Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir ara kadınlar kulubü yapım aşamasında dedi mesajım gelmemiş.
Sabah 10 da kalktım,spor yaptım. imkanım olsa da her sabah yapabilsem ne güzel olurdu.Duşumu aldım,kahvaltımı yaptım.:16:
:8:
SPORUM:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]YÜRÜYÜŞ+
KOŞU
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SALI[/TD]
[TD="align: center"]46 DK :))[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geriye kalan hareketleri de akşam yaparım.Gezmeyi hakettim sanırım. Hepinizi öpüyorum görüşürüz.

..

Benim hayalimdir pastane açmak zaten ayy ne güzel olur :17:

Canım ne zaman geçermiş ağrısı demedi mi bir şey doktor ?

Yaparım kuzum sana da zaten düşünüp duruyorum bugün ne yapsam diye :1:

Senin gezmelerin pek tahlikeli zaten ama dikkat et canım bak bu hafta listeye gireceksin ..
ya aslinda bi süre gitmek istemiyorum ama bunlar önceden verilmis sözler bakalim neler olacak ins hasarsiz atlatirim

Sabah 10 da kalktım,spor yaptım. imkanım olsa da her sabah yapabilsem ne güzel olurdu.Duşumu aldım,kahvaltımı yaptım.:16:
[TR]
KOŞU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Geriye kalan hareketleri de akşam yaparım.Gezmeyi hakettim sanırım. Hepinizi öpüyorum görüşürüz.

..

Süper başlamışsın Hatice ben de kalkayım sporumu yapayım ..

ya aslinda bi süre gitmek istemiyorum ama bunlar önceden verilmis sözler bakalim neler olacak ins hasarsiz atlatirim

Dikkat et bizi hiç aklından çıkarma mumu'cum :1:

Benim hayalimdir pastane açmak zaten ayy ne güzel olur :17:

Canım ne zaman geçermiş ağrısı demedi mi bir şey doktor ?

Yaparım kuzum sana da zaten düşünüp duruyorum bugün ne yapsam diye :1:

.[/I][/B]

Doktor koreli sanirsam dogru duzgun bisey konusmuyor :44:
Bakalim bundada sakat yaptiysa gelecek sefere doktor degisicem ..

[TR]
KOŞU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

..

Ne iyi olmus haticecim :nazar: bugun kendimi iyi hissedersem leslie yi acip gumbur gumbur spor yapmak isityorum ..

Ayy 1. sınıfların mı öğretmenisin ne tatlıdır o mini mini birler yalnız gerçekten çok da büyük sabır işi özellikle okul öncesi ve sınıf öğretmenliği bence.

Reyhan abla istediğin gibi sorabilirsin benim sınavlarım pek problem olmuyor bu hafta yok zaten haftaya başlayacak gece çalışıyorum genelde 1 gece yetiyor ..

Ben de Mumu'nun yazamadığı kısmı yazayım.
Büyük marketlerde, aktarlarda bulabilirsin ya da internetten sipariş verebilirsin.

Benimkisi ruşeym ama doğalsan da iyi sanırım.

Ayy kız bütün gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum ki ben aşırı rüya görüyorum bunlar seçmeler :1:
Çok bulmaca çözmekle alakalı olabilirmiş çok rüya görmem ama biraz sonra yeni rüyam gelecek :1:

Canım benim sebze de karbonhidrat, tabiki sağlıklı karbonhidrat ama sen protein miktarını çok tutmaya çalış yine de.

HAyırlı olsun Semine'cim içine sinsin her şey.
Ben geçen merak etmiştim o gün her şeyi merak ettiğimden soramamıştım :17:
Şİmdi sen zayıflıyorsun ya düğüne kadar daha zayıflayacaksın da gelinliği ayarlayacaklar mı ona göre ?
Kolay ayarlanan bir şey mi :17:

BU arada hatırlıyor musun ne derdik önceden yoruldukça ohh yağlar yanıyor, kalori harcıyoruz :1:

Geçmiş olsun kızlar cidden dişçi günü gini olmuş bugün.

hilalcim ölçü vermedim daha 2 hafta sonra gidicemmm oda şimdilik astar dikimi için daha sonra üst için tekrar alt için tekrar ve son gelinliğin haliyle denicemm bide 2 hafta biraz kendimi toplamam açısından iyi bi zaman sonra zaten öyle çok hızlı kiloda veremiyorum biliyosun düğüne kadar 61lerde falan olurum heralde:(( 55 lere de inebilsemmmm ama düğünden sonraa devam edicem allahın izniyle bi süre çalışmayacağımdan sporumuda rahat yapabilirim diye düşünüyorum zaten oraya koştur buraya koştur yağcıklarda yanarrr birazzzz:21:

daha birsürü şey var yapılacak ev tutulcak eşyalar
Bugünkü rüyamı anlattayım :1:
Beni kaçırıyorlar kızlar.
Kaçıran da baba kızmış götürüyorlar bir eve.
Ben de düşünüyorum niye beni kaçırdılar diye.
Meğer dukan tariflerini yaptırmak içinmiş ( Nasıl bir havaya girdiysem artık :1:)
Buradan en az 10 tarifi yapamdan çıkamazsın diyorlar.
Ben nasıl ya beni yemek yapmak için mi kaçırdınız diye şaşırıyorum.
Evet çok güzel yaptığı duyduk ondan kaçırdık seni hadi işe koyul diyorlar :1:
Ama her yerim malzeme.
Ben bir taraftan ocakta yemek yapıyorum bir taraftan hazırlıyorum bir taraftan fırına koyuyorum .
Bir de sevdiceğim beni merak eder acele etmem gerekli diye düşünüyorum :60::60:

Selam kızlar. Malum iş yerindeyim. Yazdıklarınızı okuyorum ama yazmam zor oluyor.

Dişçiye giden arkadaşlar geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın.

Hatice'cim sporun süper olmuş. Maşallah.

Müjgan'cım sen yinede az ye sabahta olsa. Listeye gireceğin için dikkatli olman lazım bence.

Hilal'cim rüyaların süper canım yaaaa. Canlı canlı olmuş, tam polisiye :60:

İşten çıktıktan sonra kayınvalidemle buluşacağım kızlar. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum ama geç kalırsam merak etmeyin. Saat 16:00 ya kadar buralardayım. :16:

Doktor koreli sanirsam dogru duzgun bisey konusmuyor :44:
Bakalim bundada sakat yaptiysa gelecek sefere doktor degisicem

HAdi ya çok ilginç geliyor bana doktorla anlaşmak zor falan ama koreli de değişik ya ..

hilalcim ölçü vermedim daha 2 hafta sonra gidicemmm oda şimdilik astar dikimi için daha sonra üst için tekrar alt için tekrar ve son gelinliğin haliyle denicemm bide 2 hafta biraz kendimi toplamam açısından iyi bi zaman sonra zaten öyle çok hızlı kiloda veremiyorum biliyosun düğüne kadar 61lerde falan olurum heralde:(( 55 lere de inebilsemmmm ama düğünden sonraa devam edicem allahın izniyle bi süre çalışmayacağımdan sporumuda rahat yapabilirim diye düşünüyorum zaten oraya koştur buraya koştur yağcıklarda yanarrr birazzzz:21:

daha birsürü şey var yapılacak ev tutulcak eşyalar

Ayy ben hiç bilmiyorum da nasıl oluyor Semine'cim ..
Çok güzel olacaksın geilnliğin için de en heyecanlı zamanlar ..

Kötü bi amaçla söylemedim...
anlat tabi... hergün rüya görüyorsun hoşuma gitti,ondan dedim...
bundan sonra bişi demem...

Saf ya deyince ister istemez yanlış anlaşılıyor.

Selam kızlar. Malum iş yerindeyim. Yazdıklarınızı okuyorum ama yazmam zor oluyor.

Müjgan'cım sen yinede az ye sabahta olsa. Listeye gireceğin için dikkatli olman lazım bence.

İşten çıktıktan sonra kayınvalidemle buluşacağım kızlar. Akşam ne zaman dönerim bilmiyorum ama geç kalırsam merak etmeyin. Saat 16:00 ya kadar buralardayım. :16:

Sorma canım ya garip garip şeyler izliyorum ondan sanırım gece bir kızı kaçırıp 12 sene tutuyorlardı bir yerde onun etkisidir heralde.

Ne yapacaksınız bakalım kayınvalidenle çiğköfte yemeye gitmiyorsunuz değil mi :1:

Noldu yaaaa ben geldim herkes kaçtı :14:

Spor yaptım da geldim Ebru'cumm ..

tesekür ederim canim,bi dahasi var malesef 5 ayin 15 inde bidaha gidicem :19:

elimden geleni yapmaya calisicam

kizlar benim listede ikindi vakti bir tost var,yesemmi onu sizce kücük tost ekmeklerinden yapip

hello bebekler doktora gidemiyorum acil ameliyatı çıkmış taaaaaaaaaaaa cuma gönüne attılarr beniiiiibir an önce kurtulmak istiyorum şu yüzümdeki benlerden artıkkkkkkkk bekleyemiyorum :84::84::84::84::84::84::83::83:

aa aynı dert bende de var yani bendedeben var eheheh
bayaa önce çapaya gittim gösterdim alırsak yerinde iz kalır bu sefer o canını sıkar dediler vazgeçtim.ama gittikçe renkleri koyulaşıyo sinir oluyoum.ama bunları aldırcaksak kışın güneş bastırmadan aldırmalıymışız canım ...

ben hiç duakn yapmadım ama yapıp da devamını getirebilen de çok görmedim o zaman da vücudun dengesi bozuluyor ve kilo verme yavaslıyor benim tavsiyem dukandaki tarifleri dene ablacımm ama direk dukanı yapma ben öyle yapıyorum canım cok krep yada benzeri şeyler isterse dukan tarifine göre yapıp yiyiorum ama dukan diğyeti yapmıyorum

ayy hayırlı olsun canımm :1: ne güzel yürümüşsün biraz streslisin ya belkide ondan veremiyorsundur bu aralar ama bence verirsin düğününe kadar kilo sen

güzel gözlüm saol ablacım tavsiyen için..yaa uzun süredir yapabilirmiyim diye tereddütteydim.bizim okulda bi erkek öğretmen yaptı bunu tığ gibi oldu adam.ondan öğrenip bayanlar yaptı tık yok onlarda.biz bayanlar biraz irade konusunda daha mı zayıfız ne..

kepek aldım ekmek yapıcam şimdi.yağsız yoort peynir süt aldım.yarın başlıcam kısmetse.annem bi kasa çilek almış oturup bu akşam doyana kadar yicem sonra meyve yok malum:52:

Bu arada dişçiye gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin :1:

Günaydın Hatice... neden tatilmiş? :31:

adı müjgan :9:

acelesi mi var turta ya...
cumaya girersin 3 gün var zaten..

:44: yani vaziyet nedir?

Haırlısı olsun canım. Cumaya ne kaldı.

Hergün yeni birşey yapıyorlar. Şu memlekette en berbat yapıya sahip olan milli eğitim sistemi zaten.Hele bu sene iş rayından çıktı. Birşey yapmaya çalışıyorlar ama altyapı yok ,içi boş. İçi sonra doldurulacakmış. İlk önce altyapı tamamlanacak ki başarı elde edilsin. Herşey boşlukta. Yarın gelir başka birşey derler merak etme.

Canım ya dolgu yaptırmasana. Ben bir dişime yıllarca dolgu yaptırdım düştü.Sonra ağrım oldu tekrar kanal tedavisi derken çok canım acıdı.Sonra gittim o dişime KAPLAMA yaptırdım. Şimdi o kadar rahatım ki.Hem görünüşü güzel hemde dolgu gibi sıkıntı yaratmıyor.Doktorum ömür boyu kullanırsın dedi. Herkese de öneriyorum.

Güzel bir bakış açısı :60:

Canım dün 23 Nisandı ya bugün okullar tatil :16:çalışmıyoruz.

Ayy cidden ben de beklemeyi hiç sevmem o konularsa stresten dolayı ..

Canım senin formasyonun yok muydu bundan sonra verilmeyecekmiş sanırım ?

aynenn bend e bekleyemiyrum böle şeylerdeeee uleeynn neyse az kaldı carsamba persembe bugünü saymayalım artukun :52::52:

Bugünkü rüyamı anlattayım :1:
Beni kaçırıyorlar kızlar.
Kaçıran da baba kızmış götürüyorlar bir eve.
Ben de düşünüyorum niye beni kaçırdılar diye.
Meğer dukan tariflerini yaptırmak içinmiş ( Nasıl bir havaya girdiysem artık :1:)
Buradan en az 10 tarifi yapamdan çıkamazsın diyorlar.
Ben nasıl ya beni yemek yapmak için mi kaçırdınız diye şaşırıyorum.
Evet çok güzel yaptığı duyduk ondan kaçırdık seni hadi işe koyul diyorlar :1:
Ama her yerim malzeme.
Ben bir taraftan ocakta yemek yapıyorum bir taraftan hazırlıyorum bir taraftan fırına koyuyorum .
Bir de sevdiceğim beni merak eder acele etmem gerekli diye düşünüyorum :60::60:

ay hilaliiiiiiim amma etkisinde kalıyorsun kız gün içinde konusulan şeylerin :60: :60:

23 Nisan Mesaj Sayımları

Laydline : 29
elmaliturta : 24
Uzayım : 19
Mumu85 : 15
Mutedeyyin :9
eski_bir_masal :
tadLi : 24
Ucukmavi : ?
angelic2 :?

Ayşe'cim Reyhan abla siz de yollayın da ekleyeyim, göndermediğinizde cuma günü sıfır geçiyor.

tesekür ederim canim,bende nette görmüstüm ohaberi milli egitimde calisamayacakmis fen edebiyat mezunlari ,alakam olmamasina ragmen banada cok sacma geldi :(

gecmis olsun

tesekürler kizlar,agzim yamulmus bir vaziyette eve geldim,gelirken tavuk aldim su sizin özel soslu tavugu koydum ocaga yemegimi yiyip gidip oglanlari alicam

afiyet olsun canım :1: :1:

Tesekkurler hilalcim :16: suan fena agri yapmaya basladi bir agri kesici alsam iyi olacak ..

Doktor bana oyle bisey onermedi ama bide kaplamayi arastirayim ..

:9::9: Ilahi hilal, bigunde ben kacirsam fena olmaz, o meshur browniler icin :1:

sanada gecmis olsun canim, ne oldu gidip geldin mi ?

benim kanal tedavisi olan dişlerimde de kaplama var ama oda diş çok çürüdügü için dişi keserken dişin çogu gitti o dişte kalıcı olmazdı zaten ondan dolayı kaplama yapıverdüler hepsine sende de öylemi oldu bilemiyorum canum o zaman yapardı kaplama ya çünkü dişi kullanamazsın

Ayy 1. sınıfların mı öğretmenisin ne tatlıdır o mini mini birler yalnız gerçekten çok da büyük sabır işi özellikle okul öncesi ve sınıf öğretmenliği bence.

Reyhan abla istediğin gibi sorabilirsin benim sınavlarım pek problem olmuyor bu hafta yok zaten haftaya başlayacak gece çalışıyorum genelde 1 gece yetiyor ..

ablasının güzeli saol..
1 gece yetiyo deyince sen hani meşhur bi video var ya nette o geldi aklıma güldüm..beyin bedava diyo yaa o hesap senin ki de :9::9:
hilal ne okuyosun gülüm hangi şehirdesin?

Back
X