Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allahım yaaa birde nispet yapıyorlar :60::60::60: Canlı yayında buluşma diye ben buna derim. Hemen bir foto yüklüyorsunuz :9:

tebrikler olsun tekrardan komşuma açelyada benim gibi kayıp yorum görmedim hiç umarım gelir yarın ebrucum vallaha geçmişi okudum tuğba veryansın etmiş çok çok haklıda ben cuma geçesi girebildim cumartesi mesajım gözüküyor dün akşam eşim 4 te aradıki hazırlan seni arkadaşına bırakcam arkadaşın eşi işçilerine moral olsun diye termal otele bi gecelğine götürcekmiş banada gel dedi aynı zmanda eşim oranın mali müşaviri kırmayım gideyim dedi banada uydu kızlara ii gelir diye düşündüm ama net yoktu evde aslında var normalde ama o gün bi sorun vardı nete giremedim akşam 8 de geldik 1 saat benim cdıyı oyaladım sonra uyuttum vs geldim okudum alıntıladım bu kısma kadar eşim yanlışlıkla kapatmış bi kaç sayfanın alıntısı gitti kaldığım yeri buldum aklımda kalanlardan cevaplarım diye düşündüm o yüzden burdan başladım ama herşeyi okudum benim mazeretim bu bebeğim mümkün olduğunca burada olmaya çalışıyorum herşeyden öncesi okumadan geçmiyorum ben kesinlikle tubişede yazacağım herkesi çok sevdim inanın çok ciddiye alıyorum burdan herkese bahsediyorum motive oldğumdan sevdiğimden vs öle işte kuzucuklar hafta sonları pek aktif olamayabilirim hep bişi çıkıyor olamadığımda idare edin şekerler niye olamayacağımı bildiremediğim zmanlarda da bilinki bişi var geldiğimde izah ederim uygunsa tabi

ecem aha deidm banada kızıyor taki geçmişi okuyup bana cevp verdiğinde rahatladım hoş geldin hep burda ol sizin olmanız özellikle mezun olanların bize kesinlikle artı sağlayacağını düşünüyorum çünkü düşündüğümde şu şu kadar vermiş ben niye vermeyeyim olayı geliyor insanın aklına oda süper motive
süper ya tuğbişe yazdığından çok etkilendim:5::5::5:

gül giteme yaaa nereye nolur yaa kimse kırılmasın üzülmesin bak sizler bize destek olcaksınızki bizde sizler gibi killo verelim mezun olalım yapmayın nolurrr

betül afiyet olsun canım

al bendende o kadar ebrucum vallaha öyle anladım inş ta yanlış anladım

bende bendeeeee hatta geçen foto koyayım görsünler dedim beceremedim nasıl oluyor bi müait olduğumda koyacağım söz hem benim bıcırığı hem kendimi

afiyet olsun arzucum

ebrucum park beşik al diycektimki sanırım gülçindi tavsiye etmemiş bende mobilya tipi alma 2 yaşına kadar giderse öyle bişi al idare et sonra direk oda alır yaparsın uygunsa diycektim ben ilk çocuk heves ya oda yaptım odaya koyamadım okadar pişmanımki şu an ortamızda yatıyor üstelik iki beşikti ikiside aynı takımın içinde küçük beşik hediye idi 1 yaşına kadar o biizm odada kaldı yattı sonra odaya düşer diye cesaret edemedim büyüğü bizim odaya küçüğü çocuk odasına tekrar koyduk ama ne çare beşiğe koyuyorum 1 2 satt sonra yanımda anlayacağın bizimle uyuyor sabah tüm kaburgalar pert gerçi sen daha tecrübelisin çocuk konusunda ama büyük beşiği hiç kullanamıyorum şimdi yaza baza almayı düşünüyorum bakalım cadıyı ayırabilirsem kovcam odadan memedende ayrılırsa yatar inşşşş memeyede kıyamadım 2 yaşı geçti yazın oyalamam kolay olur diye bi kaç ay daha erteledim dalga geçiyorlar evlenene kadar emzirceksin bu kızı diye .....

afiyet olsun canım ayrıca tubiş geçmişi okudum ebruya yazdığımı da okursan bebeğim üstüme alınmadım çünkü giremediğim zman keisnlikle 4 lere kadar oturup vallah geçmişi okuyup tek tek alıntılıyorum ama hafta sonları hep bişi çıkyor o dönemde beni idare edin hafta sonu aktif olamayabilirim bebeğim ama mutlaka gecede olsa geçmişi okur cevaplarım bu konuda beni idare edin ayrıca kaptan yardımcılığına çok ama çok sevindim hakettiğini düşünüyorum tabi söylediklerindede kesinlikle haklsın mümkün olduğu kadar kendi adıma dikkaet edrim çünkü ben burayı gerçekten önemsiyorum tekrar takrar söylüyorum sizleri çok sevdim ayrıca verdiğin faydalı bilgiler için paylaşımlar için çok çok teşekkürler birde şu menüdeki kk peyniri nasıl bişi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bi aç canımcım kadınlar kulübü peyniri gibi algılıyorum öyle bişimi var :1::1:

afiyet olsun gülçincim şu sporu azaltma konusunda arkadaşlarla hemfikirim ama sen bilirsin tabi kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap hedefine ulaştığında yavaşlatırsan sana zararı olmasın açıklama yapılmışytı bu konuda sanırım ama aklımda kaldığı kadarıyla cevapladım canımcım
Sema'cım bu kadar uğraşmış alıntı yapmışsın gecenin bir saati. Bu buraya verdiğin önemi gösteriyor. Ve emin ol bu önem ilerde sana çok şeyler kazandıracak. Özverini ve isteğini biliyorum. Tavsiyelerin içinde çok teşekküler. Ama hafta sonu gelemeyeceğin zaman bunu mutlaka ama mutlaka haber ver bir şekilde bizleri burda merakta bırakma. Mesela bak saat kaç olmuş, Ebru ve Açelya hala yok ortalıklarda. Bu hiç hoş bir durum değil. Bişeymi oldu başlarına bir iş mi geldi? İnsan ister istemez merak ediyor. Lütfen bundan sonra gelemeyeceğin zaman mutlaka bir şekilde kızlar şu nedenden dolayı şu kadar süre gelemeyeceğim diye yaz. Haberimiz olsun. kk peynirde çok hoştu. Bravo eşine :9:

günaydın arkadaşlarr.:16:yine kimsecikler yok, evet zaten daha çok erken.ben her sabah .6.20 filan kalkarım.geç yatarım çok calışırım böyle salak birisiyim işte.:1:bugünde kızlar işimizi iptal ettik arabamda bir sorun var onu sanayiye doktoruna gösterecem hepinizi öpüyorumm.:16:
Kolay gelsin canım sanada. Umarım büyük bir sorun çıkarmaz araban.

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
gunler sonra tablewt ilk defa elime gecti
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi
Hoş geldin Beril'cim. Ama çabuk gitmişsin. Karnen hazırlandı görmüşsündür umarım :16:

Günaydın demeye utanıyorum ama günaydın :))

Bu sabah baya geç uyandım. Daha doğrusu erken uyandım da kardeşimin inglizce ödevini yaptım o okula gitmeden önce yarım saat yarı uykulu gözlerle :53:

Sonra bidaha uyudum 11 e geliyodu kalktığımda. Kahvaltımı yaptım bikaç ufak tefek işimi hallettim ancak geldim.
Tam ben diyecektim şimdi kardeşinin ödevini yapman hiç doğru değil diye aşağıda açıklamasını yazmışsın. Ama bence oda mazeret değil. Kendi yapmalıydı :9:
kızlar kaçamak yapmıyorum çok şükür ama evde hep yasak şeyler yiyorlar insanın canını çektiriyorlar:9:
şimdilik temizlik yapıyorum daha dışarırı çıkacağım kantin sağlık ocağı kütüpane işim çok hepinizi seviyorum akşama görüşürüz kendinize iyi bakın:16::16:
Az bir oturda dinlen be Gülçin koş koş hiç durmazmısın sen yerinde maşallah :nazar:
:9:
Günaydın güzeller
Şuan okuldayım bel fıtığım hortladı yine çok acı çekiyorum
Dün gece kaçamağım oldu :( eşimden dolayı:(
Bugün ne yesem bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım yemek olarak
Sabah bi tane yoğurt yedim şimdi ne yapsam eve gidince bilmiyorum of!

Bir de sizi seviyorum canlarım :)
Kaçamak yoktu ama dimi Nihal'cim. Lütfen telafi et bir şekilde. Ayrıca eşin senin zayıflamanı istemiyor galiba baştan çıkartıp duruyor seni.

Evde sağlıklı birşey yokmuş bunu anladım bi yoğurt bi süt yemin ederim dün sinir oldum kendime eşime:(
Eşim sebze baklagil sevmiyor :( geçen pırasa alayım dedim kriz geçirdi
Sen pırasa al kendin yap ye. Eşinede başka yemek yap. Evde en kolay şey salata bence. Tavuk haşla. Biraz beyaz peynir. Şöyle güzel bir salata yap. Bol bol ye...

Noldu kızlar bulamadınız mı birbirinizi? Yada buldunuzda unuttunuz mu burayı :9:

Bende dinleneyim biraz. İşten geldim direkt buraya baktım. Kızlar bir araya gelmişken sakın kaçamak yapalım demeyin. Çok kötü kızarım sonra, gerçi gözüm arkada kalmaz Tuğba var yanınızda da kızcağızı baştan çıkarmayın sakın bu söz Betül sanaydı :9: İşin şakası bi yana çok iyi oldu buluşmaya karar vermeniz. Kaçıyorum şimdilik öpüyorum hepinizi. :16:

Selam kızlar
hafta sonu hiç giremedim malesef inanın hiç vaktim olmadı ama aklım burda kaldı.
Bugünse anca vakit bulabildim :17:
Bildirimlerimi yapayım
cumartesi sabah
yarım karışık tost
peynir
domates salatalık
çay

öğle yok

akşam
2 minik tavuk but
1 dilim ekmek
yoğurtlu brokoli haşlama

pazar sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir 3 adet siyah zeytin
çay

öğle
1 portakal
yarım muz

akşam
tarhana çorbası
kıymalı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

sporlarım yok
su 9-10 bardak

hafta sonu oğlum gelince kendimi kaybediyorum malesef sporuma dikkat edemediim. Bu hafta telafi edicem inş.
Geçmişide okuyamadım ama okumaya çalışıcam
herkese iyi akşamlar şimdiden :16::16:

Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))

Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))

Biz ayrildik
Evlere donuyoruzz rapor vereyimdedimm:))

Cok guzel gecti:))

Menum

Sabah
1 dlm tam bugday ekmegi
Biraz peynir
3-4 zeytin
Havuc

Ogle
1 kepce nohut
1 dlm tam bugday ekmegi
Salata
Yogurt

Aksam
Kumpir

selam kızlar ancak biraz kendime geldim menümü yazayım dedım moralım çok bozuldu bugün sekerım düştü bir titreme geldi gözlerim karardı 4 saat uyumuşum.

BUĞÜNKÜ MENÜM

SABAH:cükük kare kepekli tost ekmeğinin içine yağsız peynırle tost
domates sekersiz cay
iki zeytin
sekersiz cay

ARA ÖĞÜN:
bir yeşil elma

ÖĞLEN:

bir kase corba
bol soğanlı domatesli salata
teflon tavada yağsız 3 köfte
yogurt

AKŞAM:
bir kücük tabak türlü yemeği
iki kasık bulgur pilavı
bir kase mısır ekmekli yogurt

sanırım tek hatam buğün bir kase kakaolu sütlü puding yedim

gün içinde iki litre su bol moral bozukluğu

Allahım yaaa birde nispet yapıyorlar :60::60::60: Canlı yayında buluşma diye ben buna derim. Hemen bir foto yüklüyorsunuz :9:

1 değil 5 foto yükleriz biz :51: :9:

Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))

Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))

:17: ımmm şeyy :17:

Biz ayrildik
Evlere donuyoruzz rapor vereyimdedimm:))

Cok guzel gecti:))

:16: iyi ki tanımışım sizi.. Gerçekten çok güzel geçti. Sanki yıllardır birbirmizi tanıyor gibiydik. Umarım diğer arkadaşlarla da görüşme fırsatımız olur bi gün..

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 d ekmek
1 cherry domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin

Öğle

-

Akşam

K.mpir :17:

+Şu ana kadar 1,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay

Not: Bugünkü cıss, sporla ve yiyeceklerle mutlaka telafi edilcektir:41:

selam kızlar ancak biraz kendime geldim menümü yazayım dedım moralım çok bozuldu bugün sekerım düştü bir titreme geldi gözlerim karardı 4 saat uyumuşum.

BUĞÜNKÜ MENÜM

domates sekersiz cay
iki zeytin
sekersiz cay

ARA ÖĞÜN:
bir yeşil elma

ÖĞLEN:

bir kase corba
yogurt

AKŞAM:
iki kasık bulgur pilavı

cükük ne be arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

BUĞÜNKÜ MENÜM

domates sekersiz cay
iki zeytin
sekersiz cay

ARA ÖĞÜN:
bir yeşil elma

ÖĞLEN:

bir kase corba
yogurt

AKŞAM:
iki kasık bulgur pilavı

Bugün ben de yememem gereken bişy yediğim için eleştirme hakkını bulmuyorum kendimde :17: Ama hatanın farkındasın işte ne güzel.. Onun dışında yediklerin güzel olmuş. Afiyet olsun.

Ebru mesaj sayma sırası kime gelecek aynı liste başa mı döncek
gerçi ayrılanlar var
yeni listeyi yayınlar mısın?

zaten bugun kimse gelmemişşş...:47::47::47:

Back
X