Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım ama eşim hazırladı kahvaltıyı :9::16:

Aman da amannnn tü tü tü tü maşallah sizeee :127:

selamün aleyküm arkadaşım baştan sona kadar haklısınız. başkan yardımcısı olmanızada çok sevindim.inanınki ben bazen yorum yapmaya bişeyler yazmaya çok ama çokkkkk cekiniyorum.sebebini sorarsanız yeni geldiğim zamanlarda hep arkadaslara yorum yazarken hemde kendimi tanıtmaya calışırken benı yanlış anlayan arkadaslar oldu.beni üzecek geri yorumlar aldım.bu nedenle konulara fazla karışmama kararı almıştım.ama diyetimde de kararlıydım ve iki gündür gelip gidiyorum kimseciklerde yok zaten.burda sevdam diye arkadasımız vardı oda cıktı zaten yanlış anlaşılıyor herşey diye ben yinede sabır ederek diyetime devam edip, sizleri birakamadım.Allaha emanet olun.

Arzu'cum benim dışımda da herkes söylemiş zaten. Hiçbişey için çekinmene gerek yok. Bak bunu en başından bilseydik konuşur hallederdik. Hep demedik mi biz anlayışlı insanlarız, orta soğukluk olması için hiç bi sebep yok diye :70:
Bundan sonra herşey çok çok daha güzel olucak inşallah biliyorum.. Hadi bakalım :34:

Once cileklerden bahsedicem onlarin tadindan yenmez bide Muslerayida eklemek istiyorum findik suratli ya :)

Bugun iyi olmana cok cok cok sevindim bir daha oyle gormek istemiyorum seni
Yok mesajj hakkim ya :( soylemistim ya nedenini esek kafali oyle yapmasa alirdim hemen

Muslera deme bana yaaa :16: :31:

Heee mesaj hakkı meselesinin sebebini de şimdi hatılardım :9: öyle deme be çocuğa :)

Ayyy renksiz ve şekilsiz yazmak zorunda kalıyorum ve yazdıklarım gözüme çok çirkin görünüyor, çok mu takıntılıyım ne :60::60::60: Yaaaa Ecem şu drogba olayında kötü bir sonuç çıkmaz inşallah. Adamlara bak yaaa nerden çıktıysa şimdi bu :26:

Meleğim ben o meseleyle ilgili bi haber okudum. Tabi eğer aynı şeyden bahsediyorsak. Schalke Drogba'nın geçici lisansla oynayamayacağını ileri sürmüş, hükmen 3-0 galip gelmeleri gerektiğini söylemiş UEFA ya başvurmuş falan, bu dmi? Merak etmeyin hiçbi problem çıkmıycak inşallah.."Bi futbolcu geçici lisansla bile olsa kendi liginde oynayabiliyorsa, UEFA maçlarına da çıkmasında bi sakınca yoktur." gibi madde yer alıyormuş UEFA'nın yönetmeliğinde.. Rahat olun yani :34:

Ecem guzellik merkezinde bakim, masaj vs gibi seyler olabilir ama baska riskli islemlere yaklasma pek
Dogal olandan ayrilma
Toparlayalim demis bir de yaa sanki arabanin kaportasi dagilmis onu topluyorr. Ki senden bahsediyoruz yanii:))
Bu arada annem uyandirmasa ben de uyurdummm :1::1:

Ebru spor bugun yapamam aksam muhammet gelecek yemege bize
Uff bugun de pazar bir suru is var yarina

Biz tembellik yapmiycaz da kim yapacakk herkesin coluk cocugu var :1:
Bir Tugba var bizim gibi basibos ama onun ruhuna aykiri tembeliikk :1::1:

Siz öyle sanın :)) Sadece kendimi ilgilendiren işlerimde ben de tembellik ederim. Uyku, odayı toplama vs :) Ama işin içine başka insanlara karşı sorumluluğum girince böyle bi canavara dönüşebiliyorum :27:

saat birde cıkdık evden kızımın dersanesine 20 dakika yürüdük.kızımı dersaneye bırakdıkdan sonra carsıyı turladım eve geri yürüyerek döndüm saat 2.20 di tam bir saat 20 dakika yürümüşüm.ve saat beşde tekrar gidecem yürüyerek kızımı alacam dersaneden 45 dakikada gidiş geliş olsa bugün çok yürüyüş yapmış olacam.arabayı garajda bırakacam artık.:1::1:

Çok iyi :46:

Arzuuuu bi daha duymayayım çekiniyorum yazmaya falan diye :( rahat ol ya herro ya merro alınacak biri varsa sana laf koyuyorsa görmezden gelirsin o da kendine gelir:)

Buarada bir gs muhabbeti alıp başını gidiyor evde kocam burada siz yeter yav Fenerbahçeliyim bende arkadaşım :)

Betül ya sen nasıl güzel bir gelin olacaksın varya şimdiden merak ediyorum o günü :)

Ebruu biliyorum hamilesin ama bizi boş bırakmaya gelmiyor gerçi Tuğba da var ama kızın bana arada olur mu? 26 sına kadar faturamı 2 ye katlayacağım :27:

Canımcım bence sen faturaya çok yüklenme. İdare ederiz biz seni..

Bu arada biz de G A L A T A S A R A Y' lıyız memnun olduk :121:

[COLOR="#FF0000"]hehe benden baska kimseciklerde yok neyse ben menümü yazayim bari.

BUĞÜNKÜ MENÜM

SABAH:
sabah ac karnına ıkı bardak su
bir kuru kayısı
yarım saat sonra kavaltı
kavaltımda bir dilim kepekli yağsız tost
yarım bardak süt

ÖĞLEN:
bir kase corba
mısır ekmekli yoğurt

AKŞAM:
bir kase corba
bol soğanlı salata
bir parca haslama tavuk

GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
İKİ SAAT YÜRÜYÜŞ[/COLOR]

Çok çok iyi bi menü.. Gerçekten. Tam benim tarzım. Tek söyleyebileceğim şey, kahvaltıdan akşama doğru yeme miktarımızın gittikçe azalması.. Mesela burda tam tersi bi durum var.

Başarı öykülerinin yazıldığı konuda başarmış bir arkadaşın yazısını okurken şu benzetmesini çok beğendim, hatta bayıldım;

Sabahları
kral gibi yedim
Öğlenleri prenses gibi (ama ben vezir gibi diyorum) yedim
Akşamları ise
fakir gibi yedim..

Bu işin sırlarından biri de bu :34:

Bizde bugün bebişimize beşik bakmaya gittik. Hepsi çok tatlı şeyler. Bu arada doğuma çok az kaldı ama ben hala hiç alışveriş yapmadım :9:İkinci yaaa sanırım artık biraz tecrübeli görüyorum kendimi. Dolaş dolaş çok yoruldum. Ödemim iyice arttı. Ellerim ayaklarım şiş. Bide bugün oturup bebiş için eksik listesi çıkartacağım. Liste olmadan olmuyor. Biri geliyor aklına biri gelmiyor.

Oy oy oy oyyyyy dünyanın en tatlı alışverişidir bunlaar :) Hayırlı olsun aldığınız alacağınız herşey yeğenime :16:

:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Ara

Light mısır patlağı
2 tane ceviz

Öğle

1 porsiyon döner(ekmeksiz-pidesiz)
1 kase çorba
Ayran

Akşam

Yok (Çünkü öğle yemeğini baya geç yedim hala da tokum)

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saate yakın gezme amaçlı yürüyüş :)

selam arkadaslarım nasılsınız ?bende öyle bir bakındım gecmişi okudum nedense dün gecede bir kaç kere geldim ama kimse yokdu.neyse bizde şimdi kızımla onun dersanesine gidiyoruz.yürüyerek gitme kararı aldık.gidiş 20 dakika dönüş 20 dakika top 40 dakika yürüyüş olur benim içinde sizleri seviyorum allaha emanet olun.:16::16:
ne güzel açık havada yürümek en güzeli

[COLOR="#FF0000"]hehe benden baska kimseciklerde yok neyse ben menümü yazayim bari.

BUĞÜNKÜ MENÜM

SABAH:
bir kuru kayısı
yarım saat sonra kavaltı
yarım bardak süt

ÖĞLEN:
bir kase corba
mısır ekmekli yoğurt

AKŞAM:
bir kase corba
bol soğanlı salata
bir parca haslama tavuk

GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
İKİ SAAT YÜRÜYÜŞ[/COLOR]
çok güzel olmuş afiyet olsun

Bizde bugün bebişimize beşik bakmaya gittik. Hepsi çok tatlı şeyler. Bu arada doğuma çok az kaldı ama ben hala hiç alışveriş yapmadım :9:İkinci yaaa sanırım artık biraz tecrübeli görüyorum kendimi. Dolaş dolaş çok yoruldum. Ödemim iyice arttı. Ellerim ayaklarım şiş. Bide bugün oturup bebiş için eksik listesi çıkartacağım. Liste olmadan olmuyor. Biri geliyor aklına biri gelmiyor.
çok tatlı şeyler var ama oyun sahası olan beşikleri önermem ebru çok çabuk eskiyor sende biliyorsun zaten çok çabuk küçülüyor bazıları giydiremeden bile elinde kalıyor liste yapmak en iyisi

Kahvaltı

4 yeşil zeytin
1 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Ara

Light mısır patlağı
2 tane ceviz

Öğle

1 kase çorba
Ayran

Akşam

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
afiyet olsun tugba çok güzel olmuş

kızlar daha mutfak beni bekliyor işimde çok ütü falan var bugün birdaha uğruyamam
menümü de yazıyım
sabah
2 dilim kepek ekmek arasına yağsız peynirden tost,
1 tane zeytin
2ince dilim salam
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı bal
akşam
haşlanmış sebze
yoğurt
yarım saat yürüdüm dışarda
suyu saymadım ama epey içtim
bide kilom sabit cumayı bekliyorum bakıyım ne olacak
bu arada kalkar kalkmaz elime kocaman bir bardak su alıyorum içiyorum ki tartılmayım diye bugün öyle yaptım:1:
çok da mutluyum bugün kursa eşim almaya geldi beni adam alıştı da destek oluyor:emir_bebek::emir_bebek::16:

kızlar daha mutfak beni bekliyor işimde çok ütü falan var bugün birdaha uğruyamam
menümü de yazıyım
sabah
1 tane zeytin
2ince dilim salam
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı bal
akşam
haşlanmış sebze
yoğurt
bu arada kalkar kalkmaz elime kocaman bir bardak su alıyorum içiyorum ki tartılmayım diye bugün öyle yaptım:1:
çok da mutluyum bugün kursa eşim almaya geldi beni adam alıştı da destek oluyor:emir_bebek::emir_bebek::16:

Menü gayet güzel. Kahvaltı biraz geç oldu ondan öğle yemeği yok sanırım.. Ayrıca mutlu olmana da çok sevindm :16:

1 üye 2 ziyaretçi.. Ah şu ziyaretçilerin dili olsa da konuşsalar, daha önce de söylemiştim bunu :)))
Nasılsınız iyisinizdir umarım ziyaretçi arkadaşlar :9::6:

Farkındayım aslında takıntılı olduğumun ama çaktırmamaya çalışıyordum. Ben pembe pembe yazıyordum yaa onu yapamıyorum ona sinir oldum :60::60:

Arabayı garajda bırakman çok iyi olmuş çünkü o çok önemli. Bende kilo verdiğim dönemde hiç kullanmadım arabayı. Çok işe yarıyor. Süper bir yürüyüş olmuş sana.

Biz Galatasaraylıyız canım benim hem de üç fanatik. Bir araya gelince böyle oluyor katlanacaksın artık :9:

Ama dikkat et faturana hattın ne bilmiyorum ama yedek paketler var uygun fiyata onlardan alsana bi tane. Hem sürpriz fatura gelmez. Ayrıca haklısın cumadan beri hiç uğrayamayanlar var. Onlarla özel olarak görüşmek lazım artık. Olmaz çünkü bu böyle.

Menün gayet güzel olmuş Arzu'cum afiyet olsun. :46:

çok tsk ederimmm:16::16:

ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kaptanım.alış verişi bir günde yapılır.

Kılar gündüz teymden bi telefon geldi hadi kalk hava çok güzel eyüb'e feshane tarafına gezmeye gidelim diye. Otobüs de 13.15 de dedi.. Ben de abdest alıp namaz kıldım giyincektim ki 1 e beş kala aradı 1 de otobüs kalkıyomuş fırla dedi :27: Otobüs kalkınca 2 dk içind ebenim oturduğm yerd eoluyor ben de. Çıkmadan buraya yazıcaktım ama yazamadım haliyle kusura bakmayın olur mu.. Bi bakayım geçmişe hemen.
Ne güzel gezmişsiniz gerçekten bugün heryerde hava güzeldi. Bizde bir yere beşik bakacağız diye çıktık bütün bebek mağazalarını gezdik :60::60:

Aman da amannnn tü tü tü tü maşallah sizeee :127:

Meleğim ben o meseleyle ilgili bi haber okudum. Tabi eğer aynı şeyden bahsediyorsak. Schalke Drogba'nın geçici lisansla oynayamayacağını ileri sürmüş, hükmen 3-0 galip gelmeleri gerektiğini söylemiş UEFA ya başvurmuş falan, bu dmi? Merak etmeyin hiçbi problem çıkmıycak inşallah.."Bi futbolcu geçici lisansla bile olsa kendi liginde oynayabiliyorsa, UEFA maçlarına da çıkmasında bi sakınca yoktur." gibi madde yer alıyormuş UEFA'nın yönetmeliğinde.. Rahat olun yani :34:
Siz öyle sanın :)) Sadece kendimi ilgilendiren işlerimde ben de tembellik ederim. Uyku, odayı toplama vs :) Ama işin içine başka insanlara karşı sorumluluğum girince böyle bi canavara dönüşebiliyorum :27:Bu arada biz de G A L A T A S A R A Y' lıyız memnun olduk :121:

Çok çok iyi bi menü.. Gerçekten. Tam benim tarzım. Tek söyleyebileceğim şey, kahvaltıdan akşama doğru yeme miktarımızın gittikçe azalması.. Mesela burda tam tersi bi durum var.

Başarı öykülerinin yazıldığı konuda başarmış bir arkadaşın yazısını okurken şu benzetmesini çok beğendim, hatta bayıldım;

Sabahları
kral gibi yedim
Öğlenleri prenses gibi (ama ben vezir gibi diyorum) yedim
Akşamları ise
fakir gibi yedim..

Bu işin sırlarından biri de bu :34:

Oy oy oy oyyyyy dünyanın en tatlı alışverişidir bunlaar :) Hayırlı olsun aldığınız alacağınız herşey yeğenime :16:
Yok canım drogbayla ilgili başka bir madde var UEFA trasfer talimatnamesinin 18.18. maddesine dayandırmışlar. Ona göre Şampiyonlar liginde son 16 ya kalan her takımın kalan maçlar için verdiği listede grup maçlarındaki listesinden 3 farklı oyuncu bildirme hakkı bulunuyormuş. Bu bildirim tarihini son günü ise 1 şubatmış. Ona göre şikayet etmişler. İnşallah bişey çıkmaz. Bu arada maşallah maşallah eşim o konularda hiç üşenmez. Herşeyde yardımcımdır. :nazar::16: Bugün dolaştık ama henüz bişey almadık. Beşikte kararımı verdim. Bebek odası yapmayacağım. Çocuk odamız var. Ama gerçekten sıfırdan başlayacak olsaydık herşey ateş pahası. Bebek işi gerçekten zor bir işmiş. :9:

Kahvaltı

4 yeşil zeytin
1 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Ara

Light mısır patlağı
2 tane ceviz

Öğle

1 kase çorba
Ayran

Akşam

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. :46:
ne güzel açık havada yürümek en güzeli

çok güzel olmuş afiyet olsun

çok tatlı şeyler var ama oyun sahası olan beşikleri önermem ebru çok çabuk eskiyor sende biliyorsun zaten çok çabuk küçülüyor bazıları giydiremeden bile elinde kalıyor liste yapmak en iyisi
Gülçin'cim o oyun parklarından görümcemin oğluna almışlardı. Hiç kullanamadı. Evi çok küçüktü zaten genelde de kayınvalidemde kaldı. Şimdi onu bana gönderecekler. Ben onu seyahatlerde ve ilk ayda kullanmayı düşünüyorum. Aslında ilk aylar için şu sallanan prenses yatakları gibi küçük beşikler var ya onlardan istiyorum ama yazık günah ona vereceğim paraya başka bir ihtiyacını alırım diye geçiyor aklımdan. En uygunu 300 lira. Ben büyük beşiklerden almaya karar verdim. Büyüyünce yatak yapılabilenlerden. yan tarafında şifonyeri felan var. Oldukça kullanışlı. Bide benim eşimin çalıştığı yerin bir mobilyacısı var. Ordan çok uygun fiyata alacağız inşallah. Yoksa bugün kraftın oyun parkına baktım çok kaliteliydi. Hoşumada gitti ama mobilya çok daha iyi bence.

menümü de yazıyım
sabah
1 tane zeytin
2ince dilim salam
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı bal
akşam
haşlanmış sebze
yoğurt
Menün güzel olmuş canım. Mutlu olmana da ayrıca sevindim. Sen mutluyum deyince aklıma Derya geldi. O karışıklıkta yazık kıza cevap bile yazamadım. Derya'cım başınız sağolsun canım benim. Kusura bakma geç oldu. :26:
ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kaptanım.alış verişi bir günde yapılır.
Amin Arzu'cum çok teşekkürler. İkinci olunca acele etmedim ama şimdi de acaba doğrumu yapıyorum diye düşünmeye başladım. Gerçi dediğin gibi halledilir bir şekilde ama daha ufacık bişey dahi almadım. :26:

Yok canım drogbayla ilgili başka bir madde var UEFA trasfer talimatnamesinin 18.18. maddesine dayandırmışlar. Ona göre Şampiyonlar liginde son 16 ya kalan her takımın kalan maçlar için verdiği listede grup maçlarındaki listesinden 3 farklı oyuncu bildirme hakkı bulunuyormuş. Bu bildirim tarihini son günü ise 1 şubatmış. Ona göre şikayet etmişler. İnşallah bişey çıkmaz. Bu arada maşallah maşallah eşim o konularda hiç üşenmez. Herşeyde yardımcımdır. :nazar::16: Bugün dolaştık ama henüz bişey almadık. Beşikte kararımı verdim. Bebek odası yapmayacağım. Çocuk odamız var. Ama gerçekten sıfırdan başlayacak olsaydık herşey ateş pahası. Bebek işi gerçekten zor bir işmiş. :9:

Hadi ya ben o durumu bilmiyordum :\ İnşallah bi aksilik olmaz.. Bak kafama takıldı şimdi :\
Eşinle diyaloğunun böyle olmasına da çok sevindim maşallah subhanallah :nazar:

valla bende arasıra bakınıyorum kimse yok

Hiç denk gelemiyoruz canım senle..

Ben yatıyorum canlarım çok yorgunum hepinize iyi gecelerrr

Yatmadan bir bakayım dedim ama kimsecikler yok yine. Bende yatıyorum yarın iş var erken kalkmam lazım. İnşallah yarın takım boş kalmaz kızlar. Lütfen herkes elinden geleni yapsın. Öpüyorum hepinizi :16: İyi geceler :3:

Ecem aşağıda görüyorum arada bir seni ama yazmıyorsun? Umarım özel bir sebebi yoktur.:26: Mezuniyetin için tebrik ediyorum canım benim. Karneni görmüşsün. :46: Bu arada kızlar ben yazımın rengini değiştiremiyorum sitede mi bir sorun var yoksa benim bilgisayarda mı anlayamadım enter tuşu da çalışmıyor. Yazdıklarımı bu nedenle arka arkaya yazmak zorunda kalıyorum. Bu kadar sorunun arasında derecemizi konuşamadık. Bu hafta ikinci olduk. Ayrıca bireyselde Açelya ikinci oldu. Daha doğrusu bugün fark etmesem ben Açelya'nın ikinciliği gümbürtüye gidecekti çünkü bireysel listesi yanlış hazırlanmış. Açelya gözden kaçmış. Neyse fark edip düzelttim. :9::9:::;;:9:
tebrikler olsun tekrardan komşuma açelyada benim gibi kayıp yorum görmedim hiç umarım gelir yarın ebrucum vallaha geçmişi okudum tuğba veryansın etmiş çok çok haklıda ben cuma geçesi girebildim cumartesi mesajım gözüküyor dün akşam eşim 4 te aradıki hazırlan seni arkadaşına bırakcam arkadaşın eşi işçilerine moral olsun diye termal otele bi gecelğine götürcekmiş banada gel dedi aynı zmanda eşim oranın mali müşaviri kırmayım gideyim dedi banada uydu kızlara ii gelir diye düşündüm ama net yoktu evde aslında var normalde ama o gün bi sorun vardı nete giremedim akşam 8 de geldik 1 saat benim cdıyı oyaladım sonra uyuttum vs geldim okudum alıntıladım bu kısma kadar eşim yanlışlıkla kapatmış bi kaç sayfanın alıntısı gitti kaldığım yeri buldum aklımda kalanlardan cevaplarım diye düşündüm o yüzden burdan başladım ama herşeyi okudum benim mazeretim bu bebeğim mümkün olduğunca burada olmaya çalışıyorum herşeyden öncesi okumadan geçmiyorum ben kesinlikle tubişede yazacağım herkesi çok sevdim inanın çok ciddiye alıyorum burdan herkese bahsediyorum motive oldğumdan sevdiğimden vs öle işte kuzucuklar hafta sonları pek aktif olamayabilirim hep bişi çıkıyor olamadığımda idare edin şekerler niye olamayacağımı bildiremediğim zmanlarda da bilinki bişi var geldiğimde izah ederim uygunsa tabi

Ebrum evet bir kriz daha yasamistik toparlamistik ama sonradan gelenler ve eskiler bunun icin caba gostermisti fakat su anki durumda yapilanlar bizim yaptigimiz fedakarliklar gibi degil kimse kusura bakmasin biz cabaladik ama simdi moda oldu gidiyorum istemiyorum kisacasi soyleyemedikleri kaciyorum ben bi kac kisiyi tenzih ediyorum yok sorunlarim var yok suyum buyum var diyenlere inanmiyorum kacmak icin bahane oldugunu savunuyorum

ecem aha deidm banada kızıyor taki geçmişi okuyup bana cevp verdiğinde rahatladım hoş geldin hep burda ol sizin olmanız özellikle mezun olanların bize kesinlikle artı sağlayacağını düşünüyorum çünkü düşündüğümde şu şu kadar vermiş ben niye vermeyeyim olayı geliyor insanın aklına oda süper motive
İnsalllahh göreceksinnn canım o günleri inan insan cok mutlu oluyorr

Ahhh bugün yediklerimi duysann aaaaaaa sen Ecem misin dersin su haftasonu mecburiyetleri hic hos olmuyor yaa neyse hadi

Bence dogru karar canım Berilimde hakediyordu ama sende hakediyordun hatta Ebrucum Berili söylemeden sen olursun diye düsünüyordum tabiki Beriliskom burada olsaydı o da layıkıyla yapardı o dobralıgıyla

Karnemi gördüm gün icerisinde kontrol ettim bir tesekkür yazısı yazacaktım icimden gelenleri paylasacaktım ve ben karnemi gördügümde cok mutlu olacaktım fakat sevinemedim ve hic icimden gelmiyor bu ne böyle 2 hafta güzel 3. Hafta sorun 3 hafta güzel 4. Hafta sorun cok mu zor devamlılıgı saglamak anlayamıyorum

Ben geldim bugünkü yogun durumdan ugrayamadım :)

Bak tugbisim senin o güzel kalbini o ince düsüncelerini o naif halini kim anlar bizim anladıgımız gibi cünkü biz böyle mi yaptık sen geldgnde ya da sen böyle mi yaptın en ufak sıkınta sstt bakın giderim ha! Biz anladık birbirimizi art niyet varsa dahi art niyet aramadık altında belki kızdık sinirlendik zaman zaman ama yinede alttan almayı bildik cünkü buna ermistik biz hepimizin amacı bir takımın amacı belli burada sen zayıflamıssın banane ben zayıflamısım sanane düsüncesi olsaydı buraya girmeye karar vermezdk bütün olduk sen cok kilo verdn hepimiz sevndk ben mezun oldum yine hepimiz sevindik hos kursagımızda kaldı yaaa
Ben ne dedim gitmem dedim gitmemde buradayım basta senin yanında olmak icin sonra bu takımın emegi bunu unutabilir miyim Kadriye Nermin Tugba Gul Gulcin Derya Betul Ebru Beril Sen bizz neler paylastık benim özel hayatımdaki sorunumuda dinlediniz kilo verme serüvenimide sevincimide paylastınız üzüntümüde Nermin benm sorunumla hepimizi güldürdü hoss sonra bana ay parcam dedi durdu yaaa Kadriye o keskin tavrıyla akıllar verdi iste bizim bagımız böyle olustu hakkımız var birbirimizin üstünde bunları nasıl unutabilirim ve hic bilmediginiz bisey daha var hayatımın en en en en en zor günlerinden 10 gününde sizin sohbetinizle motivenizle burada gecirdigm vakitlerde uzaklastırdınız beni tüm skıntılardan bunu unutmam. 10 kiloya yakın kilo verdim burda ya hayalimi gerceklestirdim hedefime ulastım ne demek istedigimi bunu yasadıgınızda anlicaksınız o yüzden sen mezuna olana kadar elimden geldigince burda ve yanındayım hoss 7 - 8 ay sonra burdayım yeniden kilo veriyorum dye hahaha evlilik bana neler yapıcak km blir

Bir daha agladım dye birsey okursam konusma benmle burda olmasam demek ki iletisimimiz kopucak oyle mi bal kız yazdımmmmm bunuuuuuu naptın Tugbis yaaaa whatsapp bizii bekler :)))

Uzun bir tesekkür yazım olacak fakat hazır hissettigmde su takım bi düzelsin.. Hepimizin moral
Yerne gelsin bi...

Gül cüm yok yere kırılmıssın cok üzüldüm biz kendii icimizde böyle olmayalım hep aramızdaki bagdan söz ederken böyle yapma hem ben seni İstanbul turuna davet etmistim bak seninde göznden o kactı hemde 2 kere yazmıstım :)

Bizim grup baskaayydı baskaa

Yk kuzum yaa dedim yaa bugün kerosun komutanları ve esleriyle sabah 9 dan aksam 22.10 a kadar yogun bir gün gecirdik hemde tekirdag cerkezköy catalca corlu turladk öyle keros askerligini cerkezköyde yapmıstıda :)) komutanlar hep ordalar dolayısıyla sagolsunlar asker komutan iliskisinden ziyade arkads gibi oldular keremde seytan tüyü var inanıyorum bi o öyle :) baska askerlerle görüsmüyolar bugün komutanıda diyor keremin o dili varya diye :)) seytan tüyü var diyor :)
süper ya tuğbişe yazdığından çok etkilendim:5::5::5:

Haydii banada iyi geceler sabah yada muhtemeelen öglen uyanırım iste gün icinde görüsürüz kısacasıı öptüümm :)

tuğba üzülme insan sevdiğine kırılırmış ben de seni çok sevdiğim için kırıldım hayatım boyunca sivri olmadım ağzıma geleni konuşmadım aslında anormallik bendeydi insan hem kırılır hem sevinir hem gücenir ama hep güler yüzlü olamaz ama ben normal hayatımda hep böyle oldum ve bunun ceremesini çok çektim naz yapmaya surat asmaya bile hakkım olmadı hayatta baskaları için yasadım bir ablan olarak söylüyorum sen benim gibi olma hakkını yerde bırakma kötü olmazsın dürüst ve dobra olursun ve üzülmezsim.Dün yazdıklarını zaten üstüme alınmadım yeni arkadaslar anlasın diye haklı olduğunu söyledim.Asla naz kapris te yapmadım ama bazı arkadaslarım ne oldu bile demeden mesaj yazmamayı tercih etmiş olsun önemli değil demel samimi gelmemişm onlara...Allaha emanet ol sen çok büyük kalpli birisin bu son mesajım canım...
gül giteme yaaa nereye nolur yaa kimse kırılmasın üzülmesin bak sizler bize destek olcaksınızki bizde sizler gibi killo verelim mezun olalım yapmayın nolurrr
Arzu iyi yuruyuslerrr
Arzu menulere ve konulara yorum yapabilirsinn cekinme
Cekindigin ortamda rahat edemz kaynasamaz ki insan
Yanlis anlasilma kirginliklar vs olmasin artik ya
Mutlu mutlu devam edelim takimimizda

Kixlar yedim patatesten
Aksama sadece balik ve salata yiycem

betül afiyet olsun canım

Bugün ne kursu var Gülçin? Bilgisayar kursu mu?
Bende Betül'e katılıyorum Arzu'cum yok artık öyle yanlış anlaşılma felan. Eğer sen böyle düşünerek burda olursan kaynaşamazsın takımla doğal olarak buda senin diyetini etkiler. Bizim burdaki amacımız birlikte zayıflayabilmek. Yoksa herkes kendi başına zayıflardı. Lütfen çekinme hiç bir yorumunda. Bide siz böyle mesajların sonuna Allaha emanet olun diye yazdığınız zaman bende gidiyormuşsunuz gibi bir izlenim oluşuyor. Mesela bu mesajı okuduktan sonra aha dedim Arzu da gidiyor. Bu aralar giden gidene olduğu için, paranoya oldum galiba :9::9:

Yürümek süper bir fikir çünkü açık havada yapılan yürüyüşler kalori yakımı açısından çok ama çok etkili. :34:
Bencede mutlu mutlu devam edelim. Gerilmek istemiyorum artık. Sporda yapabilirsen bugün daha iyi olur senin için. Bu arada sen neden o kadar geç uyudun. Bende dedimki sabahki mesajını görünce Betül neden bu kadar erken kalkmış, bugün pazar :9:
al bendende o kadar ebrucum vallaha öyle anladım inş ta yanlış anladım

evet mutlu mutlu devam edelim aslında ne kadar hayat yorsada beni bir o kadarda pozitif insanımdır.neşeliyimdir kimseyide ne kırmak nede üzmek isterim kızlar aslında ben insanları çok seviyorum.sizleride görmeden çok sevdim.:16::16:
bende bendeeeee hatta geçen foto koyayım görsünler dedim beceremedim nasıl oluyor bi müait olduğumda koyacağım söz hem benim bıcırığı hem kendimi

BUĞÜNKÜ MENÜM

SABAH:
bir kuru kayısı
yarım saat sonra kavaltı
yarım bardak süt

ÖĞLEN:
bir kase corba
mısır ekmekli yoğurt

AKŞAM:
bir kase corba
bol soğanlı salata
bir parca haslama tavuk

GÜN İÇİNDE İKİ LİTRE SU
İKİ SAAT YÜRÜYÜŞ[/COLOR]
afiyet olsun arzucum

ebrucum park beşik al diycektimki sanırım gülçindi tavsiye etmemiş bende mobilya tipi alma 2 yaşına kadar giderse öyle bişi al idare et sonra direk oda alır yaparsın uygunsa diycektim ben ilk çocuk heves ya oda yaptım odaya koyamadım okadar pişmanımki şu an ortamızda yatıyor üstelik iki beşikti ikiside aynı takımın içinde küçük beşik hediye idi 1 yaşına kadar o biizm odada kaldı yattı sonra odaya düşer diye cesaret edemedim büyüğü bizim odaya küçüğü çocuk odasına tekrar koyduk ama ne çare beşiğe koyuyorum 1 2 satt sonra yanımda anlayacağın bizimle uyuyor sabah tüm kaburgalar pert gerçi sen daha tecrübelisin çocuk konusunda ama büyük beşiği hiç kullanamıyorum şimdi yaza baza almayı düşünüyorum bakalım cadıyı ayırabilirsem kovcam odadan memedende ayrılırsa yatar inşşşş memeyede kıyamadım 2 yaşı geçti yazın oyalamam kolay olur diye bi kaç ay daha erteledim dalga geçiyorlar evlenene kadar emzirceksin bu kızı diye .....

Kahvaltı

4 yeşil zeytin
1 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Ara

Light mısır patlağı
2 tane ceviz

Öğle

1 kase çorba
Ayran

Akşam

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay + 1 saate yakın gezme amaçlı yürüyüş :)
afiyet olsun canım ayrıca tubiş geçmişi okudum ebruya yazdığımı da okursan bebeğim üstüme alınmadım çünkü giremediğim zman keisnlikle 4 lere kadar oturup vallah geçmişi okuyup tek tek alıntılıyorum ama hafta sonları hep bişi çıkyor o dönemde beni idare edin hafta sonu aktif olamayabilirim bebeğim ama mutlaka gecede olsa geçmişi okur cevaplarım bu konuda beni idare edin ayrıca kaptan yardımcılığına çok ama çok sevindim hakettiğini düşünüyorum tabi söylediklerindede kesinlikle haklsın mümkün olduğu kadar kendi adıma dikkaet edrim çünkü ben burayı gerçekten önemsiyorum tekrar takrar söylüyorum sizleri çok sevdim ayrıca verdiğin faydalı bilgiler için paylaşımlar için çok çok teşekkürler birde şu menüdeki kk peyniri nasıl bişi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bi aç canımcım kadınlar kulübü peyniri gibi algılıyorum öyle bişimi var :1::1:

menümü de yazıyım
sabah
1 tane zeytin
2ince dilim salam
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı bal
akşam
haşlanmış sebze
yoğurt
afiyet olsun gülçincim şu sporu azaltma konusunda arkadaşlarla hemfikirim ama sen bilirsin tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap hedefine ulaştığında yavaşlatırsan sana zararı olmasın açıklama yapılmışytı bu konuda sanırım ama aklımda kaldığı kadarıyla cevapladım canımcım

Kahvaltı

4 yeşil zeytin
1 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Ara

Light mısır patlağı
2 tane ceviz

Öğle

1 kase çorba
Ayran

Akşam

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay

tuğbaaaaaaaaaaaa buldum buldum kibrit kutusu kadar peynir ya diyete olduğumuzu ve bu terim nasıl aklıma gelmes eşime sordum adam tek hamlede kibrik kutusu dedi çüşş sema deim kendime yaa ama nasıl gülüyorum gecenin bu satine verin arada olur böyle kalınlaşır kafam :1::1::1:

Sağolasın Ebrucum Tuğba'nın haklı seslenişine sessiz kalamadım ama çünkü sonuna kadar haklı...

Buarada yine sinirim bozuldu:( kayınvalidemi severim ancak oğlum doğduğunda emzik tutmuyordu tutsun dedi 3 ay uğraştım tutturdum şimdi 15 aylık kescem diyorum diyo yazık emzirmeyi kestin emmeyi keseli 3 ay oldu ve ben bıraktırcam dedikçe karşı çıkıyor eşimde aynı ve bunun gibi meseleler... Danino vermeyin çikolata vermeyin dedikçe benden gizli verildiğine şahit oldum zaten kayınbabam ben çay vermeyin demiştim Demir eksikliği var diye bu lafımı bitirdim kaşığıyla vermeye çalıştı karşımda :(
Mal yerine mi konuyorum umursanmıyor muyum anlamadım ama bir ara patlayacağım o zaman kötü ben olcam :(
Buarada kayınvalidem 5 çocuğunada emzik tutturamamış

vallah nihalim tam yatıyordum şu yazın geldi aklıma alıntıladım net kapanınca gitmişti neyse valla benimde sinirim bozuldu bence kendisi tutturamadığı için içinde kalmış acı olcak ama madem öle doğursun gidersin içindekini herkesin çocuğu kendine bazen babanneler herkesten ii bilir nedense bizimkide sürekli telefonla pcle oynayım ister kıızm kaynanada sürekli işi gücü bunlarla der çok düşünür güya sigara içer gelirler her ikiside çocuk doğduğundan beri severler hiç onu düşünmezler sanki biz çocuğumuzu hiç düşünmüyoruz tamam haklıda zararlı biliyorumda elimden geldiği kadar yaklaştırmamayada çalışıyorum bunun zararını bilenler nedense kendi verdiği zrarın farkında değiller hiç ağzımı açmadım bu konuda ama içimdede ukde değil hani çok daha zorlarlarsa kız kazık kadarda olsa içimdeki bu volkanı bi gün dile getircem eheehe ayrıca bende severim ama arada tutuyor kaynana damarları naparsın ya sevecen ya terkedicen moral olsun diye yazdım kız sıkma canını o bebiş senin istedini dile getir baktın ileri gidiliyor söylersin sende yeeeeeterrrrrr diye :47::47:

günaydın arkadaşlarr.:16:yine kimsecikler yok, evet zaten daha çok erken.ben her sabah .6.20 filan kalkarım.geç yatarım çok calışırım böyle salak birisiyim işte.:1:bugünde kızlar işimizi iptal ettik arabamda bir sorun var onu sanayiye doktoruna gösterecem hepinizi öpüyorumm.:16:

Back
X