Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başak alıntım çıkmadı.Ne mutlu sana.Bu arada kaç beden giyiyordun? Birde sende ölçülerini paylaşmamışsın:44:

Bilgi için teşekkürler canım.Hatta daha fazla vakitte geçmeli.Vücud sindirimle uğraşırken bide üstüne spor yaparsak çok yüklenilmiş olur.Hatta yemekten sonra duş bile almayın diyorlar.Kendimize sağlıklı bakalım.Makine olsa valla çoktan bozulmuştu:53:.

ölçülerimi paylaşmak için kendimi hazır hissetmiyorum:50::50::50::50: doğumdan sonra 44 beden pantolon almıştım sonra 42 aldım şimdi 42 de bol geliyor ama çok değil biraz. asıl aldığım bulüzler bolaştı ama onları aldığımda 80 kiloydum.:8::8::8:

Ucan helikopter bence guzel fikir ve yaninda yaso nun dedigi gibi yas pasta yok ondan baska seylerde olsn dersen
t shirt olabilir, ustunde adinizin yazdigi anahtarlik olabilir yada kalem:44: aklima bunlar geldi :44:
Güzel fikirler teşekkürler hatta resmimiz olan bardak olabilir.Sen söyleyince aklıma geldi:16:

ölçülerimi paylaşmak için kendimi hazır hissetmiyorum:50::50::50::50: doğumdan sonra 44 beden pantolon almıştım sonra 42 aldım şimdi 42 de bol geliyor ama çok değil biraz. asıl aldığım bulüzler bolaştı ama onları aldığımda 80 kiloydum.:8::8::8:
o zaman 80 kiloymuşsun şimdi 6 kg daha azsın.Artık hepsi bol gelir.Yaşasın zayıflıyoruz ve bu yüzden alışveriş yapmak zorundayız.Artık mazeretimiz bu olur.:60::60: 1 ay sonra tekrar ölçülerimizi alırız.İstersen o zaman paylaşırsın:16:

$296757_10151088603440345_670215737_n.webp :52::52::53::53::52::52::53::53:

Banu tam şekerim düşmüşken koydun kız fotoyu, zamanlama harikaydı :27::27::27:

Bu arada acaip şekerim düştü, elim ayağım buz gibi olup halsizlik ve göz kararması baş dönmesi oldu. Bende mecburen akşam yemeğimi yedim şimdi; ne mi yedim 1 simit 1 ayran.

Kızlar hedefimize ulaşalım.Sonra gidip kendimize özel pasta yaptıralım ve oturup hepsini patlayana kadar yiyelim :1: Sonra baktık yarım kilo 1 kilo almışız.2 haftada veririrz:60: Nasıl teklif:1:

Bu arada acaip şekerim düştü, elim ayağım buz gibi olup halsizlik ve göz kararması baş dönmesi oldu. Bende mecburen akşam yemeğimi yedim şimdi; ne mi yedim 1 simit 1 ayran.
Kız doğru dürüst birşey yeseydin.

Bencede yenılmez bıle o ıykk onu yersen 5 cm genıslersn kesın :) emınım :p
Mıde bulandırcı :)))))

Yandaki rulokatlardan başlamak lazım:16::16::16:Pasta yanındaki rulokatlar ve çikolatalar yendikten sonra, artık pasta kesilmeye hazır olur bence(yiyecek yerin kalırsa eğer:9::9::9:)

Amanııın bu ne:53::53::53:Kız Banu milleti yoldan çıkarma:1::57:.

Yenir ama sadece ortasındda ki çileği:60:

Kızlar hedefimize ulaşalım.Sonra gidip kendimize özel pasta yaptıralım ve oturup hepsini patlayana kadar yiyelim :1: Sonra baktık yarım kilo 1 kilo almışız.2 haftada veririrz:60: Nasıl teklif:1:

ay özür dilerim kızlar ne bilim facete gördümde paylaşııim dedim :52::52::52: bi daha olmaz özür dilerim kaptanımmm:17::17:

rejime başlayalı en büyük imtihanımı vercem bugün:5::5: annem kek ve dızmana yaptı. tatlarına bile bakmamam lazımmmmmmm:50::50::50::50::50::50: dua edin banaaa :8::8:

ay özür dilerim kızlar ne bilim facete gördümde paylaşııim dedim :52::52::52: bi daha olmaz özür dilerim kaptanımmm:17::17:
Ben hiç kızarmıyım sana kıyamam:16: Resmi paylaştığın iyi oldu ne kadar canımız çeksede biz şu zayıflama işini başaracağız ve istediğimiz herşeyi dengeleyerek yiyeceğiz.Sende bu akşam iradeni göster.Ama çok canın çekerse şimdi değilde yarın sabah birazcık tadına bak.Cuma gününün geldiğinide unutmayalım:16:

Ben hiç kızarmıyım sana kıyamam:16: Resmi paylaştığın iyi oldu ne kadar canımız çeksede biz şu zayıflama işini başaracağız ve istediğimiz herşeyi dengeleyerek yiyeceğiz.Sende bu akşam iradeni göster.Ama çok canın çekerse şimdi değilde yarın sabah birazcık tadına bak.Cuma gününün geldiğinide unutmayalım:16:

:16::16: saol tatlımm. yok ama ağzıma dahi sürmücem ne bugün, ne yarın. madem bi yola başkoyduk sonuna kadar böyle devam etmek gerek. şu cumayı atlatalım kendimi bir sütlü tatlıyla ödüllendircem ztn :46::46:

menümü de yazıim da sonra kaçamak falan olmasın :ssz:

Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli tost, 1 brdk çay

Ara: kahvaltı geç olduğundan 1 brdk nescafe

Öğle: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm k.ekm. 1 brdk ayran

Ara: 1 şeftali

Akşam: 1 tabak fırında istavrit, salata, 1 dlm k.ekm.

Su: 3.5 lt

SPOR: leslie 2 miles+100 mekik+150 twist

Back
X