afiyet olsun bilgen.karnıyarığın patlıcanını ben fırında közlüyorum,lezzetli ve hafif oluyor,ortalıkta yağa bulanmıyor.dene bakmenüm
sabah
domates salatalık
peynir
5zeytin
2 dilim ekmek
öğle
tost yapıp götürdüm
ara
bir bardak süt
akşam
1 karnıyarık bir dilim ekmek
ekmek bugün çok oldu sanki.akşam karnıyarıkta olmadı yağlı çünkü.gerisi afiyet olsun
herşey iyide kola cıssMENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Melemen
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 kase garnitürlü makarna
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
1 lokma pizza(tadına baktım)
1 bardak kola
Bugün ne yazık ki kötü bir menü ile karşınızdayım
çok geçmiş olsun.hava eskisi gib değil.dün banyoda ben bile üşüdüm.kızı yıkarken bundan sonra ufoyla ısıtırım sanırım önce banyoyu.iyiyim neslihancım bende oğlan uyandı yeniden onu salladım.iş ev çocuklar hap aynı.dün akşam banyo yaptırdıktan bir saat sonra falan uyuttum.bugün akşam bi geldim kız öksürüyo,oğlanın burnu tıkalı hapşuruya keşke ben hasta olsam onların yerine
inşallah en kısa zamanda kuzucuklarını kavuşursun.ilkokullar çok masum ama bize gelinceye kadar masumiyet en alt seviyeye iniyor.Canım ne yazık ki henüz ilk günü yaşayamadık.Okulumuz taşıma merkezli ve araba ihalelerinde sorun çıktığı için servisler çalışmıyor ve ne zaman çalışacağı henüz belli de değil.![]()
hadi bakalım bekliyoruzBende çıkıyorum. Herkese iyi geceler. Sabah okuyanlara GÜNAYDINLAR. Bilgisayarımı okula götüreceğim. Benim sınıf katımda hala internet varsa yarın buralarda olurum. Görüşürüz![]()