ya karismayim desemde olmuyor duramiyorum iste.arzu hanim bastan beri tek sorun sizin gecmisi okuyupta bir fikir beyan etme geregi duymayisinizdi.bu konuda tugba,kaptan ve sanirim bazi arkadaslar genel yazilar yazarak ifade etme geregi duydular.ama malum siz o yazilarida okuyamadiniz.yada gerek duymadiniz.size gore gelip menu yazmak ve bir ondeki mesaja yorum yapmak sizi motive etmeye yetiyordu ama bu sinerji icin eksikti.bir turlu fark edemediniz.belki takimdaki kaldiniz surede bir kez gecmisi okuma tenezzulunde bulundunuz bunuda bir haftalik eski bir mesaji yazarak benim takimi birakma seruvenimi baslattiniz.hep diyorsunuzya yanliz bir bayansiniz.benim annem adam olmayan biriyle evliydi 3 cocuk buyuttu evlendirdi.sabahin korunde bok temizlemeye gitti taki emekli olana kadar.emekli olduda ne oldu hala calisiyor.annemin kizinin biri ciddi bir hastalikla savasiyor,obur kizi bosandi bir cocukla tekrar evlendi,ogluda evlendi duzen tutturmaya calisiyor.ama nedense hic duymadim bir tek gun olsun yanlizim her isi ben yapiyorum dedini.haaaa ben evliyim 3 cocugum var ama herif aksama kadar benim basimi bekleyip isimi yapmiyor.8 aydir evdeyim daha oncesi calisiyordum.cocuklari okula gotur gel,kurslari, dersleri, ev isi vs..........bende tek yaptim.esler aksam geliyor ve tahammulsuz oluyor zaten.senin anlatmaya calistigin gibi kimse karicim bulasik yikayim sen nete gir, yada yemegi yaparim nete gir diyen bir es malesef yok.buraya gelenler inanki bazi seylerden fedakarlik ederek geliyor.sanirim siz bu yanlizligi cok buyuttunuz be arkadasim.
takimda kimse size birsey demedi.ben bile su ana kadar sen baslattin ben gittim demedim hic.cunku ben hep burdaydim ve burasi bana 22 kilo vererek misyonunu tamamlamisti.bu takiminda, kaptanininda,katilimcisininda sonuna kadar burda olmasamda savunucusuyum.lutfen biraz real ol ve kocama bile hesap vermiyom buraya verdim kadar derken elini vicdanina koy.gitmen senin icin hayirli olur insallah.hani senin bir degimin varya,ben hayat okulunu bitirdim, ne acilar cektim, elimin tersiyle bu kilolari silkelerim.bir bu sozun aklimda nedense.ama isin asli oyle degil bunu ikimizde biliyoruz.burdaki herkes sana elestiri yaptiysa inanki sadece hedefine ulasasin diye ugrasti.
beril hanım yorum yazmassan zaten uyuyamazdınız.allah size bir tek cene vermiş.annenizide tebrik ederim her kadının harcı degıldir o kadar sabırlı olmak.ama aynı seyi siz ne kadar sabır edebilirdiniz önemlı olan bu zaten.ve ben sizin cıkmanıza niye sebeb olayımki.burası benım babamın yerı degıldı.bence sevdamda bende sizin yüzünüzden elektirik alamadık neyse ya herkes baksın kendi işine.ben sizden ayrıldım diye ne yas tutarım nede diyetimden vaz gecerim.ama siz böyle ceneniz kuvetli olursanız gelen gider burdan.ve eşinizede allah sabır versin diyorum.[/COLOR][/SIZE]kizlar haddim olmayarak yazdim