Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah'ııııııııııııııııııııımmmmm geç kaldım derse taa karşılara gidicem bi de :18: akşama doğru görüşürüz kızlaar :4:

BEnden de gunaydinnn:)
Takimcak her yeregec kalmadik ben bugun kalmadim gerci cook sukur
Dun 12de uyumayi basardim:)

Bugun diger gunlere gore daha bol su ictim gercekten tokluk hissi acisindan cok basarili:)

Bugun diger gunlere gore daha bol su ictim gercekten tokluk hissi acisindan cok basarili:)

kesinlikle canım su şişiriyor birde ayakta içmemek gerekiyormuş dinende var zaten bilimsel olarak açıklamasıda ayakta içersen direk bağırsaklara iniyormuş oturursan midendeki asitle savaşıp tüm mikropları yağları vs atıyormuş zayıflama açısındanda bu çok iyiymiş bilgine...

afiyet olsun sade ve küçükse sıkıntı yok akşama dengele saol bitanem sen nasılsın

Küçük yaw tost deyip yemeye utanır insan :)

Neyseki gelirken çavdar ekmeği aldım yarın onu tost yapıp götüreceğim
Buarada bugün benden 5 cm kısa bi hoca gelip kaç kilosun dedi dedim 74 aa aynıyız dedi bende dedim ben senden uzunum yalnız dedi olsun :) bi ceketini çıkarır mısın deneyim dedi dedim tabi buarada ceket dediğimiz kısa kaşe mont giydi işte bide 40 beden ay oldu dedi :)) dedim kutlarım :)

Bugün eşim alacağı için çocuğu ben markete uğradım ve eşimin nefret edip benim sevdiğim kabuska yemeğini yapıyorum buaz lahana aldımmmm :) karnabahar da aldım ki eşim hiç sevmez :(
Böyle işte yorucu bir gün daha bitti bitiyor :)

Menümü yazayım
Sabah
Kalkınca bi bardak ayran
1 kase nesfit

Öğlen
Tost

Akşam
Kapuska ayran:) belki bi dilim ekmek yerim ama yok sabah tartı var yemeyim :))

Kızlarrrrr gelince birşey diyin bana
Ben yedim mi çok yiyorum yemeği azaltınca hiç yemeyesim geliyor :(
Şuan hiç birşey yiyesim yok başım açlıktan ağrıyor ama yiyesim yok metabolizmam elden gidiyor:(

ecemmm bence beyaz tv sabah 10 da takip et netten izlemene gerek yok günlük farklı yerler çalışılıyor birde kollar için kesinlikle lastik yoksa onu al çalış

evet ebrumda öyle hergün çıkamamki havaların ısınmasını bekliyorum bizim cadı arabayı pek sevmez arabaylada olmas zaten tempolu olması lazım bırakacağım yakınımda kimse yok şimdilik platesle idare ediyorum bakalım ama aslınd aspor salonu düşünüyorum ama öyle keşke aile salonları olsa eşimle gideriz birde içinde park gibi bişi olsa tamamdır bizimkinin gözü bizi bile görmez çok şeymi istedim

kuzey güney bende zaten takip edebildiğim iki dizi var kayıp şehir ve kuzey güney
Yok canım çok şey istemiyorsun çünkü öyle yerler var ama sana yakın bir yer bulman lazım.

Semossss ben okulda oluyorum yada uykuda o saatlerde mecbur netten bakıyorum :))

Bende Karadayı Merhamet İntikam Böyle Bitmesin izliyorum Kayıp Şehir bitiyo Merhaba Hayat izliyodum bitti o da Karadayı Böyle Bitmesin ve İntikamdan biraz sıkıldım su an Merhamet iyi gidiyo :))
Benim dizileri izleyen yok sanırım Bende Yalan Dünya ve İşler Güçler'i kaçırmıyorum hiç :9:

İviiiiit Kerem bas belam Kerem :)) cay koy ecem su getir ecem çekirdek getir fındık fıstık bisey getir bos oturma ecem isten geliyorum yemek yap ecem corabımı cıkar ecem hahahahahah :)) saka bi yana Allah basımdan eksik etmesinnn kuzumuu :)) canım o canımm

Trip atacak bir nisanlım bile yokk uyuyordaaa :))
Ecem sen bunları ciddi mi söyledin yoksa şaka mı yapıyorsun :52:

Ebru yazdiklarini okudum
Benm icin de yazmissin ama sanirim ben bu cuma izine cikmak istiyorun.
Yine arti cikicam,
Istemiyorm artik ortalamayi dusurmek
Su an cok yorgumum ayrintili yazamiyorum maleseff
Gozlerim kapaniyor yataktan yaziyorum da..
Iyi geceler herkese yarin gorusurs:))
Betül bu konuyu iyi düşün derim çünkü izine ayrılırsan eğer toparlanman daha zor olacak sanırım.

Ben yatıyorum canlar
Ecem nişanlın en azından uyuyo benimki gibi yatak odasındaki Tv'den maç izlemiyor :p
Spor yaptım 5 dk ve dilim dışarı çıktı var ya eşimde dalga geçti aha göbeğin gitti diye bende laf koydum ona neyse...
Yarına görüşürüz inş öptümmmmm:54:
Sen hedef kilona indiğinde de bakalım böyle dalga geçebilecek mi :9:

gün gelcek şuraya 60 kiloya düştüğüm fotoyuda koyacağım inşşşşşşşşşş...
İnşallah Sema'cım ben ve Ecem yapabildik. Sen neden yapamayacaksın?

Suyu sadece o açıdan düşünme gerçekten su içmek çok önemli.

Okuldayım açlıktan öldüm ve minik tost yedim pişman değilim :) yeşilçay içtim yaw :))
Nasılsınız kızlaaaarrrrr:)
Öğlenleri kendine bişeyler götür artık Nihal. Zor bişey değil. Ben hastaneye kahvaltımı ve öğle yemeğinde yiyeceğim yeşillikleri felan götürüyordum. Bir süre ekmeğimi evden götürdüm. İstersen yapabilirsin.

Bugün eşim alacağı için çocuğu ben markete uğradım ve eşimin nefret edip benim sevdiğim kabuska yemeğini yapıyorum buaz lahana aldımmmm :) karnabahar da aldım ki eşim hiç sevmez :(
Böyle işte yorucu bir gün daha bitti bitiyor :)
Çok iyi düşünmüşsün. Bol bol sebze ye akşamları.

Menümü yazayım
Sabah
Kalkınca bi bardak ayran
1 kase nesfit

Öğlen
Tost

Akşam
Kapuska ayran:) belki bi dilim ekmek yerim ama yok sabah tartı var yemeyim :))
Çok az yiyorsun sonra başına iş açacak bu haberin olsun.

Kızlarrrrr gelince birşey diyin bana
Ben yedim mi çok yiyorum yemeği azaltınca hiç yemeyesim geliyor :(
Şuan hiç birşey yiyesim yok başım açlıktan ağrıyor ama yiyesim yok metabolizmam elden gidiyor:(
Bencede meabolizmanı bozmadan düzelt artık şu menülerini. Tuğba'nın menüleri örnek al. Öğlenleri oda dışarda oluyor ama senin gibi geçiştirmiyor. Daha sağlıklı beslen lütfen.

mercimek corbasının o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum bir daha ağzıma sürmem valla gözlemede yağsız cok azdı tadımlıkdı onuda yemem madem öptüm sizi

selam arkadaslar nasılsınız ilk defa bu kadar kalabalık gördüm takımımızı:16::16:
Arzu'cum dün senin içinde bişeyler yazdım ama geçmişi nasıl okuduğunu anlayamadım bi türlü. Tuğba'nın mesajı almışsın. Gerisi yok. Lütfen böyle olmasın. Geçmişi oku ve sana yazdığım mesajın cevabını ver lütfen. Çünkü özellikle cumadan önce yazdım ki bu hafta listenin bir şekilde düzelmesi lazım. Eğer cevap alamazsam alamadığım kişileri liste dışı bırakmak zorunda kalacağım.

Back
X