Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de ekledim resim kızlar

Ayşe'cim ne kadar güzelsin öyle maşallah kızınla fotoğrafınıza bayıldım gözleriniz yakıyor.
O sırada oda arkadaşım kim diye sordu takımdan bir arkadaşım anne kız ne tatlılar dimi dedim ?
Anne harika ne kadar genç ne güzel duruyor dedi.
Ayrıca kilonu da hiç göstermiyorsun ..

$page.webp

Bu şuanki halim.

Ben de ekledim resim kızlar

Maşallah maşallah. Gözler süper. Yaaaa senin neren kilolu ben anlamadım?

Geçen yazki halinde çok iyi. Ayrıca kısa saç daha çok yakışmış sana. Eşinle ve kızınla kısa saçlı fotoğrafların çok hoşuma gitti.

Ayşe'cim ne kadar güzelsin öyle maşallah kızınla fotoğrafınıza bayıldım gözleriniz yakıyor.
O sırada oda arkadaşım kim diye sordu takımdan bir arkadaşım anne kız ne tatlılar dimi dedim ?
Anne harika ne kadar genç ne güzel duruyor dedi.
Ayrıca kilonu da hiç göstermiyorsun ..

teşekkür ederim hilalcim o senin güzelliğin inş. seninde fotalarını görürüz bebeğinle.genç anne olmanın avantajı dermişim ama yaş 27 oldu.evet ben çok bariz kg olmadığı için veremedim ya kg yu herkes çok iyisin zayıflama dedi durdu boydan kurtarıyorum işte.ama ben rahat değilim bu kg olmaktan en az 55 olmam lazım. inş. olurum

teşekkür ederim hilalcim o senin güzelliğin inş. seninde fotalarını görürüz bebeğinle.genç anne olmanın avantajı dermişim ama yaş 27 oldu.evet ben çok bariz kg olmadığı için veremedim ya kg yu herkes çok iyisin zayıflama dedi durdu boydan kurtarıyorum işte.ama ben rahat değilim bu kg olmaktan en az 55 olmam lazım. inş. olurum

27 yaşında mısın sen Ayşe'cimm ?
Hiç göstermiyorsun yaşını.
Gerçekten haklısın kilonun verilmesini çok yavaşlatıyor o durumlar.
iyisin sen iyisin diye diye yediriyorlar.
Ama önemli olan dediğin gibi insanın iyi hissettiği kilo.
Bir de belki sende de aynı şey olmuştur bu kış bu kilo olayı beni oyalayacak bir şey oldu aa ne kadar vermişiz aa takımda durumlar ne derken zamanın geçmesini isterken iyi oldu.

Maşallah maşallah. Gözler süper. Yaaaa senin neren kilolu ben anlamadım?

Geçen yazki halinde çok iyi. Ayrıca kısa saç daha çok yakışmış sana. Eşinle ve kızınla kısa saçlı fotoğrafların çok hoşuma gitti.

sağol ebrucum 1,5 sene kısa saç kullandım çok rahattı ama artık özüme dönüp uzatıyorum saçlarımı.izine gidince de gölge attıracağım.evet çok göze batan bir kg yok gecen yazki fotolarda 63 kg falanım.ama kg çabuk alınan bişeymiş öğrendim evlenip doğum yapana kadar 52 nun üstüne çıkmamış biriyim o yüzden kendimi rahatsız hissediyorum şişman hissediyorum

Masallah pek guzelsin Ayse cim ozellikle kahve tonundaki sac rengine bayildim cok yakismis ten rengine ....
Ayrica hicte kilolu gorunmuyorsun ..

27 yaşında mısın sen Ayşe'cimm ?
Hiç göstermiyorsun yaşını.
Gerçekten haklısın kilonun verilmesini çok yavaşlatıyor o durumlar.
iyisin sen iyisin diye diye yediriyorlar.
Ama önemli olan dediğin gibi insanın iyi hissettiği kilo.
Bir de belki sende de aynı şey olmuştur bu kış bu kilo olayı beni oyalayacak bir şey oldu aa ne kadar vermişiz aa takımda durumlar ne derken zamanın geçmesini isterken iyi oldu.
teşekkürler canım 27 yaşındayım evet:52: senin az kaldı 2 kg da kolayca gider inş. benim 8 kg daha var verilecek:53:
Masallah pek guzelsin Ayse cim ozellikle kahve tonundaki sac rengine bayildim cok yakismis ten rengine ....
Ayrica hicte kilolu gorunmuyorsun ..

teşekkürler canım.benim tüm saç renlerinde fotolarım mevcut bir mavi bir de pembe hariç:1: 52-55 kg arasında olsam o zaman daha güzel olur canım 8 kg fazlam var bana göre

sağol ebrucum 1,5 sene kısa saç kullandım çok rahattı ama artık özüme dönüp uzatıyorum saçlarımı.izine gidince de gölge attıracağım.evet çok göze batan bir kg yok gecen yazki fotolarda 63 kg falanım.ama kg çabuk alınan bişeymiş öğrendim evlenip doğum yapana kadar 52 nun üstüne çıkmamış biriyim o yüzden kendimi rahatsız hissediyorum şişman hissediyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende 50 kiloydum evlenmeden önce. İnsan eski hallerini bilince kendi kendine şişman geliyor. Allahtan boyumuz uzun belli etmiyoruz kiloları.:9: Umarım biran önce istediğin kiloya kavuşursun.

teşekkürler canım 27 yaşındayım evet:52: senin az kaldı 2 kg da kolayca gider inş. benim 8 kg daha var verilecek:53:

teşekkürler canım.benim tüm saç renlerinde fotolarım mevcut bir mavi bir de pembe hariç:1: 52-55 kg arasında olsam o zaman daha güzel olur canım 8 kg fazlam var bana göre

Canım tayinlere kadar biraz sıkı tutarsan onlar da gider, zaten problem olacak kilolar değil ama önemli olan kendinin rahat olması zaten..

Sıra geldi sana Hilal'cim. Sorması ayıp o iki kiloyu nerenden vermeye çalışıyorsun. Şuan o kadar iyisin ki bence boşa kürek çekiyorsun. Şimdi sanada böyle söylenmez ama içimden geldi vallahi.

Maşallah sanada :nazar:

Eğer ben tekrardan bebek düşünmesem benimde düşüncem 55 e kadar inmek. Ama inşallah oda bidahaki sefere. :9:

Sıra geldi sana Hilal'cim. Sorması ayıp o iki kiloyu nerenden vermeye çalışıyorsun. Şuan o kadar iyisin ki bence boşa kürek çekiyorsun. Şimdi sanada böyle söylenmez ama içimden geldi vallahi.

Maşallah sanada :nazar:

Eğer ben tekrardan bebek düşünmesem benimde düşüncem 55 e kadar inmek. Ama inşallah oda bidahaki sefere. :9:

Ebru'cum aslında benim de şu an şikayetim yok ama olmuşken 55 olsun istiyorum artık ..

bebeği ne zaman düşünüyorsunuz bu arada ?

aynen hilalcim yeni tayin yerine 55 kg gitmem lazım:27:

Ben de sevdiceğim geldiğinde 55 olmak istiyorum Ayşe kaç gün kaldı şurada ya perşembe netleşirse bana söylersin dimiii ..

Ebru'cum aslında benim de şu an şikayetim yok ama olmuşken 55 olsun istiyorum artık ..

Ben de sevdiceğim geldiğinde 55 olmak istiyorum Ayşe kaç gün kaldı şurada ya perşembe netleşirse bana söylersin dimiii ..

63 ü gördükten 4-5 ay sonra düşünüyorum inşallah. Eşime kalsa hemen istiyorda ben zayıflamadan olmasın diye düşünüyorum. 1-2 ayda çıtırlığın tadını çıkarayım :9:

kizlar bu gunku menumu yazayim

oglen
peynirli cevizli salata

ara
2 dilim ananas
2 galeta

aksm
1 kepce yogurt corbasi
4 kasik kabak salatasi

merhaba arkadaşlar..
daha eve yeni gelebildim.
menümü yazayım da önceyi okuyayım sonra..

sabah kalkınca 1 saat yürüdüm.parkta bel çevirme ve kol hareketleri yaptım.
kahvaltı
1 yumurta
peynir
1 dukan pogaça

öğle
tavuk ciğeri
yoğurt

ara
bir kutu light süt
3 kupa bitki çayı
akşam
tavuklu yoğurt çorbası
patlıcan salatası
maden suyu

inş. canım benim tabi haber veririm tatlım.tanıdığım herkese soruyorum herkes 4 ü diye duymuş.inş. kesinleşir de öğreniriz çabuçak.
eşim diyorki eğer istediğin bir yer gelirse o sevinçle kalkar 10 kişinin yapacağı işi yapıp bitirirsin, eşyaları kolilemeye başlarsın diyo.eğer istemediğin bir yer olursa önce ağlarsın şoku atlatınca internetten araştırırsın aşkım,aslında güzel yermiş dersin diyor:9: bravo çok güzel çözmüşsün beni dedim.:46:üzülüp beklemektense kendimi teselli,telkin ediyorum işte dedim:31:

ben yokken yeni yeni arkadaslar gelmis

ucukmavi\ anjelic ve digerleri
merhaba :)

ben betul
25 yasindayim,istanbuldayim\ ogretmenim.
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)

63 ü gördükten 4-5 ay sonra düşünüyorum inşallah. Eşime kalsa hemen istiyorda ben zayıflamadan olmasın diye düşünüyorum. 1-2 ayda çıtırlığın tadını çıkarayım :9:

Çıkar tabi tadını Ebru'cum sonra da hamileyken böyle sadece karnın olsun tulum da giy :1:

kizlar bu gunku menumu yazayim

oglen
peynirli cevizli salata

ara
2 dilim ananas
2 galeta

aksm
1 kepce yogurt corbasi
4 kasik kabak salatasi

Afiyet olsun Betüll ..

merhaba arkadaşlar..
daha eve yeni gelebildim.
menümü yazayım da önceyi okuyayım sonra..

sabah kalkınca 1 saat yürüdüm.parkta bel çevirme ve kol hareketleri yaptım.
kahvaltı
1 yumurta
peynir
1 dukan pogaça

öğle
tavuk ciğeri
yoğurt

ara
bir kutu light süt
3 kupa bitki çayı
akşam
tavuklu yoğurt çorbası
patlıcan salatası
maden suyu

Süpersin Reyhan abla harika bir giriş yapacaksın ..

inş. canım benim tabi haber veririm tatlım.tanıdığım herkese soruyorum herkes 4 ü diye duymuş.inş. kesinleşir de öğreniriz çabuçak.
eşim diyorki eğer istediğin bir yer gelirse o sevinçle kalkar 10 kişinin yapacağı işi yapıp bitirirsin, eşyaları kolilemeye başlarsın diyo.eğer istemediğin bir yer olursa önce ağlarsın şoku atlatınca internetten araştırırsın aşkım,aslında güzel yermiş dersin diyor:9: bravo çok güzel çözmüşsün beni dedim.:46:üzülüp beklemektense kendimi teselli,telkin ediyorum işte dedim:31:

Çözmüş gerçekten seni ..
Ama inşallah istediğin yer olur Ayşe'cim ..
Eşyalara ne zaman başlayacaksın ?
Off ben istediğimiz yer olmazsam ne olurum kimbilirr ..

Back
X