Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya kas oranı arttıgı için mi öyle oluyor acep ben de anlamadım neyse bakalı bu cuma nasıl cıkıcam gecen de böyle oldu 2 kilo gitti keşke bu haftada öyle olsa ne kaa güzel olur :26::26:

Kas oranı olabilir ama kas şişkinliğinden de olabilir turtam.
İnşallah öyle olur bu hafta da.

Günaydın sevgili takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:

Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Bide kötü bir başağrısı var. Sanırım yine havalardan Konya'da bugün hava kapalı.

Yaaaa turti bende bu hafta cumartesi tartıldım. + çıktım. Pazar sabah yine tartılayım dedim toplamda +600 fazla çıktım bende bir daha cumadan önce tartılmaya tövbe ettim. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Ben bide daha hiç + görmedim tartıda. Şimdi korkuyla cumayı bekliyorum :14:

kaynatmışsınız yine maşallah yetişemiyorum hızına:nazar::nazar::nazar:

menüm

sabah

2 dilim ekmek
peynir
zeytin

öğlen
çorba
yoğurt
salata

akşam
tavuk
yoğurt

bugün spor yok.ben de genelde akşam geç saatte yapyordum artık gündüz yapmaya çalışacağım kızım rahat vermiyor ama bakalım nasıl yapacağım gündüz vakti
salata
Menün çok güzel olmuş Ayşe :46:

Günaydın sevgili takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:
Günaydın Ebrucum . Herkese günaydınlar :16:

Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. Bide kötü bir başağrısı var. Sanırım yine havalardan Konya'da bugün hava kapalı.

Yaaaa turti bende bu hafta cumartesi tartıldım. + çıktım. Pazar sabah yine tartılayım dedim toplamda +600 fazla çıktım bende bir daha cumadan önce tartılmaya tövbe ettim. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Ben bide daha hiç + görmedim tartıda. Şimdi korkuyla cumayı bekliyorum :14:

Geçmiş olsun Ebru. dikkat et kendine. Ben hafta içi hiç tartılmıyorum. Sadece cuma tartılıyorum. Ancak 2 gündür kendimi şişmanlamış hissediyorum. karnımda şişti :50: inşallah cuma + çıkmam,çıkmayız .

günaydın kıslar nasılsınız.... turtayla konuştuk dün biras aklıma düştünüz özledim sizi... gerçi arada misafir olarak takılıyorm ortalarda ama:1:

günaydın kıslar nasılsınız.... turtayla konuştuk dün biras aklıma düştünüz özledim sizi... gerçi arada misafir olarak takılıyorm ortalarda ama:1:

Hoşgeldin canım. Duyduk dün turtiyle görüştüğünü ama haberler hiç iç açıcı değil :47:

hoşgeldin özlem... nasılsın?
haberlerini aldık fundadan.. kilo almıssın :44:

bişiler dicekytim ama demeyeyim :1:
sonra inş. toparlarsın...
Gunaydin kizlaaaar :3::3::3:

günaydın gönül...

Back
X