Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dukan krep
- 1 sosis
- 1 yumurta
- Bir parça peynir

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- Tavuk ızgara

Sıvı :

- 2.5 litre su

Spor :

- Leslie ile 2 mil

Afiyet olsun canım. Yine çok güzel olmuş menün.

Dukan hamburger ne cekici gorunuyor oyle ustune de hilal in kekcikler yenecek ohhhhh:56::56::56:

Suan yemegimi yiyorum karnimda acti ama canim hamburgerle keki cekti yemegimi canim istemiyor:26::31:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
3 tane minik köfte
Birazcık Salata
2 küçük dilim kepek ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay

Kızlar akşama misafirim var. Şimdi çıkmam lazım. Sonra fırsat bulursam uğramaya çalışırım. :16:

Hilal'cim benim 14 Nisan mesaj sayım : 16

UcukMavi'nin mesaj sayısı : 10

Elif'in mesaj sayısı : 8

Not alırmısın?

Aldım canım ..

kizlar ben hic iyi degilim ya,kendimi bi güpn iyi hissediyosam 3 gün depresyonda gibiyim..

aslinda karatayada daha cok bu yüzden baslamistim yapan herkes cok enerjik oldugndan filan bahsediyodu ama bana bi etki etmiyo omega 3 leride iciyorum ama yinede sürekli uyumak istiyorum sinirlerim tepemde geziyorum,canim hicbisey yapmak istemiyor,suan yine geldiler bana canim herseyi cekmeye basladi offki ne offf cok bunaldim yaaaaaaaa :2::2:

Beni de o açıdan pek etkilememişti ne yazık ki ama mevsim geçişinden falan olabilir mi acaba ?

biliyom dukan yaparken yapmistim cokda güzel gitmisti :) ama karatay kepegede izin vermiyikiiiiiiiii ühüüüüüüüüüü

Anladım canım ..

SSsstt kizlar naaber ???:3:

Hoşgeldin Gönüll ..

Afiyet olsun canım. Yine çok güzel olmuş menün.

Teşekkür ederim Ebru'cvum ..

Dukan hamburger ne cekici gorunuyor oyle ustune de hilal in kekcikler yenecek ohhhhh:56::56::56:

Suan yemegimi yiyorum karnimda acti ama canim hamburgerle keki cekti yemegimi canim istemiyor:26::31:

Ayy pek tokum hiç bir şey istemiyor canım şimdi.
Ama kıymalı ekmek yapmaya çalışıyorum bir taraftan yarın sabah için ..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
3 tane minik köfte
Birazcık Salata

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun çok güzel olmuş Ebru'cum ..

Kızlar akşama misafirim var. Şimdi çıkmam lazım. Sonra fırsat bulursam uğramaya çalışırım. :16:

Kolay gelsin ..

hilacim ağzım sulandı valla

malzemelerimin geri kalanınıda almış bulunuyorum inş.değer.toz tatlandırıcı,sür tozu ve bir kepek daha aldım.toplamda 1kg kepeğim olacak gözüm doymadı:27: gitti 50 tl:52:

hilacim ağzım sulandı valla

malzemelerimin geri kalanınıda almış bulunuyorum inş.değer.toz tatlandırıcı,sür tozu ve bir kepek daha aldım.toplamda 1kg kepeğim olacak gözüm doymadı:27: gitti 50 tl:52:

İnsan tarifleri görünce ne alacağını şaşırıyor değil mi :1:
Ama kepeği 1 kg aldığın iyi olmuş tekrar sipariş vereceğine ..
Ohh çok güzel olmuş hepsi.
Ayy ben de kıymalı ekmeğimi yapıyorum şimdi güzel olursa söylerim ..

Aldım canım ..

Beni de o açıdan pek etkilememişti ne yazık ki ama mevsim geçişinden falan olabilir mi acaba ?

Anladım canım ..

Hoşgeldin Gönüll ..

Teşekkür ederim Ebru'cvum ..

Afiyet olsun çok güzel olmuş Ebru'cum ..

Kolay gelsin ..

olabilir canim ama ben kendimi bildim bileli hep böyle uyusuk uykusu olan halsiz cani bisey ypamak istemeyen biriyim,su 2 cocugu nasil büyütütm bende bilmiyorum,heveslenmeistim belki dedim yediklerimdendir ama yok hic bisey fayda etmiyor bana ,bahar alerjimde var ama bu sene igne vurulmustum kac gündür kasinip duruyorum ne oluyo anlamiyorum ,herseyim yerle bir

olabilir canim ama ben kendimi bildim bileli hep böyle uyusuk uykusu olan halsiz cani bisey ypamak istemeyen biriyim,su 2 cocugu nasil büyütütm bende bilmiyorum,heveslenmeistim belki dedim yediklerimdendir ama yok hic bisey fayda etmiyor bana ,bahar alerjimde var ama bu sene igne vurulmustum kac gündür kasinip duruyorum ne oluyo anlamiyorum ,herseyim yerle bir

Ne zamandır yapıyorsun canım belki zamanla gösterir etkisini, yalnız omega3ü bırakma onun bence çok faydası var.

İnsan tarifleri görünce ne alacağını şaşırıyor değil mi :1:
Ama kepeği 1 kg aldığın iyi olmuş tekrar sipariş vereceğine ..
Ohh çok güzel olmuş hepsi.
Ayy ben de kıymalı ekmeğimi yapıyorum şimdi güzel olursa söylerim ..

hadi bekliyorum yorumunu canım güzel olur bence

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
3 tane minik köfte
Birazcık Salata

Akşam

1 kase sütlü nesfit

afiyet olsun canım güzel olmuş

Son düzenleme:

Ayy soğuk desene ..

Kız bunlar dukan bak sakın gerçeğine özenme.
Bunlar yalancık mı? :60:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
3 tane minik köfte
Birazcık Salata

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun Ebrucum güzel olmuş :46:

canım patlıcanları kızarttığım için cesaret edemiyorum. Birde kızlar kızmayın ama tiramisu yaparken kremasından :17: biraz yedim. (2 yemek kaşığı olmuştur.tadına bakayım derken oldu bir hata :17: ) :18:
bişi olmaz o kadarcıktan.. takma kafana...

Atak normalde 3-4 gün Ayşe'cim sonra 1+1e geçiliyor.
Ama ben cuma çiğköfte yasak olmasına rağmen yedim ya dün sebze+protein yaptım bu 4 gün saf protein yapmayı düşünüyorum.
Atakta da kullanabiliyorum yulaf kepeğini 1.5 kaşık.
NOrmalde 2 kaşık.
Şimdi kıymalı ekmek yapsam diyorum nasıl olur acaba ..
kıymalı ekmek yaptım ben.. 1 gün bekleyince yada soguyunca ye, daha güzel oluyor :9:
hilalcim bide kepeğin tadı nasıl.tuhaf bir kokusu yada tadı var mı.tariflerde inanılmaz güzel görünüyor tadını çok merak ediyorum
normal ekmek gibi degil.. kokusu oluyor illa.. ama yenmeyeck gibi degil..
[h=3]ISLAK HAMBURGER[/h]
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"]EVRE:ATAK-SEYİR-GÜÇLENDİRME[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MALZEMELER:(1 adet için)

EKMEK(1 adet için)
-1 yumurta akı
-1,5 yk yağsız yoğurt
-1 yk yulaf kepeği
-1 çay kaşığı kabartma tozu

KÖFTE
-250 gr yağsız kıyma
-1 küçük soğan
-tuz-karabiber-kimyon

SOS
-1 su brd.su
-1 yk katkısız domates salçası
-1 ezilmiş sarmısak
-1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

Öncelikle ekmek karışımı çırpılıp biraz dinlendirilir.
Soğan rendelenir ve kıymaya baharatlarla beraber eklenerek iyice yoğrulur.Dolapta dinlenmeye bırakılır.(köfte malzemesi 1 porsiyondan daha fazla.İsterseniz fazlasını buzlukta saklayıp daha sonra kullanabilirsiniz.)

Ekmek malzemesini 2 ayrı seferde mikrodalgada pişirdim.Yuvarlak formda olması için cam kup kaselerimden birini kullandım.

Malzemenin yarısını kaseye alıp(kasenin 1/4'ü kadar olacak yoksa taşabilir.) 800 derecede 3dk pişirdim.Sonra kalan malzemeyi yine aynı sürede pişirerek 2 ayrı ekmek elde ettim.

Bu sırada 1 brd.su içinde salça,kırmızı biber ve ezilmiş sarmısak az tuzla beraber pişmeye bırakılır.Sos yavaş yavaş pişerken soğuyan ekmekleri tost makinasına aldım ve biraz kızarttım.

Köfte hamurundan yassı bir köfte hazırlayarak yağsız tavada pişiriyoruz.
Kızaran ekmekleri domates sosunun içine batırarak sosu biraz çekmesini sağladıktan sonra ekmeğin üzerine köfteyi ve ince dilimlenmiş kornişon turşuyu koyup üzerine biraz daha sos koyup, diğer ekmeği kapatıyoruz.

Göründüğü kadar komplike ve uğraştırıcı değil aslında.Hele ki hazırda köfteniz varsa toplamda 10 dk bulmayacaktır hazırlanması.Sadece 1 yemek kaşığı kepek hakkınızla koca bir burger yemiş olacaksınız.İsterseniz malzemeleri 2 katına çıkarıp 2 hamburger bile yiyebilirsiniz seyirde.Daha ne olsun:))

aaa bunu gördüm, hep yapayım diyordum :9:
bakalım ilk önce kim yapacak :60:

Hilal bana atak 3 gün cıktı... yarından itibaren cumaya kadar 3 gün saf pro...

Üff azcık gaza getir beni :60:
hiç canım dukan yapmak istemiyo ama cok işe yaramıstı valla :27:

MUMU geçmiş olsun canım.dr gittin mi bunun için.bende de mevsim geçişlerinde oluyor bazen böyle kendimi yorgun hissediyorum

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 dukan krep
- 1 sosis
- 1 yumurta
- Bir parça peynir

Ara :

- 1 limonlu maden suyu

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- Tavuk ızgara

Sıvı :

- 2.5 litre su

Spor :

- Leslie ile 2 mil

Afiyuet olsun canim ..

Hoşgeldin Gönüll ..

Hosbuldum canim :16:
Hadi bakalim nasil olacak ekmekciklerin guzel olursa bizde deneriz ./..

kıymalı ekmek yaptım ben.. 1 gün bekleyince yada soguyunca ye, daha güzel oluyor :9:

normal ekmek gibi degil.. kokusu oluyor illa.. ama yenmeyeck gibi degil..

aaa bunu gördüm, hep yapayım diyordum :9:
bakalım ilk önce kim yapacak :60:

Yaptım Melek ekmeği muffin kaplarında yaptım ki ne kadar yulaf olduğunu bileyim.
Çok güzel duruyor görüntü olarak şimdi zaten tadına bakasım yok yarın sabah yerim ..

Ben ıslak değildi normalini yaptım bunun gayet güzel oldu ama ıslak istememişti canım pek sevmem ıslak hamburgeri ..

Hilal bana atak 3 gün cıktı... yarından itibaren cumaya kadar 3 gün saf pro...

Üff azcık gaza getir beni :60:
hiç canım dukan yapmak istemiyo ama cok işe yaramıstı valla :27:

Melek gel hadi beraber yapalım ben de cumaya kadar protein yapacağım ..
Hem zamanın yaklaşıyor bak senin ..

MUMU geçmiş olsun canım.dr gittin mi bunun için.bende de mevsim geçişlerinde oluyor bazen böyle kendimi yorgun hissediyorum

tesekür ederim canim,uykum icin doktora gitmistim ,uyku kliniginde kaldim uyku apnesi baslangici dedi doktor ve bi alet verdi bununla uyuycan ömür boyu diye ama kullanamadim kendim horkes diye bisey aldim ufak bisey ama onuda takmayi unutuyorum sürekli gerci takincada degisen bisey olmuyo ya iste ne bileyim yasayip gidiyoruz iste bi sekilde ama ömrümün cogu uyuyyarak geciyo iste,hesabi düsündükcede daral geliyo ama ,yapacak bisey bulamiyorum cöözüm yolu bulaamdim bugüne dek,az önce cocuklara patladim smdide vicdan azabinin cilesinic ekiyorum,böyle bir kisir döngüdeyim iste :(

Back
X