nihalcim öğretmendin galiba öğle yemeğini yanında götürmen çok güzel bence senin yediklerinde problem var kaç kiloydun canım bu arada bilmiyorum da az değilde doyurucu şeyler yemiyorsun ondan acıkıyorsun protein yediğin zaman çok uzun zaman tok kalırsın labne çok sağlıklı gelmiyor bana pekmez de faydalı fakat yerine yumurta haşlasan daha çok tok kalırsın yemekten önce 1 fincan sıcak sütte iyi geliyor
bide öğlen meyvede yesen sadece yoğurt olmamış ne biliyim kuru kayısı ,incir,badem,leblebi falan da yiyebilirsin yanında
nihalcim kaç kilosun çok merak ettim gerçekten bide boyun kaç cm benim ölçülerde farksız yani kalça 100cm bel 87 cm kaınsa 93 cm gecen cuma ölçtüm artık her cuma ölçeceğim bakalım
eşim iyi canım ağrıları kesilde ama dr 2-3 ayda bir tekrarlar dedi inşalla bir daha olmaz aslında eşim nöbetçi olunca tatil gibi oluyor fakat yanlız hissediyorum 2 kuzum yanımda olsada
gayet güzel afiyet olsun tugbacım şunlarıda hatırlatayım dedim aslında kahvaltıda 3 zeytini geçmemeliyiz 1 tane zeytin 60 cal 6.5=300 kalori ediyor sencede 1 öğün ve o kadar doyurucuda değil sencede çok değilmi oysa haşlanmış 1 tane yumurta 80 cal ve çok daha doyurucu zeytine karşı değilim bende çok seviyorum ama diyetteyken dikkat etmeliyiz sanki
nihal yemek yemek için dolanmaya başlarssan dişlerini fırçala iştahı kesiyor denemelisin