Teşekkürler canım ama eşim hazırladı kahvaltıyı![]()
Aman da amannnn tü tü tü tü maşallah sizeee :127:
selamün aleyküm arkadaşım baştan sona kadar haklısınız. başkan yardımcısı olmanızada çok sevindim.inanınki ben bazen yorum yapmaya bişeyler yazmaya çok ama çokkkkk cekiniyorum.sebebini sorarsanız yeni geldiğim zamanlarda hep arkadaslara yorum yazarken hemde kendimi tanıtmaya calışırken benı yanlış anlayan arkadaslar oldu.beni üzecek geri yorumlar aldım.bu nedenle konulara fazla karışmama kararı almıştım.ama diyetimde de kararlıydım ve iki gündür gelip gidiyorum kimseciklerde yok zaten.burda sevdam diye arkadasımız vardı oda cıktı zaten yanlış anlaşılıyor herşey diye ben yinede sabır ederek diyetime devam edip, sizleri birakamadım.Allaha emanet olun.
Arzu'cum benim dışımda da herkes söylemiş zaten. Hiçbişey için çekinmene gerek yok. Bak bunu en başından bilseydik konuşur hallederdik. Hep demedik mi biz anlayışlı insanlarız, orta soğukluk olması için hiç bi sebep yok diye

Bundan sonra herşey çok çok daha güzel olucak inşallah biliyorum.. Hadi bakalım

Once cileklerden bahsedicem onlarin tadindan yenmez bide Muslerayida eklemek istiyorum findik suratli ya :)
Bugun iyi olmana cok cok cok sevindim bir daha oyle gormek istemiyorum seni
Yok mesajj hakkim yasoylemistim ya nedenini esek kafali oyle yapmasa alirdim hemen
Muslera deme bana yaaa

Heee mesaj hakkı meselesinin sebebini de şimdi hatılardım

Ayyy renksiz ve şekilsiz yazmak zorunda kalıyorum ve yazdıklarım gözüme çok çirkin görünüyor, çok mu takıntılıyım neYaaaa Ecem şu drogba olayında kötü bir sonuç çıkmaz inşallah. Adamlara bak yaaa nerden çıktıysa şimdi bu :26:
Meleğim ben o meseleyle ilgili bi haber okudum. Tabi eğer aynı şeyden bahsediyorsak. Schalke Drogba'nın geçici lisansla oynayamayacağını ileri sürmüş, hükmen 3-0 galip gelmeleri gerektiğini söylemiş UEFA ya başvurmuş falan, bu dmi? Merak etmeyin hiçbi problem çıkmıycak inşallah.."Bi futbolcu geçici lisansla bile olsa kendi liginde oynayabiliyorsa, UEFA maçlarına da çıkmasında bi sakınca yoktur." gibi madde yer alıyormuş UEFA'nın yönetmeliğinde.. Rahat olun yani

Ecem guzellik merkezinde bakim, masaj vs gibi seyler olabilir ama baska riskli islemlere yaklasma pek
Dogal olandan ayrilma
Toparlayalim demis bir de yaa sanki arabanin kaportasi dagilmis onu topluyorr. Ki senden bahsediyoruz yanii:))
Bu arada annem uyandirmasa ben de uyurdummm
Ebru spor bugun yapamam aksam muhammet gelecek yemege bize
Uff bugun de pazar bir suru is var yarina
Biz tembellik yapmiycaz da kim yapacakk herkesin coluk cocugu var
Bir Tugba var bizim gibi basibos ama onun ruhuna aykiri tembeliikk![]()
Siz öyle sanın :)) Sadece kendimi ilgilendiren işlerimde ben de tembellik ederim. Uyku, odayı toplama vs :) Ama işin içine başka insanlara karşı sorumluluğum girince böyle bi canavara dönüşebiliyorum

saat birde cıkdık evden kızımın dersanesine 20 dakika yürüdük.kızımı dersaneye bırakdıkdan sonra carsıyı turladım eve geri yürüyerek döndüm saat 2.20 di tam bir saat 20 dakika yürümüşüm.ve saat beşde tekrar gidecem yürüyerek kızımı alacam dersaneden 45 dakikada gidiş geliş olsa bugün çok yürüyüş yapmış olacam.arabayı garajda bırakacam artık.![]()
Çok iyi

Arzuuuu bi daha duymayayım çekiniyorum yazmaya falan diyerahat ol ya herro ya merro alınacak biri varsa sana laf koyuyorsa görmezden gelirsin o da kendine gelir:)
Buarada bir gs muhabbeti alıp başını gidiyor evde kocam burada siz yeter yav Fenerbahçeliyim bende arkadaşım :)
Betül ya sen nasıl güzel bir gelin olacaksın varya şimdiden merak ediyorum o günü :)
Ebruu biliyorum hamilesin ama bizi boş bırakmaya gelmiyor gerçi Tuğba da var ama kızın bana arada olur mu? 26 sına kadar faturamı 2 ye katlayacağım![]()
Canımcım bence sen faturaya çok yüklenme. İdare ederiz biz seni..
Bu arada biz de G A L A T A S A R A Y' lıyız memnun olduk :121:
[COLOR="#FF0000"]hehe benden baska kimseciklerde yok neyse ben menümü yazayim bari.
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:
sabah ac karnına ıkı bardak su
bir kuru kayısı
yarım saat sonra kavaltı
kavaltımda bir dilim kepekli yağsız tost
yarım bardak süt
ÖĞLEN:
bir kase corba
mısır ekmekli yoğurt
AKŞAM:
bir kase corba
bol soğanlı salata
bir parca haslama tavuk
GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
İKİ SAAT YÜRÜYÜŞ[/COLOR]
Çok çok iyi bi menü.. Gerçekten. Tam benim tarzım. Tek söyleyebileceğim şey, kahvaltıdan akşama doğru yeme miktarımızın gittikçe azalması.. Mesela burda tam tersi bi durum var.
Başarı öykülerinin yazıldığı konuda başarmış bir arkadaşın yazısını okurken şu benzetmesini çok beğendim, hatta bayıldım;
Sabahları kral gibi yedim
Öğlenleri prenses gibi (ama ben vezir gibi diyorum) yedim
Akşamları ise fakir gibi yedim..
Bu işin sırlarından biri de bu

Bizde bugün bebişimize beşik bakmaya gittik. Hepsi çok tatlı şeyler. Bu arada doğuma çok az kaldı ama ben hala hiç alışveriş yapmadımİkinci yaaa sanırım artık biraz tecrübeli görüyorum kendimi. Dolaş dolaş çok yoruldum. Ödemim iyice arttı. Ellerim ayaklarım şiş. Bide bugün oturup bebiş için eksik listesi çıkartacağım. Liste olmadan olmuyor. Biri geliyor aklına biri gelmiyor.
Oy oy oy oyyyyy dünyanın en tatlı alışverişidir bunlaar :) Hayırlı olsun aldığınız alacağınız herşey yeğenime