profilden mi bakıcam mesaj sayısına?Evet cnm mesaj sayını en son mesajında belirtirsin. Nasıl sayacağını biliyor musun?
Bi de yüzdeni doğru hesaplamışsın evet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profilden mi bakıcam mesaj sayısına?Evet cnm mesaj sayını en son mesajında belirtirsin. Nasıl sayacağını biliyor musun?
Bi de yüzdeni doğru hesaplamışsın evet![]()
anladım şimdi özel mesaj yazabilene kadar buraya yazarım mesaj sayımı. günlük yediklerimi de yazıyorum aynı zmandadaha önce resmli olarak anlatmıştım mesajlar nasıl sayılıyor nasıl gönderiliyor diye yeni gelen arkadaşlar için, onlar duruyormuş faydası olur belki emoş.
Tuğba'cım yeni gelen arkadaşa kuralları yazabilir misin? Akşam yazmıştım topiğe. Senin ortalaman 1,22 canım ortalamamışsın.
profilden mi bakıcam mesaj sayısına?
Günaydın açelyacım tebrik ederiiimm![]()
***13. TAKIM 298. ETAP ***
Arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38)
betuld (61.6/61.6/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
EVSEBU (75.1/74.3/0.8/%1.07)
niyal (75.4/75/0.4/%0.53)
prensesss016 (56.5///%)
48to38 (80.2/79.5/0.7/%0.87)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar ara ara bakabiliyorum sadece. Ebruyu bekleyelim biraz daha dün konuştuk onunla ama geri dönüş yapmadı. Bildirim yapması gerekiyor ama bu saate kadar gelmesi gerekiyordu. Ben yine bakarım ara ara. Listemiz herşeye rağmen çok iyi![]()
anladım şimdi özel mesaj yazabilene kadar buraya yazarım mesaj sayımı. günlük yediklerimi de yazıyorum aynı zmanda
Saol tugbacim![]()
arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/COLOR]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim
nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim
aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
Tugbisss masallahhh kuzummm masallah cok iyi kilo vermissin :)
Su bildirim karısıklıgı bitsin bende bildirim yapıcam :)
Dünkü menüm:
sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
1 kase yulaf kepeği
1 fincan yeşilçay
ara:
1 elma 10 badem
öğle:
1 kase ezo gelin çorbası
ıspanak ve yoğurt
salata
akşam:
1 tabak tarhana çorbası
biraz turşu
birkaç kaşık yoğurt
ara:
1 sade türk kahvesiyle 3 kuş lokumu
sabah 1 saat yürüdüm. öğle gibi yarım saat daha yürüdüm sonra. gece eve dönerken de bi 20 dk daha yürüdüm. yaklaşık 3 lt su içtim. 20 dk da mekik ve karın hareketleri çalıştım.
bugün de yaptıklarımı yazarım o zaman örnek olsun diye yazdım![]()
lokumu kahvenin yanında yedim ıspartada yaşıyorum çok güzel gül lokumu yaparlar burda kahvenin yanında alışkanlık oldu atmaya çalışıyorum bu alışkanlığı da :) süt içemiyorum ben alerjim varEvet ya bu hafta ben de çok mutlu oldum çok sağol meleğiimmm
yap yaaaaap
Afiyet olsuuun güzel de yazmışsın. Bi de su ve yeşilçay miktarını en sona eklersen çok iyi olucak
Sporun çok güzel olmuş
Menüyle ilgili olarak, turşu yememen senin için çok daha hayırlı. Vücutta ödem yapıyor, yani su topluyor.Çünkü çok tuzlu biliyorsun. Tuzlu şeyler kilo da aldırır aynı zamanda. Bildiğim kadarıyla vücuttaki yağı tutuyor :44:
Bi de eğer karnın çok acıkmıyorsa akşam yemeğinden sonra bişey yeme derim ben. Lokum olmamış mesela. bi bardak süt içebilrsin, aynı şeklde 1 bardak ayran içebilirsin. Birazcık yoğurt yiyebilirsin. Ama şekerinden dolayı meyve de yeme.
Şimdilik bunlar![]()
selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler![]()
hoş bulduk kızlaaarerken bir hoş geldin oldu ama olsun bakalım :26: ben kendimi tanıtayım takıma
adım buse, yaşım 23, bekarım, ailemle yaşıyorum ve azimliyim![]()
68.3 ile başladığım diyet maceramı şuan 54.2 ile devam etmekteyim. hedefim aslında 47 ama buradaki takım listesine girdiğimde bir yanlışlık eseri 50 yazıldı ama olsun, 50 de durmak isteyebilirim, nitekim yüz güzelliği en önemlisi arkadaşlar.bu arada boyum 1.58 yani inmek istediğim kilo sıfır beden kilosu değil arkadaşlar, aydınlatmış olayım
şuan dukan diyeti yapıyorum. dukan diyetine 59 kg ile başladım, onun öncesinde diyet listeleri olmaksızın devam ediyordum, kendi çabamla verdim yani kiloları. sormak istediğiniz bir şey varsa ben burdayım.
![]()
Akranızzzzz bizzz offf keske mezun olmasaydımmm yaaaa(
Gecmiss olsunnnnn canımmm merak etmeee takımda hayli hayli yer var bu ara sıkıntıda buralar biliyosunn..
mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.
vay canınaa hoş geldiiinçıtır bayanlar takımı olduk iyiceee, ben de 23 yaşındayım, lafraise (ecem) ve emoş da 23 yaşında
dontpanic(tuba) da 21 yaşındaa
diğer arkadaşların yaşını bilmiyorum, ben de yeni sayılırım.
![]()
arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/COLOR]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim
nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim
aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
yine eski motivasyonunu yakaladın dmi bebeğm sentam gaz devam!! Zaten 7'li rakamları görmek seni epey bi motive etmiştir diye düşünüyorum.
Hosgeldin emoş benim adimda acelya 23 yasindayim evliyim 1.5 yasinda bi oglum var ev hanimiyim memnun oldum
Ooo yasitlarimla dolmus takim sende hosgeldin canim![]()
Ben sana o kadar dedim dimi ecem olma sen hep burda kal die![]()
Sende hosgeldin canim
Bende bnde 23 yasindayim![]()
Ayyyy beril ablam gelmis yaa cok ozledim seni yaa hic utandirirmiyim seni beril ablacim 7 li rakamlari gordum cok sukur![]()
Hayirli olsun beril abla kizimizin ilk disi![]()
Sen ne diyosun tugbisim 7 li rakamlari gordum ins.6 lilarida gorcem en kisa zamanda bugun leslie 3 mil yapmayada baslicam![]()
Kızlar ara ara bakabiliyorum sadece. Ebruyu bekleyelim biraz daha dün konuştuk onunla ama geri dönüş yapmadı. Bildirim yapması gerekiyor ama bu saate kadar gelmesi gerekiyordu. Ben yine bakarım ara ara. Listemiz herşeye rağmen çok iyi![]()