Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal'cim yaaaa 8. grubun kapatılması gerçekten kötü oldu. Prensesperi püsküüte bir öneri sunmuş. Yeni bir takım oluşturalım bir hafta sonrada içlerinden birini kaptan kaptan yardıncısı seçelim diye belki okumuşsundur. Bende destek olmak istiyorum çünkü yarışmaya katılmak isteyen bir sürü kişi var. Bizde grupca yardımcıs olsak olur mu acaba ? Ya da ben nasıl yardımcı olabilirim? Ya da olabilir miyim sence?

Canım benim şimdi okudum hiç aklıma gelmemişti bu durum ama çok sevindim senin mesajına da ayrı sevindim.
Gerek kendi takımımız gerek diğer takımlar için olsun bu duyarlılığın çok hoşuma gidiyor benim.
Yaparız tabi niye yapmayalım.
Önce bekleyen arkadaşları 8. takıma davet ederiz.
Oturana kadar listelerinde de yardımcı oluruz zaman zaman da yardımcı olmak için sohbete gideriz ..

Canım benim şimdi okudum hiç aklıma gelmemişti bu durum ama çok sevindim senin mesajına da ayrı sevindim.
Gerek kendi takımımız gerek diğer takımlar için olsun bu duyarlılığın çok hoşuma gidiyor benim.
Oturana kadar listelerinde de yardımcı oluruz zaman zaman da yardımcı olmak için sohbete gideriz ..

Eğer siz olmasaydınız Hilal'cim yada ben burda olmasaydım bu kadar kiloyu imkanı yok veremezdim. İnsanlara faydalı olmak çok hoşuma gidiyor. Eğer biz böyle bir grupta birlikteysek çok şanslı olduğumuz kesin. Biz bişeyler başarabiliyoruz birlikteyken, başka insanlarında başarmasına vesile olmak mutlu eder beni. Bende grubumu çok seviyorum ve verdiğim bu kiloların hepsini buraya borçluyum. :16:

????????????????????

Buyur canım gel kuralları ekleyeyim ben sana ..

Eğer siz olmasaydınız Hilal'cim yada ben burda olmasaydım bu kadar kiloyu imkanı yok veremezdim. İnsanlara faydalı olmak çok hoşuma gidiyor. Eğer biz böyle bir grupta birlikteysek çok şanslı olduğumuz kesin. Biz bişeyler başarabiliyoruz birlikteyken, başka insanlarında başarmasına vesile olmak mutlu eder beni. Bende grubumu çok seviyorum ve verdiğim bu kiloların hepsini buraya borçluyum. :16:

Bayılıyorum işte senin şu hallerine :16:
Haklısın canım haklısın.
Burası olmasa ben de yapamazdım gerçekten.
İyiki burası var ve başkaları da yararlansın.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba[/TD]
[TD]Mekik[/TD]
[TD]İncelten 10 hareket[/TD]
[TD]Su[/TD]
[TD]Bitki çayı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALI [/TD]
[TD]30 dk. [/TD]
[TD]100 adet [/TD]
[TD]17+17 dk. [/TD]
[TD]3 lt. [/TD]
[TD]2 kupa [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Menüm:

Sabah:
1 kase müsli
1 h. yumurta

Öğle:
2 tavuk baget
1 bardak ayran
Çoban salata

Akşam:
4 kaşık patlıcan musakka
1 dilim denge ekmek
1 bardak ayran
1 portakal

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba[/TD]
[TD]Mekik[/TD]
[TD]Su[/TD]
[TD]Bitki çayı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALI [/TD]
[TD]30 dk.[/TD]
[TD]100 adet[/TD]
[TD]17+17 dk.[/TD]
[TD]3 lt.[/TD]
[TD]2 kupa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Menüm:

Sabah:
1 kase müsli
1 h. yumurta

Öğle:
2 tavuk baget
1 bardak ayran
Çoban salata

Akşam:
4 kaşık patlıcan musakka
1 dilim denge ekmek
1 bardak ayran
1 portakal

Afiyet olsun Melek'cim çok güzel olmuş.
Spor için ayrıyetten tebrik ederim.

tesekür ederim,kurallar tanidik :) ben zaten eski üyeyim özel sebeplerden dolayi yeni üyelik aldim sadece ozaman bugünkü menümle baslayayim

1.ögün
1 adet muz
beyaz ve kasar peyniri
siyh ve yesil zeytin
slatalik,domates
1 kuru incir,2 kuru kayisi 3 kuru hurma bir cay bardagi findik

2.ögün
bir tabak ispanak yemegi
yesil salata
cigden kabak ve havuc salatasi

ayni zamanda bugün karataya da baslamis bulunuyorum,gazam mübarek olsun ins :)

zate yeni açılan takımlara diger takımlar yardımcı olmasa yürümez bu iş..
arada bi yoklarız onları... moral veririz.. ben msj ı görmemiştim...

katılyorum sana ebru...
burası olmasa bende asla vermeezdim.
gecen eşimle konusuyorduk da," kkda ki kızlar olmasa bu kadar veremezdim" dedim..
oda " o zaman onlara cok teşekkür et yerime " demişti :1:

Afiyet olsun Melek'cim çok güzel olmuş.
Spor için ayrıyetten tebrik ederim.

sagol hilal...
sırtım acayip agrıyor ya :1:
normalmi acaba?

tesekür ederim,kurallar tanidik :) ben zaten eski üyeyim özel sebeplerden dolayi yeni üyelik aldim sadece ozaman bugünkü menümle baslayayim

1.ögün
1 adet muz
beyaz ve kasar peyniri
siyh ve yesil zeytin
slatalik,domates

2.ögün
bir tabak ispanak yemegi
yesil salata

Afiyet olsun ama eski bir karataycı olarak kahvaltın çok fazla geldi, kahvaltı için 1 muz süt ve ceviz yeterli oluyor ama kuru meyveler çok şekerli olmuş.

Bir de bize biraz kendini tanıtır mısın ?
Ve şu anki kilonla hedef kilonu da söylersen not alayım.

zate yeni açılan takımlara diger takımlar yardımcı olmasa yürümez bu iş..
arada bi yoklarız onları... moral veririz.. ben msj ı görmemiştim...

katılyorum sana ebru...
burası olmasa bende asla vermeezdim.
gecen eşimle konusuyorduk da," kkda ki kızlar olmasa bu kadar veremezdim" dedim..
oda " o zaman onlara cok teşekkür et yerime " demişti :1:

sagol hilal...
sırtım acayip agrıyor ya :1:
normalmi acaba?

Rica ederiz efendimm :1:
Eşini istediği gibi ona teslim edeceğimizi söylersin :60:

Normal Melek alışık değilsin bu kadar spora beline vurabilir.
Diğer ağrıların için umursama geçer devam ettikçe derim ama bu bel ağrına bir dikkat et olur mu ?
Ağrısı artarsa falan mutlaka hafiflet.

Afiyet olsun ama eski bir karataycı olarak kahvaltın çok fazla geldi, kahvaltı için 1 muz süt ve ceviz yeterli oluyor ama kuru meyveler çok şekerli olmuş.

Bir de bize biraz kendini tanıtır mısın ?
Ve şu anki kilonla hedef kilonu da söylersen not alayım.

tesekür ederim kahvaltim fazla evet cünkü sabah 7 de kalktim büyükk oglani krese ufakligi doktora götürdüm eve anca 1 de gelebildim e sonrasi malum :))

kendimi biraz tanitayim

27 yaisndayim evliyim 2 oglum var yurt disinda yasiyorum bu sabah 74.2 ydim hedefim 57 ayrica cok fazla al ver yaptim mesela gecen yaz 61 dim :( artik hedefime ulasip en önemlisi orda kalmak istiyorum

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba[/TD]
[TD]Mekik[/TD]
[TD]Su[/TD]
[TD]Bitki çayı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALI [/TD]
[TD]30 dk. [/TD]
[TD]100 adet [/TD]
[TD]17+17 dk. [/TD]
[TD]3 lt. [/TD]
[TD]2 kupa [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Menüm:

Sabah:
1 kase müsli
1 h. yumurta

Öğle:
2 tavuk baget
1 bardak ayran
Çoban salata

Akşam:
4 kaşık patlıcan musakka
1 dilim denge ekmek
1 bardak ayran
1 portakal

menün güzel sporun harika afiyet olsun canım

1.ögün
1 adet muz
beyaz ve kasar peyniri
siyh ve yesil zeytin
slatalik,domates

2.ögün
bir tabak ispanak yemegi
yesil salata

hoşgeldin cnm.kahvaltın bana da fazla geldi hem muz hem kuru meyveler birlikte fazla olmuş gibi..afiyet olsun.

tesekür ederim kahvaltim fazla evet cünkü sabah 7 de kalktim büyükk oglani krese ufakligi doktora götürdüm eve anca 1 de gelebildim e sonrasi malum :))

kendimi biraz tanitayim

27 yaisndayim evliyim 2 oglum var yurt disinda yasiyorum bu sabah 74.2 ydim hedefim 57 ayrica cok fazla al ver yaptim mesela gecen yaz 61 dim :( artik hedefime ulasip en önemlisi orda kalmak istiyorum

Ben de aynen o şekilde çok al ver yaptım ama bu sondu inşallah hep beraber artık hedefimize ulaşacağız.
Tekrar hoş geldin diyorum o zaman aramıza.

Ben de aynen o şekilde çok al ver yaptım ama bu sondu inşallah hep beraber artık hedefimize ulaşacağız.
Tekrar hoş geldin diyorum o zaman aramıza.

tesekür ederim,damdan düsenin halini damdan düsen anlarmis demekki sende bendensin :) karatayi neden birakmistin?

Rica ederiz efendimm :1:
Eşini istediği gibi ona teslim edeceğimizi söylersin :60:

Normal Melek alışık değilsin bu kadar spora beline vurabilir.
Diğer ağrıların için umursama geçer devam ettikçe derim ama bu bel ağrına bir dikkat et olur mu ?
Ağrısı artarsa falan mutlaka hafiflet.
:60: ahh eşim ...:60:
söylerim hemen :1:

ya bel degilde sırt agrım var ama regl dende olabilir..
bugün regl oldum,spordan sonra...

kendimi biraz tanitayim

hoşgeldin...

Hilal'cim yaaaa 8. grubun kapatılması gerçekten kötü oldu. Prensesperi püsküüte bir öneri sunmuş. Yeni bir takım oluşturalım bir hafta sonrada içlerinden birini kaptan kaptan yardıncısı seçelim diye belki okumuşsundur. Bende destek olmak istiyorum çünkü yarışmaya katılmak isteyen bir sürü kişi var. Bizde grupca yardımcıs olsak olur mu acaba ? Ya da ben nasıl yardımcı olabilirim? Ya da olabilir miyim sence?

inş. toparlanır takım kızlar,bunu bende çok istiyorum bunu... takımlara katılmak isteyen bazı kişilere özelden msj atmıştım özellikle tecrübesi olan, daha önce yarışan kişilere kaptanlık için. her türlü yardımcı olacağımı da söyledim ama kabul eden olmamıştı inş. toparlanır kabul eden olur.

tesekür ederim,damdan düsenin halini damdan düsen anlarmis demekki sende bendensin :) karatayi neden birakmistin?

Karataydan aslında çok memnundum ama bir süre sonra yumurtadan ölüyordum o yüzden bıraktım.
İçim dışım yumurta olmuştu :1:

:60: ahh eşim ...:60:
söylerim hemen :1:

ya bel degilde sırt agrım var ama regl dende olabilir..
bugün regl oldum,spordan sonra...

hoşgeldin...

Regldendir o zaman muhtemelen ama yine de dikkat et olur mu bir şey olmasın..

inş. toparlanır takım kızlar,bunu bende çok istiyorum bunu... takımlara katılmak isteyen bazı kişilere özelden msj atmıştım özellikle tecrübesi olan, daha önce yarışan kişilere kaptanlık için. her türlü yardımcı olacağımı da söyledim ama kabul eden olmamıştı inş. toparlanır kabul eden olur.

Canım biliyorum elinden geleni yaptığını ama sırf senin üstündeydi.
Şimdi bunu bu kadar üstlenecek birisi olmadığından belki beraber idare eder takım.

hılalım ya valla yakışmadı bılıyorum ama ayy bu havalar benı cooook etkılıyor ıstemeden yedım valla.needeyım.bıde sabah kanal d doktorumda anokresıya nevroz hastalığını gorunce korkudan yedım.yoksa yemek yemekten tıksındıgımden korkuyordum canım bende yedım

Back
X