Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar regl demişken size bişey danışcam. ben doğumdan beri daha olmadım 6. ayın içindeyim, bazen karnım ve belim ağrıyor ama tık yok. doğum yapanlar acaba ne zaman oldunuz ne amana kadar böyle gider bu. gerçi olmakmı daha iyi olmamakmı onuda bilemedim(kilo açısından)

Ben 9 ay sonra olmuştum. hala emziriyorsan normal bişey. Ama buna güvenip korunmayı unutma hamile kalabilirsin tekrar.

o pasta neydi öle ya bende sabah feyste gördüm paylaştm sonrada burda gördüm kadere bak ya kaçamıyorum. çok güzel görünüyor. cumartesi günü akşamı çok samimi bir arkadaşımın düğünü var ins. pastasını yemem, pazar günüde yine bi arkadaşamın çoçuğunun 1 yaş doğum günü var akşam 30 kişilik butik pasta siparişi verdi inş. ogünde bişi yemem :1::1::1: yani hafiflerden olursa atıştırırım yazık banada.

Sabah: yarım kase nesfit(yarım bardak yarım yağlı sütle)
ara:3 badem 2 kuru kayısı, 1 kahve şekersiz kremasız, 1yeşil çay
öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon misket köfte, yarım porsiyon fırın makarna
ara: 1 simmit 1 ayran
akşam: ton balığı(diet 80 gr), salata yağsız bol limonlu
gece yatarken 1 bardak tarçınlı süt, 1 şişe maden suyu

Dün internetten yulaf kepeği söyledim. Bugün onu yemeğe başlıcam . Birde keten tohumu çörek otu.

Spor: Jillian 1. hafta
su: 2 lt
toplam öğün kalorisi 1300

afiyet olsun yasemincim. ben artık son zamanlarda nesfit yerken süt bende aşırı gaz ve şişkinlik yapıyodu ya ama önceden hiç şikayetim yoktu artık bıraksammı acaba.

dünkü menümü paylaşayım gerçi yine azar yiyeceğimi biliyorum:50:

sabah
2 dilim ekmek
labne salça

öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt
1 küçük kase sütlaç:18:

arada 1 yağsız kurabiye:18:
1 avuç fındık

akşam
1 parça tavuk
3 kaşık melemen
2 kaşık makarna

1 soda ve 3,5 lt su içtim. 40 dak. yürüdüm ve bacak hareketi yaptım.:16::16::16:

hayirdir cosmussun

son bir haftadır bir takım sıkıntılarım var.iş yerinde bir arkadaşım eşimle olan konuşmamı duydu,bana bilgen hayatında mutluluğu yakalayınca burdan gitmiş olsak bile beni ara dedi.samimi bir arkadaşımdı.bana iyi niyetlemi dedi,yoksa problemlisin mi demek istedi anlamadım.zaten bu ara herşeye alınıyorum bunada alındım

kaynanam bakıyor.dün sabah saat 9 da uyandılar ve çok huysuzlardı.kaynanam 13.30'da uyutmuş iki saat uyumuşlar.gece uyumak istemiyorlar nasıl bir yol izliyeceğimi bilemedim.

banada iyi niyetli geldi..ama uzuldum :(( o kadar vahim mi durum??
ama hala neden duzene sokamadigini anlamadim sende sadece "yapamiyorum" dan baska bir aciklama getirmedin canim
aslinda guzel uyumuslar..benim bebegim 13 aylik ve aksam 8 de yatiyor duzenli bisekilde...diger cocuklarimda oyleydi

Şişkinlik olmuş olabilir. Spor salonunda bizi hep spordan önce tartarlardı. Spor sonrası kilo doğru çıkmıyormuş!!

ins canim ..benimde aklima geldi..ins oyledir

kızlar regl demişken size bişey danışcam. ben doğumdan beri daha olmadım 6. ayın içindeyim, bazen karnım ve belim ağrıyor ama tık yok. doğum yapanlar acaba ne zaman oldunuz ne amana kadar böyle gider bu. gerçi olmakmı daha iyi olmamakmı onuda bilemedim(kilo açısından)

emziriyorsan normalde canim..ben emzirdigim halde hemen olmustum ve ayni eski duzenimde devam etmisti reglim..bence kilo acisindan olmak daha iyi...regl gunlerinde sislik oluyorsa bile...o gunlerde kendini tuttugunda ,,"tutabildiginde" veriliyo ...ama ben ben cok kotu oldugum icin kendim icin gecerli degil bu fikrim

neyse kizlar ben daha kahvalti yapmadim..gorusuruz

Gonul hosgeldn :)
Tostumu kıskanma :p olculern bence ıyı begendm senı :)

Yasemın menun guzel afıyet olsun bnde artık 1 ogunume ton balıgı koyuyorm guzel oluyorrr ..

Baskada aklımda kalan yok sankı :s

Regl olmadm ama asırı derecede sancm varrr aksama olrm of :(

sabah
2 dilim ekmek
labne salça

öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt

1 avuç fındık

akşam
1 parça tavuk
3 kaşık melemen
2 kaşık makarna

1 soda ve 3,5 lt su içtim. 40 dak. yürüdüm ve bacak hareketi yaptım.:16::16::16:

ORTTİİİ ORRTTİİİ :1::1::1: afiyet bal şeker süt olsun. aslında güzel olmuş ama sütlaç :19::19: allahtan oda sülü tatlı baklavadan iidir :1::1: su ve spor güzel. bide bence sen yeni doğum yaptığın için daha kolay ve daha hızlı kilo verebilirsin hani yerleşmemiş kilolar olduğu için dyorum. biraz spor ve sağlıklı beslenmeyle halledersin sen o fazlalıkları.

ben maden suyu cok icerim..ozelliklede aksamlari heyyooo...ama süt fazla yaramiyor banada galiba..aslinda bende severim

banucum sende ferhan diyebilirsinnnnn;)

aaa sende varsan en süperi benim o zaman:))

bende duydum ..evet mideyi dinlendirmek lazim

ay ne romantikkkkkkk... bende dogumda hediye almistim esime ..herkes aaaa onun sana almasi lääziiööömm dedi..sanki oyle bir kural var ..ben anne oluyorsam oda baba oluyor dimi neyse oda bana aldi..yoksa kiyyyaaameti koparirdimmmm hehe saka..yo yo koparirdim...yaa bilmiyorum :))))

gecen izliycektim..yorgun hissedip kendimi yattim...dramatikmis..

2 bardak yaptirip onunkinesenin seninkine onun resmi :S yada o tshirtler nette vardir degisik fikirler..bi nak nete...

süper taktik;)

kiyamammmmm...ee naptin ??

afiyet olsun kizlar

:36::36::36:

daha 6.sayfaya geldim

tmmdır ferhan diceemmmm :27: zaten burdaki herkese ismiyle hitap etmeye karar verdim bundan sonra:52:

menüm

sabah 11;30 gibi

1 poğaça
şekersiz neskafe

ara
1 şeftali

akşam

nesfit

canım menün hakkında bişe demicem zaten sen de biliosun durumu. menülerini sana göre biz ayarlasak mesela, hani evdeki malzemene falan göre?? uyabilir misin ki?:28:

bende menumu yazip kacayim

sabah
2 brocin (kepekli) kk peynir 1 domates,2 tatli kasigi recel

ögle
1 tabak havuc salatasi

aksam
5 minik etimek

spor cok az yaptim yine:(((( tumgun disardaydim..sabah 10 dk hafif egzersiz yapip ardindan 100 mekik ve 20ser 3 kalca hareketi yaptim

ferhancım senin de menün bana çok az geldi :53: afiyet olsun yine de.

akşam arkadaşlara gitmiştik kızlar yaklaşık yarım saat önce döndük , bi duş aldım bakiim dedim neler kaynatmışınız :))
biraz daha iyiyim ama midem çok hassas , yürürken bile ağrıyo yaa :(
mideyi de mi üşttüm ben ne ???
bugünkü menümü yazayım bari ;

kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
domates-salatalık

öğlen
1 kaşık tavuk sote ( gına geldi artık da az aldıydım :((
2 kaşık erişte makarna
salata

ara
3 tane erik

akşam
1 kepekli tost
az üzüm
şekersiz çay

1-2 lt su , spor yok :(

afiyet olsun tatlım, lakin su bana da az geldii :52:

sabah
2 dilim ekmek
labne salça

öğlen
2 biber dolması
1 kase yoğurt

1 avuç fındık

akşam
1 parça tavuk
3 kaşık melemen
2 kaşık makarna

vay arkadaş yaaaaa:52: afiyet olsunn:21:

Erken kahvaltı yapmakkkta cok guzelmıs tostum cok lezzetlı geldı belkıde mıdem bayram ettı 2 dılım kepeklı ekmekle yaptımmm aman aman :))))) :1:

bebişime bak sen yaa nasıl da erken kalkmışşşşşşşş:37:

öğle: yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon misket köfte, yarım porsiyon fırın makarna

Dün internetten yulaf kepeği söyledim. Bugün onu yemeğe başlıcam . Birde keten tohumu çörek otu.

afiyet olsun canımmmm:16:

ORTTİİİ ORRTTİİİ :1::1::1: afiyet bal şeker süt olsun. aslında güzel olmuş ama sütlaç :19::19: allahtan oda sülü tatlı baklavadan iidir :1::1: su ve spor güzel. bide bence sen yeni doğum yaptığın için daha kolay ve daha hızlı kilo verebilirsin hani yerleşmemiş kilolar olduğu için dyorum. biraz spor ve sağlıklı beslenmeyle halledersin sen o fazlalıkları.

inanki bende bu kadar yiyerek nasıl veriyorum diye şaşırıyorum hele bu hafta biraz fazla oldu :17::17:yarına allah kerim diyorum:18::18::18: ama dediğin doğru bendeki kilolar yerleşmiş olmadığı için sanırım kolay veriyorum.

afiyet olsun yasemin.ben öğlenleri yoğurda yulaf kepeği ve tarçın katıyorum.cidden tok tutuyor.

ben 4.5 ay sonra oldum.ama eltim 13. ayda olmuş.çok takılma yani.kilo verebilirsin hatta bizdn daha kolay.bak kabaca hesaplayalım 1600 kalori yesen az spor yapsan(200 kalori yaksan),süt günde 600 verdiriyor.800 sana kalan .günlük ihtiyacın 1900 desek,1900-800=1100. 1 kilo 7000 kalori.kabaca haftada 1 kilo verebilirsin.çok öğretmen gördüm kendimi:27:

bilgen trt de bir ara süper dadı vardı.uyku problemi olan çocuklara uyguladığı yöntemi özetleyeyim.uykuya hazırlıktan sonra yatağına yatırıp sandalyede yanında oturuyorsun.ışık kapalı(gece lambası var)çocuk her kalktığında konuşmadan yatırıyorsun.defalarca yaptı bir kadın(20 kez yaptı)3-4 günde alıştı çocuk.bazı çocuklar problemli olabiliyor uyku konusunda.Allah kolaylık versin.sabahları 9 da kalkabilirsen kendine muazzam kahvaltı hazırla bence.öğlen işe giderkende 1-2 meyve yersin.ne olur dene ...ben çok üzülüyorum senin menülere.sana gelip elimde tabakla peşinde dolanasım var:27::33:

afiyet olsun yasemincim. ben artık son zamanlarda nesfit yerken süt bende aşırı gaz ve şişkinlik yapıyodu ya ama önceden hiç şikayetim yoktu artık bıraksammı acaba.

Soğuk süt kullanıyorsan bunu yapıyor olabilir. Ilık dene canım.

afiyet olsun yasemin.ben öğlenleri yoğurda yulaf kepeği ve tarçın katıyorum.cidden tok tutuyor.

ben 4.5 ay sonra oldum.ama eltim 13. ayda olmuş.çok takılma yani.kilo verebilirsin hatta bizdn daha kolay.bak kabaca hesaplayalım 1600 kalori yesen az spor yapsan(200 kalori yaksan),süt günde 600 verdiriyor.800 sana kalan .günlük ihtiyacın 1900 desek,1900-800=1100. 1 kilo 7000 kalori.kabaca haftada 1 kilo verebilirsin.çok öğretmen gördüm kendimi:27:

bilgen trt de bir ara süper dadı vardı.uyku problemi olan çocuklara uyguladığı yöntemi özetleyeyim.uykuya hazırlıktan sonra yatağına yatırıp sandalyede yanında oturuyorsun.ışık kapalı(gece lambası var)çocuk her kalktığında konuşmadan yatırıyorsun.defalarca yaptı bir kadın(20 kez yaptı)3-4 günde alıştı çocuk.bazı çocuklar problemli olabiliyor uyku konusunda.Allah kolaylık versin.sabahları 9 da kalkabilirsen kendine muazzam kahvaltı hazırla bence.öğlen işe giderkende 1-2 meyve yersin.ne olur dene ...ben çok üzülüyorum senin menülere.sana gelip elimde tabakla peşinde dolanasım var:27::33:

Yulaf kepeğini eskiden doktorum vermiştide ben kullanmamıştım hiç. Dün şekerim düşünce kafam dank etti ancak. bugün bende yoğurta katacağım 2 yemek kaşığı.

tmmdır ferhan diceemmmm :27: zaten burdaki herkese ismiyle hitap etmeye karar verdim bundan sonra:52:

canım menün hakkında bişe demicem zaten sen de biliosun durumu. menülerini sana göre biz ayarlasak mesela, hani evdeki malzemene falan göre?? uyabilir misin ki?:28:

ferhancım senin de menün bana çok az geldi :53: afiyet olsun yine de.

afiyet olsun tatlım, lakin su bana da az geldii :52:

vay arkadaş yaaaaa:52: afiyet olsunn:21:

bebişime bak sen yaa nasıl da erken kalkmışşşşşşşş:37:

afiyet olsun canımmmm:16:

hatunlarrr günaydınnn ben geldim de sabah sabah amma kaynatmışsınız yafff:52::52:

Ben erken uyanıyorum herZaman ya :1: :1:
Günaydın Bebekk :))

Soğuk süt kullanıyorsan bunu yapıyor olabilir. Ilık dene canım.

Yulaf kepeğini eskiden doktorum vermiştide ben kullanmamıştım hiç. Dün şekerim düşünce kafam dank etti ancak. bugün bende yoğurta katacağım 2 yemek kaşığı.

Ben yulaf kepegınıııı bulamadım burda .. :( :(

Back
X