Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok