Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü gayet güzel. Kahvaltı biraz geç oldu ondan öğle yemeği yok sanırım.. Ayrıca mutlu olmana da çok sevindm :16:
saol canım benim

Ne güzel gezmişsiniz gerçekten bugün heryerde hava güzeldi. Bizde bir yere beşik bakacağız diye çıktık bütün bebek mağazalarını gezdik :60::60:

Yok canım drogbayla ilgili başka bir madde var UEFA trasfer talimatnamesinin 18.18. maddesine dayandırmışlar. Ona göre Şampiyonlar liginde son 16 ya kalan her takımın kalan maçlar için verdiği listede grup maçlarındaki listesinden 3 farklı oyuncu bildirme hakkı bulunuyormuş. Bu bildirim tarihini son günü ise 1 şubatmış. Ona göre şikayet etmişler. İnşallah bişey çıkmaz. Bu arada maşallah maşallah eşim o konularda hiç üşenmez. Herşeyde yardımcımdır. :nazar::16: Bugün dolaştık ama henüz bişey almadık. Beşikte kararımı verdim. Bebek odası yapmayacağım. Çocuk odamız var. Ama gerçekten sıfırdan başlayacak olsaydık herşey ateş pahası. Bebek işi gerçekten zor bir işmiş. :9:

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. :46:
Gülçin'cim o oyun parklarından görümcemin oğluna almışlardı. Hiç kullanamadı. Evi çok küçüktü zaten genelde de kayınvalidemde kaldı. Şimdi onu bana gönderecekler. Ben onu seyahatlerde ve ilk ayda kullanmayı düşünüyorum. Aslında ilk aylar için şu sallanan prenses yatakları gibi küçük beşikler var ya onlardan istiyorum ama yazık günah ona vereceğim paraya başka bir ihtiyacını alırım diye geçiyor aklımdan. En uygunu 300 lira. Ben büyük beşiklerden almaya karar verdim. Büyüyünce yatak yapılabilenlerden. yan tarafında şifonyeri felan var. Oldukça kullanışlı. Bide benim eşimin çalıştığı yerin bir mobilyacısı var. Ordan çok uygun fiyata alacağız inşallah. Yoksa bugün kraftın oyun parkına baktım çok kaliteliydi. Hoşumada gitti ama mobilya çok daha iyi bence.

Menün güzel olmuş canım. Mutlu olmana da ayrıca sevindim. Sen mutluyum deyince aklıma Derya geldi. O karışıklıkta yazık kıza cevap bile yazamadım. Derya'cım başınız sağolsun canım benim. Kusura bakma geç oldu. :26:
Amin Arzu'cum çok teşekkürler. İkinci olunca acele etmedim ama şimdi de acaba doğrumu yapıyorum diye düşünmeye başladım. Gerçi dediğin gibi halledilir bir şekilde ama daha ufacık bişey dahi almadım. :26:
yazık gerçekten ebrucum fazla dan bişey almaya gerek yok bence en iyisini aldım ben 300 tl vermiştim çocuk parkı gerçekten çocuk büyüdükçe çok kullanışsız oluyor allahdan oğlum sallan madan uyuyor yoksa hapı yutmuştum çünkü beşik taşımıyor bir süre sonra indiriyorsun benim kızımında vardı o yataklı beşikten tunceliden gelmeden orda bırakmıştım 4 yaşına kadar kullandım çok kullanışlı tavsiye ederim:34:

tebrikler olsun tekrardan komşuma açelyada benim gibi kayıp yorum görmedim hiç umarım gelir yarın ebrucum vallaha geçmişi okudum tuğba veryansın etmiş çok çok haklıda ben cuma geçesi girebildim cumartesi mesajım gözüküyor dün akşam eşim 4 te aradıki hazırlan seni arkadaşına bırakcam arkadaşın eşi işçilerine moral olsun diye termal otele bi gecelğine götürcekmiş banada gel dedi aynı zmanda eşim oranın mali müşaviri kırmayım gideyim dedi banada uydu kızlara ii gelir diye düşündüm ama net yoktu evde aslında var normalde ama o gün bi sorun vardı nete giremedim akşam 8 de geldik 1 saat benim cdıyı oyaladım sonra uyuttum vs geldim okudum alıntıladım bu kısma kadar eşim yanlışlıkla kapatmış bi kaç sayfanın alıntısı gitti kaldığım yeri buldum aklımda kalanlardan cevaplarım diye düşündüm o yüzden burdan başladım ama herşeyi okudum benim mazeretim bu bebeğim mümkün olduğunca burada olmaya çalışıyorum herşeyden öncesi okumadan geçmiyorum ben kesinlikle tubişede yazacağım herkesi çok sevdim inanın çok ciddiye alıyorum burdan herkese bahsediyorum motive oldğumdan sevdiğimden vs öle işte kuzucuklar hafta sonları pek aktif olamayabilirim hep bişi çıkıyor olamadığımda idare edin şekerler niye olamayacağımı bildiremediğim zmanlarda da bilinki bişi var geldiğimde izah ederim uygunsa tabi

ecem aha deidm banada kızıyor taki geçmişi okuyup bana cevp verdiğinde rahatladım hoş geldin hep burda ol sizin olmanız özellikle mezun olanların bize kesinlikle artı sağlayacağını düşünüyorum çünkü düşündüğümde şu şu kadar vermiş ben niye vermeyeyim olayı geliyor insanın aklına oda süper motive
süper ya tuğbişe yazdığından çok etkilendim:5::5::5:

gül giteme yaaa nereye nolur yaa kimse kırılmasın üzülmesin bak sizler bize destek olcaksınızki bizde sizler gibi killo verelim mezun olalım yapmayın nolurrr

betül afiyet olsun canım

al bendende o kadar ebrucum vallaha öyle anladım inş ta yanlış anladım

bende bendeeeee hatta geçen foto koyayım görsünler dedim beceremedim nasıl oluyor bi müait olduğumda koyacağım söz hem benim bıcırığı hem kendimi

afiyet olsun arzucum

ebrucum park beşik al diycektimki sanırım gülçindi tavsiye etmemiş bende mobilya tipi alma 2 yaşına kadar giderse öyle bişi al idare et sonra direk oda alır yaparsın uygunsa diycektim ben ilk çocuk heves ya oda yaptım odaya koyamadım okadar pişmanımki şu an ortamızda yatıyor üstelik iki beşikti ikiside aynı takımın içinde küçük beşik hediye idi 1 yaşına kadar o biizm odada kaldı yattı sonra odaya düşer diye cesaret edemedim büyüğü bizim odaya küçüğü çocuk odasına tekrar koyduk ama ne çare beşiğe koyuyorum 1 2 satt sonra yanımda anlayacağın bizimle uyuyor sabah tüm kaburgalar pert gerçi sen daha tecrübelisin çocuk konusunda ama büyük beşiği hiç kullanamıyorum şimdi yaza baza almayı düşünüyorum bakalım cadıyı ayırabilirsem kovcam odadan memedende ayrılırsa yatar inşşşş memeyede kıyamadım 2 yaşı geçti yazın oyalamam kolay olur diye bi kaç ay daha erteledim dalga geçiyorlar evlenene kadar emzirceksin bu kızı diye .....

afiyet olsun canım ayrıca tubiş geçmişi okudum ebruya yazdığımı da okursan bebeğim üstüme alınmadım çünkü giremediğim zman keisnlikle 4 lere kadar oturup vallah geçmişi okuyup tek tek alıntılıyorum ama hafta sonları hep bişi çıkyor o dönemde beni idare edin hafta sonu aktif olamayabilirim bebeğim ama mutlaka gecede olsa geçmişi okur cevaplarım bu konuda beni idare edin ayrıca kaptan yardımcılığına çok ama çok sevindim hakettiğini düşünüyorum tabi söylediklerindede kesinlikle haklsın mümkün olduğu kadar kendi adıma dikkaet edrim çünkü ben burayı gerçekten önemsiyorum tekrar takrar söylüyorum sizleri çok sevdim ayrıca verdiğin faydalı bilgiler için paylaşımlar için çok çok teşekkürler birde şu menüdeki kk peyniri nasıl bişi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bi aç canımcım kadınlar kulübü peyniri gibi algılıyorum öyle bişimi var :1::1:

afiyet olsun gülçincim şu sporu azaltma konusunda arkadaşlarla hemfikirim ama sen bilirsin tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap hedefine ulaştığında yavaşlatırsan sana zararı olmasın açıklama yapılmışytı bu konuda sanırım ama aklımda kaldığı kadarıyla cevapladım canımcım
saol canım azaltacağım zaten işe yaramıyor fazlası:9:

günaydın arkadaşlarr.:16:yine kimsecikler yok, evet zaten daha çok erken.ben her sabah .6.20 filan kalkarım.geç yatarım çok calışırım böyle salak birisiyim işte.:1:bugünde kızlar işimizi iptal ettik arabamda bir sorun var onu sanayiye doktoruna gösterecem hepinizi öpüyorumm.:16:
günaydın çalışkan kadın erkencisin gene bende erken kalkıyorum 6 da ama sonra geri yatıyorum:34:

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum:16::16:sağlıklı kilo vernmeler

birazdan kızımı okula götüreceğim ordanda kurdele kursuna öğlen temizlik yaparak sizlerin yanına geleceğim hepiniz kendinize iyi bakın:16:

Gunaydinn
Bn de yoldayimmm ise gidiyorumm gec kaldim bugun birazz
Aksam is cikisi da kizlarla bulusacagizzz :)))

Sema cok guldum kadinlarkulubu peynirine :60::60:

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
gunler sonra tablewt ilk defa elime gecti
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi

Gunaydinn

Bendeeee gec kaldım 2 ders kacırdımmm hahahaha :)))
Saat 2 deki derse gidicem artıkk

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi

Gunayydınnnn kuzummmm geri geldin diyee heyecanlandım ama bi anlkmıss :((

tebrikler olsun tekrardan komşuma açelyada benim gibi kayıp yorum görmedim hiç umarım gelir yarın ebrucum vallaha geçmişi okudum tuğba veryansın etmiş çok çok haklıda ben cuma geçesi girebildim cumartesi mesajım gözüküyor dün akşam eşim 4 te aradıki hazırlan seni arkadaşına bırakcam arkadaşın eşi işçilerine moral olsun diye termal otele bi gecelğine götürcekmiş banada gel dedi aynı zmanda eşim oranın mali müşaviri kırmayım gideyim dedi banada uydu kızlara ii gelir diye düşündüm ama net yoktu evde aslında var normalde ama o gün bi sorun vardı nete giremedim akşam 8 de geldik 1 saat benim cdıyı oyaladım sonra uyuttum vs geldim okudum alıntıladım bu kısma kadar eşim yanlışlıkla kapatmış bi kaç sayfanın alıntısı gitti kaldığım yeri buldum aklımda kalanlardan cevaplarım diye düşündüm o yüzden burdan başladım ama herşeyi okudum benim mazeretim bu bebeğim mümkün olduğunca burada olmaya çalışıyorum herşeyden öncesi okumadan geçmiyorum ben kesinlikle tubişede yazacağım herkesi çok sevdim inanın çok ciddiye alıyorum burdan herkese bahsediyorum motive oldğumdan sevdiğimden vs öle işte kuzucuklar hafta sonları pek aktif olamayabilirim hep bişi çıkıyor olamadığımda idare edin şekerler niye olamayacağımı bildiremediğim zmanlarda da bilinki bişi var geldiğimde izah ederim uygunsa tabi

afiyet olsun canım ayrıca tubiş geçmişi okudum ebruya yazdığımı da okursan bebeğim üstüme alınmadım çünkü giremediğim zman keisnlikle 4 lere kadar oturup vallah geçmişi okuyup tek tek alıntılıyorum ama hafta sonları hep bişi çıkyor o dönemde beni idare edin hafta sonu aktif olamayabilirim bebeğim ama mutlaka gecede olsa geçmişi okur cevaplarım bu konuda beni idare edin ayrıca kaptan yardımcılığına çok ama çok sevindim hakettiğini düşünüyorum tabi söylediklerindede kesinlikle haklsın mümkün olduğu kadar kendi adıma dikkaet edrim çünkü ben burayı gerçekten önemsiyorum tekrar takrar söylüyorum sizleri çok sevdim ayrıca verdiğin faydalı bilgiler için paylaşımlar için çok çok teşekkürler birde şu menüdeki kk peyniri nasıl bişi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bi aç canımcım kadınlar kulübü peyniri gibi algılıyorum öyle bişimi var :1::1:

kadınlar kulübü peyniri mi :D :9: Allah iyiliğini versn canım ya :)))) kbrit kutusu kadar anlamında evet o :)

Diğer meseleye gelince de, bi mazeretin olmasına çok sevindim :) Ama mümkün mertebe böyle durumlar olacaksa haber verip gitmek en iyisi. Mesela ben sizin geldiğiniz hafta 10 gün içerisinde 2 kez 3-4 günlüğüne takımdan yarılmıştım. Hiç problem değil, yeter ki haberimiz olsun. Hem bilsek öyle özel bi durumun olduğunu merak etmeyiz, istemeden de olsa sinirlenmeyiz dmi? Bundan sonra herşey daha güzel olur dilerim. Güzel sözlerin, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :16: buranın önemsendiğini bilmek çok güzel....

tuğbaaaaaaaaaaaa buldum buldum kibrit kutusu kadar peynir ya diyete olduğumuzu ve bu terim nasıl aklıma gelmes eşime sordum adam tek hamlede kibrik kutusu dedi çüşş sema deim kendime yaa ama nasıl gülüyorum gecenin bu satine verin arada olur böyle kalınlaşır kafam :1::1::1:

:46: :9: :9: :70:
günaydın arkadaşlarr.:16:yine kimsecikler yok, evet zaten daha çok erken.ben her sabah .6.20 filan kalkarım.geç yatarım çok calışırım böyle salak birisiyim işte.:1:bugünde kızlar işimizi iptal ettik arabamda bir sorun var onu sanayiye doktoruna gösterecem hepinizi öpüyorumm.:16:

Günaydın canım kolay gelsin :)

Gunaydinn

yaşasııınnnnn buluşucaz bugün inşallahh :70:

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
acar acmazda sizzzzz
opüyorum sizi

Seni çok özledim, hepimiz özledik :( Neden bu kadar kısa sürdü ya gelip gitmen :(

Bendeeee gec kaldım 2 ders kacırdımmm hahahaha :)))
Saat 2 deki derse gidicem artıkk

Uyuyakalıp ders kaçırmadığın zamanlarda sana madalya takmaları için hocalarınla görüşebilirm :65:

Günaydın demeye utanıyorum ama günaydın :))

Bu sabah baya geç uyandım. Daha doğrusu erken uyandım da kardeşimin inglizce ödevini yaptım o okula gitmeden önce yarım saat yarı uykulu gözlerle :53:

Sonra bidaha uyudum 11 e geliyodu kalktığımda. Kahvaltımı yaptım bikaç ufak tefek işimi hallettim ancak geldim.

Kardeşimin ingilizce ödevni yaptım derken, bi öğretmen olarak bunu yapmamam gerekirdi belki ama :17: haftasonu çok yoğundu çocuk, kıyamadım. Unutmuş yapmayı.. Bi de milli eğitim sağolsun ders kitapları öyle ağır bi seviyede ki ha diyince oturup yapamıyo çocuklar.. Abla yüreği kıyamadım napim :109:

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniziye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi
günaydın canım gitmene çok üzüldüm

Kardeşimin ingilizce ödevni yaptım derken, bi öğretmen olarak bunu yapmamam gerekirdi belki ama :17: haftasonu çok yoğundu çocuk, kıyamadım. Unutmuş yapmayı.. Bi de milli eğitim sağolsun ders kitapları öyle ağır bi seviyede ki ha diyince oturup yapamıyo çocuklar.. Abla yüreği kıyamadım napim :109:
iyi yapmışsın canım sıkma canını arda olu-r geç kalkmalar ne güzel kardeşinede yardım etmişsin

Neyse şimdilik çıkayım da işlerimi hallediym bari, malum akşam kızlarla buluşcaz :51: :9:
iyi bali çatlatın bizi kızlar resimleri bekliyoruz ona göre güzel vakit geçirin çok eğlenin

kızlar kaçamak yapmıyorum çok şükür ama evde hep yasak şeyler yiyorlar insanın canını çektiriyorlar:9:
şimdilik temizlik yapıyorum daha dışarırı çıkacağım kantin sağlık ocağı kütüpane işim çok hepinizi seviyorum akşama görüşürüz kendinize iyi bakın:16::16:

Günaydın güzeller
Şuan okuldayım bel fıtığım hortladı yine çok acı çekiyorum
Dün gece kaçamağım oldu :( eşimden dolayı:(
Bugün ne yesem bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım yemek olarak
Sabah bi tane yoğurt yedim şimdi ne yapsam eve gidince bilmiyorum of!

Bir de sizi seviyorum canlarım :)

günaydın canım gitmene çok üzüldüm

iyi yapmışsın canım sıkma canını arda olu-r geç kalkmalar ne güzel kardeşinede yardım etmişsin

iyi bali çatlatın bizi kızlar resimleri bekliyoruz ona göre güzel vakit geçirin çok eğlenin

Ama insan takımdan arkadaşlarıyla buluşsun da nasıl çatlatmasın diğerlerini söyler misin :9: resim de çekilcez inşallah :16:

kızlar kaçamak yapmıyorum çok şükür ama evde hep yasak şeyler yiyorlar insanın canını çektiriyorlar:9:
şimdilik temizlik yapıyorum daha dışarırı çıkacağım kantin sağlık ocağı kütüpane işim çok hepinizi seviyorum akşama görüşürüz kendinize iyi bakın:16::16:

Evdekilere uymadığın için seni tebrik ediyorum Gülçin'cim :46: Böyle devam et.. Bu arada kolay gelsin işlerinde de :34:

Günaydın güzeller

Biz de seni seviyoruz :16: Bu arada belin için de üzüldüm, çok geçmiş olsun :(
Dün yaptığın kaçamağın çeşidine, miktarına göre bugün mutlaka dengelemeye çalış mutlaka olur mu? Canını da çok sıkma ne yiyeceğim diye kafana da takma.. Biz diyette değiliz sağlıklı besleniyoruz ve Ve minimum düzeyde ihtiyacımız kadarını yemeye çalışıyoruz. Kurallar çok basit.. muhakkak yiyeceğimz sağlıklı bişeyler bulabilrz evde yada dışarda :34:

Ama insan takımdan arkadaşlarıyla buluşsun da nasıl çatlatmasın diğerlerini söyler misin :9: resim de çekilcez inşallah :16:

Evdekilere uymadığın için seni tebrik ediyorum Gülçin'cim :46: Böyle devam et.. Bu arada kolay gelsin işlerinde de :34:

Biz de seni seviyoruz :16: Bu arada belin için de üzüldüm, çok geçmiş olsun :(
Dün yaptığın kaçamağın çeşidine, miktarına göre bugün mutlaka dengelemeye çalış mutlaka olur mu? Canını da çok sıkma ne yiyeceğim diye kafana da takma.. Biz diyette değiliz sağlıklı besleniyoruz ve Ve minimum düzeyde ihtiyacımız kadarını yemeye çalışıyoruz. Kurallar çok basit.. muhakkak yiyeceğimz sağlıklı bişeyler bulabilrz evde yada dışarda :34:

Evde sağlıklı birşey yokmuş bunu anladım bi yoğurt bi süt yemin ederim dün sinir oldum kendime eşime:(
Eşim sebze baklagil sevmiyor :( geçen pırasa alayım dedim kriz geçirdi

Günaydın güzeller

geçmiş olsun canım.aman dikkat edin bel fıtıgı çok kötü sancı verır zorlamayın kendinizi.

Ben su anda Tugba ve Ecem i bekliyorum
Tugba gelmek uzere :1::1:

Back
X