Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilgencim, çocukları gündüz kim uyutuyorsa uyar onu, vakitli yatırsın, yazık sana canım. Kızımı annem gündüz en geç 3 te uyutuyor, 5 te kalkıyor sonra gece 11 gibi beraber oynayıp uyuyoruz.

son bir haftadır bir takım sıkıntılarım var.iş yerinde bir arkadaşım eşimle olan konuşmamı duydu,bana bilgen hayatında mutluluğu yakalayınca burdan gitmiş olsak bile beni ara dedi.samimi bir arkadaşımdı.bana iyi niyetlemi dedi,yoksa problemlisin mi demek istedi anlamadım.zaten bu ara herşeye alınıyorum bunada alındım

Bilgencim, çocukları gündüz kim uyutuyorsa uyar onu, vakitli yatırsın, yazık sana canım. Kızımı annem gündüz en geç 3 te uyutuyor, 5 te kalkıyor sonra gece 11 gibi beraber oynayıp uyuyoruz.

kaynanam bakıyor.dün sabah saat 9 da uyandılar ve çok huysuzlardı.kaynanam 13.30'da uyutmuş iki saat uyumuşlar.gece uyumak istemiyorlar nasıl bir yol izliyeceğimi bilemedim.

çocuklar uyanıyorlar ve yatmıyorlar canım.zaten dün gece 12 de zorla yatırdım ben yattım diyesiye 1 oluyor.bana çok zor oluyor

son bir haftadır bir takım sıkıntılarım var.iş yerinde bir arkadaşım eşimle olan konuşmamı duydu,bana bilgen hayatında mutluluğu yakalayınca burdan gitmiş olsak bile beni ara dedi.samimi bir arkadaşımdı.bana iyi niyetlemi dedi,yoksa problemlisin mi demek istedi anlamadım.zaten bu ara herşeye alınıyorum bunada alındım

Gece uyumamaları kotu ..

Bnce kotu nıyetle soylememems cnm bana kotu nıyetlı gıbı gelmedı

Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :))))) :1:

Gunaaaydiiiin, keyifli gunlerimiz olsun insalllaaah:16:

Yaso jillian la erirsin takma o kadar, bi iki kilo daha vereyim bende yapmayi duusnuyorum jillian i suan zorlaniyorum aman aman..

gulcin hosgeldin canim ya nerelerdesin tatsizlik yasamana uzuldum hayat bu iste istenmesede yasaniyor boyle seyler
umarim atlatabilmisindir canim ...

Baska ne vardiiii hmm menuler nesdi menun bana gore cokta abarti degildi herkeslerin menusu afiyet olsuuun :7:

Yaso jillian la erirsin takma o kadar, bi iki kilo daha vereyim bende yapmayi duusnuyorum jillian i suan zorlaniyorum aman aman..

gulcin hosgeldin canim ya nerelerdesin tatsizlik yasamana uzuldum hayat bu iste istenmesede yasaniyor boyle seyler

Baska ne vardiiii hmm menuler nesdi menun bana gore cokta abarti degildi herkeslerin menusu afiyet olsuuun :7:

günaydın canım hoşgeldin

mezurayi bulabildim nihayet ivir zivir in icinden cikti :1:
gelelim olculerime :ssz:

BEEEEL:80
basenn:92
kalca:96
Gogus: 92

Belim bildigin kutuk ya:ssz: erir demi bu :ssz: erir erir :5:

günaydın canım hoşgeldin

Hosbuldum canimm:16:

duzensiz uyku cok can sikici demi ben az uyudugumda yada uyku duzenim bozulunca cok gergin olurum bence kayinvalidenle bi konus
arkadaslarin dedigi gibi farkli bir saat belirleyin ki gece uyanmasinlar :emir_bebek:

Tostlarda yenmis ohh oohh afiyet olsun kubra hanim :) burda hava buz gibi ya cikip yuruyusumu yapiyim once sonra da kahvalti time gorusuruz kizlaar:35:

gunaydin kizlar

sabah 1 saatden fazla mis gibi havada yurudum..15 dk si dik yokustu..daha 2-3 hafta onceki parkam kiti kitina dar dururken simdi gayet rahat kapanip onunde bolluk var...yuruyusten sonra sevincli sevincli merakla tartiya ciktim...dayanamadim ..ayni gösteriyor :////

simdi ne bu...reglime 4-5 gun var daha

Valla yakında böyle terlememiştim, Jillian abla iyi geldi:1::1:

Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :))))) :1:
Bende uzun süredir tost yememiştim, beyaz peynirli tost yanına domates çok güzel oldular haa bir de yeşil zeytin
kaynanam bakıyor.dün sabah saat 9 da uyandılar ve çok huysuzlardı.kaynanam 13.30'da uyutmuş iki saat uyumuşlar.gece uyumak istemiyorlar nasıl bir yol izliyeceğimi bilemedim.
Uyuma saatleri normal canım,daha erkende uyumazlar. Yani 9 da kalktılarsa 5 saat sonra uyumuşlar . Akşam biraz yorman lazım onları oyunla falan. Birde ben uyumayı çağrıştıran şeyler yapıyodum kızıma uyku düzenini oturtmak için. Gece yatarken geceliğini giydirmek, altını almak, ağzına emzik verip uyuma arkadaşı olarak küçük bir köpek aldık eline onu vermek. Bunları sırasıyla yaptığımda uyuma zamanı olduğunu anlayıp zorluk çıkarmadan uyuyordu.

Nnnnnn nayır odun belli olan benim :9::9::9:

gunaydin kizlar

sabah 1 saatden fazla mis gibi havada yurudum..15 dk si dik yokustu..daha 2-3 hafta onceki parkam kiti kitina dar dururken simdi gayet rahat kapanip onunde bolluk var...yuruyusten sonra sevincli sevincli merakla tartiya ciktim...dayanamadim ..ayni gösteriyor :////

simdi ne bu...reglime 4-5 gun var daha

Şişkinlik olmuş olabilir. Spor salonunda bizi hep spordan önce tartarlardı. Spor sonrası kilo doğru çıkmıyormuş!!

Afıyet olsun canım sutlac ve kurabıye guzelmydı :p

sütlaç az şekerli, kurabiye yağsızdı:9::9::9:

GÜNAAAYYYDDIINNNNNNAAAARRRR

geldim kübracım işlerim çoktu görüşmeler falan vardı. geçmişi okuyayım geleyrum :1::1:

nurgül nerelerdesin sen:21::21::21: hani orti olacaktık, ortalardan kayboldun:1::1::1:

bence çok abartılı ölçülerin yok, erir merak etme:21::21:

Süt bana kilo aldırıyor, ne zaman denediysem kilo aldırdı gece sütü. Geçen gün bir yerde okudum yatmadan önce içilen maden suyu metabolizmayı hızlandırıyormuş.

ben maden suyunu çok seviyorum böle bi etkisi olduğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim mersü bebeim.

Iyı ınsaaann senı :p
Belkı dedıkodunu ypcktıkkk
Hemenn geldn yaaaa:)
Gunaydınnn canım :16:

keşke biraz soteye yatıp izleseydim :P hhaahhahaa

sen kaç kilosun canım ölçülerin benimkilerle hemen hemen aynı. kalçayla basen arasında ne fark var?

Sabah: yarım kase nesfit(yarım bardak yarım yağlı sütle)
ara:3 badem 2 kuru kayısı, 1 kahve şekersiz kremasız, 1yeşil çay
öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon misket köfte, yarım porsiyon fırın makarna
ara: 1 simmit 1 ayran
akşam: ton balığı(diet 80 gr), salata yağsız bol limonlu
gece yatarken 1 bardak tarçınlı süt, 1 şişe maden suyu

Dün internetten yulaf kepeği söyledim. Bugün onu yemeğe başlıcam . Birde keten tohumu çörek otu.

Spor: Jillian 1. hafta
su: 2 lt
toplam öğün kalorisi 1300

Son düzenleme:
kızlar regl demişken size bişey danışcam. ben doğumdan beri daha olmadım 6. ayın içindeyim, bazen karnım ve belim ağrıyor ama tık yok. doğum yapanlar acaba ne zaman oldunuz ne amana kadar böyle gider bu. gerçi olmakmı daha iyi olmamakmı onuda bilemedim(kilo açısından)

Back
X