 gibi bir adet soda
akşam 1 kase mercimek çorba yanında salata yalnız bugün parkta 3km yürüdüm arkadaşıma yürüyerek gittim beraber alışveriş merkezine gittik yürüyerek yani epey yürüdüm keki eritmişimdir demi?çok su içemedim ama akşam içecem bu arada ebru sabah tartıldım 84.3 yuppii oluyor galiba:52:

kızlar merhaba kankam nasılsın ?:3:kaç gündür internetimde sorun vardı giremiyordum nasılsınız bakayım

Hoşgeldin Aslıı ..

ben geldim kimse kalmadı yaaaa küstümmm:25::19::19: bu gün kü menüme bir bakın sabah 6.30 da kalktım ne oluyorsa erkenden uyandım
saat3 gibi bir adet soda
akşam 1 kase mercimek çorba yanında salata yalnız bugün parkta 3km yürüdüm arkadaşıma yürüyerek gittim beraber alışveriş merkezine gittik yürüyerek yani epey yürüdüm keki eritmişimdir demi?çok su içemedim ama akşam içecem bu arada ebru sabah tartıldım 84.3 yuppii oluyor galiba:52:

Kekle gözleme olmamış biz bir parça diyoruz ama ciddi anlamda kalorileri çok yüksek.
Bir gözleme mesela 500-600 kalori.
Kek de yapılışına göre değişse de 300-400 kalori.
Kaç dakika da yiyorsun ?
15 dakika de.
Eritmen için kaç dakika gerekli.
1 saat yürüyüş 100 kalori civaro.
Yani düşün 7-8 saat yürümek gerekli.
Kaçamak yaparken böyle düşünebilirsin.

Oyyyy benim kuzucum gelmiş. Bende seni aramayı düşünüyordum neden gelmiyorsun diye. Sevindim düzelmesine internetin.

saat3 gibi bir adet soda

Eğer öğlen o kaçamakları yapmasaydın bekli şimdiye 83 ü görürdün. Kek ve gözleme harici güzel olmuş menün. Hilal'de yazmış aynısını. Ama yürüyüşün iyi olmuş.

Elmaliturtaya atıyoruz AYşe'cim ..

Amanın senin kız baya cadı desene 2 kez Allah kolaylık versin :1:

Afiyet olsun Ebru'cum ..
Ben de ygs sorularına baktım.
Fen soruları çok iyiydi, genelde az bilgi ve yorum yeterliydi ama bazı sorularda full bilgi ayırıcı bir test olmuş iyi not verdim :1:

canım sorma hemde ne cadı. okuyor musun hilalcim sen

saat3 gibi bir adet soda

kek ve gözleme dışında güzel menü canım

saat3 gibi bir adet soda

Herkes soylemis ama gozleme ve kek olmasa iyimis olan olmus artik
sporun hic olmamasindan iyi,
yesil cayi ve suyu bol icmeye calis canim ..

Kaçamak yok dimiii :47:

• :47:

:1::1::1:

Diger menu alintilari cikmamis,
ebrucum senin menulerde azaldi bunun icin ozen gosteriomusun yoksa kendiliginden gelisen bir durum mu.?
peki doyabiliyor musun bu menulerle??

hILal cim senin menu cok guzel afiyet olsun,
ustune spor da yapabilseydin tam nazarlik olurdu ...

Kiz muti cif kofteyi fazla kacirmadin ins :47:

Baska menusunu unuttugum war mi :44:

Herkes soylemis ama gozleme ve kek olmasa iyimis olan olmus artik
sporun hic olmamasindan iyi,
yesil cayi ve suyu bol icmeye calis canim ..

:1::1::1:

Diger menu alintilari cikmamis,
ebrucum senin menulerde azaldi bunun icin ozen gosteriomusun yoksa kendiliginden gelisen bir durum mu.?
peki doyabiliyor musun bu menulerle??

hILal cim senin menu cok guzel afiyet olsun,
ustune spor da yapabilseydin tam nazarlik olurdu ...

Kiz muti cif kofteyi fazla kacirmadin ins :47:

Baska menusunu unuttugum war mi :44:

Giremedim gitti bir türlü spor havasına 2-3 gün sonraya bırakıyorum tüm sporlarımı :1:

Ve menum ta ta taaammmm :52::52::52::32::32:

Kahwalti:
1 bardak yesil cay
Menemen
Bir dilim ekmek

Oglen:
Menemen
1 kase yogurt

Ara:
1 bardak sutlu kahwe

Aksam:
1 tane icli kofte