Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm
sabah:2 yumurta
yarım simit
domates
6 zeytin
peynir

ara:1 orta türk kahvesi

öğle:1 ev poğaçası
peynir
4 zeytin
domates

ara:1 şeftali

akşam:3 minik karnıyarık(fırında közledim patlıcanları)
cacık
2 dilim kepek ekmek

su:2litre
spor:klasik oldu ama 1 saat leslie 5 mile

afiyet olsun :8:

kızlar ben çıkıyom,iyi akşamlar, akşam çok kaynatmayın aaaaaa:16::16::16::16:geçmiş okumaktan başım dönüyo sonra:1::1::1::1:
Görüşürüz canım :16:
Menum;

Oglen
Uc dilim ekmekten peyaz peynir domatesli tooost
5 zeytin
1 pogaacaa

Ara
2 erik

Aksam
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 tabak salata
5 kasik kayseri mantisi :17:

Yesil cayim bitmis yaa
3 lt su
Sabah yok ama öğlen akşam götürmüşsün maşallah.Cumaya az kaldı.Sadece poğaça vea sadece mantı olsaymış kız.Mantıyı hiç sevmemde canım şimi sıcak bir poğaça çekti :1:Yanında da çay offf.

Kahvaltı: 1 kase çorba, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran

Ara: Yok (kahvaltıyı geç yaptım)

Öğle: 1 adet kıymalı dukan krep, 1 kase yoğurt

Ara: 1 şeftali

Akşam: 1 kalçalı but, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran

Ara: 1 brdk süt

Su: 3.5 lt

SPOR: Leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 twist
Geç kalktığın için kahvaltı süper olmuş:1:Afiyet olsun.
menüm
yarım simit
domates
6 zeytin
peynir

peynir
4 zeytin
domates

cacık
2 dilim kepek ekmek

Bugün poğaça günümüydü :1: Söyleseyiniz bende aranıza katılırdım :1:

saol ablacım :) kalçalı but şöle ola ki :
Eki Görüntüle 508270

hehe hic oyle aklima gelmemisti:)

menüm
yarım simit
domates
6 zeytin
peynir

peynir
4 zeytin
domates

cacık
2 dilim kepek ekmek

afiyet olsun..klassik olsun devamliligi olsun canim

Görüşürüz canım :16:

Sabah yok ama öğlen akşam götürmüşsün maşallah.Cumaya az kaldı.Sadece poğaça vea sadece mantı olsaymış kız.Mantıyı hiç sevmemde canım şimi sıcak bir poğaça çekti :1:Yanında da çay offf.

Geç kalktığın için kahvaltı süper olmuş:1:Afiyet olsun.

Bugün poğaça günümüydü :1: Söyleseyiniz bende aranıza katılırdım :1:

dun sabah sicacik simit vardi kahvaltida..yemedim yiyemedimkorkumdan..ama aklim kalmasin diye o simdi buzluga koydum::)))))) sanki memlekette simit kitligi var..ama koyup kendimi kandirmasaydim yerdim kesin bu hafta kusurati yuksekte olsa 65 görmek istiyorum

arkadaslar negatif kalori diye bisey duydunuzmuu?

söyle yaziyo

Su haricinde yediğimiz ve içtiğimiz tüm besinlerin kalori değeri vardır. Vücudumuz da besinleri sindirirken belirli miktarda kalori harcar. Örneğin 1 kase yoğurt 75 kcaldir ve vücut bunu sindirmek için (enzim salgılama, midenin kasılması, barsaklardan emilim v.b buna TERMİK ENERJİ adı verilmektedir) belirli bir kalori harcar, ortalama 35 kcal harcarsa 1 kase yoğurt bize 40 kcal vermiş olur. Fakat bazı besinler düşük kalorilidir ve vücut sindirim için daha fazla kalori harcar. Bu tür besinlere NEGATİF KALORİLİ BESİNLER denir ve diyette istediğiniz kadar tüketmeye izin verilir. Hangi besinler negatif kalorili besinlerdir ve diyette yağsız tüketiminde sınır yoktur?

negatif kalorisi olan yiyceklerde sunlar

Negatif kaloriye sahip besinler şöyle sıralanmaktadır. Bu gıdalar boş kalori ismi ile bilinirler. Sebzeler; Kuşkonmaz, pancar, havuç, papaya, brokoli, lahana, karnabahar, kereviz, hindiba, acı biber, salatalık, tere, sarımsak, Taze fasulye, marul, soğan, turp, ıspanak, şalgam, kabak. Negatif kalorili meyveler; elma, yaban mersini, kavun, kızılcık, greyfurt, limon, mango, turunç, ahududu, çilek , portakal, ananas, mandalina, karpuz,

ben bukadar buldumda...haticee gecen hafta ben 3 gunluk bir diyet var yapicam vs demistim hatirliyomusun? bu negatif kalori ornek diyet menusune baktim neredeyse ayni...bizde o sekilde az yiyoruz aslinda ama bu sebze ve meyveler bu ozellikle oldugu icin mi bilmiyorum ..ben o diyetle rahat 2 kilo veriyordum..bir iki kilo cikayim hemen yapardim isede yarardi..simdi anliyorum

nalakası var acaba kiiiiiiiii :D ne münasebet yaniiiiiiii:10:

:22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:

Menum;

Oglen
Uc dilim ekmekten peyaz peynir domatesli tooost
5 zeytin
1 pogaacaa

Ara
2 erik

Aksam
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 tabak salata
5 kasik kayseri mantisi :17:

Yesil cayim bitmis yaa
3 lt su

Afiyet olsun canım

Kahvaltı: 1 kase çorba, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran

Ara: Yok (kahvaltıyı geç yaptım)

Öğle: 1 adet kıymalı dukan krep, 1 kase yoğurt

Ara: 1 şeftali

Akşam: 1 kalçalı but, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran

Ara: 1 brdk süt

Su: 3.5 lt

SPOR: Leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 twist

Afiyet olsun .. :)

menüm
yarım simit
domates
6 zeytin
peynir

peynir
4 zeytin
domates

cacık
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun orti...
arkadaslar negatif kalori diye bisey duydunuzmuu?

söyle yaziyo

Su haricinde yediğimiz ve içtiğimiz tüm besinlerin kalori değeri vardır. Vücudumuz da besinleri sindirirken belirli miktarda kalori harcar. Örneğin 1 kase yoğurt 75 kcaldir ve vücut bunu sindirmek için (enzim salgılama, midenin kasılması, barsaklardan emilim v.b buna TERMİK ENERJİ adı verilmektedir) belirli bir kalori harcar, ortalama 35 kcal harcarsa 1 kase yoğurt bize 40 kcal vermiş olur. Fakat bazı besinler düşük kalorilidir ve vücut sindirim için daha fazla kalori harcar. Bu tür besinlere NEGATİF KALORİLİ BESİNLER denir ve diyette istediğiniz kadar tüketmeye izin verilir. Hangi besinler negatif kalorili besinlerdir ve diyette yağsız tüketiminde sınır yoktur?

Negatif kaloriye sahip besinler şöyle sıralanmaktadır. Bu gıdalar boş kalori ismi ile bilinirler. Sebzeler; Kuşkonmaz, pancar, havuç, papaya, brokoli, lahana, karnabahar, kereviz, hindiba, acı biber, salatalık, tere, sarımsak, Taze fasulye, marul, soğan, turp, ıspanak, şalgam, kabak. Negatif kalorili meyveler; elma, yaban mersini, kavun, kızılcık, greyfurt, limon, mango, turunç, ahududu, çilek , portakal, ananas, mandalina, karpuz,

ben bukadar buldumda...haticee gecen hafta ben 3 gunluk bir diyet var yapicam vs demistim hatirliyomusun? bu negatif kalori ornek diyet menusune baktim neredeyse ayni...bizde o sekilde az yiyoruz aslinda ama bu sebze ve meyveler bu ozellikle oldugu icin mi bilmiyorum ..ben o diyetle rahat 2 kilo veriyordum..bir iki kilo cikayim hemen yapardim isede yarardi..simdi anliyorum

aa ilk defa duydum çokta farklı geldi :)

MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates

ARA
Kahve 5 kuru incir

ÖĞLEN
Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates

ARA
1bardak süt
1 şeftali

AKŞAM
Nesfit

Afiyet olsun canım

ben aksam yemegimi yani yiycegimi yiyeyim:)

menumude yazayim

sabah
1 dilim ekmek,1 yumurta ve beyaz peynir

ara
1 bardak elma ,mango suyu (kendim siktim)

ögle
balik ekmek (balik burger diyordum aslinda degil burgerde balik islem goruyor diymi? ) icinde balik, bir yaprak marul ve sos var..ekmegide 1bucuk ekmek kadar..detayli yaziyorum cunku ben bunu hep yiyorum :)) hepte boyle yiyorum..sonra yazmam artik :))

ara
1 avuc findik

aksam
1 kase sutle yulaf

spor yok :/

Afiyet olsun :)

mantikli geliyor dimi kulaga ve benim bahsettigim diyet listemede ben hep sasirmisimdir..öyle sok diyet fln degil yiyorsun normal ogunlerini ama cidden veriyosun o diyette..simdi baktim hep bu sebzelerdenmeyvelerden

bide fark ettinizmi acibiberde var:) hadi yine iyisiniz;)

mantikli geliyor dimi kulaga ve benim bahsettigim diyet listemede ben hep sasirmisimdir..öyle sok diyet fln degil yiyorsun normal ogunlerini ama cidden veriyosun o diyette..simdi baktim hep bu sebzelerdenmeyvelerden

bide fark ettinizmi acibiberde var:) hadi yine iyisiniz;)

Diyet listesini bi paylaşşanaa canım :)
acıbiber bana göre :1:

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
3 zeytin
Peynir

Ögle :
1 tane vanilyalı dondurma (külahsız .. )

Akşam :
4 adet çigköfte
1 tabak salata bol marul :)
1 bardak ayran :)
Spor henüz yapmadım ..

Ara : 1 bardak meyvesuyu

Son düzenleme:
Menüm :

Sabah :
1 yumurta
3 zeytin
Peynir

Ögle :

Akşam :
4 adet çigköfte
Spor henüz yapmadım ..

afiyet olsun,öğle olmamış sanki.:26:

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 parça tahinli çörek
labne
salça
çay

öğlen
1 tabak samizotu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
küçük bi tatlı

akşam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata

3,5 lt su, spor yok. aslında dün akşam spor yapmaya çok niyetim vardı ama oğlum müsade etmedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Afiyet olsun canım :16:
Mesaj Sayıları ve Spor(10 EYLÜL)
Eki Görüntüle 507769
Ben özel attım yine yazayım 35 spor var :16:
Saatler kötüymiş canım.Okuldaki yiyecekler sağlıksız ama 3 gibi yersen çok erken olur.6-7 arası yemeğini mecburen okulda yiyeceksin.Yemek çıkmıyor mu?En azından yemek seçerdin.Ne yapsan acaba???KızlAR SİZİN AKLINIZA BİRŞEY GELİYOR MU??

Not aldım canım.

Ne makarnacı çıktınız yahu:1:

Nice yıllara.Çok yoğunsun çok.

Akşam bildiğin gibi olmamış.Bugün dengelemeye çalış canım.

Afiyet olsun canım.

Yaptırda paylaş :1:

Valla benimde canım lahmacun çekti,şöyle soğanda olacak,birazda limon sıktın mı oh oh.Üstünede çikolata tam olmuş.Biz bu gidişle kilo veremeyip alacağız:53:

Kolay gelsin canım.

Bozma sakın.Jillian seni aldığın kilolar için seni bin pişman eder zaten:1:

Canım sonunda resimlerini gördüm gayet hoş ve genç duruyorsun.Birde 3 çocuk annesisin maşallah:nazar:.Benim resimlerim hem gözlüklü denk gelmiş ne yazık ki.Facete gözlüksüzde var yoksa hiç havalı falan değilimdir.Öyle denk gelmiş.Hani gözlerimde renkli ve güzeldir yani taaammm mı?

Tahinli çörek ve tatlı olmamış canım.

Ellerine sağlık canım.Bir Kübra yok:44:.

METAL Mİ:53: Neyse en sonunda kendini bulmuşsun :60::60:

Sapıtmak yoooooooooooookkkkkkk..Şurda cumaya 3 gün kaldı.

5de çıkıo üniversite evinde yemek ama ders saatlerinin uyuşması lazım :44:

afiyet olsun,öğle olmamış sanki.:26:

Arkaadaşlarımlaydım köfteciler sokağı var burda
oraya gittik onlar tam köfte yediler salçası yanık üstünde muhteşem bişey..
ben baktım sadece burgere dondurma yemeye gittik bari orda eşlik edeyim dedm cnm:43:

Akşam çay içtiğim cocukla güzel geçti aslında ..
Pek olumsuzluk görünmüyor ..
Ama süründüreceğim kesin ..
Koşşun biraz..
Zaten tam bir kro ..
hatta kro ötesi.
İlk görüşmede tsrtüme laf söyledi
Çok açıkmışşş
yakası normal yani :)
Bir daha giyinme dedi .
Sen kim oluosan artık :)
Ama sert erkeklerden çok hoşlanırım ben tabiki :1::1: İçimden söyledim ona söylemedm :)
en kapalı üstüm bu dedm üzgünm :1::1::1::1:

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
3 zeytin
Peynir

Ögle :

Akşam :
4 adet çigköfte
Spor henüz yapmadım ..

canim oglen köfte yiyebilirdin ekmeksiz yada az ekmekli ardindan dondurmada az yiyebilirdin yine..kulahsiz dondurmada abartli bir kalori yok..hatta o diyette var:)

canim o diyeti yazmam lazim..benim defterimde yaziyor..benzerleri var ama ayni degil..ben yazmaya calisayim bakalim..belki yapariz b

Koşşun biraz..
Zaten tam bir kro ..
hatta kro ötesi.
Çok açıkmışşş
Bir daha giyinme dedi .
Ama sert erkeklerden çok hoşlanırım ben tabiki :1::1: İçimden söyledim ona söylemedm :)

hadi yaaaa harbi kro mu..bak degismez o ..sert erkek baska kro baska:)) ne gibi kroluklar yapti?ama ilk bulusmada oyle konusmasida bi garip:)

canim oglen köfte yiyebilirdin ekmeksiz yada az ekmekli ardindan dondurmada az yiyebilirdin yine..kulahsiz dondurmada abartli bir kalori yok..hatta o diyette var:)

canim o diyeti yazmam lazim..benim defterimde yaziyor..benzerleri var ama ayni degil..ben yazmaya calisayim bakalim..belki yapariz b

ya gittiğimiz yerde öyle ekmeksiz köfte değil sağlıklıda değildi canım ve geç uyanmştm henüz acıkmamıştm oyzden bnm öglen pek olmyr :)
Dondurmada sadece vanilya yedm daha az kalori olur diye.
yazarsan sevinrm yapablrm bi diyet listesi bnm için daha iyi olur sanki?:1:

hadi yaaaa harbi kro mu..bak degismez o ..sert erkek baska kro baska:)) ne gibi kroluklar yapti?ama ilk bulusmada oyle konusmasida bi garip:)

Kendine sert erkek imajı vermeye çalışıyor sanırım :)
ne haddine giyimime laf söylemesi çok ilginç gerçekten :)
Ama doğru söylüosn kromu sert erkekmi anlamadm ama bnce kro :)

ablacım bi listeyi paylaşır mısın biz de nasiplenelim? :)

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
3 zeytin
Peynir

Ögle :

Akşam :
4 adet çigköfte
Spor henüz yapmadım ..

afiyet olsun canım artık yapcak bşe yok olan olmuş :37::37:

ben acccccciiiiiiiimmm yine

bir minik domates yedim 1 saat once fln..0 kalori yiycek varmi kizlar?
SU İÇ:1:

Vayyyy bak neler öğreniyoruz neler.Teşekkürler canım. Ben listeye baktımda çoğunu tüketmiyorum.Listeyi paylaşırsan özellikle alıp yemeye çalışacağım.

Menüm :

Sabah :
1 yumurta
3 zeytin
Peynir

Ögle :

Akşam :
4 adet çigköfte
Spor henüz yapmadım ..

Bende tam keşke köfte yeseyin diyecektim ama acıkmadığını yazmışsın.Birşey olmaz afiyet olsun canım:16:
Afiyet olsun canım :16:

Ben özel attım yine yazayım 35 spor var :16:

5de çıkıo üniversite evinde yemek ama ders saatlerinin uyuşması lazım :44:

Arkaadaşlarımlaydım köfteciler sokağı var burda
oraya gittik onlar tam köfte yediler salçası yanık üstünde muhteşem bişey..
ben baktım sadece burgere dondurma yemeye gittik bari orda eşlik edeyim dedm cnm:43:
Ünivde ers arasında yemeye çalışırsın canım.Yoksa tam düzene oturtup kilo vermeye başlamışken geç yemeye başlarsan duraklama olabilir.Sen durumuna göre dengelemeye çalışırsın.

Koşşun biraz..
Zaten tam bir kro ..
hatta kro ötesi.
Çok açıkmışşş
Bir daha giyinme dedi .
Tesettür derken:44: Ama ilk gündende giysiye karışılmaz ki canım.Tutucu gözükenden korkacaksın ..Şimdiden pek yüz verme.Sonra çok sıkmaya başlar.Sen akıllı kızsın zaten.Evirip çevirirsin onu :1:

Son düzenleme:
Back
X