afiyet olsun ve iradenden dolayı tebrik ederim
afiyet olsun gönülcüm
tam dukanlık bir menü olmuş hilal
ah ah bugün maas günüydü ya hilal eşim nöbetçiydi
parayı çektim kirayı yatırdım 3 marketten çocuklara ve eve erzak taşıdım çok para harcamışım ama
süt aldım yumurta aldım 1 saatte yürüyüş yürüyüş yaptım
artık bu kilo işinden çok sıkıldım hilal bir zaman koysam da önüme halledip bitirsem şu 6 kiloyu da bitse rahat rahat takılsam burda sizlerle
bu arada gece gündüz eylüldeki kpss ye çalışıyorum dişimi sıkıp iyi bir puan alsam da yerleşsem ne iyi olacak
bu arada bundan 5 yıl önce ye kadar eşimden üniversite sınavına girmemizi istemiştim girişimimde oldu beni sınava yollamamıştı 20 gün küs kalmıştı
ne işimize yarıyacak lise mevzunu oldukta ne oldu deyip geçiştirmişti hevesimde kalmamıştı yaşıtlarım hep üniversite mevzunu dışardan bali bitirsem demiştim karşı çıkmıştı hep
bu yıl devlet zorunlu tuttu ona okuyo açık öğretim geçen akşam bana diyor ki;sen niye okumuyorsun bak arkadaşların eşleri hep dışardan okuyo
kafam bi attı bi sinirlendim dedim ki o an insanın düşüncesi bu kadar çabuk değişiyo bir kişiyi tanımak için öyle 3-5 yıl yetmiyo
bu kadar sorumlulukta ben bu sınav işini becerirsem Allahın izniyle eşimin elimden çok çekeceği var
afiyet olsun mumu bu da tam bir karatay menüsü olmuş
benim yumurtalarım hakiki köy yumurtası
kolay gelsin
kahve de afiyet olsun
masallah ebru resimlere baktım sen nerdesin

ne kadar değişmişsin, çok fark ediyo, gerçekten ne güzel incelmişsin
selam semiha nasılsın?