Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar kızlar bu gün gayet iyi gittim bakalım sizde beğenecekmisiniz
sabah 1 dilim peynir roka 2 dilim ekmek
ara yarım kivi yeşil çay
öğlen mercimek çorba kıymalı kabak yemeği 1 dilimekmek
ara 1 parça simit 2 ısırımlık
akşam1 kase nesfit canım akşam hiç yemek istemedi
sabah 40 dk egzersiz(mekik dambıl )falan

Afiyet olsun Aslı'cım. Çok güzel olmuş menün. Bugün öğle yemeğinde bunlar mı vardı? Ben hastanede yiyemedim. Sporunda güzel olmuş. :46:

Bakalım cumaya kaç kilo gitmiş olacak.

Yine maşallah çok iyi gittim Hilal'cim toplasan 3 kaçamak etmez. Bi künefe yemiştim bide geçenki hamburger. Çiğköfteyi kaçamaktan saymıyorum artık. Yeni hayatta en düşük kalorisi olan şeydi. Şimdide senle uğraşmak için söylüyorum yoksa kaçamakla işim olmaz benim :9:

Ben de şakasına söylüyorum zaten Ebru'cum sana kaçamak konusunda kimse laf söyleyemez.
Hatta fark ettiysen geçen burger yiyince bile kimse bir şey demedi çünkü yapmadığın bir şey ayda yılda bir olabilir zararı olmaz ki ..
Ben de çiğköfteyi kaçamaktan saymıyorum bir de artık ya dukan lavaşla ya da marulla yiyorum cuma yerim belki yine ..

ara yarım kivi yeşil çay

Menün çok güzel olmuş Aslı ayrıca roka ve kivinin zayıflatıcı etkisi var diye biliyorum.

Ben de şakasına söylüyorum zaten Ebru'cum sana kaçamak konusunda kimse laf söyleyemez.
Hatta fark ettiysen geçen burger yiyince bile kimse bir şey demedi çünkü yapmadığın bir şey ayda yılda bir olabilir zararı olmaz ki ..
Ben de çiğköfteyi kaçamaktan saymıyorum bir de artık ya dukan lavaşla ya da marulla yiyorum cuma yerim belki yine ..

Ayyy şımarcam ben şimdi :17::17:

:9::9:

ebrucum 23 nisana az kaldı kuzum inşallah cumaya bakalımm bu arada az da olsa kendime güvenim geliyo,:16:r iş yerinde süzüldün falan diyorlar.nihayet kilomla ilgili iyi bişeyler duyuyorum

ebrucum 23 nisana az kaldı kuzum inşallah cumaya bakalımm bu arada az da olsa kendime güvenim geliyo,:16:r iş yerinde süzüldün falan diyorlar.nihayet kilomla ilgili iyi bişeyler duyuyorum

Bende dedim yaaaa canım. İnanmadın mı bana. Gerçekten belli oldu kilo verdiğin. hele 80 in altına düş bakalım ne kadar belli olacak. Beni görmüyormusun ne kadar farketti. Hastanede herkes farketti.

Ya da sen beni dizginlemek için sıfır kaçamaktın :1:

Cumaya yaklaşınca aynı stres bende de oluyor ama o stresi neden verememiş olayım ki verdim tabiye çevir.

BU arada diğer mesajını alıntılayamamışım, HAtice'cim bak benim kaç kilom kaldı bana bile hala öyle geliyor ama tamamen verdiğinde düşüncelerin de değişecek.
Kolay bir şey değil ki kaç yılda aldık bu kiloları biz.
Haklısın canım.
ara yarım kivi yeşil çay
güzel olmuş afiyet olsun.:46:

Yüzümü kara çıkarmadığın için teşekkür ederim :1:
Aslı'cım çiğköftenin pek bir zararı yok ama bir süre yeme ki hızlı kilo verip daha da motive ol ..
tamam canım yemem sözz biraz motive olayım .birde bu arakilo verdim ya öyle kıyafet alasım var, 4 kilo bile beni kendime getirdi sankiönceden ne alasım ne bakasım vardı, olacak inşallah demek ki bir 75 olsam ne yaparım kimbilir

Back
X