Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru'cum her hafta sen benim verdiğim kilonun 2 katını verirsen inşallah 1 aya kalmaz mezun olacağız ..
O yüzden artık çiğköftelere falan yakalşma sen de hedefine varana kadar, tüm kaçamaklardan uzak duralım ve bitirelim bu işi olmaz mı ? Biliyorsun beraber mezun olacağızz :21:
Olur da biz mezun olmadan sevdiceğim gelirse ben gelene kadar beni bekler misin ?
Söz kilo almadan geleceğim ..

Ne demek canım beklerim tabiiki ben inanıyorum birlikte mezun olacağımıza inşallah:16:

Bak canım bunlarda kıbrıs hatıraları :)

Yer olarak güzel bir yer anladığım kadarıyla Ebru..
Doğası falan nasıl şehir kirliliği var mı ?

hilal ben de kıskancım evlenmeden önce ve yeni evliyle hat safhadaydı ama şimdi azaldı normal sınırlar dahilinde biraz da eşiminki normale dönse çok sevineceğim

çıkarılar bikibi mayo ile gezerler erkekler de tshirt bile giymez yazın.çok rahatsız edici oluyor bazen ama onalara bile alışıyor insan 2 sene kalınca

Ayşe'cim biz beraber 15-20 gün geçirdiğimizde bile eski kıskançlığım kalmıyor, onun da aynı şekilde ama ilerisi için yine de böyle olacağını düşünelim ki değişmezse sorun olmasın diyorum.
İyi kötü biliyorsun benimkisinde de aynı kıskançlık mevcut ama ben bunun askeriye ile ilgili olabileceğini düşünüyorum o kadar erkek bir sürü muhabbet duyuyorlar bazılarını anlatıyor da benim midem bulanıyor falan diye ..
Hiç mi değişmedi eşin evlendikten sonra?

Son düzenleme:
anlıyorum canım.hilalcim karşındaki insan doğru insansa ve arada büyük bir aşk varsa inan evlilik çok keyifli bir berabelik oluyor ve kesinlikle o aşk ölmüyor.

DOğru kişi olduğuna çok inanıyorum Ayşe'cim şimdiye kadar hep zorluklarını yaşadık, tartışmalar sorunlar da çok oldu uzaklık ve mesefeden hatta bir süre ayrıydık ama o sürede ikimizde iyi değildik gerçekten ve kıymetimizi daha iyi anladık.
İnşallah bu uzaklığın verdiği sorunlar biterse daha güzel olur diye umuyorum ama bazen de korkmuyor değilim acaba evlendikten sonra her şey yine kalabilecek mi diye ?
Çünkü şu an ilgisine süprizlerine o kadar alıştım ki, hep diyor aradan yıllar geçse de asla farklı bir şey olmaz diye, fakat; forumdaki yazılara bakıp da o kadar değişen insanı görünce ister istemez tedirgin oluyorum.

Ne demek canım beklerim tabiiki ben inanıyorum birlikte mezun olacağımıza inşallah:16:

Ben bir ara herkes mezun olacak ben burada kalacağım diye düşünüyordum ama o düşüncemden eser kalmadı şükür.
Sanırım acelem yok diye, burdan da ayrılasım olmayınca çok sıkmamışım kendimi, şimdi yaz geliyor diye hiç kaçamak yapmıyorum bu gerekliymiş bana ..

Ayşe'cim biz beraber 15-20 gün geçirdiğimizde bile eski kıskançlığım kalmıyor, onun da aynı şekilde ama ilerisi için yine de böyle olacağını düşünelim ki değişmezse sorun olmasın diyorum.
İyi kötü biliyorsun benimkisinde de aynı kıskançlık mevcut ama ben bunun askeriye ile ilgili olabileceğini düşünüyorum o kadar erkek bir sürü muhabbet duyuyorlar bazılarını anlatıyor da benim midem bulanıyor falan diye ..

Bence en büyük problemi Su Hilal'cim. Orda kaldığım sürede sadece su için zorlandık. Bide ambargo bir şekilde hala devam ediyor. Yaşamak bence zor Kıbrıs'ta ama siz askeriyede olacağınız için bence rahat olur. Bu konuyu Ayşe daha iyi biliyordur çünkü ben sadece turneye gittim. Uzun süre kalmadım. Ama tarihi açıdan pahabiçilemez bir yer. Mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yer. Ama çok küçük.

DOğru kişi olduğuna çok inanıyorum Ayşe'cim şimdiye kadar hep zorluklarını yaşadık, tartışmalar sorunlar da çok oldu uzaklık ve mesefeden hatta bir süre ayrıydık ama o sürede ikimizde iyi değildik gerçekten ve kıymetimizi daha iyi anladık.
İnşallah bu uzaklığın verdiği sorunlar biterse daha güzel olur diye umuyorum ama bazen de korkmuyor değilim acaba evlendikten sonra her şey yine kalabilecek mi diye ?
Çünkü şu an ilgisine süprizlerine o kadar alıştım ki, hep diyor aradan yıllar geçse de asla farklı bir şey olmaz diye, fakat; forumdaki yazılara bakıp da o kadar değişen insanı görünce ister istemez tedirgin oluyorum.

Bence nasıl başladıysa öyle devam eder Hilal'cim. Korkma hiç bişey değişmez. En azından bizde öyle. Sizde de öyle olacağını umuyorum. Biz çoğu zaman yeniden aşık oluyoruz birbirimize. Gerçekten çok şanslıyız. İnşallah sizin ilişkinizde bir ömür boyu mutlu devam eder.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 kase cacık
2 dilim tam buğday ekmeği

Kaçamak (1 ince dilim kek):17:

Akşam

Birazcık yoğurlu kabak yemeği
2-3 yemek kaşığı tavuk sote

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

(Kaçamak açıklaması: Ne zaman hastanede birisi bana yaaa sen ne güzel kilo verdin dediyse ogünün akşamı kötü oluyorum. Dün akşam eşim kek yaptı. Hiç canım istemedi. Bugün eve geldim görünce dayanamadım ince bir dilim yedim. Ama hastaneden çıkmadan önce yine 2-3 kişi yolda çevirip kilo muhabbeti yaptılar. Maşallah dedirttirdim ama :26:)

Hilal'cim şu kıbrıs fotolarının alıntısını silsen olur mu? Başka arkadaşların fotoğrafları olduğu için burda kalsın istemiyorum.

Son düzenleme:

hilalcim eşim benim sevgimi kazanabilmek için çok uğraştı çok aşıktı 3 sene karşılıksız sevdi çok mücadele verdi beni kendine aşık etti.kendini hiç saklamadı neyse o oldu hep o yüzden evelenice de hiç değişmedi.her zaman ilgiliydi hala da ilgili her fırsatta sevgisini aşkını belli eder.değişmedi hiç.sen zaten samimiyetini hissedersin mtlaka açık verir çünkü, anladığım kadarıyla senin sevdiğinin de değişeceğini sanmıyorum ben.evet kıskançlıklarında ortamın etkisi çok büyük neler var neler o yüzden eşime hak veriyorum bu konuda.

ebrucum resimler çok hoş. kıbrısta çok sıkıntı yaşamadım ben suyumuda vardı her evin deposu vardı sadece içilmiyor.biraz pahalı TR ye göre kıyfet dışında herşey bolca var.kıyafet pahalı baya

Bence en büyük problemi Su Hilal'cim. Orda kaldığım sürede sadece su için zorlandık. Bide ambargo bir şekilde hala devam ediyor. Yaşamak bence zor Kıbrıs'ta ama siz askeriyede olacağınız için bence rahat olur. Bu konuyu Ayşe daha iyi biliyordur çünkü ben sadece turneye gittim. Uzun süre kalmadım. Ama tarihi açıdan pahabiçilemez bir yer. Mutlaka gezilip görülmesi gereken bir yer. Ama çok küçük.

Bence nasıl başladıysa öyle devam eder Hilal'cim. Korkma hiç bişey değişmez. En azından bizde öyle. Sizde de öyle olacağını umuyorum. Biz çoğu zaman yeniden aşık oluyoruz birbirimize. Gerçekten çok şanslıyız. İnşallah sizin ilişkinizde bir ömür boyu mutlu devam eder.

Bakalım yok gibi zaten ihtimal öyle kıbrıs deyince açıldı konu.

İnşallah öyle olur Ebru'cum çünkü 4. yılımızdayız ve gerçekten her geçen gün daha çok aşık oluyorum ona ve böyle sürüp gitmesini isterim ..

kızlar nasılsınız?derin mevzulara girmişiniz ebrucum hilalcim

Hoşgeldin Aslı'cım ..
İyiyim ben sen nasılsın ?
Derinlerdeyiz bugün ama pek umutluyum ..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 kase cacık

Akşam

(Kaçamak açıklaması: Ne zaman hastanede birisi bana yaaa sen ne güzel kilo verdin dediyse ogünün akşamı kötü oluyorum. Dün akşam eşim kek yaptı. Hiç canım istemedi. Bugün eve geldim görünce dayanamadım ince bir dilim yedim. Ama hastaneden çıkmadan önce yine 2-3 kişi yolda çevirip kilo muhabbeti yaptılar. Maşallah dedirttirdim ama :26:)

Canım olmasa iyi olacakmış o kaçamak ama olan olmuş, artık yapma emi ?
Bana gel hemen :1:

Bakalım yok gibi zaten ihtimal öyle kıbrıs deyince açıldı konu.

İnşallah öyle olur Ebru'cum çünkü 4. yılımızdayız ve gerçekten her geçen gün daha çok aşık oluyorum ona ve böyle sürüp gitmesini isterim ..

Hoşgeldin Aslı'cım ..
İyiyim ben sen nasılsın ?
Derinlerdeyiz bugün ama pek umutluyum ..

Canım olmasa iyi olacakmış o kaçamak ama olan olmuş, artık yapma emi ?
Bana gel hemen :1:

Bidaha asla ama asla Hilal'cim. Bu konudaki samimiyetimi biliyorsun. Bugün farkettim bunu geçen gün demiştim yaaa tok olduğum halde yemek istiyor canım diye. Ogünde yine böyle olmuştu. Gerçekten çok etkiliyor. Bazı insanlar çekemiyorlar. Artık iyice korkmaya başladım bu durumdan. Bu arada ben size son hallerimin fotosunu ekleyeyim. Albümüme bakarsınız birazdan.

ebruma nazardeğiyorlar :nazar:maşallah arkadaşıma,hilalcim hep mutlu ol canım inşallah ebrum sende ayyy yeniden aşık oluyorum diye her yerde söylemeyin kız:nazar:

Hilal'cim şu kıbrıs fotolarının alıntısını silsen olur mu? Başka arkadaşların fotoğrafları olduğu için burda kalsın istemiyorum.

Sildim canım benim ..

hilalcim eşim benim sevgimi kazanabilmek için çok uğraştı çok aşıktı 3 sene karşılıksız sevdi çok mücadele verdi beni kendine aşık etti.kendini hiç saklamadı neyse o oldu hep o yüzden evelenice de hiç değişmedi.her zaman ilgiliydi hala da ilgili her fırsatta sevgisini aşkını belli eder.değişmedi hiç.sen zaten samimiyetini hissedersin mtlaka açık verir çünkü, anladığım kadarıyla senin sevdiğinin de değişeceğini sanmıyorum ben.evet kıskançlıklarında ortamın etkisi çok büyük neler var neler o yüzden eşime hak veriyorum bu konuda.

ebrucum resimler çok hoş. kıbrısta çok sıkıntı yaşamadım ben suyumuda vardı her evin deposu vardı sadece içilmiyor.biraz pahalı TR ye göre kıyfet dışında herşey bolca var.kıyafet pahalı baya

Ne güzel canım hep böyle mutlu olun ..

Açıkçası ben de pek ihtimal vermiyorum çünkü içi dışı bir, yaptığı her şeyi ben mutlu olunca mutlu olduğundan yaptığının farkındayım, gözümü bürümek için değil.
benim sesim mutlu gelsin uçuyor resmen.
Ama asabi olabiliyor ve kıskançlığı var sonuçta bunları da gayet açık bir şekilde yaşıyor, heralde değişecek olsa şimdi bunları da belli etmez.

hoşbulduk kuzum geçmişi okuyordum canım hilalcim nasılsın?

İyiyim Aslı'cım gün be gün eriyip gidiyorum işte sen nasılsın yok dimi kaçamakların?

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 kase cacık

Akşam

afiyet olsun canım.

Bidaha asla ama asla Hilal'cim. Bu konudaki samimiyetimi biliyorsun. Bugün farkettim bunu geçen gün demiştim yaaa tok olduğum halde yemek istiyor canım diye. Ogünde yine böyle olmuştu. Gerçekten çok etkiliyor. Bazı insanlar çekemiyorlar. Artık iyice korkmaya başladım bu durumdan. Bu arada ben size son hallerimin fotosunu ekleyeyim. Albümüme bakarsınız birazdan.

Bilmem mi Ebru'm hiç ..
Bazı insanların bünyesi daha çabuk etileniyor bir de nazardan, eee sürekli de sana öyle bakınca insanlar değiyor tabi.
Kız bakılmayacak şaşırılmayacak gibi de değil ki maşallahhhh ..

ebruma nazardeğiyorlar :nazar:maşallah arkadaşıma,hilalcim hep mutlu ol canım inşallah ebrum sende ayyy yeniden aşık oluyorum diye her yerde söylemeyin kız:nazar:

Amin Aslı'cım şimdiye kadar hep sıkıntısını çektik artık mutlu olalım istiyorum.
Hepimiz çok mutlu oluruz inşallahh ..

hilacim kaçamak yok dün piknikteydim 1 bardak kola kaçamağım oldu ama akşam yemek yemedim
bugün sabah biraz peynir 2 zeytin salatalık domates
ara 5 fındık4 badem
öğlen sebzeli tavuk 1 kase cacık 1 dili ekmek
ara1avuç leblebi
akşam 1 tabakkurufasulye 1 dilim ekmek suda2lt içmişimdir

İyi eğlenceler canım görüşürüzzz ..
Kaçamak yapma ama bak sakın aklına bizi getirr ..

Turtam kendisi de diyet yaptığı için pek zannetmiyorum ama illa light olmalı düşüncem yok zaten ..

Marifet onları yapmamaktı turtam da yaptık işte artık yapmayız inşallah.

evet cnmmm bundan sonra yokk

Turta kilo almamis olman guzel demissin ama aldim, mesajda yanlis anlasilmis herhalde,
bakalim bu hafta reglim o yuzden kilom belki daha da fazla ama bu cuma degil sonrasinda listede yer olursa girmek isterim, o zamaana kadar veririm belki 2 kusur kilo aldim cunku cook fazla degil. bakalim/..

ben yanlıs anlamısım o zaman olsun cok almamıssın verirsin umarım kısa zamanda

Ebru ben de diyecektim sana tam resim koysana diye
::)
albumdeki sapkali fotografinda ozellikle buyuk fark belli oluyor, masallah

Back
X