Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman hoş geldin canım aramıza. İnşallah burda bizimle birlikte hedeflerine ulaşırsın. :16:

Sende hoş geldin canım. Kendini tanıtır mısın biraz? Bu arada hedef kilon nedir?
Hoşbulduuuk. Aşağıda kopyaladım kaptancığım. :)

Merhabalar,
Ben de yeni adaylardan biriyim. Kendimi kısaca tanıyayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Bazen başarıyorum fakat devam ettiremiyorum bazen ise hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Şuan hayatım boyunca çıktığım en yüksek kiloya ulaşmış bulunuyorum. Fazla kilolarım nedeni ile kendime olan güvenimi kaybettim, sırf kendimden utandığımdan aslında harika olabilecek bir ilişkiden kaçtım. En sonunda üzüntüden ve utançtan canıma tak etti. Tatile gitmiştim, dönüşte hemen (Yani dün öğlen vakti oluyor) diyetisyene gittim. Ölçümlerimi yaptırdım ve bugün de diyete başladım. Kararlıyım. Sabretmeyi ve alışkanlık edinmeyi öğrenmek istiyorum.
Kilo: 87.6
Hedef kilo: 55
Boy: 1.70

Yürümek konusunda haklısın Tuğba'cım çünkü yürümek bence en faydalı spor (koşmakta dahil), unutma açık havada yapılan sporlar her zaman daha etkili. Çünkü vücutta yağların yanıp enerjie dönüşebilmesi için oksijen lazım . :34: Aynen yaaaaa geçmiş okumak güzelde, ben illa her mesaja cevap yazcam yaaa çok zor geliyor :9:

Ebru'm..
Sen görevin olmadığı halde bizlerle böyle ilgileniyorsun, ablalık, kardeşlik, dostluk ediyorsun ya,
Allah senin her işini rast getirsin..
Yuvanızdan, ailenizden tüm yaşamınızdan mutluluk sağlık huzur hiç ama hiç eksik olmasın..
Çok gönülden söylüyorum bunları. Allah razı olsun senden..

Hoşbulduk canım:16: ismim Eda
Bende durmadan motive olabileceğim topikler aradım , buldum ama topikler sonradan çok sessiz hal aldılar.Devamlı aktif olup paylaşımlarda bulunmak beni acayip mutlu ediyor daha bir azimli oluyorum bu sayede canım:34:

Memnun oldum Eda'cımm Tuğba ben de :70: 21 yaşındayım,üniveriste son sınıf öğrencisiyim. İstanbulda yaşıyorum. Öyle işte :)
Aktif olmak çok önemli zaten canım benim, o da sende varsa ne mutlu hem sana hem bize :16:

Şimdilik çıkmam lazım. Ebru'cum malesef beni de götürüyorlar babamlar :( Yarın gece döneriz biz, biraz hazırlıklara yardım edeyim :((
Çıkmadan mutlaka uğrayacağım. Öpüldünüz :16:

Çok teşekkür ederim. Ben de kabul edildiğim için çok mutlu oldum. Az önce kendimi kısaca anlatan bir mesaj attım. İkimizinde yolu uzun sen çoktan işi kapmışsın, 15 kilo vermişsin. Umarım başarılarının devamı gelir. Ben de senin gibi azimli insanlarla diyet yapmayı, sağlıklı beslenmeyi öğrenirim ve fazlalıklarımdan da kurtulurum. :) Aslında adımı paylaşmak konusunda biraz çekiniyorum. Paylaşmasam olur mu ki bilemedim?

Senin bu mesajını görmemişim canım ben arada kaynamışş cevap vermeden çıkmak istemedim :)
Adını paylaşmanda hiçbi sakınca yok. Yani hiçbşyden çekinmene gerek yok. Burası sanallıktan o kadar çıktı ki, biz geçen gün 2 arkadaşımla yüzyüze buluştuk bile. O kadar samimi bi ortamdayız çok şükür. Yani sen de bu ortama dahil ol isterim, o yüzden bilmek isteriz adını :16: ama senin kararın..

Sonra görüşürüz inşallah şmdi çıkmam lazıımmmm:4:

Ebru'm..
Sen görevin olmadığı halde bizlerle böyle ilgileniyorsun, ablalık, kardeşlik, dostluk ediyorsun ya,
Allah senin her işini rast getirsin..
Yuvanızdan, ailenizden tüm yaşamınızdan mutluluk sağlık huzur hiç ama hiç eksik olmasın..
Çok gönülden söylüyorum bunları. Allah razı olsun senden..
Oyyyy kuzum benim AMİNNNNNN çok çok teşekkürler söylediklerin için. İnşallah bu güzel dileklerin senin içinde geçerli olur. Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. En çok istediğim şeylerden bir taneside seni burdan hedef kilona ulaşmış bir şekilde mezun edebilmek. İnşallah sen bu azimle gidersen oda olacak. :16:

Şimdilik çıkmam lazım. Ebru'cum malesef beni de götürüyorlar babamlar :( Yarın gece döneriz biz, biraz hazırlıklara yardım edeyim :((
Çıkmadan mutlaka uğrayacağım. Öpüldünüz :16:
İyi yolculuklar, iyi eğlenceler canım. Senden yana gözüm arkada kalmaz diyetine dikkat edeceğini biliyorum. Numaramı da yazıyorum sana bi sorun olursa ararsın. :34:

Hedef kilon boyuna göre az canım. Eminsin dimi 55 olmak istediğine. Boyuna göre senin ideal kilon 60 istersen ben önce hedef kilonu 60 olarak alayım. Sonra 60 a ulaştığında memnun olmazsan görüntünden 55 e çekeriz. Ne dersin? Bu arada gerçekten istersen hedefine burda ulaşabilirsin çünkü ben 85,5 kilo ile başladım. Yaklaşık 6 ay sonra 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Hatta profilimde değişim fotolarım var bakabilirsiniz. Bu arada bol bol başarı hikayelerini okuyun. :34:
Evet canım hedef kilomu özellikle az tutuyorum. 55'e düşmek konusunda kararlıyım. Çünkü yavaş yavaş diyeti bıraktıkça kilo alacağım. +5 kilo bonusum olsun istiyorum. Diyetisyenim ile de bu konu da anlaştık. :) İnan benim de tam olarak istediğim bu; 6 ayda hedefime ulaşmak! Kesinlikle başarı öyküleri çok faydalı zaman buldukça okuyacağım canım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Kararlı olman mükemmel :46:
Ben de aynı senin gibi kendimi bildim bileli diyetteydim demeyeyim de, hep aklımın bi kenarında o kelime yazılı olurdu. Ama hiç başaramazdım yapamazdım. Şimdiye kadar zayıflamaya karar verdiği zamanlarda en fazla 4 kiloyu üzerinden atabilmiş olan ben, bugün toplam 15küsür kilo vermiş durumdayım. Kendime inanmama yetti bu. Gerçekten zor bişey değil. Hatta zaman geçtikçe daha da keyifli bi hal alan bişey. Azmin elinden hiçbişey kurtulamaz :34: hayırlı olsun takımımıza gelişin yeniden cnm :21:
Çok teşekkür ederim canım. Ne güzel söyledin "Gerçekten zor bişey değil. Hatta zaman geçtikçe daha da keyifli bi hal alan bişey. Azmin elinden hiçbişey kurtulamaz" çok hoşuma gitti. Çok haklısın, kararlılığım ve alacağım yardımlarla bu işi halledeceğim inşallah. :)
Aynı anda yazdığımız için mesajları ondan sormuşuz yeniden yeniden. Ben paylaşmanı isterim. Sakıncası olacağını sanmıyorum. Paylaşırsan daha iyi olur bizim için. :34:

Evet sanırım öyle olmuş. Kızlar mesajın sonuna adımı yazmıştım ama sildim. Kadınlar kulübündeki profilimi blogumda paylaşıyorum. Blogumda da günlük yazıyorum açıkcası ismimi paylaşmak istemedim. Sizlere özelden mesaj atabilirim isterseniz. Kusura bakmayın olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende kaçıyorum şimdilik. Artık temizliğe başlamam lazım, doğumda yaklaştı biran önce kendimi rahata çıkartmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi gelirim en kısa zamanda :16:

allooooooooooooooooo
sesım gelıyomııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kıs kaptan takımda bana yer varmıııııııııııııııııııııııııı

ben geldiimmm :):)
tam yarım saattir geçmişi okuyorum bitiremedim valla :)
cevap yazmak da bi o kadar sürcek sanırım :)
çok tatlı canım damağın epey üstünden patlatmış dişini belliki senin kızın:9:dişiyle yaşıyla büyüsün hayırlı olsun inşallah:16::16:

ne olsun kuzum hastayım şimdide grip yazarken bile gözümden yaşlar akıyor valla

hoşgeldin canım nasılsın kendini tanıtırtımısın ben bu takımın daimi kilo veremeyen üyesiyim:14::16:

hoşbulduk cnm. çok iyiyim sen nasılsın. ismim emine emoş diyebilirsin :34: bilgisayar müh. okuyorum bekarım yarışmaya ıspartada katılıyorum :P çok memnun oldm cnm
Menüne, sporuna suyuna dicek hiçbişeyim yok harikasın :34: Böyle giderse kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)

Şu nerden aklına geldiğini bilmediğim laflarını özledim :9: sen gelmişsin, o kadar da kalmışsın ama ben yokmuşum ya off :31:

Vaaaayyyy gurur duydum takımımla :29: dışardan en aktif takım olarak mı görünüyoruz yani yaşasııınn :65:
Seni de aramızda görmek isteriz bu arada canım :34: önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazman gerekiyor. Kendinden, kilo geçmişinden, hedeflerinin ne olduğundan ve ne kadar kararlı olduğundan bahseden bi yazı yaz oraya, takım kaptanları seni davet ediceklerdir :34: ve bu arada canım, berilin de dediği gibi, bi takımda olmasan bile bu asla seni olumsuz etkilemesin. Yine istediğin kadar buraya gelip bizimle olabilrsin önemli olan kilo vermekkkk :34:

2 adet cıss sarma hımmm :)) Onun dışında herşey gayet güzel.

Ay gülçinim çok geçmiş olsun ya :(

senin azmini iradeni seveyim :16:

Sağol bebeğim güzel tavsiyelerin için sonuna kadar haklısınnn :16: Çok şükür Allah'a bu aralar takımda herkes baya iyi gidiyor :nazar:

menümün onaylanmasına çok sevindim çünkü kendime göre biraz değiştirmiştim :) bugün kahvaltım aksadı ama olsun tam gaz devam :)

Aslında güzel fikir bizim hocaların çoğu sabah hazırlayıp okula geliyorlar bu hafta deneyeyim bende:)
Turnuvada umarım 1. Olurum bir tane cimri ötesi arkadaş var 1. Olmak için antreman yapıp duruyormuş :)) bakalım onu yenecek miyim kız hırs yapmış çanta için :))

Ne güzelmiş menün örnek alayım senden :) yalnız sabah haşlanmış yumurtayı sevemiyorum:(

Umarım gelirsin aktif bir kullanıcı olursun ve sende 10-20 kaç kilo vermek istiyorsan verirsin :)

Günaydın Ebrum bekliyoruz seni:)
sorma ya haşlanmış yumurtayı ben katı hiç yemezdim annem hep kayısı yapardı sarısı yumuşak diye yiyebilirdim şimdi katı haşlıyorum kıyıyorum üzerine karışık kekikli biberim var baharat onu ekiyorum azıcık hem kokuyu bastırıyo hemde rahat yiyorum güzel hale getirilebilir :)

Geç oldu canım ama kolay gelsin. Umarım sen kaçırmazsın aralarda :9:

Tebrik ederim canım gayet güzel, belki bilmiyorsundur diyetin ilk zamanlarında önce ödem atarsın. Çok kilo vermiş gibi görünürsün bu zamanla yavaşlar. Yavaşladığı zaman çok fazla takılmasın aklına hep böyle iyi şekilde gitmeyebilir. Takıma başlangıç kilon olarak 74 ü alıyorum. Ayrıca kurallarda da okumuşsundur 3 hafta deneme süresi var. Bu süre içerisinde verdiğin kilolar takıma ilk girdiğinde üçe bölünecek ona göre ilk haftalarda çok daha fazla çabalaki ilk listede ortalaman güzel olsun.

Geçen hafta ikinci oldun biliyorsun dimi? Gelemediğin için göremedin sanırım :9:Onun için tebrik etmiştim tekrar tebrik ederim çok güzel gidiyorsun. Unutma ne kadar çabuk hedefe ulaşırsan o kadar güzel olur senin için. :46:

Allahım yaaa ortalamamışsın yazmışım :60::60::60: Yuvarlamamışsın olacaktı :9:

Tuğba'cım harikasın sen bu resimleri sakla yeni gelenlere anlatması çok daha kolay olur. Ellerine sağlık. :16:

Çok doğru şeyler söylemişsin canım. Az çok artık birbirimizin düşüncelerini biliyoruz. Ben yokken kaptan sensin unutma. Her türlü fikrine saygı duyarım. :34:

Tatlım kızlar yorumlamış birde ben yorumlayayım dedim. Öncelikle diyete yeni başlayan birisi için oldukça güzel bir menü. Sabahın çok olmuş dolu dolu yemişsin. O arada ki bir kase yulaf ezmesi olmasa gayet güzelmiş. Turşu konusunu kızlar söylemiş. Vücutta ödem oluşmasına neden oluyor buda tartını olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle cuma öncesi asla yeme. Lokum meselesine gelince tek hamlede kes en fazla iki hafta sonra canın hiç istemeyecek unutma. Sporun güzel olmuş.

İzinli yazmadım canım. Ama konuştuğumuz gibi zaten çok az bir kilon kaldı. Düzenli olarak gelirsen eğer takıma kısa zamanda mezun olabilirsin. Mezun olmadanda ayrılmanı istemem. Tebrik ediyorum kilonun çok az olmasına rağmen çok güzel ilerliyorsun. Umarım en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Ama bu hafta yine paylaşımların düzelmezse eğer mecburen izinli yazacağım haberin olsun. İzinli olmak takımdan ayrılmak değil paylaşımlarını düzeltene kadar yine buralarda olursun ama inşallah buna gerek kalmaz. :34:

Sen sadece paylaşımlarını düzelt yeter. Çünkü güzel kilo veriyorsun. Tek problemimiz paylaşım. Bu hafta daha çok dikkat edeceğine inanıyorum. Yüzümü kara çıkarma lütfen :34:

Kuzum yazdım telefon numaramı. Geçmiş olsun yeniden. Orda da açıkladım sana buraya yeniden yazmayayım. İhmal etme oğlunu. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Bu arada her hafta artı çıkıyorsun dikkat et. Kilonu korumaya çalış en azından.

Canım çok geç gördüm. Gün içinde takımda olamıyorum. Listeniz paylaşılmıştı ben geldiğimde o yüzdeen yeniden uğramadım sizin takıma. Kusura bakmayın :26:

Babanın sözünü dinle canım acele etme, unutma her işte bir hayır vardır. Aile herşeyden önce gelir. Özellikle anne ve baba. :34:

İnşallah iyi sonuçlar alırsınız canım testte. Geçmiş olsun şimdiden. :16:

Bebiş çok iyi canım , çok teşekkürler. Ayaklarını direyip duruyor. :9:Dışarda kız, içerde o hiç rahat vermiyorlar bana :60::60: Pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz orda da. :16:

Ecem o karışımı içerken yanında bol bol su tüket. Vücuttaki suyu söktürdüğü için ek desteğe ihtiyacın var unutma. Bol bol su iççççççççççççççççççç:47:

Tebrik ederim canım. Bende severim masa tenisini çok eğlenceli :46:

Menün gayet güzel olmuş. Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum çünkü eğer acıkacak olsan öğle yemeği yerdin büyük ihtimal tok olduğun için yemedin. Zaten aralarıda güzel yapmışsın. Ben beğendim menünü. Spora yürüyüş ekle mutlaka. Dışarda yapamıyorsan kızların dediği gibi evde hareket etmeye çalış.

İstersen yaparsın Nihal'cim ayrıca sağlıklı beslenmek sadece ot çöp değil, Yağsız tuzsuz yemek değil. Abur cuburdan ve fast food dan uzak durmak. Tuğba'nında dediği gibi yemeğini önceden yapmaya çalış.

Benim çenem çokmuş sanırım yada öyle demeyelim, paylaşımım çokmuş :9:

Menün gayet güzel olmuş ama suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk:47:

Onlar meraklı arkadaşlar Nihal'cim :9:

Kek olmamış Nihal. Suyu ve sporu yazmamışsın. Ama masa tenisinde efor sarfetmişsindir. Ama yaz menü sonlarına bunları olur mu?

kızların dediklerine harfiyen uyuyorum :) çok faydasını gördüm herkesin :) listeye girebilmek için elimden gelenin fazlasını yapıcam :) evlilik konusundaki görüşlerin için de teşekkür ederim :) benim için de ailem çok önemli. ben onlara önem vereyim ki çocuklarım da bana karşı benim gibi olsun felsefem budur :)

Arzu'cum canım menün güzel olmuş ama yine sadece menü yazıp çıkmışsın. Bu konuyu konuştuk diye biliyorum lütfen geçmişi oku ve özellikle sana yazılan mesajlara cevap vermen lazım. Bu konuyu bu hafta halletmemiz gerekiyor yoksa maalesef seni paylaşımlarını düzeltene kadar izinli yazmak zorunda kalacağım.

Geçmiş çok ama maalesef Emine'cim geçmişi her geldiğimizde son mesajımızdan itibaren okuyoruz olur mu? Bu çok önemli takım için. :34:

Tatlım yaaa tuhaf gelmeye başladı bu durum bana gelemiyorum diyorsun gelip sadece bir mesaj bulup aradan ona cevap yazıp çıkıyorsun. Anlayamadığım bir sorun var ama çözemedim:26:

İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler Tuğba'cım. :16:Allah kavuştursun denir sanırım :17:

Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Mesaj sayınıda not aldım. Ayrıca takıma bu kadar kısa bir sürede adapte olmana çok sevindim. :16:İnşallah hep böyle gider :34:

Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım. :34:

Hayırlı uğurlu olsun Beril'cim yeniden :16:

Eskisinde hızlı yazıyor musun bilmem ama eskisinden daha okunaklı yazdığın kesin :9:

Buse harikasın yaaaaa bayıldım söylediklerine, hele şu kıskanma meselesine koptum koptum kızım diyor ki anne niye gülüyosun :60::60::60: Menün harika ötesi olmuş. Maşallah :nazar: Deneme konusuna gelince anladın sen onu :9:

İşte böyle olması gerekiyor Sema'cım burası hep aklınızda olacak ki dolaylı yönden kilo verme işi hiç çıkmayacak aklınızdan :34:

Menün gayet güzel. Keşke sporda olsaydı. :46:

Martı kardeş takımdan canım. Buse açıklamış zaten :16:

Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz biran önce. Burdan ayrı kalmak konusunda haklısın. Kilo almak için birebir. Dikkat et o zaman bu arada soramadım senin şu hedef meseleni. Ama aklımda en kısa zamanda soracağım.

Oooooooooooooooo harika maşallah maşallah desene haftaya çok güzel bir sonuç gelecek senden.:nazar::46: Bu arada hedef kilon kaçtı Buse'cim:26:

Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnn:52:

Sıkma canını Gülçin'cim. Bişey olmaz bir ifadeden. Gördüklerini bildiklerini söylersin. Takma bunları kafana.

Öyle deme Ebru'cum yaaa kızımda hiç sorun çekmedim inşallah bunda da sorun çekmem. Çünkü o akşam benimle uyur sabah benimle uyanırdı. İnşallah buda öyle olur. :16:

Not aldım canım. :34: Ben farkettimde geç oldu yazmam :9:

Kaçamak değilde sabah sabah nerden çıktı bu tatlı işi onu anlamadım :9:Kendine büyük bir hedef koy mesela 6 lı rakamları görünce canın en çok neyi istiyorsa onu ödül olarak düşün. Motivasyonun artacaktır. Ebru'nunda dediği gibi şekeri hayatından çıkarmaya çalış çünkü hiç bir faydası yok işlenmiş şekerin. Doğal şeker daha faydalı vücuda. Kurutulmuş meyveler ve yaş meyveler çok iyi şeker deposu.

Kızlar bu hafta bütün mesajlar bana. Zaten cumaya kadar herşey oturmuş olur. O zaman liste yayınlarım.

foruma girdiğimde önce profilden son mesajıma gidiyorum sonra başlıyorum okumaya öğrendim sayılır artık :) ben pek forum insanı değildim şimdi burdan çıkmıyorum sayenizde çok alıştım çabuk adabte oldum :) yabancılık çekmiyorum :) iyiki varsınız :16::54:

Senin bu mesajını görmemişim canım ben arada kaynamışş cevap vermeden çıkmak istemedim :)
Adını paylaşmanda hiçbi sakınca yok. Yani hiçbşyden çekinmene gerek yok. Burası sanallıktan o kadar çıktı ki, biz geçen gün 2 arkadaşımla yüzyüze buluştuk bile. O kadar samimi bi ortamdayız çok şükür. Yani sen de bu ortama dahil ol isterim, o yüzden bilmek isteriz adını :16: ama senin kararın..

Sonra görüşürüz inşallah şmdi çıkmam lazıımmmm:4:

Buranın samimi ve motive edici ortamı için tekrar üye oldum zaten canım. Zayıflama sürecinde çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Haklısın ama sanırım ismimi ifşa etmeden daha rahat yazacağım. Öğrenmek isteyenlere özel mesaj ile yazabilirim, Facebook adresimi verebilirim. Blogumda günlüğümü okuyan insanlar, blogumdaki kadınlar kulübü sekmesinden burayı okuyabilirler o yüzden benim için pek rahat olmaz. Burada herkes okurken daha rahat yazmak adına adımı paylaşmak istemiyorum.

Ben 32 yaşındayım arkadaşlar Antalya'da yaşıyorum evliyim bir kızım var.Bekarken hep zayıftım evlenince çok kilo aldım.Hiç bir zaman 80 kilonun üzerine çıkmadım.İbre 80 e yaklaştıkça hep frenledim kendimi.En son geçtiğimiz yıl temmuz ayında 78 kg. iken bir ay yediklerime dikkat edip, diyetsiz bir şekilde 75. kg. düştüm ardından diyete başlayıp 20 günde 4 kg. daha verip 71 kg. düştüm.Sonra kendimi iyice salıp yedim yedim durdum ve 76.5 kg. ken kafama dank etti yine:43: 11 şubat 2013 'te tekrar diyete başladım ve tam 4 kg. verdim. Unonun light ekmeğinden çok fayda gördüm.Herşeyden yedim ama azar azar mesela iki dilim ekmek,bir kepçe çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,iki köfte kadar et gibi. Ama bu kez kararlıyım ilk hedefim 65 daha sonra 60 kg. olmak istiyorum.Ve hedefledim kiloya ulaşınca yarım kg. alsam bile kilomu verip sabit kiloda kalmak istiyorum.

hoşgeldin canım ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var. tanıştığımıza memnun oldum. zaten bu kilolar hep evlenince yapıştı bize. yani benimde öyle oldu malesef 5 senedir bi 53 e düşemedim. inş. hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.
Merhabalar,
Ben de yeni adaylardan biriyim. Kendimi kısaca tanıyayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli diyet yapıyorum. Bazen başarıyorum fakat devam ettiremiyorum bazen ise hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Şuan hayatım boyunca çıktığım en yüksek kiloya ulaşmış bulunuyorum. Fazla kilolarım nedeni ile kendime olan güvenimi kaybettim, sırf kendimden utandığımdan aslında harika olabilecek bir ilişkiden kaçtım. En sonunda üzüntüden ve utançtan canıma tak etti. Tatile gitmiştim, dönüşte hemen (Yani dün öğlen vakti oluyor) diyetisyene gittim. Ölçümlerimi yaptırdım ve bugün de diyete başladım. Kararlıyım. Sabretmeyi ve alışkanlık edinmeyi öğrenmek istiyorum.
Kilo: 87.6
Hedef kilo: 55
Boy: 1.70

hoşgeldin canım bencede hedef kilon çok az olmuş istersen ebrununda dediği gibi önce bi atmış ol boyun uzun çünkü. yaşında çok gençmiş kısa zamanda başarılı olursun bence başarılar canım :16::16:

Kızlar bende kaçıyorum şimdilik. Artık temizliğe başlamam lazım, doğumda yaklaştı biran önce kendimi rahata çıkartmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi gelirim en kısa zamanda :16:

dikkat et canım kendine çok yorma görüşürüz :16::16:

hoşgeldin canım bencede hedef kilon çok az olmuş istersen ebrununda dediği gibi önce bi atmış ol boyun uzun çünkü. yaşında çok gençmiş kısa zamanda başarılı olursun bence başarılar canım :16::16:

Teşekkür ederim. Haklısın canım biraz az tuttum ama düşebildiğim kadar düşüp kendimi garantiye almak istiyorum. 6 ay içerisinde hedefime ulaşmayı planlıyorum. Umarım sizlerle, diyetisyenimle ve kararlılığımla başarılı olurum. :)

Kİzlar annemle perdeciye gidiyoruzz
Arada yolda fln ugrarim yine

Eda ve venus hosgeldinizz
Venuskadini sana venus diye hitap edelim o zaman:))
Herseferinde venuskadini yazmak zor olur hem de hos bir hitap gibi gelmiyor kulaga:)

Ben de kendimi tanitayim sizee
26 yasindayim, ismim nickimden anlasilacagi uzere Betul.
İstanbulda yasiyorum. Okul oncesi ogretmeniyim. Nisanliyim, asigim :1::1:
61.6 kiloyum hedefim 55 cookk uzun xamandir bu takima uyeyim
İnis cikislarla dolu bir kilo gecmisim var su an izindeyim ama yine de aranizda olcam

Herseferinde venuskadini yazmak zor olur hem de hos bir hitap gibi gelmiyor kulaga:)

İnis cikislarla dolu bir kilo gecmisim var su an izindeyim ama yine de aranizda olcam
Menun oldum Betülcüğüm. "Venüs" benim için uygundur. Umarım sizler için de uygun olur. Bu arada benim de kilo geçmişim çok dalgalı;
bazen 5 bazen 10 bazen 15 kilo verdim fakat kilomu korumayı bir türlü öğrenemedim. Bu yüzden diyetisyenimi ve 13. takımı uzun bir süre bırakmayarak böyle yaşamayı öğreneceğimi düşünüyorum. Bakalım bakalım...

Arkadaşlar bende ilk menümü paylaşayım
sabah:
aç karnına 1 kupa yeşil çay
kk kadar yağsız beyaz peynir
2 dilim uno denge light
1 salatalık, 1 domates
1 haşlanmış yumurta
tek şekerli çay
Ara:
sade activia
Öğlen:
buharda haşlanmış brokoli
ve havuçtan oluşan
çok az yağ ve limonlu salata
Şimdi sporumu yapacağım 5 dakika twister, omuz ve kol egzersizi,100 mekik,iç bacak egzersizi.
Gün içerisinde 2,5 litre suyumuda tüketiyorum.Günde 3 kupa yeşil çay, 1 kupada lipton beşi bir yerde içiyorum.

Nİhal albume baktim 1. Gelinlik cok guzel ama biraz farkli tercih eder miyim bilmiyoum geleneksel her zaman daha iyidir modasi gecmez:1:
2. Ve 3. Resimdeki gelinlik ayni di mi baktikca cookk begendim
Hangi markanin acaba bu biliyor musun?

Bir de ben kapaliyim ya bu gelinlikleri kapattirarak diktiirirken modelini bozamayacak bir sey ariyorum 4. Gelinlikl de o acidam uygundu:)

Tesekkur ederim dusunup bizim icin album yapmissinn
Kaydettim ilk 4 resmi:)

Evet canım hedef kilomu özellikle az tutuyorum. 55'e düşmek konusunda kararlıyım. Çünkü yavaş yavaş diyeti bıraktıkça kilo alacağım. +5 kilo bonusum olsun istiyorum. Diyetisyenim ile de bu konu da anlaştık. :) İnan benim de tam olarak istediğim bu; 6 ayda hedefime ulaşmak! Kesinlikle başarı öyküleri çok faydalı zaman buldukça okuyacağım canım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Çok teşekkür ederim canım. Ne güzel söyledin "Gerçekten zor bişey değil. Hatta zaman geçtikçe daha da keyifli bi hal alan bişey. Azmin elinden hiçbişey kurtulamaz" çok hoşuma gitti. Çok haklısın, kararlılığım ve alacağım yardımlarla bu işi halledeceğim inşallah. :)

Evet sanırım öyle olmuş. Kızlar mesajın sonuna adımı yazmıştım ama sildim. Kadınlar kulübündeki profilimi blogumda paylaşıyorum. Blogumda da günlük yazıyorum açıkcası ismimi paylaşmak istemedim. Sizlere özelden mesaj atabilirim isterseniz. Kusura bakmayın olur mu?
Bizim için sorun yok ama bloğundan profiline bakanlar direkt olarak bizim takımıda görecek. Aslında blogla burayı ayrı tutsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü bir süre sonra göreceksin ki burası sadece bir forum değil aile ortamı. Çünkü bütün üyeler kendileriyle ilgili birçok şeyi paylaşıyor. Yani bunları sadece paylaşacak olan sen değilsin. Sen kendini saklamış oluyorsun ama biz ortada olacağız :9:

allooooooooooooooooo
sesım gelıyomııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kıs kaptan takımda bana yer varmıııııııııııııııııııııııııı
Senin yerin zaten duruyor bir köşede :9:

Buranın samimi ve motive edici ortamı için tekrar üye oldum zaten canım. Zayıflama sürecinde çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Haklısın ama sanırım ismimi ifşa etmeden daha rahat yazacağım. Öğrenmek isteyenlere özel mesaj ile yazabilirim, Facebook adresimi verebilirim. Blogumda günlüğümü okuyan insanlar, blogumdaki kadınlar kulübü sekmesinden burayı okuyabilirler o yüzden benim için pek rahat olmaz. Burada herkes okurken daha rahat yazmak adına adımı paylaşmak istemiyorum.
Sırf aramızadaki samimiyeti artırabilmek açısından isim önemli ya da ben öyle düşünüyorum. Aslında kendine yakıştırdığın başka bir isimde kullanabilirsin. Sorun yok ama isim olması yeterli :9:Daha önce başka bir üye vardı. İsmini kullanmıyordu. Bana hep yabancıymış gibi geliyordu nedense. Seninde öyle olmanı istemem. :34:

hoşgeldin canım ben ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var. tanıştığımıza memnun oldum. zaten bu kilolar hep evlenince yapıştı bize. yani benimde öyle oldu malesef 5 senedir bi 53 e düşemedim. inş. hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.

dikkat et canım kendine çok yorma görüşürüz :16::16:
Teşekkürler canım :16:Yavaş yavaş yapıyorum zaten canım. Yoruldum hemen mola verdim. Molalarımıda burda geçiriyorum :9:

Hoşçakal kaptancığım, kolay gelsin. :)
Teşekkürler :16:

Betül hatta şuan takımın en eski üyesi sensin dimi :9: Kendin için mi bakacaksın perdeye? Bu arada sizin ev işi ne oldu, bakıyor musunuz hala?

hoşbulduk canım memnun oldum:16:

Back
X