Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

KIzlar ben kaçıyorum görüşmek üzere, bir süre yokum malum ..
Kendinize iyi bakın emi ?
Bol bol eriyin ben gelene kadar.
Öpüyorum hepiciğiniziiii

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 35 ziyaretçi)

Ne oluyor buradaaaa ..

Ooooooo bu ne böyle...........

Hilal'cim inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz canım.
Kızlar ben de çıkıyorum. Önümüzdeki iki hafta burada olamayacağım annemlere gideceğim için yokum buralarda. Hepiniz Allah!a emanet olun canlar...

Herkes soylemis ama gozleme ve kek olmasa iyimis olan olmus artik
sporun hic olmamasindan iyi,
yesil cayi ve suyu bol icmeye calis canim ..

:1::1::1:

Diger menu alintilari cikmamis,
ebrucum senin menulerde azaldi bunun icin ozen gosteriomusun yoksa kendiliginden gelisen bir durum mu.?
peki doyabiliyor musun bu menulerle??

hILal cim senin menu cok guzel afiyet olsun,
ustune spor da yapabilseydin tam nazarlik olurdu ...

Kiz muti cif kofteyi fazla kacirmadin ins :47:

Baska menusunu unuttugum war mi :44:

Hayır canım yaaaa özel bişey yapmıyorum. Bende farkettim. Mesela her sabah iki dilim ekmek yerdim artık nedense 1 dilimle doymaya başladım. En başlarda imkanı yok 1 kase nesfit gözümü bile doyurmazdı şu aralar kendimi çok yemiş gibi hissediyorum. Sanırım zamanla böyle oldu.

Ve menum ta ta taaammmm :52::52::52::32::32:

Kahwalti:
1 bardak yesil cay
Menemen
Bir dilim ekmek

Oglen:
Menemen
1 kase yogurt

Ara:
1 bardak sutlu kahwe

Aksam:
1 tane icli kofte
salatalik domates

Su:3 lt
Yesil cay:4 bardak

Afiyet olsun canım. İçli köftede yarasın. Ben bayılırım içli köfteye. Bide antakya'da onun kızartmasını yaparlar. Böyle uzun uzun olur isminede oruk derler. Tadı muhteşem ama.

Oda arkaadaşım mantı yaptı ..

Ne desem boş şimdi. Ah bi yakın olsaydınız :60: Ben onu Hansel ile grateldeki gibi beslerdim ama uzaksınız :9: Evdekilere öyle yapıyorum. Canım bişeymi çekti alıyorum marketteen eşimle kızıma yediriyorum. Onlar yiyince ben yemiş gibi oluyorum. Mesela bugün cips aldık onlara ben seçtim ama ben yemedim.

Hayır deme moduna geçtim ya artık ne gelirse gelsin yemem canım ..

Aferin Hilal'ime. İşte gerçek Hilal bu. Sonunda çıkartabildin içindeki yaratığı :60:

Ne oluyor buradaaaa ..

Bende yokum ama ne hikmetse. Kim çekti acaba ? Ben bile görmedim bu kadarını :60:

Öpüyorum hepiciğiniziiii

Bizde seni öpüyoruz kuzucuğum. İnşallah sende çok kilo almadan dönersin. Özlicez seni anacım :5:

Ooooooo bu ne böyle...........

Hilal'cim inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz canım.
Kızlar ben de çıkıyorum. Önümüzdeki iki hafta burada olamayacağım annemlere gideceğim için yokum buralarda. Hepiniz Allah!a emanet olun canlar...

Oooooo giden gidene yaaaaa. Kendimi terkedilmiş gibi hissetmeye başladım. Betül'cüm çok sevgili rakibem. Senin için kilo almadan dön diyemeyeceğim. Sen serbestsin istediğini yeee kiii ben kazanayım yarışı :9:

Şaka bi yana senide özleyeceğiz. Çabuk gelin emi :5:

Hoşgeldin Aslıı ..

Kekle gözleme olmamış biz bir parça diyoruz ama ciddi anlamda kalorileri çok yüksek.
Bir gözleme mesela 500-600 kalori.
Kek de yapılışına göre değişse de 300-400 kalori.
Kaç dakika da yiyorsun ?
15 dakika de.
Eritmen için kaç dakika gerekli.
1 saat yürüyüş 100 kalori civaro.
Yani düşün 7-8 saat yürümek gerekli.
Kaçamak yaparken böyle düşünebilirsin.
[/QUO
yaaaa olmadı biliyorum ayyy gezmeye gidince de böyle oluyor işte evde olsam onu yemezdim ,neyse kek zaten ince bir dilimdi .gözlemede hani şu elde açılan var ya ince, kalın yufkadan olan değil.işte onun yarısı, ayyyy yemişim bitmş daha neyin yorumunu yapıyosam bu gün tam gaz devammm canlarım

günaydınnnnnn herkese günaydın güneşli güzel bir güne benziyor ,yapacak çok işim var temizlik çamaşır ütü pöfffffff ebru yarın nöbetçiyim 3 de acildeyim

günaydınnnnnn herkese günaydın güneşli güzel bir güne benziyor ,yapacak çok işim var temizlik çamaşır ütü pöfffffff ebru yarın nöbetçiyim 3 de acildeyim

Sanada günaydın canım. Bugün ara ara uğra. Yarın ben gelirim yanına çıkışta. Dün dünde kaldı bidahaki sefere daha dikkatli olursun. Benimde çok işim var ama iş bitmiyor zaten. Takma kafana. Kolay gelsin canım. :16:

Gunaaayyyyddiiiiiinnnnn:52::52::52::52:
Hawa hafif gunesli burda o kadarcik isildamasi bile beni mutlu ediyor :12::12::32::32::32:

Öpüyorum hepiciğiniziiii

Ozlicez seni Hilal, cok kilo almadan donersin sen inaniyorum sana ...
3 haftadan gelicektin demi o zamana kadar 8 kilo werebilir miyim ben :DDD ins hedefime ulasirim sn gelene kadar cok dusuk bir ihtimal sanirim :1::1:

Hayır canım yaaaa özel bişey yapmıyorum. Bende farkettim. Mesela her sabah iki dilim ekmek yerdim artık nedense 1 dilimle doymaya başladım. En başlarda imkanı yok 1 kase nesfit gözümü bile doyurmazdı şu aralar kendimi çok yemiş gibi hissediyorum. Sanırım zamanla böyle oldu.

Afiyet olsun canım. İçli köftede yarasın. Ben bayılırım içli köfteye. Bide antakya'da onun kızartmasını yaparlar. Böyle uzun uzun olur isminede oruk derler. Tadı muhteşem ama.

Benim yedigimin ici patatesliydi canim fazla sewmem..
Antakya'da okudugum donemde cok yerdim oranin icli koftesini dedigin gibi "oruk" diyorlar orda, unv li bir
arkadasimin annesinin elinden yemistim cok cok lezzetli yapmisti elleri dert gormesin :16:

Canim zamanla mide kuculuyor iste seninkide oyle olmus ne guzel ..

Gunaaayyyyddiiiiiinnnnn:52::52::52::52:
Hawa hafif gunesli burda o kadarcik isildamasi bile beni mutlu ediyor :12::12::32::32::32:

Günaydın canım hoşgeldin. Burda da güneş bir çıkıyor bir kayboluyor.

Ozlicez seni Hilal, cok kilo almadan donersin sen inaniyorum sana ...
3 haftadan gelicektin demi o zamana kadar 8 kilo werebilir miyim ben :DDD ins hedefime ulasirim sn gelene kadar cok dusuk bir ihtimal sanirim :1::1:

Benim yedigimin ici patatesliydi canim fazla sewmem..
Antakya'da okudugum donemde cok yerdim oranin icli koftesini dedigin gibi "oruk" diyorlar orda, unv li bir
arkadasimin annesinin elinden yemistim cok cok lezzetli yapmisti elleri dert gormesin :16:

Canim zamanla mide kuculuyor iste seninkide oyle olmus ne guzel ..

Seninle ortak noktamız çokmuş canım yaaaa. Antakya Kayseri :9:

Evet sanırım midem küçülmüş. İyide oldu bu beni çok mutlu ediyor.

Bugün dünki yeni hayatın finalini seyrettim. Dışarda da bırakmıyorlar yani yarışmadan çıksanda 250 binlira için hala şansın oluyor. Dışarda da ilgileniyorlar ve ben buna çok sevindim. Artık hepsi bilincinde buda beni mutlu etti.

Sen onu birde Melek'e sor bakim tavuk yiyebiliyor mu :60::60:

Hilal'cim yaaaa öğlen pırasa yedim. Akşam yine pırasa yesemmi diye düşünüyorum yoksa nesfit mi yesem. Karar veremedim. Vakit geçiyor. Sen ne dersin?
:1: tavuk arada yesemde, cok tiksiniyorum artık,cazip gelmiyor :9:

Olabilri tabiki canım.
PAylaşım yüksek olduğunda, paylaşımların içeriğine de bağlı olarak motivemiz artıyor.
Mesela geçen konuşma oldu biliyorsun Ezgi falan da geldi o gün baya konuştuk ve ben ondan sonra dedim kendime niye buradasın neden daha fazla uğraşmıyorsun yazık değil mi sürekli kilo verme düşüncene ve o günden beri çok iyiyim.
Her şeye hayır diyebiliyorum.
Normalde Cuma günü kaçamak yapardım bakmadım bile yüzüne.

Aslında evet kendimizi tek tek eleştirmeliyiz.
Hatta bir fikrim var cuma günü hepimiz tek tek birbirimiz hakkında yorum yapsak belki eksiklerimizi yanlışlarımızı daha iyi fark ederiz.

Bir de bu hafta sonuçlarımız pek de kötü değildi.
Ben kendi adıma daha kaçamaksız bir hafta geçirseydim kendim içinde takım içinde daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Melek elinden geleni yaptı onun artı çıkması hiç problem değildi bence ama herkes yorum yapabilir nedeni hakkında belki birisi düşünmediğimiz bir şeyi fark eder.
Gönül bu hafta buradan uzak kalmanın da etkisiyle çok kaçamak yaptı bence.
O şekilde olmasa 3. oluyorduk zaten ama bu hafta farkına vararak daha da azimli olacak diye düşünüyorum.
öz eleştiri çözüm olabilir bencede...
Teşekkürler canım :16:

Mesela bende kendimden şöyle bir örnek vereyim. Spor yapmadan kilo veriyorum ve vücudumda bunun eksilerini görmeye başladım. Benimde spor yapıp sıkılaşmam lazım ama ben yine kızımdan dolayı çıkamıyorum dışarıya. Kızımı bırakacak kimse olmadığı için istediğim gibi çıkamıyorum dışarıya. Ama havalarda biraz düzeldi. İnşallah bundan sonra başlayacağım yavaş yavaş spora.
sende evde spor yapamıyorsun degilmi :44:
bende hiç çıkamıyorum ama mecbur evde yapıyorum
MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 tabak pırasa yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su
agiyet olsun

Ne oluyor buradaaaa ..

aaaaa onlarda kim :60:
Öpüyorum hepiciğiniziiii

görüşürüz hilalcim..

Selam Kızlar... :3:

Dün annemlerde kaldım.. Çiğköfte yicem diye, öğlen yemek yemedim..
Bugünde gözleme yapacakmış annem... Kıymalı, peynirli,ıspanaklı falan.. :56:

Kaçtım hemen evden :60:
" diyetimi sabote etmeye mi calısıyorsun sen anne" dedim, gülüyor bana :1:
" 2 gün üst üste kaçamk yapamam" dedim :1:

Velhasıl şu an evdeyim... Eşim evi darmadagın etmiş, toparlayayım..
Bulasıklarım var, yemek yapıcam.. bir ara ugrarım yine...

Dünkü menüm:

Sabah:
2 dilim denge ekmek
1/2 porsiyon menemen
3 zeytin ve çay

Ara:
1 yeşil elma
3 cubuk kraker

Akşam:
8 adet çiğköfte
1 kase yogurt corbası

2 lt.su + 1 lt. form çayı

gideli 3 hafta oldu turti ve 2.5 kilo aldım
bugün ölçümü aldım anam çok fazla hepsi göbek ve popo da birikmiş:27:
çok sıkı bir diyete girmeliyim
ne yaptım ben kendime :18:ah anne ah

hoşbulduk canım
nasılsın gönülcüm kilolar gidiyor mu?

ayy neyse canım son zamanlarda aldıgın için verirsin kısa zamanda oturmadan o kilolar

:1: ooo akşamda cerezleri götürdü valla :9:

kayınbabanın iyi olmasına sevindim.
sen nasılsın?

biraz kilo verikten sonra listeye girmen daha mantıklı gülçin cim...

hoşgelmişsin..

almaz o hain :1:

görüşürüz hatice...

günaydın ebru..

günaydın gülçin...
ohh ne güzel bisiklete binsin tabi, havalar süper

ay bende bisiklletimi çıkartcam yaw bineyim gene :1:

Kızlar ya.. moralim bozuk...
Dün o kadar dikkat ettim, 68.4... :14:

ya desemki yemekten sonra kaçamak yapıyorum,tmm dicem.
ama onuda yapmadım.
Üfff iyice sinirlerim bozuldu valla...

Bugünde annem diyo , çiğköfte yemeye gel :14:
gitmesem kızıyor durmadan...

bende bugün fazla çıktım 400 gr. demekki arada oluyor öyle

Kızlar galiba sevdiceğim izin işini halletti gibi .
Çok mutlu oldum birden ortaya çıkınca.
Pazartesi falan gelecek gibi gözüküyor ama hala kesin değil.
Ben bugünden itibaren izine ayrılayım.
Eğer son anda bir şey çıkar gelemezse 3-4 günü kendime ayırır üstündeki sıkıntıları atmaya çalışırım
Ama gelirse;
15 gün falan sürer heralde.
Melek'cim listeleri halledersin olur da işin olursa kızlar da biliyor zaten ..
Mesaj sayımlarını da sen not alırsan sevinirim bu hafta.
Umarım döndüğümde herkes daha da zayıflamış olur.
BUgün akşama kadar girerim zaten yine ..

ayy hadi sevindim senin adına hilalim :1:

ya acaba sandalozdan olabilir mi :44:
2 haftadır onu kullanıyorum...

onu bırak da dene canım zaten kullanma öyle şeyler yaw gerek yok bence normal diyet ve sporla gitmeyecek kilo oldugunu düşünmüyorm

Selam nabersiniz kizlar, bugun misafirim gelicek
erkenden kalkip is basi yaptim en son dus alip daha yeni oturdum ..

Hilal sewdiceginin gelecek olmasina cok sewindim senin adina,
bir ihtimal gelmeyebilir demissin olsun ama gelir insallah ..

Bugun disim fena agriyor ya kizlar ayin 3 unde dolgu yaptirmistim
hala o disimle bisey yiyemiyorum olurda kazara bir yiyecek o tarafa kacarsa
cok aciyor normal mi ki:44:

normal değil canım şimdiye yrahtaca yemeık yemen lazımdı bence kanal tedavilik senin dişin

Teşekkürler canım :16:

Mesela bende kendimden şöyle bir örnek vereyim. Spor yapmadan kilo veriyorum ve vücudumda bunun eksilerini görmeye başladım. Benimde spor yapıp sıkılaşmam lazım ama ben yine kızımdan dolayı çıkamıyorum dışarıya. Kızımı bırakacak kimse olmadığı için istediğim gibi çıkamıyorum dışarıya. Ama havalarda biraz düzeldi. İnşallah bundan sonra başlayacağım yavaş yavaş spora.

Ben de sporu çok ihmal ettim ama hiç içimden gelmiyor son zamanlarda ve biliyorum başlasam devamı gelecek, başlamak lazım ..

sporu aksatmayın kızlaaaaaar :20::20: sporun çok etkisi var gerçekten

Benim imkanım yok Hilal'cim. Ben zaten şuan senin yerinde olsam kimse durduramaz beni. Şuan kendimi düşündümde ben senin yaşlarındayken 50 kiloydum. Ama hiç duramazdım yerimde. Sonradan ne hale gelmişim yaaaa :9:

sen gene cocuk dogurdun normaldir ya biz dogurmadık etmedik kilolara bak birde dogursak ne hale gelcez demekki :60: :60:

Back
X