Ecem aşağıda görüyorum arada bir seni ama yazmıyorsun? Umarım özel bir sebebi yoktur.:26: Mezuniyetin için tebrik ediyorum canım benim. Karneni görmüşsün.Bu arada kızlar ben yazımın rengini değiştiremiyorum sitede mi bir sorun var yoksa benim bilgisayarda mı anlayamadım enter tuşu da çalışmıyor. Yazdıklarımı bu nedenle arka arkaya yazmak zorunda kalıyorum. Bu kadar sorunun arasında derecemizi konuşamadık. Bu hafta ikinci olduk. Ayrıca bireyselde Açelya ikinci oldu. Daha doğrusu bugün fark etmesem ben Açelya'nın ikinciliği gümbürtüye gidecekti çünkü bireysel listesi yanlış hazırlanmış. Açelya gözden kaçmış. Neyse fark edip düzelttim.
::;;
![]()
Yok yok ozel bir nedeni yok bugun saat 8 den beri catalca corlu tekirdag merkez ve cerkezkoy yaptik :) keremin komutanlari ve esleriyle kahvaltidan aksam yemegine kadar beraberdik ara ara yokladim burayi neler oluyor dye ama tam hakim olamadim onlarin yaninda telefonla ugrasmam hos olmayacakti
Karnemi gordum yarin gelip yorumlarimi yapicam her bir konuyla ilgili Tugbam uzulmek ve aglamak yok mezun olmus olabilirim ama burada 10 kiloya yakin verdim ve aramizdaki bag acik sekilde goruluyor
Sunu soylemeden gecemicem burada biz bu bagi kurduk ama hepimizde ayni anda gelmedik eski olanlar sonradan gelenler oldu ama birbirimizi anladik her sozun altinda art niyet aramadik cocuk gibi naz yapip trip atip kendimizi tatmin etmek icin triplere girmedik sorumluluk tasidik burada oldugum son gune kadar ustume dusenden fazlasini yaptim cunku biz ciddiye aldik birbirimizi anladik kim ne derse desin umrumda degil en onemlisi biz birbirimize saygiliydik!!!
Daha fazlasini yarin yazicam.. Tugbam uzulme sinir yapma buradaki kurallar konusunda Ebru nun ciddiyetini biliyoruz