Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım geçen hafta cuma-cumartesi ben bünyeyi bir şaşırttım neye uğradığına kendide şaşırdı:9: Sonrasında ne olur ne olmaz diye toparlamaya çalışıyorum.Ancak bana yediklerim az gelmedi:44:
Birde cumadan dolayı endişeliyim.İnşallah bu hafta az da olsa vermişimdir:14:

inşallah canım. ben de merak ediorum ama verememiş gibi hissediorum :S belki de reglden dolayıdır :50::50:

Gecmıs olsun kaptan ıhmal etme gecmıyorsa bı doktora falan gıt .. ??

Harbıden ebru neden halen gelmedı ?
Hanı bızı bırakmayacaktı :(
Küselım onaaaaaaa :)

Gecmıs olsun kaptan ıhmal etme gecmıyorsa bı doktora falan gıt .. ??

Harbıden ebru neden halen gelmedı ?
Hanı bızı bırakmayacaktı :(
Küselım onaaaaaaa :)
Canım iyice rahatsız ederse doktora gideceğim.
Ebru böyle yapmazdı illa uğrardı ama neden uğramadı acaba.Aramadım da:44: Küsmeyelim telefon numarasını sizede vereyim sürekli rahatsız edelim :1::1: Yok yok kıyamam hamile o :16:

Son düzenleme:
Canım iyice rahatsız ederse doktora gideceğim.
Ebru böyle yapmazdı illa uğrardı ama neden uğramadı acaba.Aramadım da:44: Küsmeyelim telefon numarasını sizede vereyim sürekli rahatsız edelim :1::1: Yok yok kıyamam hamile o :16:

Netı falan yoktur kesınlıkle :(
Yoksa kesın gelır artık bebegınle ugrar :p

Kübracım özelden mesaj attım.Bir bakar mısın?

Baktım cevapta yazdım canım :)

o değil de benim canım sımsıcak, dumanı tüten üstünde de vanilyalı dondurma olan peynir helvası çekti canım bi anda :17::17:
Ne diyon Banuuuuuuuuuuu herşeyi geri çevirebilirim ama peynir helvasını asla çeviremem.Birde annem yapacak offf offf.Ayyy ben hamile olsam birtek bunu aşeririm.Sizde de göçmenlik falan mı var.Burda pek bilmezler.

Ne diyon Banuuuuuuuuuuu herşeyi geri çevirebilirim ama peynir helvasını asla çeviremem.Birde annem yapacak offf offf.Ayyy ben hamile olsam birtek bunu aşeririm.Sizde de göçmenlik falan mı var.Burda pek bilmezler.

olmaz mı canım bulgaristan göçmeniyiz biz :52: seni de benzettim ztn bizim oralılara. ablam da edirne keşanda oturuo. geçen onlara gittim yemiştik de bi an tadı geldi ağzıma, öle olur ya hani insana bazen:52::52:

olmaz mı canım bulgaristan göçmeniyiz biz :52: seni de benzettim ztn bizim oralılara. ablam da edirne keşanda oturuo. geçen onlara gittim yemiştik de bi an tadı geldi ağzıma, öle olur ya hani insana bazen:52::52:
Keşan da onu güzel yapan birtek acemoğulları var.Ama en güzel yapan annem.Edirne e,Kırklareli de nerde peynir helvasını en güzel yapan var hepsini bilirim :1: Bizde Bulgaristan göçmeniyiz ve annemler Keşandan 25km uzaktaki İpsala da oturuyor.Sınırdalar:16:.Tüm yaz ordayım bayramdan sonra döndük.

Keşan da onu güzel yapan birtek acemoğulları var.Ama en güzel yapan annem.Edirne e,Kırklareli de nerde peynir helvasını en güzel yapan var hepsini bilirim :1: Bizde Bulgaristan göçmeniyiz ve annemler Keşandan 25km uzaktaki İpsala da oturuyor.Sınırdalar:16:.Tüm yaz ordayım bayramdan sonra döndük.

hadi canımmmmmmmmmmmmmm ee benim eniştem ipsalalı tanışıoosunuzdur :D

Son düzenleme:
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
4 zeytin
peynir

öğle:2 kaşık yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği

ara:1 şeftali 6 tane üzüm,1 sütlü neskafe

akşam:1 dilim fırında kabak mücver(komşu imalatı)
2 derisiz but
1 patates
2 kaşık börülce salatası

su:2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

Menum:

Sabah :
3 sıyah zeytın
1 dılım kepeklı ekmek
Domates
Peynır

Ara :
1 bardak nescafe ( 2sı bırarada)

Ögle :
Sebzelı ton balıgı ( mısır bezelye )
1 dılım kepeklı ekmek

Akşam :
Yarım tabak bulgur pılavı
1 kase yogurt
Salata

( Annem tavuk yapmstı ama cok salcalı ve yaglı gorunuyordu kendme pılav yaptım. Yagsız tuzsuz .. )

Ara :
1 tane Şeftalı

Su : 2.5 lıtre su

Spor :
45 dakika kosu bandı
25 dakika kondısyon bısıkletı
5 dakika kondısyon bısıkletıyle kol calısması
100 tane twıster ..

Bende kalabalık menümü yazayım.
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Lorlu biber