Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hepinize günaydin,kahvaltimi yaptim ,kuru emyvelerimi ve kuru yemislerimi arti yesil cayimi alip geldim size bi merhaba demeye ,yesil cayim bitsin islere girisicem :)

Bende işteyim. Normalde pazartesi çok yoğun olur du ama allahtan cumadan bir kısım işleri hallettik şimdi rahatım. :9:

Günaydın canım hoşgeldin. Ne merak varmış sende de okumuşun tüm geçmişi :9:

İnşallah kaçamak yapmadın annene gidince.
okudum valla :9:
erken kalktım bugün.. 9 da... 4 te yattım.. uykum gelmedi nedense...
bende geçmişe bakayım dedim, ne kaynattınız diye :1:

ay hem okusank kabayat, okumasak kabayat ya :60:
hepinize günaydin,kahvaltimi yaptim ,kuru emyvelerimi ve kuru yemislerimi arti yesil cayimi alip geldim size bi merhaba demeye ,yesil cayim bitsin islere girisicem :)

afiyet olsun mujgan,günaydın :9:

Bende işteyim. Normalde pazartesi çok yoğun olur du ama allahtan cumadan bir kısım işleri hallettik şimdi rahatım. :9:
iyi yapmissin :)

okudum valla :9:
erken kalktım bugün.. 9 da... 4 te yattım.. uykum gelmedi nedense...
bende geçmişe bakayım dedim, ne kaynattınız diye :1:

ay hem okusank kabayat, okumasak kabayat ya :60:

afiyet olsun mujgan,günaydın :9:
:1::1: o mu lar ogullarimin bas harfleri :1: ama olsun mujganda olur :1:

Gunaydiiiiiiiiiiiiiin :52::52::52:

Tum haftamiz hayirli keyifli guzel gecsin insaaallllaaaahhh :54::54::54:

Son düzenleme:
iyi yapmissin :)

:1::1: o mu lar ogullarimin bas harfleri :1: ama olsun mujganda olur :1:

Ayy o zaman biz sana müjgan diyelim o zaman :60:

kahveye konunlardan degil kızlar...
onlar sırf glikoz zaten...

Biliyorum canım biz ona halk arasında süt tozu diyoruz ama aslında ismi kahve kreması. Ben bir ara pınarın almıştım süttozu o olurmu acaba?

Günaydın Gönül'cüm. Bir ara Gönül'de ismini söylememişti. Sonradan zorla söylettik. Ona göre Müjgan'cım. Biz meraklı hatunlarız. Bi şekilde öğrencez ismini :60:

ee adını vermedin, bari ben bi ad koyayım sana :60:
:1::1:

günaydin,insssss

Biliyorum canım biz ona halk arasında süt tozu diyoruz ama aslında ismi kahve kreması. Ben bir ara pınarın almıştım süttozu o olurmu acaba?

Günaydın Gönül'cüm. Bir ara Gönül'de ismini söylememişti. Sonradan zorla söylettik. Ona göre Müjgan'cım. Biz meraklı hatunlarız. Bi şekilde öğrencez ismini :60:

:1: diyebilrisiniz canim bi sakincasi yok :)

Son düzenleme:

günaydın gönül.. inş. canım :16:

evet pınarın süt tozu var bildigim kadarıyla.. böyle mavi renkte.. onu alabilirsin ebru...

kızlar, 14 nisan msj sayımlarını 2 kişi atmış sadece...
atarsanız, yayınlarım.. bekliyorum bugünde :1:

Afiyet olsun canim ben daha kahwaltimi yapmadim ..
Bir suru ispanak var dun yemegini yapmistim bi suru kaldi ne yapsam aceba ??

ee adını vermedin, bari ben bi ad koyayım sana :60:

Ay ne diyim sana bende mujgan diyordum kiza :9::9:

Anacigim o kadar soran olunca ismimi bende soylemek durumunda kaldim :1::1:

Ay topigimizi boyle hareketli gormek cok hosuma gitttiiii hosgeldiiiiiiiiiiiiiin yaaaar yuregiiiiiiiiiiiimeeeeee bu gonlumeeeeeee
bosver beeeeeeeeee elalemmmm ne derseee desiiiiiiiiiin hadiiii hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:62::66::66::66::66::62::62::64::64::119::119:

Kızlar, bugün 4 te yattık.Eşimle konustuk sürekli...Dün onun arkadasına gitmiştik.. 1 de geldik eve...
Dünde sürekli laf sokup duruyordu bana.
Bende " bak ben unutmaya calısıyorum, kendini bana dalastırma.yeter artık ugrasma benimle" dedim...
" seni kızdırmak hosuma gidiyor" dedi bana.
"Gitmesin,üzülüyorum.Aptallık bendeki gelip buraya sana yemek hazırlıyorum.Hiç gelemseydim anemlerden,müstehakmış sana " dedim...

Neyse gece oturuyoruz...
" 2 - 3 ayda bir olan rutin kavgalarımızdan biri daha gercekleşti" dedim :9:
Oda " bu kavgalar sırasında sana olan sevgim hiç eksilmedi" dedi bana. :17:
Tabi yelkenler fora bende :60:
" Benimde" dedim... " Allah'a hep şöyle dua ediyorum.' Rabbim,eşimle aramızdaki sevgiyi muhabbetimi çoğalt. Onu bana gözaydınlıgı gönül huzuru kıl..."

Bunu söyleyince bana sarıldı, agladıgını farkettim... :16:
Çok mutlu oldum anlatamam..

Sonra hani bana cahislin falan demişti ya,sınavdan gecemedigim için...
" sen su an görevdeki arkadaslarımdan daha kapasitelisin, süper bi zekan var" falan demeye basladı :60:

Be adam,madem böyle düşünüyorsun, neden kızdırıyorsun beni :9:

"Annenlere bişey almak yok" demişti.Gelirken cocuklara cikolata cekirdek getirmiş.Para veriyor kardeşlerime..
Bana soruyor "paran var mı "diye... :1:

Neyse... arada böyle kavgalarımız oluyor...
Neyseki bu sefer cok uzamadı :9:

günaydın kızlar :16::16::16:
günaydın ayşecim...
:16: Herkese günaydınlar. :16:
:16:
günaydın hatçam :16: nasılsın?

Ay ne diyim sana bende mujgan diyordum kiza :9::9:
:60: ne bileyim benimde birden cıktı agzımdan :9:

Ben attim demi kiz :44:
attın conem :27:
Ay topigimizi boyle hareketli gormek cok hosuma gitttiiii hosgeldiiiiiiiiiiiiiin yaaaar yuregiiiiiiiiiiiimeeeeee bu gonlumeeeeeee
bosver beeeeeeeeee elalemmmm ne derseee desiiiiiiiiiin hadiiii hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:62::66::66::66::66::62::62::64::64::119::119:

tey tey tey $allen.gif

hadi hadi hadiiiiiii $happy.gif

Offff su krebin guzelligine bir bakiiinnnnn :56::56::56::56:
$ispaanakli-krep.webp

Son düzenleme:
Kızlar, bugün 4 te yattık.Eşimle konustuk sürekli...Dün onun arkadasına gitmiştik.. 1 de geldik eve...
Dünde sürekli laf sokup duruyordu bana.
Bende " bak ben unutmaya calısıyorum, kendini bana dalastırma.yeter artık ugrasma benimle" dedim...
" seni kızdırmak hosuma gidiyor" dedi bana.
"Gitmesin,üzülüyorum.Aptallık bendeki gelip buraya sana yemek hazırlıyorum.Hiç gelemseydim anemlerden,müstehakmış sana " dedim...

Neyse gece oturuyoruz...
" 2 - 3 ayda bir olan rutin kavgalarımızdan biri daha gercekleşti" dedim :9:
Oda " bu kavgalar sırasında sana olan sevgim hiç eksilmedi" dedi bana. :17:
Tabi yelkenler fora bende :60:
" Benimde" dedim... " Allah'a hep şöyle dua ediyorum.' Rabbim,eşimle aramızdaki sevgiyi muhabbetimi çoğalt. Onu bana gözaydınlıgı gönül huzuru kıl..."

Bunu söyleyince bana sarıldı, agladıgını farkettim... :16:
Çok mutlu oldum anlatamam..

Sonra hani bana cahislin falan demişti ya,sınavdan gecemedigim için...
" sen su an görevdeki arkadaslarımdan daha kapasitelisin, süper bi zekan var" falan demeye basladı :60:

Be adam,madem böyle düşünüyorsun, neden kızdırıyorsun beni :9:

"Annenlere bişey almak yok" demişti.Gelirken cocuklara cikolata cekirdek getirmiş.Para veriyor kardeşlerime..
Bana soruyor "paran var mı "diye... :1:

Neyse... arada böyle kavgalarımız oluyor...
Neyseki bu sefer cok uzamadı :9:
canim cok sevindim aranizin düzelmesine,Allahim kimsenine vine huzursuzluk vermesin ins

Back
X