Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yarın tatil (malum işçi bayramı) bizde bu akşam anneme gideceğiz orda kalacağız.Yarın çok geç kalmayız umarım.Haberiniz olsun.
Şimdi sporumu yapacağım:8:,sonra çıkarız.Menümü yarın paylaşırım.
:54:HEPİNİZİ ÖPÜYORUM:54:
:16:İyi ki bu gruptayım ve iyi ki VARSINIZ.GÖRÜŞÜRÜZ:16:

İyi eğlenceler canım görüşürüzzz ..
Kaçamak yapma ama bak sakın aklına bizi getirr ..

:1: hilalim onun işi bu zaten tabiki zararsız için der sektörde diyet ürünleri deli gibi tüketiliyor artık ki fiyatları da digerlerine oranla daha pahalı oldugu halde. önceden light sütler light yogurtlar mı vardı Allah aşkına insanlar ne kilolar veriyorlardı gene.

Turtam kendisi de diyet yaptığı için pek zannetmiyorum ama illa light olmalı düşüncem yok zaten ..

yaa orası öyle tabi canım ben diyete ara verip kilo almasaydım şimdi çoktan istedigim kilodaydım mesela ama gene de son kilolar daha zor gidiyor işte :26: yapıcazzzz olaaaacaaaak :60: :60:

görüşürüüüüüüüüüüüüz cnmmmmmmmmm :1: :1:

Marifet onları yapmamaktı turtam da yaptık işte artık yapmayız inşallah.

Canım her ay yayınlıyordum o yüzden yayınladım yine :17:
Bir dahaki ayy hoop bir fırlayış bekliyorum bu azimle senden ..

Kurabiyeyi nasıl yaptım Ayşe'cim.
Benim de ıslak kekim harika olmuş bir de 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle yaptım 4 tane muffin kapında oldu rahatça yiyebilmem çok iyi ..

canım
2 yemek kaşığı tatlandırıcı
6 yemek kaşığı kepek
3-4 damla vanilya
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 yumurta
3 çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı yogut

hepsini karıştırıp elimi ısaltıp yuvarlak şekil verdim bisküvi gibi çoklezzetli olmuş.buram buram tarçın kokuyor. 10-12 tane çıktı

keki de fazla yaptım yapmışken ben elimin altında bulunsun günlük limitime göre tüketirim

Turta kilo almamis olman guzel demissin ama aldim, mesajda yanlis anlasilmis herhalde,
bakalim bu hafta reglim o yuzden kilom belki daha da fazla ama bu cuma degil sonrasinda listede yer olursa girmek isterim, o zamaana kadar veririm belki 2 kusur kilo aldim cunku cook fazla degil. bakalim/..

canım
2 yemek kaşığı tatlandırıcı
6 yemek kaşığı kepek
3-4 damla vanilya
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 yumurta
3 çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı yogut

hepsini karıştırıp elimi ısaltıp yuvarlak şekil verdim bisküvi gibi çoklezzetli olmuş.buram buram tarçın kokuyor. 10-12 tane çıktı

keki de fazla yaptım yapmışken ben elimin altında bulunsun günlük limitime göre tüketirim

Ellerine sağlık canım, ben fazla fazla yapamıyorum hiç günlük yapmalıyım yoksa oturup yiyorum :1:
Ondan günlük limitime uygun o gün yiyecek şekilde yapmaya çalışıyorum.
Aslında 1 kurabiye yarım kaşığa falan denk geliyor çok iyi ..

Ellerine sağlık canım, ben fazla fazla yapamıyorum hiç günlük yapmalıyım yoksa oturup yiyorum :1:
Ondan günlük limitime uygun o gün yiyecek şekilde yapmaya çalışıyorum.
Aslında 1 kurabiye yarım kaşığa falan denk geliyor çok iyi ..

yok cnm bana yetiyor.bide fırınım büyük 2 minik kek için çalıştırmak istemiyordum açıkcası, mikrodalga yapılan şeyleri tercih ediyordum. o yüzden fırını açmışken değsin dedim fazla yaptım :1:

2 minik kepeksiz ekmekle süzme yoğurt ve domates yedim
1 tane de kurabiye

hala tıka basa tokum.akşama sadece 1 tane kek yerim tamam.kekler de harika görünüyor ama şuan çok şişim.

yok cnm bana yetiyor.bide fırınım büyük 2 minik kek için çalıştırmak istemiyordum açıkcası, mikrodalga yapılan şeyleri tercih ediyordum. o yüzden fırını açmışken değsin dedim fazla yaptım :1:

2 minik kepeksiz ekmekle süzme yoğurt ve domates yedim
1 tane de kurabiye

hala tıka basa tokum.akşama sadece 1 tane kek yerim tamam.kekler de harika görünüyor ama şuan çok şişim.

Valla çok saol Ayşe'cim hiç aklımda yoktu pek hora geçti keyfim yerine geldi.
Ya senin bu ekmeklerin falan nasıl o kadar az kepek içeriyor benim 1 dilim ekmeğime ortalama 1 kaşık kepek denk geliyor bütün kepek hakkın bitiyor diye yapmıyorum ben de ..

Valla çok saol Ayşe'cim hiç aklımda yoktu pek hora geçti keyfim yerine geldi.
Ya senin bu ekmeklerin falan nasıl o kadar az kepek içeriyor benim 1 dilim ekmeğime ortalama 1 kaşık kepek denk geliyor bütün kepek hakkın bitiyor diye yapmıyorum ben de ..

canım bu yaptığım ekmekğin içinde sadece süt tozu ve yumurta var.6 yemek kaşığı süt tozu 1 yumurta.çırpıyorsun küçük mufin kalıbına döküyorsun.2 tane çıkıyor bu ölçüden.180 derece fırında 20 dk pişiriyorsun.çok lezzetli yemeğe doyamadım valla.süt tozu bulmam sıkıntı olmasa
1 tepsi sırf bundan yapacağım.kahvaltı için çok lezzetli.

diğer türlü ekmeğide tost ekmeği tarifinden yapıyorum hilalcim.4 yemek kaşığı kepekten yapılıyor.4 bölüyorum.genelde günde 1 dilimi yiyorum.
başka kepekle yapılan bişey yemeyeceksem 2 dilim yiyorum.mesela tost yapacaksam bir dilimden yapıyorum ortası kolay açılıyor arasına koyuyorum peyniri yani 2 dilim hakkımı harcamama gerek kalmıyor tost için

hilalllllllllllllllllll tayinlerin ayın 4 de açıklanma ihtimali varmış

senin sevdiceğin suan nerde o da mı piyade

Son düzenleme:
canım bu yaptığım ekmekğin içinde sadece süt tozu ve yumurta var.6 yemek kaşığı süt tozu 1 yumurta.çırpıyorsun küçük mufin kalıbına döküyorsun.2 tane çıkıyor bu ölçüden.180 derece fırında 20 dk pişiriyorsun.çok lezzetli yemeğe doyamadım valla.süt tozu bulmam sıkıntı olmasa
1 tepsi sırf bundan yapacağım.kahvaltı için çok lezzetli.

diğer türlü ekmeğide tost ekmeği tarifinden yapıyorum hilalcim.4 yemek kaşığı kepekten yapılıyor.4 bölüyorum.genelde günde 1 dilimi yiyorum.
başka kepekle yapılan bişey yemeyeceksem 2 dilim yiyorum.mesela tost yapacaksam bir dilimden yapıyorum ortası kolay açılıyor arasına koyuyorum peyniri yani 2 dilim hakkımı harcamama gerek kalmıyor tost için

Aaa canım ben o tarifi çok merak ediyordum çok tatlı olur da beğenmem diye düşünmüştüm demek güzel ben de deneyeyim o zaman.
Hamburger ekmekleri tarzında mı bir tadı oluyor onlarda da hafif tatlımsı tat var ya ?

Ben de genelde yapınca 1 dilim yiyorum ama saf proteindeysem yarım kaşık kepek kalınca ne yapacağım diye düşünüp kalıyorum öyle ..

hilalllllllllllllllllll tayinlerin ayın 4 de açıklanma ihtimali varmış

senin sevdiceğin suan nerde o da mı piyade

Canım ciddi misin sennn ?
Nedense bir kaç gündür birden öğrenecekmişim gibi bir his vardı.
Vandaki bir karakolda sevdiceğim tankçı, aynı zamanda mı belli olur ?

Aaa canım ben o tarifi çok merak ediyordum çok tatlı olur da beğenmem diye düşünmüştüm demek güzel ben de deneyeyim o zaman.
Hamburger ekmekleri tarzında mı bir tadı oluyor onlarda da hafif tatlımsı tat var ya ?

Ben de genelde yapınca 1 dilim yiyorum ama saf proteindeysem yarım kaşık kepek kalınca ne yapacağım diye düşünüp kalıyorum öyle ..

Canım ciddi misin sennn ?
Nedense bir kaç gündür birden öğrenecekmişim gibi bir his vardı.
Vandaki bir karakolda sevdiceğim tankçı, aynı zamanda mı belli olur ?

yok öyle çok tatlımsı değil hani fırında yumurtalı,peynirli ekmek yaparız ya ona benziyor tadı.ben çok az tuz da attım.

canım aynı anda belli olur herhalde.jandarmalar bir kaç gün daha erken öğreniyorlar bizden ama kalanlar aynı anda diye biliyorum.hayırlısı olsun ya inş. belli olur bu cuma heyecanlandım valla:52:

yok öyle çok tatlımsı değil hani fırında yumurtalı,peynirli ekmek yaparız ya ona benziyor tadı.ben çok az tuz da attım.

canım aynı anda belli olur herhalde.jandarmalar bir kaç gün daha erken öğreniyorlar bizden ama kalanlar aynı anda diye biliyorum.hayırlısı olsun ya inş. belli olur bu cuma heyecanlandım valla:52:

Deneyeyim bakalım canım ben de bir ara ..

Ben de çok heyecanlandım aşırı bir umut var içimde.
Sanki istediğimiz yer ve birlik olacak gibi hissediyorum.
Ne olur ya belli olsun bu cuma günü istediğimiz sonucu duyalım.
Heralde 20 gün sonra da sevdiceğim gelir onu kutlarız off mutluyum ben bugün çook ..
Birde aöf sonuçları belli olmuş sevdiceğim kitap açamamıştı fırsatı olmamıştı öylesine gireyim demiişti sınava onun sonuçları da gayet iyi 6 dersten 60larda almış güzel bir gün iştee :52:

Deneyeyim bakalım canım ben de bir ara ..

Ben de çok heyecanlandım aşırı bir umut var içimde.
Sanki istediğimiz yer ve birlik olacak gibi hissediyorum.
Ne olur ya belli olsun bu cuma günü istediğimiz sonucu duyalım.
Heralde 20 gün sonra da sevdiceğim gelir onu kutlarız off mutluyum ben bugün çook ..
Birde aöf sonuçları belli olmuş sevdiceğim kitap açamamıştı fırsatı olmamıştı öylesine gireyim demiişti sınava onun sonuçları da gayet iyi 6 dersten 60larda almış güzel bir gün iştee :52:

inş. hilalcim çok karışığım valla en çok balıkesiri istiyorum ama tabi hakkımızda neresi hayırlı olacaksa nerde huzurlu olacaksak oarası olsun istiyorum.sen hangi şehirdesin canım inş. istediğiniz yer olur.tebrikler sevdiceğine sıkıştır sen onu bitirsin okulunu:9:

inş. hilalcim çok karışığım valla en çok balıkesiri istiyorum ama tabi hakkımızda neresi hayırlı olacaksa nerde huzurlu olacaksak oarası olsun istiyorum.sen hangi şehirdesin canım inş. istediğiniz yer olur.tebrikler sevdiceğine sıkıştır sen onu bitirsin okulunu:9:

Balıkesirde olursa okulda mı olacak canım ?
İnşallah istediğiniz yer olur sakin yerler bana hep çok güzel geliyor.
Benim okulum bitmiş olsaydı Gökçeadayı çok istiyordum.
Ben Ankaradayım çok önemli bizim için burasının olması malum ..
Sevdiceğimi sıkıştıracağım da sıkıştıramıyorum ki tüm boş zamanlarında benimle konuşuyor öyle olunca çalışamadı ama yanıma bir gelsin başına oturacağım çalış diye :1:

Balıkesirde olursa okulda mı olacak canım ?
İnşallah istediğiniz yer olur sakin yerler bana hep çok güzel geliyor.
Benim okulum bitmiş olsaydı Gökçeadayı çok istiyordum.
Ben Ankaradayım çok önemli bizim için burasının olması malum ..
Sevdiceğimi sıkıştıracağım da sıkıştıramıyorum ki tüm boş zamanlarında benimle konuşuyor öyle olunca çalışamadı ama yanıma bir gelsin başına oturacağım çalış diye :1:

gçkçeadayı bizde yazdık gelmesi muhtemel aslında çok istiyorum hele de kızım için.ama uzak oluşu ailelere bide ulaşım biraz sıkıntılı diye tereddütte kalıyorum.hayırlısı artık.ankarayı hemen tüketmeseydinz keşke.biz bir daha ki doğu dönüşü yazacağız 1. bölgeleri daha uzun kalmak için şimdi gideceğimiz yerde 4 sene kalacağız.

gçkçeadayı bizde yazdık gelmesi muhtemel aslında çok istiyorum hele de kızım için.ama uzak oluşu ailelere bide ulaşım biraz sıkıntılı diye tereddütte kalıyorum.hayırlısı artık.ankarayı hemen tüketmeseydinz keşke.biz bir daha ki doğu dönüşü yazacağız 1. bölgeleri daha uzun kalmak için şimdi gideceğimiz yerde 4 sene kalacağız.

Gökçeada olursa çok fazla bir yere gitmeden orada ssakin sakin yaşamak lazım canım ama kızın için çok güzel olur, doğal bir yer çoğu şeyin doğalını bulursunuz ..
Ankarayı yazdık çünkü benim okulum var, sonra evlilik derken ailelere yakın olalım o dönemde halledelim ayrı da kalmayalım sonra doğuya da beraber gideriz, beraber olduktan sonra sorun olmaz diye düşündük, zaten Ankara çok yoğun o yüzden çok uzun süre burada kalma isteği de yok ..

Gökçeada olursa çok fazla bir yere gitmeden orada ssakin sakin yaşamak lazım canım ama kızın için çok güzel olur, doğal bir yer çoğu şeyin doğalını bulursunuz ..
Ankarayı yazdık çünkü benim okulum var, sonra evlilik derken ailelere yakın olalım o dönemde halledelim ayrı da kalmayalım sonra doğuya da beraber gideriz, beraber olduktan sonra sorun olmaz diye düşündük, zaten Ankara çok yoğun o yüzden çok uzun süre burada kalma isteği de yok ..

anladım canım hayırlısı olsun kaçıncı sınıfsın az kaldı o zaman :)
evet gökçeada sakin ben büyük şehirden çok dağol güzellikleri olsun,güzel restorantları kafeleri olsun bol bol manzara olsun istiyorum aslında.kısmet artık gel cuma gellll:52:

anladım canım hayırlısı olsun kaçıncı sınıfsın az kaldı o zaman :)
evet gökçeada sakin ben büyük şehirden çok dağol güzellikleri olsun,güzel restorantları kafeleri olsun bol bol manzara olsun istiyorum aslında.kısmet artık gel cuma gellll:52:

3. sınıftayım ama 1 dönem uzatabilirim geçen dönem devamsızlık yaptığım dersler çoktu :17:
2 sene sonraki yazı bekleriz diyoruz biraz tadını çıkarırız sonra da doğuda neresi olursa beraber olunca pek sorun olmaz inşallah tekrar karakol falan olmaz da ayrı kalmak çok zor çünkü ..
Aynen benim istediklerimi istiyorsun şehrin o pis havasından uzak hem yeşillik hem deniz sakin çok güzel bir de birlik de çok rahatmış oradaki.
Cuma günü tam heyecan desene, ne kadarmış cuma açıklanma ihtimali ?
Saat kaçta açıklanıyor bu sonuçlar ..

[[/I][/B][/QUOTE]

3. sınıftayım ama 1 dönem uzatabilirim geçen dönem devamsızlık yaptığım dersler çoktu :17:
2 sene sonraki yazı bekleriz diyoruz biraz tadını çıkarırız sonra da doğuda neresi olursa beraber olunca pek sorun olmaz inşallah tekrar karakol falan olmaz da ayrı kalmak çok zor çünkü ..
Aynen benim istediklerimi istiyorsun şehrin o pis havasından uzak hem yeşillik hem deniz sakin çok güzel bir de birlik de çok rahatmış oradaki.
Cuma günü tam heyecan desene, ne kadarmış cuma açıklanma ihtimali ?
Saat kaçta açıklanıyor bu sonuçlar ..

hilalcim hiç bir zaman belli olmaz bu tayin sonuçları ancak perşembe günü kesinleşir açıklanacaksa.çok erken saate belli oluyor bize saat sabahı 5 de haber gelmişti burası çıktığında.hilalcim benim gibi olacaksın desene bende 22 yaşım mezun oldum.mezun olur olmaz nişan 3 ay sonra da düğün kış geliniyim ben

hilalcim hiç bir zaman belli olmaz bu tayin sonuçları ancak perşembe günü kesinleşir açıklanacaksa.çok erken saate belli oluyor bize saat sabahı 5 de haber gelmişti burası çıktığında.hilalcim benim gibi olacaksın desene bende 22 yaşım mezun oldum.mezun olur olmaz nişan 3 ay sonra da düğün kış geliniyim ben[/QUOTE]

Aa sabah 5'te uyanmak falan çok güzel hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Aynen öyle olacak canım 22 yaşında mezun olacağım düğünün acelesi olmaz eğer aynı şehirde olursak zaten çoğu zaman beraber oluruz ama Ankara olmazsa olabildikçe hızlandırırız okulu bekler miyiz bilmiyorum.
Bundan önce neredeydiniz canım ?

Back
X