Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ben ..

Sabah :

- 1 yumurtadan kıymalı yumurta
- 2-3 kaşık lor

Öğle :

- 3 tane ıslak kek
- 1 bardak zero

Ara :

- Limonlu maden suyu

Akşam :

- Fırında tavuk
- Hardal sosu

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat spor

Gökçeada olursa çok fazla bir yere gitmeden orada ssakin sakin yaşamak lazım canım ama kızın için çok güzel olur, doğal bir yer çoğu şeyin doğalını bulursunuz ..
Ankarayı yazdık çünkü benim okulum var, sonra evlilik derken ailelere yakın olalım o dönemde halledelim ayrı da kalmayalım sonra doğuya da beraber gideriz, beraber olduktan sonra sorun olmaz diye düşündük, zaten Ankara çok yoğun o yüzden çok uzun süre burada kalma isteği de yok ..

hilalcim hiç bir zaman belli olmaz bu tayin sonuçları ancak perşembe günü kesinleşir açıklanacaksa.çok erken saate belli oluyor bize saat sabahı 5 de haber gelmişti burası çıktığında.hilalcim benim gibi olacaksın desene bende 22 yaşım mezun oldum.mezun olur olmaz nişan 3 ay sonra da düğün kış geliniyim ben

Aa sabah 5'te uyanmak falan çok güzel hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Aynen öyle olacak canım 22 yaşında mezun olacağım düğünün acelesi olmaz eğer aynı şehirde olursak zaten çoğu zaman beraber oluruz ama Ankara olmazsa olabildikçe hızlandırırız okulu bekler miyiz bilmiyorum.
Bundan önce neredeydiniz canım ?
[/QUOTE]

bura 2. yerimiz bizim cnm.kıbrıstaydık orasıda sakindi güzeldi

Kıbrıs oluverirse diye korkmuştuk biz bir ara baya oraya giderse emcburen evlenecektik falan ama o kadar da tercih dışı olmaz heralde.
bir de ben kıbrısın rahatlığından dolayı çok kıskanacağımı düşünüyorum :17:

Evet canım eşimde öğretmen aynı okulda çalışıyoruz.

Sorma Ayşecim muhattap almamak lazımda arsız bide gelmiş sabah bana birşeyler soruyor. Hani ben yine sakinim ne yorumlara birşey yazdım nede kendisine birşey söyledim.Muhattap olunca kendini birşey sanacak tipten.O yüzden karışmıyorum.
Bu arada kitap okuma etkinliğimizden asla vazgeçmem.Yapılan çocuklar için yapılıyor.Çocukların okumayı sevmesi 1 sayfa bile okuması benim için herşeye değer. Kitap okumamak için mazeret bulan çocuklarım şimdi okumayı çok seviyor.Okuldaki öğrencilerde çok istekli oldu.Herkes sessizce gelip bahçenin bir kenarında kitap okuyor.Ben davranışlara kızıyorum.Kendim için yaptığım birşey yok ki amaç tüm öğrenciler için.Çocuklar şöyle kötü böyle kötü demesini biliyorlar ama hadi beraber şunu yapalım dediğinde yok.off sizi de iyice sıkmayayım.
Eki Görüntüle 402932 Eki Görüntüle 402934 Eki Görüntüle 402946

Tebrik ediyorum sen canım. Harika bir olay. Bakma sen o çekemeyenlere. Sırf kıskandıklarından taş koyuyorlardır. :46:

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.
Ben light sütlerin, işlenerek yağlarının alındığını düşünüyordum ve zararlı buluyordum.
Oysa olay şu şekildeymiş.
Önce sütün yağı tamamen alınıyormuş ve içindeki yağ oranı ne kadar olacaksa ona göre yağ koyuluyormuş yani daha fazla işlenmesi gibi bir durum yok ..

Evet canım ben biliyordum bunu. Önce tamamen alınıyor süt sonra yağ oranı ayarlanıyor. Dedikleri gibi ne kadar sağlıklı tartışılır. Benim eşim daha önce bir kahvaltılık şirketinde çalışmış. Ordan da biliyorum oran ayarı yaptıklarını. Hemde herşeyyde.

Belki ilk zamanlar için haklısın hatta 80'e kadar tamam diyeyim turtam ama sonrası için sadece bizim bahanemiz bence, yılların oturmuş kilosunu vermek öyle kolay değilki.
Bak 63'e düşmüş sen kaç hafta 67lerde durakladın ben kaç kere aldım verdim, bence azim olunca kilo çok da fark etmiyor.

Bu konuda sana katılıyorum Hilal'cim. Tamamen azim işi. İstersen oluyor.

Bu arada sana yüzde de yaklaşmama az kalmış. Toplam kiloda öndeyim ama işte yüzde seni öne geçiriyor. :9:

Kızlar yarın tatil (malum işçi bayramı) bizde bu akşam anneme gideceğiz orda kalacağız.Yarın çok geç kalmayız umarım.Haberiniz olsun.
Şimdi sporumu yapacağım:8:,sonra çıkarız.Menümü yarın paylaşırım.
:54:HEPİNİZİ ÖPÜYORUM:54:
:16:İyi ki bu gruptayım ve iyi ki VARSINIZ.GÖRÜŞÜRÜZ:16:

İyi eğlenceler canım. Kaçamaksız dönmeni bekliyoruz. :9:

Turta kilo almamis olman guzel demissin ama aldim, mesajda yanlis anlasilmis herhalde,
bakalim bu hafta reglim o yuzden kilom belki daha da fazla ama bu cuma degil sonrasinda listede yer olursa girmek isterim, o zamaana kadar veririm belki 2 kusur kilo aldim cunku cook fazla degil. bakalim/..

Hoşgeldin Betül'cüm. Vallahi bir gittin tam gittin. Allah'tan çok kilo almamışsın. Umarım biran önce verirsin fazlalıkları.

Kıbrıs oluverirse diye korkmuştuk biz bir ara baya oraya giderse emcburen evlenecektik falan ama o kadar da tercih dışı olmaz heralde.

canım kıbrıs genelde tercih dışı geliyor zaten.bizimki kuradan çıkmıştı.biz de hiç istemiyorduk.kıbrıs bizim yaşam tarzımıza,hayat görüşümüze ve benim giyim tarzıma falan kesinlikle uymuyordu çünkü.ağlayarak gittim. çok rahat ve açıklar hatta lojmanlar bile öyle, zaten birliğin içinde lojmanlar evler de çok kötü bakımsızdı biz ordayken.şimdi bakım yapmışlar.orada dikkat çeken bendim açılıp saçılmadığım için:9: tabi herkesin tarzına saygım sonsuz ama abartanlar uyarı alanlar çoktu.çünkü askerler de var etrafta. gece hayatını sevmiyoruz alkol zaten kullanmıyoruz ikimizde o yüzden pikniklere gittik,tarihi yerlere gittik bizde
ama alışıyorsun herşeye rağmen güzeldi inş.evlendikten sonra gidersiniz ben şuan özlüyorum kıbrısı

Son düzenleme:

Bu konuda sana katılıyorum Hilal'cim. Tamamen azim işi. İstersen oluyor.

Bu arada sana yüzde de yaklaşmama az kalmış. Toplam kiloda öndeyim ama işte yüzde seni öne geçiriyor. :9:

Olacak inşallah artık Ebru'cum.
Ben yüzde olarak daha fazla pek çıkamam çıkarsam benden bir şey kalmayacak şekerim yani çıtır oldum zaten fazlası olmuyorrr :21:

Olacak inşallah artık Ebru'cum.
Ben yüzde olarak daha fazla pek çıkamam çıkarsam benden bir şey kalmayacak şekerim yani çıtır oldum zaten fazlası olmuyorrr :21:

Hilal hakikaten ne guzel vermissin ya simdi baktim da 2 kilocuk kalmis
masallah :)

haziranda hedefime ulasrim diyordun mayista tamm senin is insallah :)

canım kıbrıs genelde tercih dışı geliyor zaten.bizimki kuradan çıkmıştı.biz de hiç istemiyorduk.kıbrıs bizim yaşam tarzımıza,hayat görüşümüze ve benim giyim tarzıma falan kesinlikle uymuyordu çünkü.ağlayarak gittim. çok rahat ve açıklar hatta lojmanlar bile öyle, zaten birliğin içinde lojmanlar evler de çok kötü bakımsızdı biz ordayken.şimdi bakım yapmışlar.orada dikkat çeken bendim açılıp saçılmadığım için:9: tabi herkesin tarzına saygım sonsuz ama abartanlar uyarı alanlar çoktu.çünkü askerler de var etrafta. gece hayatını sevmiyoruz alkol zaten kullanmıyoruz ikimizde o yüzden pikniklere gittik,tarihi yerlere gittik bizde
ama alışıyorsun herşeye rağmen güzeldi inş.evlendikten sonra gidersiniz ben şuan özlüyorum kıbrısı

Tamamen aynı şeyleri düşünüyorum canım.
Hiç bir şeyi fazla abartmıyoruz daha çok pikniğe gidelim yürüyelim alkol zaten beni rahatsız ediyor midemden dolayı alırsam da çok az sevdiceğim de içerse benim yanımda ama dışarıda falan mümkün değil öyle gece hayatı kumar falan Allah korusun o yüzden ben ilk kuradan çok çekinmiştim kıbrıs çıkarsa çok kötü olurdu o zaman ..
Ama demek ki insan her yere alışıyor zamanla yine kendi hayatını yaşayabiliyor.

Deneyeyim bakalım canım ben de bir ara ..

Ben de çok heyecanlandım aşırı bir umut var içimde.
Sanki istediğimiz yer ve birlik olacak gibi hissediyorum.
Ne olur ya belli olsun bu cuma günü istediğimiz sonucu duyalım.
Heralde 20 gün sonra da sevdiceğim gelir onu kutlarız off mutluyum ben bugün çook ..
Birde aöf sonuçları belli olmuş sevdiceğim kitap açamamıştı fırsatı olmamıştı öylesine gireyim demiişti sınava onun sonuçları da gayet iyi 6 dersten 60larda almış güzel bir gün iştee :52:

Ohh ne güzel. Bu hafta senin için dönüm noktası olacak desene. Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Menümü yazayım ben ..

Sabah :

- 1 yumurtadan kıymalı yumurta
- 2-3 kaşık lor

Öğle :

- 3 tane ıslak kek
- 1 bardak zero

Ara :

- Limonlu maden suyu

Akşam :

- Fırında tavuk
- Hardal sosu

Sıvı :

- 2 litre su

Spor :

- Yarım saat spor

Afiyet olsun Hilal'cim. Güzel olmuş menün.

Ben gittim kıbrıstaki askeriyeye. 3-4 gün kaldık. Kıbrıs çok güzel bir yer ama uzun süre yaşanılmaz bence. En kötüsü çeşmelerden akan deniz suyu.

O konuyu hiç sorma Hilal'cim. Deniz otobüsünden indik kıbrısa. Gayet normal giyimli öğrenci kızlar karşıladı bizi. Aradan biraz zaman geçti Alllahhh oda ne kızlar çıkarttılar üstlerindeki t-shirtleri tabii biz şaştık kaldık. Kısacası sen zor yaparsın kıbrısta.

Son düzenleme:

Tamamen aynı şeyleri düşünüyorum canım.
Hiç bir şeyi fazla abartmıyoruz daha çok pikniğe gidelim yürüyelim alkol zaten beni rahatsız ediyor midemden dolayı alırsam da çok az sevdiceğim de içerse benim yanımda ama dışarıda falan mümkün değil öyle gece hayatı kumar falan Allah korusun o yüzden ben ilk kuradan çok çekinmiştim kıbrıs çıkarsa çok kötü olurdu o zaman ..
Ama demek ki insan her yere alışıyor zamanla yine kendi hayatını yaşayabiliyor.

tabi canım sen de kendi hayatına göre uyduruyorsun bir de kafa dengi bir arkadaş çiftiniz olursa süper oluyor.bizim öyleydi her hafta sonu birlikte geziyorduk.çok iyi anlaşıyorduk ikimizde kıbrısta 20 gün arayala doğum yaptık:9: ikimizin de kızı oldu. hala görüşürüyoruz dua ediyoruz yine birleşelim diye.

Son düzenleme:
menüm

öğlen
2minik kepeksiz ekmek
1 tane dukan kurabiye
süzme yoğurt

akşam
5 köfte yoğurt
dukan ıslak kek

Ohh ne güzel. Bu hafta senin için dönüm noktası olacak desene. Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Ben gittim kıbrıstaki askeriyeye. 3-4 gün kaldık. Kıbrıs çok güzel bir yer ama uzun süre yaşanılmaz bence. En kötüsü çeşmelerden akan deniz suyu.

O konuyu hiç sorma Hilal'cim. Deniz otobüsünden indik kıbrısa. Gayet normal giyimli öğrenci kızlar karşıladı bizi. Aradan biraz zaman geçti Alllahhh oda ne kızlar çıkarttılar üstlerindek thsörtleri tabii biz şaştık kaldık. Kısacası sen zor yaparsın kıbrısta.

İnşallah bu hafta çok güzel bir hafta olacak Ebru'cum.
Hele cuma günü.
Tayin yerimiz inşallah istediğimiz gibi çıkarsa, kilomu da ilk kez 57nin altında görmeyi umuyorum.
Ben hiç bilmiyorum daha az olduğum zamanı.

Çok zorlanırım ben kıbrısta gerçekten kıskanç bir insanım sevdiceğimden şükür şüphem yok ama etrafta o kadar rahat insanların olması, bir de sevdiceğime asılan kızları çok görebiliyorum ve bu beni deli ediyor ne kadar direk tavrını koysa da kıskanıyorum işte ne yapayım yahu :1:

tabi canım sen de kendi hayatına göre uyduruyorsun bir de kafa dengi bir arkadaş çiftiniz olursa süper oluyor.bizim öyleydi her hafta sonu birlikte geziyorduk.çok iyi anlaşıyorduk ikimizde kıbrısta 20 gün arayala doğum yaptık:9: ikimizin de kızı oldu. hala görüşürüyoruz dua ediyoruz yine birleşelim diye.

Aaa ne güzel olmuş öyle Ayşe'cim, ayy sen anlattıkça ben heyecandan kilo veriyorum burada yerimde duramıyorum ki :1:

...................................................................

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $87.webp
    $87.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $1.webp
    $1.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $4.webp
    $4.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $57.webp
    $57.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $60.webp
    $60.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Ebru'cum her hafta sen benim verdiğim kilonun 2 katını verirsen inşallah 1 aya kalmaz mezun olacağız ..
O yüzden artık çiğköftelere falan yakalşma sen de hedefine varana kadar, tüm kaçamaklardan uzak duralım ve bitirelim bu işi olmaz mı ? Biliyorsun beraber mezun olacağızz :21:
Olur da biz mezun olmadan sevdiceğim gelirse ben gelene kadar beni bekler misin ?
Söz kilo almadan geleceğim ..

İnşallah bu hafta çok güzel bir hafta olacak Ebru'cum.
Hele cuma günü.
Tayin yerimiz inşallah istediğimiz gibi çıkarsa, kilomu da ilk kez 57nin altında görmeyi umuyorum.
Ben hiç bilmiyorum daha az olduğum zamanı.

Çok zorlanırım ben kıbrısta gerçekten kıskanç bir insanım sevdiceğimden şükür şüphem yok ama etrafta o kadar rahat insanların olması, bir de sevdiceğime asılan kızları çok görebiliyorum ve bu beni deli ediyor ne kadar direk tavrını koysa da kıskanıyorum işte ne yapayım yahu :1:

hilal ben de kıskancım evlenmeden önce ve yeni evliyle hat safhadaydı ama şimdi azaldı normal sınırlar dahilinde biraz da eşiminki normale dönse çok sevineceğim

O konuyu hiç sorma Hilal'cim. Deniz otobüsünden indik kıbrısa. Gayet normal giyimli öğrenci kızlar karşıladı bizi. Aradan biraz zaman geçti Alllahhh oda ne kızlar çıkarttılar üstlerindek thsörtleri tabii biz şaştık kaldık. Kısacası sen zor yaparsın kıbrısta.

çıkarılar bikibi mayo ile gezerler erkekler de tshirt bile giymez yazın.çok rahatsız edici oluyor bazen ama onalara bile alışıyor insan 2 sene kalınca

Aaa ne güzel olmuş öyle Ayşe'cim, ayy sen anlattıkça ben heyecandan kilo veriyorum burada yerimde duramıyorum ki :1:

anlıyorum canım.hilalcim karşındaki insan doğru insansa ve arada büyük bir aşk varsa inan evlilik çok keyifli bir berabelik oluyor ve kesinlikle o aşk ölmüyor.

Back
X