Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iste bende onu soruyorum turtam cocuktan yana bi sinyal falan yok mu ne biliyim bir kivilcim falan
fistik gibi kzsin cocukta tik yoksa artik ben bisey diyemiyorum ona :19: :1:

Afiyet olsun turtisim son zamanlarda canim fena bakliyat yemeklri cekiyor, mercimek yemegi yanina tursu kuru sogan ayran falan,
tursuyu bulamamda gerci kalanlarla idare ederiz artik ..

aa ne kadar az bi menu neyse afiyet olsun diyelim ..

baktim resmlerine masallah, bu arada koyu sac bomba duruyor sende bu tonlarda kalmani oneririm :34:

:1: saol cnm ben de anlamadı valla anlamayada calısmıyorum acıkcası ben de cok yüz vermiyorum ondan da olabilüüüüüür baska seyden de hiç bilmiyorum :60: gay de olabilir bilemem :60: :60:

ay evet ya hııııııııyar tursusu özellikle :56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
Saçların sarı değilmiş bu arada yeniden iyice baktım :17:

Ama rengi sana çok yakışmış

Şuan kaç kilo olduğunu tam hatırlamıyorum canım ama boylarımız aşağı yukarı aynı. Benimde 172 cm. Demek ki ben 63 olduğumda çok bir sorunum kalmayacak. Ben ikinci çocuğu düşündüğüm için çok kasmak istemiyorum. İnşallah ikinciden sonra bende daha aşağıları düşünüyorum nede olsa kalıcı olacak.

Zevkler ve renkler tartışılamıyor biliyorsun. Açık renk uzun saçta yakışır sana. Aslında kısalık uzunluk önemli değil sanırım açık rengi ben sana daha çok yakıştırdım. Bide sarı saç kolay kolay kimseye yakışmaz ama seni çok açmış.

sağol cnm üniversite yıllarında hep sarı röfle kullandım.bakalım yine eskiye dönüş yapacağım.63,7 şuan kg canım.evet 63 kg ile gayet iyi olursun artık 2.den sonra kalanda

sağol cnm üniversite yıllarında hep sarı röfle kullandım.bakalım yine eskiye dönüş yapacağım.63,7 şuan kg canım.evet 63 kg ile gayet iyi olursun artık 2.den sonra kalanda

İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz isteklerimize kavuşuruz biran önce.

30/04 msj sayimi

Ucukmavi:42

TadLi: 21

Turta: 15

Uzayim: 7

Eski_bir_masal: 70

Ladyline: 27

Mutedeyyin: 0
Chika: 0
Reyhan abla: 0​
yavrum ben mesaj sayı mı göndericem de gönderilecek kişiyi sorunca ismini sölüyosunuz.nickler ayrı isimler ayrı .ben daha ezberleyemedim adları karıştırıyorum.isimle birlikte nickte söylense.yazayım diyorum mesaj sayımı bunun için iismi sormak sonra cevap beklemek gerekiyo.olmuyo o ara bişi çıkıyo falan..annadınız siz onu:52::52:

Menumu yazayim:

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
cok az b.peynir 2 s. zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Bol yesillik

Ara
3 cilek
Yarim muz
1 kivi

Aksam
Ozel soslu tavuk
1 kase yulafli corba
bol yesllik
Krep

Aksami henuz yapmadim fikrim degisebilir :1:

Sivi herzamanki gibi ..

süper olmuş afiyet olsun canım..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
1,5 haşlanmış yumurta
6 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol domates

Ara

2 tane kepekli grissini

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 litre su + 2 fincan yeşil çay

20 dk basket oynadım

(Bu arada ben bugün hiç bişey yememişim:26:Yazınca farkettim)

yavrum ben mesaj sayı mı göndericem de gönderilecek kişiyi sorunca ismini sölüyosunuz.nickler ayrı isimler ayrı .ben daha ezberleyemedim adları karıştırıyorum.isimle birlikte nickte söylense.yazayım diyorum mesaj sayımı bunun için iismi sormak sonra cevap beklemek gerekiyo.olmuyo o ara bişi çıkıyo falan..annadınız siz onu:52::52:

30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım

Buyur Reyhan abla listeyi güncellerim bir kaç güne ..
Bu arada göndermediklerin varsa onları bana yollarsan iyi olur, dediğim gibi ona göre bakıyoruz katılımı.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
1,5 haşlanmış yumurta
6 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol domates

Ara

2 tane kepekli grissini

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2 litre su + 2 fincan yeşil çay

20 dk basket oynadım

(Bu arada ben bugün hiç bişey yememişim:26:Yazınca farkettim)

Gerçekten az olmuş Ebru'cum afiyet oslun ..

30 Nisan - 1 Mayıs : Tadli
2 - 3 Mayıs : Ucukmavi
4- 5 Mayıs : Uzayım

Listemiz bu ablacım. Bunu not al istersen.

kızlar bugün bi hamaratım bi hamaratım sormayın..dukan sucuk yaptım attım dondurucuya.dukan kakaolu ve vanilyalı dondurma yaptım onu da attım buzluğa.ama daha kek ,muffin falan yapmadım.kendimi dinliyorum öle fazla canım istemiyo .istemezken ben de yemiyorum.
bugünkü menüme gelince

sabah kalkınca gene 1 saat yürüyüş

kahvaltı
1 haş.yumurta,
1 parça yağsz peynir
1 dukan poğaça

arada ayran,ve yarım bardak light süt,yeşil çay,1 bardak zero içtim.

öğle akşam bi arada oldu dışardaydım..saat 6.30 gibi yedik.
1 tabak dukan usulu terbiyeli ekşili köfte
cola zero

kızlar bugün bi hamaratım bi hamaratım sormayın..dukan sucuk yaptım attım dondurucuya.dukan kakaolu ve vanilyalı dondurma yaptım onu da attım buzluğa.ama daha kek ,muffin falan yapmadım.kendimi dinliyorum öle fazla canım istemiyo .istemezken ben de yemiyorum.
bugünkü menüme gelince

sabah kalkınca gene 1 saat yürüyüş

kahvaltı
1 haş.yumurta,
1 parça yağsz peynir
1 dukan poğaça

arada ayran,ve yarım bardak light süt,yeşil çay,1 bardak zero içtim.

öğle akşam bi arada oldu dışardaydım..saat 6.30 gibi yedik.
1 tabak dukan usulu terbiyeli ekşili köfte
cola zero

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün. Ben sadece kola konusunu beğenmiyorum. Diyette serbest ama bana sağlıksız gibi geliyor. Ben uzun zamandır kola yerine ayran içiyorum. (Normalde çok içen bir insandım)

Kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar ..

İyi geceler Hilal'cim.

Selam kızlar eve ancak gelebildik.nasılsınız bakalım :16: Geçmişe bakayım geliyorum.

Hoşgeldin Hatice'cim.

Menülerim
DÜN
SABAH
2 dilim ekmek
yağsız tavada kavrulmuş domates
Peynir
Yeşil çay

ÖĞLEN
Komşular saçta börek yapıyorlardı çağırdılar.
Saçta pişen yufkaların bir tanesinin köşesinden kopardım içine domates salatalık,lor peyniri koydum yedim.Ayıp olmasın diye yedim ama çok az yedim ve yağ yoktu.

AKŞAM
2 tane kaynamış yumurta
domates,salatalık,roka

ARA:1 avuca yakın erik

BUGÜN
SABAH
Menemen
Yarım simit
domates,salatalık
Peynir zeytin

ÖĞLE
1 sütlü kahve

AKŞAM(15:00 DI)
Kuşbaşı ızgara
salata
Közlenmiş domates,biber

ARA
Kayısı,kefir

Son düzenleme:
hilal yanlız basına orman da bir daha yürüme sakın
ayrıca dukan bilgileri çok hoşmuş denemeye değer tesekkürler
gönül dünkü mesaj sayımı attım ama geç kalmışım hilal dünkü mesaj sayım 8 di canım
menüler de gayet güzeldi arkadaşlar bir kısmını daha okumadım

bugün okulun parkına gittim çok mutlu oldum oğlum ilk adımlarını attı topun peşinde koştu yürüyo diye çok sevindim eve geldik yürütmeye çelıştım o kadar yine emekliyo ne yapsam bilemedim

menüm
sabah-
-1 bardak süt
-beyaz peynir
-kaşar peyniri
-salam
-yumurta

-akşam-
-1 kase yulaf ezmesi ve süt

-yarım saat dısarda yürüyüş

Back
X