Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hosbulduk cnm destek almaya geldım :)

Zamanla daha iyi öğrenirsin. Gerçekten güzel bir site. Aradığın herşeye cevap bulabilirsin.

İşte ben o gördüğün 14,5 kiloyu bu grupta arkadaşlarımla birlikte verdim. :16:

:16:HERKESE GÜNAYDINLAR:16:

Dün gelemedim.akşam yemeğine arkadaşlar davet etti gece 2 de eve döndük.
hemen 2 günün menülerini paylaşayım
CUMA
SABAH2 yumurtalı kaşarlı krep
yeşil çay

ARASütlü kahve

ÖĞLEN2dilim çavdar ekmeği
labne peynir
domates,zeytin

AKŞAMKuşbaşı ızgara
domates,biber
ayran

CUMARTESİ
SABAH
2 dilim ekmek
az yumurta+menemen
domates,salatalık

ARASütlü kahve

ÖĞLENYok

AKŞAMTavuk döner(ekmeksiz)
ayran

Cumartesi arkadaşlara davetliyik.Ama baktım saat yediden sonra akşam yemeği saati olacak o yüzen arkadaşlara gitmeden saat 5-6 arası döner yedim. yemeğe davetliyken dışarıda yemek çok ayıp ama ne yapayım bu hafta kilo veremeyince aynı hatayı tekrarlamayayım dedim. eşlik etmek için yemek masasında oturup su içtim :17: Arkadaşıma da ugun dilde anlattım. Çay yanında da ikramlar vardı onuda yemedim. Herşey kilo vermek için inşallah bu hafta veririm. ÇOK ZOR ŞARTLARDAYIM :60: :60:

Son düzenleme:

CUMA
SABAH
2 yumurtalı kaşarlı krep
yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
2dilim çavdar ekmeği
labne peynir
domates,zeytin

AKŞAM
Kuşbaşı ızgara
domates,biber
ayran

Cumartesi arkadaşlara davetliyik.Ama baktım saat yediden sonra akşam yemeği saati olacak o yüzen arkadaşlara gitmeden saat 5-6 arası döner yedim. yemeğe davetliyken dışarıda yemek çok ayıp ama ne yapayım bu hafta kilo veremeyince aynı hatayı tekrarlamayayım dedim. eşlik etmek için yemek masasında oturup su içtim :17: Arkadaşıma da ugun dilde anlattım. Çay yanında da ikramlar vardı onuda yemedim. Herşey kilo vermek için inşallah bu hafta veririm. ÇOK ZOR ŞARTLARDAYIM :60: :60:

Hoşgeldin canım. Menün çok güzel ayrıca yaptığın çok örnek bir davranış. Umarım bu hafta istediğin sonucu alırsın. Tebrikler :46:

yok cnm benimki yakılan türlerden değil yakılmak için büyükmüş bendekiler baktırmıştım daha önce o yüzden kesicek uyuşturup falan ondan tırsıyorum zaten ama aldırıcam yani büyüyolar birde ya saçma sapan :47::47:
Canım şimdiden geçmiş olsun.inşallah bu kadar endişelendiğin gibi değildir. Kolaylıkla geçer.

Ben de mekik çekiyorum turtam :1:
BUgün karar verdim 1000 mekik çekeceğim :60:
Hilalcim ne yaptın sen ya. 1000 mekik ne demek. canım keşke en az 3 güne yaysaydın. azimlisin çekersin ki çekmişsin zaten ama orada ki kasları çok yorar ve yıpratırsın. aşırı yükten kötü sonuçlar dahi çıkabilir. bence bir daha böyle yapma. Hergün çek, az az çek.

Heyyyyyyyyyttttttttttttttt nerdesiniz millet yaaaaaa birinci oldukkkkkkkkkkkkk :46::46::nazar::nazar:

Ne güzel herkesi tebrik ederim. :46:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 7-8 çiğköfte
- BOl marull

Akşam :

- 1 Elma
- Minicik helve

Sıvı :

- BOl su
- 1 tane form çayı

spor :

- 1000 mekikikk
Minicik helva bile diyememiş helve demiş :60: Afiyet olsun canım.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

Çiğköfte (dürüm)
1 kutu ayran

Akşam

1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt salatası
2 dilim tam buğday ekmeği

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
oo afiyet olsun Ebru cum dürümler götürülmüş. afiyetler olsun.

menüm

sabah 1 dilim ekmek menemen biraz peynir salatalık domat 1 sigara böreği
ara 1 türk kahvesi
öğlen: 1 tabak patlıcan yemeği etli,cacık,ekmek yok
akşam 1 kase nesfit içne 1 kivi yarım yeşil elma doğradım bu kadar su çokiçmedim
Afiyet olsun Aslı.

Kızlar küçük kaçamaklar deyip geçiyoruz ama bakın bir kalorilerine.
Minik bir kaçamağı eritmek için bile 2 saat spor gerekiyor.

Pandispanya kaç kalori? (1 dilim)……. .150 kalori
Üzümlü kek kaç kalori? (1 dilim)………200 kalori
Çikolatalı kek kaç kalori? (1 dilim)…….225 kalori
Çikolatalı turta kaç kalori?(ince bir dilim) . . .650 kalori
Kremalı veya krem şantili turta kaç kalori?. . .550 kalori
Reçelli turtalarkaç kalori? (ince bir dilim) . . .400 kalori
Baklavakaç kalori? (kaymaklı, 1 adet)……350 kalori

Üstü bademli meyveli kek kaç kalori? (1 dilim) .250 kalori
Ponçik kaç kalori?(l adet)…………350 kalori
Pasta kaç kalori?(kremalı 1 adet)……..450 kalori
Pasta kaç kalori?(çikolatalı 1 adet)…….550 kalori
Yassı kadayıfı kaç kalori?(1 adet, sade)…..300 kalori
Yassı kadayıfı kaç kalori?(1 adet, cevizli vs.). .400 kalori
Tulumba tatlısı kaç kalori?(1 adet)…….300 kalori
Lokma kaç kalori?(dört adet)……….400 kalori

Pötifur kaç kalori?(1 adet)…………150 kalori
Tel kadayıfı kaç kalori?(küçük bir parça). . . .500 kalori
Ekmek kadayıfı kaç kalori?(küçük bir parça) .500 kalori
Yassı kadayıfı kaç kalori?(1 adet, sade)…..300 kalori

Çikolatalı bisküvi kaç kalori? (1 adet)……100 kalori
Hindistan cevizli bisküvi kaç kalori?(1 adet) . .100 kalori
Baton sale kaç kalori?(1 adet)……….40 kalori
Tuzlu kurabiye kaç kalori? (1 adet)…….50 kalori
Çikolatalı turta kaç kalori? (ince bir dilim) . . .650 kalori
Kremalı veya krem şantili turta kaç kalori? . . .550 kalori
Puf böreği – kıymalı kaç kalori? (i adet)…..250 kalori
Puf böreği – peynirli kaç kalori?(1 adet) . . . .220 kalori

Nemse böreği kaç kalori?-kıymalı (1 adet) . . 1500 kalori
Reçelli turtalar kaç kalori?(ince bir dilim) . . .400 kalori
Baklava kaç kalori?(kaymaklı, 1 adet)……350 kalori
Tel kadayıfı kaç kalori? (küçük bir parça). . . .500 kalori
Su böreği kaç kalori? – kıymalı (1 porsiyon) . .975 kalori
Su böreği kaç kalori? – peynirli (1 porsiyon) . .900 kalori

Ekmek kadayıfı kaç kalori?(küçük bir parça) .500 kalori
İrmik helvası kaç kalori?(1 çay fincanı)…..500 kalori
Un helvası kaç kalori?(1 çay fincanı)……550 kalori
Sigara böreği kaç kalori? – peynirli (1 adet) . . .180 kalori

Tatarböreği kaç kalori? (1 tabak)……..860 kalori
Ravyoli kaç kalori? (1 tabak kadar)…….960 kalori
Kıymalı makarna kaç kalori?(2 çay fincanı) . .700 kalori
Domatesli kaşar peynirli makarma kaç kalori? (2 çay fincanı dolusu.) …..680 kalori

Sigara böreği kaç kalori?- kıymalı (1 adet) . . .200 kalori
Muska böreği kaç kalori?- kıymalı (1 adet) . . .150 kalori
Muska böreği – peynirli kaç kalori?(1 adet). . .125 kalori
Tepsi böreği kaç kalori?- kıymalı (1 porsiyon) .925 kalori
Tepsi böreği – peynirli kaç kalori?(1 porsiyon) .875 kalori
Ispanaklı börek kaç kalori? (1 porsiyon)…..800 kalori
Nemse böreği kaç kalori?- peynirli ( 1 adet) . .130 kalori
Nemse böreği kaç kalori? – tavuklu (1 adet). . 1350 kalori
Talaş kebabı kaç kalori?- etli (1 adet tavada) 1450 kalori
Talaş kebabı kaç kalori? -etli (1 dilim fırında) 1250 kalori
Peynirli pide kaç kalori? (1 büyük)……..400 kalori
Pizza kaç kalori? (peynirli 1 adet)………675 kalori
Pizza kaç kalori? (sardalyalı, domatesle 1 adet) 720 kalori
Pilav kaç kalori? (domatesli, tereyağlı 1 çay fincanı)…..300 kalori
Pilav kaç kalori? (et veya tavuk suyu, içli, 1 çay fincanı)…….400 kalori
Patlıcanlı pilav kaç kalori?(1 çay fincanı). . . .400 kalori
Midyeli pilav kaç kalori?(1 çay fincanı)…..380 kalori

offff bu ne yaaaa. Cuma günü araba aldık. Kutlama amacı ile arkadaşlarla beraber tatlı yiyip kutlayalım dedik baklava vs aldık. Hani bir ara 1 tane baklava yesem dedim. arabamızı kutluyoruz sonuçta , sonra hayır Hatice cızzz :20: dedim sonra pişman olursun yemedim aferin bana baksana 1 baklava 350 kalori. ne kadar fazlaymış.

menüm

sabah
2 yumurtadan yeşil soğanlı omlet
biraz peynir
2 ceviz,1 incir

öğlen
1 portakal
biraz fıstık

akşam 5 gibi

yağsız pişmiş bahratlı tavuk
yoğurt

ara 7 gibi
1 bardak ayran
5 tane fındık
Güzel olmuş. Afiyet olsun.
Gunaydin kizlar, dun disim cok kotu agridi randevu icin aradim taaaa ayin 23 une verdiler:50::50::50::50::50:
O zamana kadar durabilsem ne diye arayim hayret bisey :31:
Gun boyunca uyudum agri kesiciler sayesinde ..

Dun ki menum (dogru duzgun bisey yiyemeedim)

1 bardak soya sutu

1 bardak hazir corba
1 parca ekmek

3 kasik yogurt

Suyumu 1 lt bile tamamlayamadim ..
Geçmiş olsun canım. diş ağrısını bilirim.başka doktora da git olmassa. diş ağrısına dayanılmıyor, çok acı veriyor.

dünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
az peynir 4,5 zeytin
1 domates
öğlen
mercimek çorbası
1 tavuk baget fırında pişmiş
yoğurt
akşam
öğlen aynı
su 2 litre
spor sabah yaım saat koşu bandı
akşam halı yıkama
Afiyet olsun Elif.

MENÜM

Sabah

1,5 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir, 5 tane yeşil zeytin
Birazcık menemen, Domates
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1 çay bardağı şekersiz çay

Akşam

1 porsiyon tavuk sote
Domates, salatalık
Ayran
2 dilim karışık tahıllı ekmek

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay (Suyun 1,5 lt sini içtim, içmeye devam edeceğim)
Afiyet olsun Ebru güzel olmuş.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dilim dukan ekmek
- 1 yumurta
- Bir parça peynir

Öğle :

- Kıymalı yumurta

Akşam :

- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil
- 200 mekik
- 100 twester
Amanda aman Hilal spora da başlarmış tebrikler canım. :46: Çok güzel olmuş. :46:

kızlar temizlik yaptım bende.birazdan arkadaşa gelecek çaya

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
peynir
2 ceviz 2 incir

öğlen
1 elma

akşam
yoğurtlu kabak salatası
Oldukça hafif olmuş. Afiyet olsun.

Menum:

Kahwalti
1 kase yulafli yogurt

Ara:
175 KALORIlik cikolata :17:
1 nescafe

Oglen:
cok az ekmek araasina iki dilim kasar bir dilim sucuk

Aksam
1 tabak salata
1 bardak hzir corba

Su 3 e tamamlarim
Yesil cay ayni sekilde
Afiyet olsun. çikolata yenmiş cızzzz..

iyiyim Hilal,sağol canım.
Artık sallıyorum,bende başka kimse kıymetli değil ya :) telden giriyorum şu an

yok canım neyi yanlış anlayacağım :-) valla dün süperdi.bugünde arkadaşıma gittim.yarın eve giderim artık.dualarimin karşılığını görmek çok mutluluk verici :-) insaallah herşey daha iyi olacak
İyi olduğuna sevindim Melekçim.

bugünkü menüm

sabah
1 muz
bir bardak süt
bir avuc badem findik
bir parca peynir

ögle
cig köfte

aksam
bir bardak ayran
badem ve findik
Afiyet olsun.

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmegi
peynir
1 yumurta

öğlen
tavuk haslama
salataa
yogurt

akşam
sütlü nescafe
fındık

spor 2,5 saat
Çok güzel olmuş. afiyet olsun. :46:

menüm
2 dilim kepek ekmek
haşlanmış yumurta
domates,salatalık,
biraz maydonoz
öğlen
yayla çorbası
2 dilim kepek ekmek
salata
akşam
menemen
1dilim kepek ekmek
yoğurt
su 2litreyi geçmiştir
Afiet olsun Melek.

menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir
öğle dürüm çiğ köfte 1 ayran kaçgündür canım istiyordu
akşam balık salata ara öğün öğlen bir çıktım dışarı 6 da girdim eve akşam da gezmedeydik su da 2lt içmişimdir
Afiyet olsun Aslı güzel olmuş.

kızlar sizleri çok ihmal ettim sağlık problemlerim oluyo 2 gün önce sol kürek kemiğimde çok ağrı vardı
malesef çocukları kucaklamamdan kaynaklanmış
kızım ufaklığı kıskanıyo 3 katı kucağımda çıkmak istedi bazı problemleri de var kırmadım taşıdım o kadar zorlamışım ki ağrı kesici kas gevşetici hala sancım oluyo
ama yine de sizi bırakmıycam

cuma günü kızımın öğretmeni konuşmak istedi benim çok mülayim, akıllı uslu,sesssiz sakin kızım
öğretmen toplama çıkartma yaptırırken benimki 3yıldır aynı şeyleri öğreniyo ve ezbere biliyo hepsini ama 1 i ters yazmış ve 1 yıldız eksik alınca öğretmenin yıldızını taklit etmiş toplamda 10 yıldız yapmış ve diğer doğru yapan arkadaşlarıyla birlikte kendini alkışlattırmış.sınıfta agresiflik,kavgaya eğilim,sert çıkışlar

komik gibi geliyo ama öğretmenden duyunca yüzüm kızardı utandım nedenlerini araştırdık öğretmenle ve bilin neler çıktı ortaya ben bile hayret ettim
-1-baba ilğisizliği(zor bir meslekte çelışan bir eşiniz varsa yada olacaksa çocuğu 1 kere daha düşünün derim)
-2--kardeş kıskançlığı
-3-- sınıfta hep takdir almaya alışmış olması
-4-- yeterince ilgi görememe
-özellikle babayla göz temasında bir muhabbet geçirememe

--toplamda çıkardığımız kararlardan çocuğun tamamen ilgi çekmek için bunları yaptığını çıkardık malesef
ama ben ısrarla üzerime düşeni kendimi zorlayarak fazlasıyla yapıyorum 2 çocuğa hem maddi(yemeleri, içmeleri,giyim kuşamları, temizlikleri,kişisel bakımları)hemde manevi desteğimi vermeye çalışıyorum ama tek kişi yetmiyo baba da lazım

--eşimle çocuklara karşı uyum içinde görünsekte hatalarını yüzüne defalarca vura vura yalnızken çok fazla taırtıştık ama ne yazıkki o yine işi, okulu, bilgisayarı,iş arkadaşlarınla bizden daha fazla söz ediyo

--dayanacak devam edecek gücü bulamıyorum sevgi ,aşk zamanla çok farklı boyutlara geliyo
keşke zamanın da okusaydım da bana bu imkan tanınsaydı da şu anda kararım bu diyebilseydim ama çok zor
yaldız olman maddi açıdan güçsüz olman çok zorluyo insanı

Bütün sorumluluk senin üstünde Gülçin kolay değil, Allah yardımcın olsun .

Hosbuldum canim bizim su yaris isini biraz hizlandirsak, bayan uc ayda 20 kilo vermis masallah bide benim
3 ayda verdigim kiloya bak utandim kendimden :ssz::ssz:

Kim vermiş 20 kg Gönülll?

CUMA
yeşil çay

ARASütlü kahve

labne peynir
domates,zeytin

AKŞAMKuşbaşı ızgara
domates,biber
ayran

CUMARTESİ
SABAH
2 dilim ekmek
az yumurta+menemen
domates,salatalık

ARASütlü kahve

ÖĞLENYok

ayran

Afiyet olsun HAtice.
Tebrik ederim seni, çok güzel örnek oldun bize.

Hilalcim ne yaptın sen ya. 1000 mekik ne demek. canım keşke en az 3 güne yaysaydın. azimlisin çekersin ki çekmişsin zaten ama orada ki kasları çok yorar ve yıpratırsın. aşırı yükten kötü sonuçlar dahi çıkabilir. bence bir daha böyle yapma. Hergün çek, az az çek.

offff bu ne yaaaa. Cuma günü araba aldık. Kutlama amacı ile arkadaşlarla beraber tatlı yiyip kutlayalım dedik baklava vs aldık. Hani bir ara 1 tane baklava yesem dedim. arabamızı kutluyoruz sonuçta , sonra hayır Hatice cızzz :20: dedim sonra pişman olursun yemedim aferin bana baksana 1 baklava 350 kalori. ne kadar fazlaymış.

HAtice öyle bir anda geldi aklıma çektim yapmam normalde zaten öyle şeyler ..

NAsıl heyecanlanmışım helva deyince değil mi :1:

Çok iyi olmuş bak bizim minik dediğimiz şeylerin kalorisi ne kadar yüksekmiş.

Amanda aman Hilal spora da başlarmış tebrikler canım. :46: Çok güzel olmuş. :46:

Başladım bakalım ufak ufak umarım güzel olur.

bugün pantolon aldım.42 beden şok oldum inanın bu kiloyla nasıl girdim anlamadım hep de lcw den alırım yani hep 44-46 alırdım bugün çok mutlu oldum:52:
Tebrikler Aslı. Darısı 40 bedene :)

kızlar sizleri çok ihmal ettim sağlık problemlerim oluyo 2 gün önce sol kürek kemiğimde çok ağrı vardı
malesef çocukları kucaklamamdan kaynaklanmış
kızım ufaklığı kıskanıyo 3 katı kucağımda çıkmak istedi bazı problemleri de var kırmadım taşıdım o kadar zorlamışım ki ağrı kesici kas gevşetici hala sancım oluyo
ama yine de sizi bırakmıycam

cuma günü kızımın öğretmeni konuşmak istedi benim çok mülayim, akıllı uslu,sesssiz sakin kızım
öğretmen toplama çıkartma yaptırırken benimki 3yıldır aynı şeyleri öğreniyo ve ezbere biliyo hepsini ama 1 i ters yazmış ve 1 yıldız eksik alınca öğretmenin yıldızını taklit etmiş toplamda 10 yıldız yapmış ve diğer doğru yapan arkadaşlarıyla birlikte kendini alkışlattırmış.sınıfta agresiflik,kavgaya eğilim,sert çıkışlar

komik gibi geliyo ama öğretmenden duyunca yüzüm kızardı utandım nedenlerini araştırdık öğretmenle ve bilin neler çıktı ortaya ben bile hayret ettim
-1-baba ilğisizliği(zor bir meslekte çelışan bir eşiniz varsa yada olacaksa çocuğu 1 kere daha düşünün derim)
-2--kardeş kıskançlığı
-3-- sınıfta hep takdir almaya alışmış olması
-4-- yeterince ilgi görememe
-özellikle babayla göz temasında bir muhabbet geçirememe

--toplamda çıkardığımız kararlardan çocuğun tamamen ilgi çekmek için bunları yaptığını çıkardık malesef
ama ben ısrarla üzerime düşeni kendimi zorlayarak fazlasıyla yapıyorum 2 çocuğa hem maddi(yemeleri, içmeleri,giyim kuşamları, temizlikleri,kişisel bakımları)hemde manevi desteğimi vermeye çalışıyorum ama tek kişi yetmiyo baba da lazım

--eşimle çocuklara karşı uyum içinde görünsekte hatalarını yüzüne defalarca vura vura yalnızken çok fazla taırtıştık ama ne yazıkki o yine işi, okulu, bilgisayarı,iş arkadaşlarınla bizden daha fazla söz ediyo

--dayanacak devam edecek gücü bulamıyorum sevgi ,aşk zamanla çok farklı boyutlara geliyo
keşke zamanın da okusaydım da bana bu imkan tanınsaydı da şu anda kararım bu diyebilseydim ama çok zor
yaldız olman maddi açıdan güçsüz olman çok zorluyo insanı
Gülçin çocuğunda gördüğün bu davranışlar pek çok öğrencimde var. Nedense babalar çocuklarına karşı biraz daha mesafeli. Çocuklarla ilgilenmek kadının göreviymiş gibi davranıyorlar. Çocukta babanın yanında babadan yoksun büyüyor. Doğan Cüceloğlu nun İNSANIN ANAVATANI ÇOCUKLUĞUDUR yazısını alıp oku ve kesinlikle EŞİNİN okumasını sağla. Direk bizim söylediklerimiz, önem arzetmiyor gibi görünüyor olabilir. Bu tür yazılar oldukça etkili oluyor. Bu yazıda çok duygulanmıştım. eşini de etkileyeceğini düşünüyorum. zamanla herşey daha iyi olur eminim.

Şunu da paylaşmak isterim. Öğrencilerime özellikle aile bireyleri ile beraber oldukları bir resim çizdiriyorum. Şuan çalıştığım okula geldiğimde çizdirdim. Çocuklar kendini hep kolları açık çizmiş.
YANİ SARILMAYA SEVİLMEYE MUHTAÇ OLDUKLARINI RESİMLE HAYKIRIYORLAR. O kadar canım acıdı ki. Yazık bu çocuklarımıza sevgisiz büyüyorlar. Babalar en azından bir sarılmayı,çocuğunun yanağına 1 öpücük kondurmayı çok saymamalı.EMİN OL BU TÜM ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK.

Son düzenleme:
Bak canım bende diyorumki hayatının ileriki dönemlerinde yapamayacağın şeylerle kilo verirsen eğer bıraktığın zaman mutlaka kilo alıyorsun. Ben öncede günde 1 saat (5 yıl boyunca) spor yaptım. Ve hamilelikte bırakmak zorunda kaldım. Çocuk olduktan sonra ise yapamadım. Bu kilolarımın en büyük sebebi hareketsizlik ve spordu. Adana'da daha iyi yemek yememe ragmen kilo almadım, kilo verdim. Çünkü orasının iklimi çok farklıydı. Konya'da terlemek için en az yarım saat koşmam lazım ama Adana'da terlemem için klimalı salondan klimasız başka bir odaya geçmem yetiyordu. En ufak hareketinde bir sürü efor harcıyordun. Konya'ya bir geldim aynı beslenme şekliyle 3 ayda 11 kilo aldım. Sonra korktum acaba bende bir hastalıkmı var bu kadar kısa zamanda çok kilo aldım diye. Bir sürü test yaptırdım. Allaha şükür hiç bişey çıkmadı. Sonra anladım ki formunu koruman için iklimin bile etkisi çok. Şuan üşendiğimden yada zor geldiğinden değilde bilerek spor yapmıyorum. Yeni yeni yavaş yavaş başladım. Çünkü yapmaya başladığım zaman sürekli devam etmem gerekiyor. Vücudun alışması çok önemli bence. O yüzden Gülçin'e sürekli uyarılarda bulunuyordum az yap sporu diye. Bilmem anlatabildim mi? Biraz uzun oldu ama :9:

Canim zaten diyet sonrasi yenilene icilene yemek saatlerine dikkat edilmezse kilolarin geri alinacagi asikar ..
Tabii ki kilo alimini bircok faktor etkiler spora hareketli yasama sadece diyet esnasinda degil hayat boyunca onem vermek gerekir bende
bunu yakalamaya ve hayatimda oturtmaya ozen gosteriyorum ....

yok canım görüşmüyoruz desteğini kabul ettim ama irtibata geçemedik deryayla daha

yükümü hafifletmediği kesin konuşuyorum devamlı ama tepkisis ve sessiz kalıyo sanki bişey yokmuş gibi davranıyo deli ediyo beni
patlaya bilkdiğim kadar patladım ama şaşırtıcı olmadığı kadar sakin bende sakinleşmeye başladım
asla ilk adımı o atmazdı darılınca bu sefer karar verdim ben adım atmıycam tepkimi ortaya koyacağım diye
hatam var demiyo ama düzeltme yapmaya çalışıyo ne kadar sürer bilmem
ya sabır diliyorum Allahdan o kadar
elbet sabrımın sonu selamet olur

Sabrin sonu selamettir demisler ...
Sabret b
akalim Gulcin emeginin karsiligini alirsin ins ...

ALlah yardimcin olsun canim,kendi basina cocuk büyütmeye calismak gercekten cok zor helede ailenden uzakta yaninda sana yaridme debilecek kimse yoksa bide buna es ilgisizligi ekleniyorsa daha zor Allah yardimcin olsun,esine akil fikir versin ins

canim bende ladyline katiliyorum zira bende yaptim böyle diyetleri vermesine verdim ama suanki durumum malum

Bahsettigim kisi topik acmis dukan diyetine uyum sagliyordu yanilmiyorsam hayatindan uc beyazi cikarmis ..
Aslinda bunlar uzmanlarin haykira haykira soyledikleri seyler ...

CUMA
yeşil çay

ARASütlü kahve

labne peynir
domates,zeytin

AKŞAMKuşbaşı ızgara
domates,biber
ayran

CUMARTESİ
SABAH
2 dilim ekmek
az yumurta+menemen
domates,salatalık

ARASütlü kahve

ÖĞLENYok

ayran

Afiyet olsun Hatice masallah sana ..:nazar: hem menulerin cok guzel hemdee iradene hayran kaldim ..
ins bu hafta hatra deger kilo vereceksin ...

Canım şimdiden geçmiş olsun.inşallah bu kadar endişelendiğin gibi değildir. Kolaylıkla geçer.

Ne güzel herkesi tebrik ederim. :46:

oo afiyet olsun Ebru cum dürümler götürülmüş. afiyetler olsun.

Afiyet olsun Aslı.

Vay be bir dilim baklavanin yaptigina bak sen 350 kalori demek he:35:

Menum

Kahwalti
Haslanmis yumurta
3 kasik yogurt
Yesillik
Yesil cay

Ara
1 bardak sut(cok fena regl sancim vardi)
1 incir 3 Kayisi kurusu

Oglen
yulafli ispanak yemegi
yogurt

Aksam
1 bardak sut
(bu aralar cnm cok sut istiyor:44:)

Su ve yesil cay 3 e tamamlarim

Menum

Kahwalti
Haslanmis yumurta
3 kasik yogurt
Yesillik
Yesil cay

Ara
1 incir 3 Kayisi kurusu

Oglen
yulafli ispanak yemegi
yogurt

Aksam
1 bardak sut

Afiyet olsun Gönül'cüm yalnız süt regl ağrısına iyi değildir diye biliyorum.

Menum

Kahwalti
Haslanmis yumurta
3 kasik yogurt
Yesillik
Yesil cay

Ara
1 incir 3 Kayisi kurusu

Oglen
yulafli ispanak yemegi
yogurt

Aksam
1 bardak sut

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Kızlar ben çaktırmadan dukana başladım heralde.

Dukan seni bozmasın Hilal'cim :9:

Ebru'cum zaten ebnzer birşeyler yapıyordum tam olsun dedim artık.

Adını koyalım yani diyosun. İnşallah güzel sonuç verecek sende. Bende bugün karatayı okudum. Eğer çalışmayıp ev hanımı olsam kesinlikle karatay yapardım. Ama şuan maalesef hem dukan hem karatay olmaz bana.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtada kıymalı yumurta
- 1 dilim dukan ekmek

Akşam :

- 1 tane dukan kakolu topkek
- 1 bardak süt

Sıvı :

- 2 litre su
- Bitki çayı akşam içerim

Spor :

- leslie ile 2 mil