hiç pişman olma cnm :) benim de erkek arkadaşım çok sabırsız 2 yıl önce evlenme teklif etti ama babam izin vermiyo tabi önce okul bitsin diyo :) bazen üzülüyorum bende evli olabilirdim diye ama hayırlısı demek lazım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun :) allah yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin cnm :)Evet hizliyiiiim ama bundan asla pisman deilim bende cok isterdim her ayrintiyi sindire sindire yasamak ama ask iste kociş beni kandirdiiiiiiiiama boylede guzel ya evlendik bi anda evlendikten bi ay sonra esim askere gitti onu bekledim geldi is kurdu 7 ay sonra hamile kaldim esyalarimi aldim benimceyizim yoktuceyizdizdim daha ben gecen haziran ayinda ayri bi ev sahibi oldum yanikisaca boyle oldu amaherseyi esimlekendimiz yaptik vehala yapiyoruz budaguzel yani
![]()
Ecemim sn ne diyosun ya daha cokgaza geliyo insan beee icim icime sigmiyo sabahtan beri![]()
yeni gelen arkadaşlara şöyle bi tavsiyem olucak her ne kadar ben fazla uyamadıysamda. ellerinden geldiği kadar buraya yoğunlaşsınlar. hemen pes edip bırakmasınlar gelemeyecekleri zamanları bildirsinler. çünkü burda olmak beni disipline soktu ilk defa üst üste haftalar kilo veriyorum sorumluluktan dolayı yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım diyeti falan. hedeflerinize ulaşana kadar devam edin söylenenleri dinleyin ve uygulayın görüceksiniz kısa zamanda teker teker hedeflere ulaşılıcak ben bunu anladım burda. o yüzden ebru beni kovana kadar gitmek istemiyorum.![]()
yaa bende hiç gitmek istemiyorum valla. ilk defa bozmadan diyet yapıyorum

Emossss acelyaa hızlı birazzz bende daha okuyooruummm :))
Masalllaaaahhh kuzum benim nasıl farkediliyor su anda bile degil mii dahada verdikceee cok mutlu olucaksın biraz daha biraz daha diceksinnnnnncokkk mutluu oldummmmm coookkk :)
![]()
ben de daha yüksek lisans yapcam ama benimki beklemem diyo diplomayı aldığın gün düğün tarihi belirlencek diyo