Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben cikiyorum kizlar, film izlicem biraz iyi geceler herkese:16:
İyi geceler canım benim.

tesekkur ederim canim...dukanda guzel tarifler var

tatli hosgeldin byebye:)

bana usul usul musade kizlar

* haticee ortim mesaj sayima bakarmisin;)

iyi geceler tatli ruyalar herkese
Aman da aman 41 kere maşallah:16:

kızlar ben o kadar cazgır değilim,valla.sadece haksızlığa gelemem.eşimde benim bu huyumu bilir.cır cır sürekli adamın başını yiyen tiplerden değilim.canım sıkılırsa bir kere konuşurum,anlaması gereken gaaayet güzel anlar.sesimi bile yükseltmem.nişanlıyken bir kere konuştum,saatlerce ağlattım kocişi.bunca yıl tek başıma dağların başına çalıştım.kendi kendine yetmeyi öğreniyor insan,öğretiyorlar.

neyse çok konuştum.bende yatıyorum.iyi geceler.
Güçlü kendine yeten insanları seviyorum ben.Sürekli işlerini başkasına yaptırmaya çalışan kendi çapında çıt kırıldım olanlardan hoşlanmam.Sen ne güzel bularla başa çıkabiliyorsun.Dağ taş demeden çalışmak,eşiyle beraber mücadele etmek her yiğidin harcı değil.Ne mutlu sana.Ayrıca dırdırı bende sevmem.Ama şöyle bir teorim var.Erkekler bayanların dediğini hemen yapıp tekrar ettirmek zorunda kalmasa dırdır da olmaz:1::1:İlk dediğimizde yapın ikiletmeyin yav değil mi:1:

onca tepindin anca dondurma eridi :37::37:
Yok Banucum onurma 200 cal olsa.Kübra nın 20 dk koşu bandında yürümesi gerekir.Daha o da erimemiştir:1: Değil mi Kübra?

Son düzenleme:
Güçlü kendine yeten insanları seviyorum ben.Sürekli işlerini başkasına yaptırmaya çalışan kendi çapında çıt kırıldım olanlardan hoşlanmam.Sen ne güzel bularla başa çıkabiliyorsun.Dağ taş demeden çalışmak,eşiyle beraber mücadele etmek her yiğidin harcı değil.Ne mutlu sana.Ayrıca dırdırı bende sevmem.Ama şöyle bir teorim var.Erkekler bayanların dediğini hemen yapıp tekrar ettirmek zorunda kalmasa dırdır da olmaz:1::1:İlk dediğimizde yapın ikiletmeyin yav değil mi:1:

Yok Banucum onurma 200 cal olsa.Kübra nın 20 dk koşu bandında yürümesi gerekir.Daha o da erimemiştir:1: Değil mi Kübra?

canım ben koşu bandında yürümüştür die düşündüm ondan dedim ztn, bir mekikle olcak şey değil ztn :D

Buraya bakarken biryandan da öğrencilerimiz için (benim ve eşimin) 50 tane yaka kartı hazırladım.:16:

canım ben koşu bandında yürümüştür die düşündüm ondan dedim ztn, bir mekikle olcak şey değil ztn :D

Evet bence de:1: Yürüdün mü Kübracım?? Ya bisiklete biniyoruz yarım saatte çok kilometre yapılıp çok kalori yakılıyor.Yürümek bana bazen eziyet geliyor.Ben bisiklete mi başlasam :44:

Buraya bakarken biryandan da öğrencilerimiz için (benim ve eşimin) 50 tane yaka kartı hazırladım.:16:

Evet bence de:1: Yürüdün mü Kübracım?? Ya bisiklete biniyoruz yarım saatte çok kilometre yapılıp çok kalori yakılıyor.Yürümek bana bazen eziyet geliyor.Ben bisiklete mi başlasam :44:

Ayy ne tatlılarrrr bende hemen ogretmen olayım .. :)
Ne yurudum ne kostum kızıosanz yatagmdaym kalkıp yuruyeymmı :(
Basla cnm bısıklet cok hoss eslık eden varsa:)

Ayy ne tatlılarrrr bende hemen ogretmen olayım .. :)
Ne yurudum ne kostum kızıosanz yatagmdaym kalkıp yuruyeymmı :(
Basla cnm bısıklet cok hoss eslık eden varsa:)
Yatmışken kalkma bari yatmaya evam:9:
benim canım dondurma istedi :(
Ben Kahramanmaraştayım hemen dondurma göndereyim:1: Olmadı sen gel kaynağında yiyelim :9:

off deme hatice yaaaaaaaaaa :((
Şöyle üstünede fıstık veya çikolata :9: Ayy gidip yerim bak.Yok dondurma falan.Kilo verirsek ödül olarak küçük bir dondurma olabilir.Ama başka kaçamak olmasın.Cumayada az kaldı.Ben regleden midir nedir kendimi şişmiş hissediyorum:27:

[sıze=2]menum;

oglen
uc dilim ekmekten peyaz peynir domatesli tooost
5 zeytin
1 pogaacaa

ara
2 erik

aksam
1 tabak kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 tabak salata
5 kasik kayseri mantisi :17:

Yesil cayim bitmis yaa
3 lt su
[/sıze]

[sıze=3]kahvaltı: 1 kase çorba, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran

ara: Yok (kahvaltıyı geç yaptım)

öğle: 1 adet kıymalı dukan krep, 1 kase yoğurt

ara: 1 şeftali

akşam: 1 kalçalı but, 4 yk nohutlu bulgur, 1 brdk ayran

ara: 1 brdk süt

su: 3.5 lt

spor: Leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 twist
[/sıze]

menüm
sabah:2 yumurta
yarım simit
domates
6 zeytin
peynir

ara:1 orta türk kahvesi

öğle:1 ev poğaçası
peynir
4 zeytin
domates

ara:1 şeftali

akşam:3 minik karnıyarık(fırında közledim patlıcanları)
cacık
2 dilim kepek ekmek

su:2litre
spor:klasik oldu ama 1 saat leslie 5 mile

menüm :

Sabah :
1 yumurta
1 dilim tam tahıllı bugday ekmeği
3 zeytin
peynir

ögle :
1 tane vanilyalı dondurma (külahsız .. )

akşam :
4 adet çigköfte
1 tabak salata bol marul :)
1 bardak ayran :)
spor henüz yapmadım ..

Ara : 1 bardak meyvesuyu

aaaaaafiiyeett ollssuunnnn

Back
X