İnşallah canım çünkü buraya ne kadar çok önem verip, ne kadar çok zaman ayırırsan emin ol diyetinde o kadar iyi gider. Bende ilk olarak senin gibi diyetisyenle başlamıştım işe. Bir ay o gazla gittim ve diyetisyenin verdiği listeyle 4 kilo verdim. Motivasyon tamamen kendime aitti. Bir ayın sonunda diyetisyene kontrole gittiğimde listemi bile değiştirmedi. Böyle iyi gidiyorsun biraz daha bu listeyle devam edelim dedi. Ben bir hafta daha devam ettim ve sonra bıraktım diyet yapmayı. Sonra bir aya kalmadan verdiğim aynı şekilde yine aldım. Sonra burayı buldum ve 85,5 kilodan 6 ayda 61 kiloya indim. Hem de diyetisyensiz. Burdaki motivasyonu para verince bile bulamıyorsun. Bunun birçok örneği var, umarım sende devam edebilirsin.
Geçmiş olsun Sema'cım umarım biran önce düzelirsin. Bol bol c vitamini al. Havalar bu ara çok yanıltıyor insanı. Dikkat etmek lazım.
Ben en eski diye seni biliyordum. Gülçin'in maşallahı var zaten, o senide benide yeniden mezun eder. Aslında onun fazla kilosu yok ama hatun takmış bir kere 5 li rakamları görecek. Gerçi sende öylesin. Neyinize diyet yapıyorsanız
Aynen canım özellikle bizim takımımız kurallar konusunda oldukça hassas. Kuralları olmayan takımlarda bir süre sonra motivasyon kalmıyor zaten. Disiplin şart diye düşünüyorum yoksa diyet yapmak gerçekten çok zor bir iş.
Betül izne ayrılalı iki gün oldu iki gündür cıss cıss menüler.

Hem içli köfte, hem lahmacun üzerine birde tatlı
Sanırım bu liste diyetisyenin sana verdiği liste. Ama öyle bile olsa akşam ki çorbanın yanında ekmeğin olmaması lazım. Birde arada ki muz hiç ama hiç olmamış. İçtiğin suları ve çayları ayrı olarak menünün en altında yazabilirsen eğer Venüs'cüm yorumlamamız daha kolay olacak. Ben senin yerine olsam diyetisyenin verdiği o akşamdan sonraki arayı yapmazdım. Çünkü benim menümde de öyle bir ara vardı. Ama senin akşam yemeklerini geç yemen zaten diyet konusunda yeterince sorun yaratacak sana. En geç bence saat 19:00 da yeme işini bitirmen lazım. Özellikle bu aylarda saat 20:00 de yemen hiç iyi değil. Bence akşam yemeklerini iş yerinde halletmeye çalış. Eğer akşam yemeğini erken yersen meyvesiz arada yapabilirsin. Diyeceksin ki bu listeyi diyetisyen verdi. Haklısın ama onlar işin tamamen teorik yönündeler. Pratik konusunda çok faydalı olduklarını düşünmüyorum. Aynı süreçten yukarda bahsettiğim gibi bende geçtim. Ama emin ol zamanla daha iyi öğrenceksin ve kendini tanıdıkça kendi menülerini kendin oluşturmaya başlayacaksın.
Öyle güzel dile getirmişsin ki Buse'cim. Keşke herkes bunu anlayabilse.
Sorma yaaaaa bazen öyle kaptırıyoruz ki kendimizi, bende geçmişi okumadan rahat edemiyorum. Yapan nasıl yapıyorsa anlamıyorum
Umarım sınavın güzel geçmiştir Emine'cim. Bu arada sen KPSS ye mi hazırlanıyorsun? ÖSYM derken, yoksa hazırlıktan geçmeye mi çalışıyorsun?
Nihal eminim ki seni bayıltıp zorla yedirmişlerdir yoksa elimden kurtulamayacağını biliyor sun dimi?
Akşam yemeğini yukarda da söyledim canım çok geç yiyorsun. Ayrıca diyetisyenin listesi kabarık olduğu için o saatten sonra hazmetmen zaten çok zor olur. Bence saatini erkene çek.