Arzu'cum canım menün güzel olmuş ama yine sadece menü yazıp çıkmışsın. Bu konuyu konuştuk diye biliyorum lütfen geçmişi oku ve özellikle sana yazılan mesajlara cevap vermen lazım. Bu konuyu bu hafta halletmemiz gerekiyor yoksa maalesef seni paylaşımlarını düzeltene kadar izinli yazmak zorunda kalacağım.
Geçmiş çok ama maalesef Emine'cim geçmişi her geldiğimizde son mesajımızdan itibaren okuyoruz olur mu? Bu çok önemli takım için.
Tatlım yaaa tuhaf gelmeye başladı bu durum bana gelemiyorum diyorsun gelip sadece bir mesaj bulup aradan ona cevap yazıp çıkıyorsun. Anlayamadığım bir sorun var ama çözemedim:26:
İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler Tuğba'cım.

Allah kavuştursun denir sanırım
Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Mesaj sayınıda not aldım. Ayrıca takıma bu kadar kısa bir sürede adapte olmana çok sevindim.

İnşallah hep böyle gider
Takımda yer var canım birazdan senin için kuralları yazarım.
Hayırlı uğurlu olsun Beril'cim yeniden
Eskisinde hızlı yazıyor musun bilmem ama eskisinden daha okunaklı yazdığın kesin
Buse harikasın yaaaaa bayıldım söylediklerine, hele şu kıskanma meselesine koptum koptum kızım diyor ki anne niye gülüyosun

Menün harika ötesi olmuş. Maşallah

Deneme konusuna gelince anladın sen onu
İşte böyle olması gerekiyor Sema'cım burası hep aklınızda olacak ki dolaylı yönden kilo verme işi hiç çıkmayacak aklınızdan
Menün gayet güzel. Keşke sporda olsaydı.
Martı kardeş takımdan canım. Buse açıklamış zaten
Geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz biran önce. Burdan ayrı kalmak konusunda haklısın. Kilo almak için birebir. Dikkat et o zaman bu arada soramadım senin şu hedef meseleni. Ama aklımda en kısa zamanda soracağım.
Oooooooooooooooo harika maşallah maşallah desene haftaya çok güzel bir sonuç gelecek senden.

Bu arada hedef kilon kaçtı Buse'cim:26:
Günaydın canım süper olmuş bu yürüyüş. Bende temizlik yapacağım ama saatlerdir burdayım. Biri beni durdursunnnnnnnnnnn
Sıkma canını Gülçin'cim. Bişey olmaz bir ifadeden. Gördüklerini bildiklerini söylersin. Takma bunları kafana.
Öyle deme Ebru'cum yaaa kızımda hiç sorun çekmedim inşallah bunda da sorun çekmem. Çünkü o akşam benimle uyur sabah benimle uyanırdı. İnşallah buda öyle olur.
Not aldım canım.

Ben farkettimde geç oldu yazmam
Kaçamak değilde sabah sabah nerden çıktı bu tatlı işi onu anlamadım

Kendine büyük bir hedef koy mesela 6 lı rakamları görünce canın en çok neyi istiyorsa onu ödül olarak düşün. Motivasyonun artacaktır. Ebru'nunda dediği gibi şekeri hayatından çıkarmaya çalış çünkü hiç bir faydası yok işlenmiş şekerin. Doğal şeker daha faydalı vücuda. Kurutulmuş meyveler ve yaş meyveler çok iyi şeker deposu.
Kızlar bu hafta bütün mesajlar bana. Zaten cumaya kadar herşey oturmuş olur. O zaman liste yayınlarım.