bende güldüm ne yalan söyleyim arada jeton köşelenir benim ehehe
hoşgeldin daha sık gell inş...
tuğbaaa vallaha yeni okudum eşimin şirket pclerinden biri bozulmuş oda bana söylemeden almış gitmiş sabah baktım yok akşam gelince girerim diyordumki halam yakın bana babannem ordaydı köye gitcekmiş gitmeden göreyim semayı diye aradılar akşam sana gelcez akşamda giremedim yeni bakabildim ama söz bundan sonra kesinlikle haber veririm ben akşam giremeyince olmadı şimdi gördüm daha dikkat edicem söz kızlar yarında giremeyeceğim bunu şimdi söyleyeyim burdan yan komşum kayınvalidesinde kalıyordu evi soğuk oluyor diye annesine geçmiş sema yarın sana uğrayacağım dedi bende gel dedim eşimde akşam annemlere gidelim buseyi özlemişler bizi çağırıyorlar dedi anlayacağınız yarın yokum kızlar idare edin ebruyada yazarım şimdi özelden gece uğrayabilirsem gelirim kesinlikle yarın yine gececiyim yani
dikkat et nihalim bel ağrısı kötü annem bi dönem çekti çok geçmiş olsun
kesinlikle dikkat edeceğim ebrucum bir yolunu bulup mutlaka bildircem aslında telim geldi ama bi türlü açtıramadık eşim haftaya diyor teldende beceremiyorum çözerim ama en azından böyle durumlarda çok haberini veririm telim kurtarır beni
afiyet olsun canım
ohh ohh yaramasın kızlar oda ecemin mezuniyet kutlaması olsun hadi..tabi ebrum taktir ederse
afiyet olsun betül
çok güzel olmuş menü arzucum
haklsın tuğbacım
ecem ilk defa yemek yemişsin

ebrucum bence bu hafta bekle derim bi otursun kimler kalıyor burda kimler gidiyor sonuca göre hareket edersin yinede şüphesiz sen bilirsin canım