Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:16:GÜNAYDINLAR HERKESE:16:

GEÇEN HAFTA : 71,8 kg

BU HAFTA : 71,0 kg

:nazar:Giden : 0,8 kg:nazar:

:46::46::46:

Tebrik ederim rakibem masallah bu haftada guzel kilo verdin :nazar::46:
Ama beeeen :5:

herkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm

Tebrikler Asli..

ÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM. :14:

Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.
NEDEN VEREMEDİĞİME GELİRSE bu haftayı düşünüyorum.

1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim :14:
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım. :14:
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?

İNŞALLAH SİZLER BOL BOL KİLOLAR VERMİŞSİNİZDİR.

Hatice cim sikma canini, veremesende en azindan almamissin yanilmiyorsam tiroid problemin vardi benim gibi
bu da etkiliyordur kiloyu ..

Ben de 58 kg'ı gördüm kızlarrr :52:

Hadi gozun aydin Hilal cim:46::46::nazar:
Darisi basima bir 55 olsaydim :ssz:

günaydın..:16:
59.1 çıktım :26:
ilginç dün öğlende 59.2 idi..:53:
akşam 5 te yemeğimi yedim canım bişey istemedi..ama sabaha kadar sadece 100 gr mı gitti..reglin oyunu 3 litre su içtim tuvalet ihtiyacı hiç hissetmiyorum ..:37:

akşam 5 te yemeğimi yedim canım bişey istemedi..ama sabaha kadar sadece 100 gr mı gitti..reglin oyunu 3 litre su içtim tuvalet ihtiyacı hiç hissetmiyorum ..:37:

Regl çok etkiler gayet normal Derya'cımm ..
Buna rağmen gayet iyisin ..

Canım hiç sıkma kendini bak menülerini biliyoruz gayet güzeldi ama bazen kilo vermek zor oluyor işte eminim çok güzel olacak ..

Kızlar bu arada ben çok ciddi uyku problemi yaşıyorum kaç günden beri 3-4 arası uyuyup 7ye doğru uyanıyorum.
HER zaman yattığınız saatten 1 saat erken yatarsanız yılda toplamda 7 kilo gibi bir kilo kaybı oluryomuş..
DA niye uyuyamıyorsun ?
Ben de 58 kg'ı gördüm kızlarrr :52:
bravo beni geçtin :nazar::nazar::46:
geri 59 oldum banada bravo :52::51:
Gunaydiiiinn

Gecen hafta:58.6
Bu hfta 58.6

Giden gelen yok:ssz:
buda iyi vucüd dengeliyor kendini..:9:
ÜZGÜNÜM KIZLAR bugün ben NE EKSİK NE FAZLA GEÇEN HAFTA İLE AyNI TAM 67.6 ÇIKTIM. :14:

Bugün eleştirimizi de yapacaktık. Menülerimi biliyorsunuz zaten. Tek kaçamağım geçen hafta cumartesi yediğim dondurma olu.Onun dışında kaçamak yapmadım.

1. Normalde akşam yemeğini 16:00-17:30 arası yiyordum. bu hafta 4 gün evde yemek yemeiğim için saat 19:00 -20:00 arası yemek zoruna kaldım.Bence en büyük hatam bu saat geçtiyse hiçbirşey yememeliyim :14:
2.Çizelgeme göre bu hafta 4 gün spor yapmışım. Perşembe haricinde hergün yapmalıydım.Az da olsa yapmalıydım. :14:
BU HAFTA İÇİN ÜZGÜNÜM. Bu hafta hata yapmamaya çalışacağım.Kızlar menümde veya sporumda gördüğünüz hatalar olursa lütfen çekinmeden uyarın.Bugün sporun nerde deyin mesela. Olur mu?

bu kadar sıkma kendini..almamakta marifet..:34:
herkese günaydınnnnnn regl olmama rağmen dün 84düm bugünnnnn 83.7 bende anlamadım ama çok sevindimmm ebrum tickeremı bugün değiştirmeyi unutma canımmm öptüm
:nazar::46:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46:süper gidiyorsun maşallah..:9:

Son düzenleme:
HERGÜN BİR SAAT FAZLA UYUYRAKA YILDA 7 KİLO VERİLEBİLİNİYORMUŞ..
DA niye uyuyamıyorsun ?

bravo beni geçtin 33h:nazar::nazar::46:

Hiç bilmiyorum ki Derya'cım gece uyumaya çalışıyorum dön dön uyuyamıyorum, sabah da 7 olmadan gözlerimi açıyorum uykum var ama uyuyamıyorum hani çok dinç hissedip kalkmıyorum.

KOruma dönemindesin sen çok normal, hatta ben o dönem için fazladan 2-3 kg vermeyi düşünüyorum alırım diye :1:

iyiyim değilmi..:9::16:
:1:57 nerelerde huhuuuuuuuu..:60:

Gayet güzell ..
Regl dönemini de güzel kullanırsan haftaya bence çok güzel sonuçlar alırsın.

O da olur inşallah Gönül'cüm ..

Insallah canim insAllah ..

Regldendir deryacim regl sonu 57 olcani dusunuyorum ...

Erisin göbekler

Haftada birkaç akşam gittiğim spor salonunda kızlar o kadar süslü ve bakımlı ki; saçları, makyajları ve kıyafetleri bozulmasın diye kalori bile yakamıyorlar. Yanan paraları, zamanları ve yakışıklı erkekleri tavlama ihtimalleri. Zira çoğu ya eşcinsel ya da tek gecelik ilişki adamıymış. Hoca yakın arkadaşım olur kızlar, bilginize...

Hiç bilmiyorum ki Derya'cım gece uyumaya çalışıyorum dön dön uyuyamıyorum, sabah da 7 olmadan gözlerimi açıyorum uykum var ama uyuyamıyorum hani çok dinç hissedip kalkmıyorum.

KOruma dönemindesin sen çok normal, hatta ben o dönem için fazladan 2-3 kg vermeyi düşünüyorum alırım diye :1:

Gayet güzell ..
Regl dönemini de güzel kullanırsan haftaya bence çok güzel sonuçlar alırsın.
uyumana engel gizli bir stres var demekki normal hayatında düşünmediğin ama bilinç altında capcanlı kendileri..uykunu enegelliyor muhtemelen..akşam uyumadan önce esmalarla yapılan özel çalışmalardan ya hay celle cellalühü bunu uygulamanı tavsiye ederim..kendine hayret edeceksin..:34:
[B
Insallah canim insAllah ..
[/B]

Regldendir deryacim regl sonu 57 olcani dusunuyorum ...

ne ka güzel yazdın sen öyle..:9::16:

geçen hafta 65,2
bu hafta 65
ucukmavi (65,2 / 65,0 / 0,2 /%0,30)

bugün reglim başladı ona rağmen + çıkmadım bu bile yetti

günaydin kizlar.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin ,haftaya daha güzellerini verirler ins..

ben listede olmasamda bildireyim kilomu
sali:74.2
cuma:72.6

bugün hamile bir arkadasimi hastahaneye götürücem ,göbek fitigi olusmus almancasi yok beraber gidicez,aksamada yemekti filan giremeyebilirim ,beni bugün mazur görün.

hepinize hayirli cumalar olsun ins

uyumana engel gizli bir stres var demekki normal hayatında düşünmediğin ama bilinç altında capcanlı kendileri..uykunu enegelliyor muhtemelen..akşam uyumadan önce esmalarla yapılan özel çalışmalardan ya hay celle cellalühü bunu uygulamanı tavsiye ederim..kendine hayret edeceksin..:34:

ne ka güzel yazdın sen öyle..:9::16:

BUgün öyle deneyeyim o zaman Derya'cım inşallah işe yarar.

geçen hafta 65,2
bu hafta 65

Tebrik ederim Ayşe'cim ..

günaydin kizlar.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin ,haftaya daha güzellerini verirler ins..

bugün hamile bir arkadasimi hastahaneye götürücem ,göbek fitigi olusmus almancasi yok beraber gidicez,aksamada yemekti filan giremeyebilirim ,beni bugün mazur görün.

Tebrik ederim maşallah ne güzel vermişsin ..

Geçmiş olsun ..

tebrik ederim canım.

tebrikler canım

hiç üzülme canım en büyük etken akşam yemeklernin geç saate kalması bence de inş. haftaya veririsin canım

Gunaydiiiinn

Gecen hafta:58.6
Bu hfta 58.6

Giden gelen yok:ssz:
inş. haftaya veririsin cnm

az olsa da gitmiş canım tebrikler
günaydin kizlar.

tebrikler canım çok güzel kg vermişsin.

Hatice cim sikma canini, veremesende en azindan almamissin yanilmiyorsam tiroid problemin vardi benim gibi
bu da etkiliyordur kiloyu ..
Evet canım bende de tiroid problemi var. Bir taraftan eşimde aynı şeyi söylüyor.En azından almamışsın aynı kilodasın diyor. buda iyi birşey. Ama ben suçumu biliyorum 18:00 den sonra yemek yenir mi hiç.Dışarıda yiyince böyle oluor. bir daha dışarıda olursam saat te geçerse yemek yemek yok bana. Hem bi doktor bana Sen tiroid hastasısın bu yüzden kesinlikle 18:00 den sonra yememelisin demişti. sanırım ilaç olarak aldığımız hormon akşam etkisini yitiriyor. bu hafta bakalım ne olacak.:26:

HER zaman yattığınız saatten 1 saat erken yatarsanız yılda toplamda 7 kilo gibi bir kilo kaybı oluryomuş..
DA niye uyuyamıyorsun ?

bravo beni geçtin :nazar::nazar::46:

buda iyi vucüd dengeliyor kendini..:9:

bu kadar sıkma kendini..almamakta marifet..:34:

:nazar::46:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46:süper gidiyorsun maşallah..:9:
Teşekkürler canım.

geçen hafta 65,2
bu hafta 65

Tebrikler AYŞE.REGL önemi ve az da olsa vermişsin. Benim durumum da enteresan geçen hafta reglim di ona rağmen 600gr vermiştim. bu hafta regl bitti kilo veremedim.:26: darısı gelecek haftaya inşallah.

Evet canım bende de tiroid problemi var. Bir taraftan eşimde aynı şeyi söylüyor.En azından almamışsın aynı kilodasın diyor. buda iyi birşey. Ama ben suçumu biliyorum 18:00 den sonra yemek yenir mi hiç.Dışarıda yiyince böyle oluor. bir daha dışarıda olursam saat te geçerse yemek yemek yok bana. Hem bi doktor bana Sen tiroid hastasısın bu yüzden kesinlikle 18:00 den sonra yememelisin demişti. sanırım ilaç olarak aldığımız hormon akşam etkisini yitiriyor. bu hafta bakalım ne olacak.:26:

Teşekkürler canım.

Tebrikler AYŞE.REGL önemi ve az da olsa vermişsin. Benim durumum da enteresan geçen hafta reglim di ona rağmen 600gr vermiştim. bu hafta regl bitti kilo veremedim.:26: darısı gelecek haftaya inşallah.

Canım bazı insanlarda regl olduğu gibi şişkinlik iniyormuş belki senin de öyledir ama sen hiç canını sıkma yeme saatine dikkat et yeter.

haftaya 59.3 başladım 200 gr cık gitmiş..hafta sonu misafirim vardı yine baya kaçtı..aslında sevinmeliyim belki bu hafta dikkat etmeseydim 60 gelebilirdi..burdan kopmadığıma birkere daha sevindim..sizin baya etkiniz var gerçekten seviyorum sizi..

Back
X