Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım çünkü buraya ne kadar çok önem verip, ne kadar çok zaman ayırırsan emin ol diyetinde o kadar iyi gider. Bende ilk olarak senin gibi diyetisyenle başlamıştım işe. Bir ay o gazla gittim ve diyetisyenin verdiği listeyle 4 kilo verdim. Motivasyon tamamen kendime aitti. Bir ayın sonunda diyetisyene kontrole gittiğimde listemi bile değiştirmedi. Böyle iyi gidiyorsun biraz daha bu listeyle devam edelim dedi. Ben bir hafta daha devam ettim ve sonra bıraktım diyet yapmayı. Sonra bir aya kalmadan verdiğim aynı şekilde yine aldım. Sonra burayı buldum ve 85,5 kilodan 6 ayda 61 kiloya indim. Hem de diyetisyensiz. Burdaki motivasyonu para verince bile bulamıyorsun. Bunun birçok örneği var, umarım sende devam edebilirsin. :34:

Geçmiş olsun Sema'cım umarım biran önce düzelirsin. Bol bol c vitamini al. Havalar bu ara çok yanıltıyor insanı. Dikkat etmek lazım.

Ben en eski diye seni biliyordum. Gülçin'in maşallahı var zaten, o senide benide yeniden mezun eder. Aslında onun fazla kilosu yok ama hatun takmış bir kere 5 li rakamları görecek. Gerçi sende öylesin. Neyinize diyet yapıyorsanız :9:

Aynen canım özellikle bizim takımımız kurallar konusunda oldukça hassas. Kuralları olmayan takımlarda bir süre sonra motivasyon kalmıyor zaten. Disiplin şart diye düşünüyorum yoksa diyet yapmak gerçekten çok zor bir iş.

Betül izne ayrılalı iki gün oldu iki gündür cıss cıss menüler. :47:Hem içli köfte, hem lahmacun üzerine birde tatlı :52:

Sanırım bu liste diyetisyenin sana verdiği liste. Ama öyle bile olsa akşam ki çorbanın yanında ekmeğin olmaması lazım. Birde arada ki muz hiç ama hiç olmamış. İçtiğin suları ve çayları ayrı olarak menünün en altında yazabilirsen eğer Venüs'cüm yorumlamamız daha kolay olacak. Ben senin yerine olsam diyetisyenin verdiği o akşamdan sonraki arayı yapmazdım. Çünkü benim menümde de öyle bir ara vardı. Ama senin akşam yemeklerini geç yemen zaten diyet konusunda yeterince sorun yaratacak sana. En geç bence saat 19:00 da yeme işini bitirmen lazım. Özellikle bu aylarda saat 20:00 de yemen hiç iyi değil. Bence akşam yemeklerini iş yerinde halletmeye çalış. Eğer akşam yemeğini erken yersen meyvesiz arada yapabilirsin. Diyeceksin ki bu listeyi diyetisyen verdi. Haklısın ama onlar işin tamamen teorik yönündeler. Pratik konusunda çok faydalı olduklarını düşünmüyorum. Aynı süreçten yukarda bahsettiğim gibi bende geçtim. Ama emin ol zamanla daha iyi öğrenceksin ve kendini tanıdıkça kendi menülerini kendin oluşturmaya başlayacaksın.

Öyle güzel dile getirmişsin ki Buse'cim. Keşke herkes bunu anlayabilse. :16:

Sorma yaaaaa bazen öyle kaptırıyoruz ki kendimizi, bende geçmişi okumadan rahat edemiyorum. Yapan nasıl yapıyorsa anlamıyorum :9:

Umarım sınavın güzel geçmiştir Emine'cim. Bu arada sen KPSS ye mi hazırlanıyorsun? ÖSYM derken, yoksa hazırlıktan geçmeye mi çalışıyorsun?

Nihal eminim ki seni bayıltıp zorla yedirmişlerdir yoksa elimden kurtulamayacağını biliyor sun dimi?

Akşam yemeğini yukarda da söyledim canım çok geç yiyorsun. Ayrıca diyetisyenin listesi kabarık olduğu için o saatten sonra hazmetmen zaten çok zor olur. Bence saatini erkene çek.
yds'ye hazırlanıyorum cnm eski üds oluyo yüksek lisans yapabilmek için hazırlanıyorum

Kızlaaaarrrr
Aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı???
Alet adı ve fiyat istiyorum:)

Buarada 1 saatliğine eşimle çıktık 3.5 saat gezindik yorgunluktan öldüm kendime polar pembiş sabahlık gecelik tarzı bişey aldım ama çok tatlı :) eşim normalde slimfit medium giyerdi olmadı göbek fırlıyo diye large aldık üzüldü geldi eve yemek yedi:/

Lazer epilasyon yaptıranınız olsun hadi ve çok memnun olsun nolur:52:

MENÜM

sabah
domatesli biberli peynirli menemen
üçgen peynir
yarım çay bardağı süt

ara
yoğurt

öğlen
köfte + kabak yemeği + 2 kaşık salata

ara
yoğurt

akşam
tavuk + kabak yemeği

ara
yoğurt

dipnot: dukanda miktarların önemi yok, izinli olan her şey sınırsız o yüzden menümde miktar belirtmiyorum. doyana kadar yiyorum. :31:

popo ve bacak egzersizleri
2 lt su

:42:

Ya bu dukanda birde ekmek olsa kesin yapardım :) mümkünse günde 3 ekmek :27:

bugünkü menüm :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım poğaça
5-6 zeytin
yeşillik

ara:
yok

öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim çavdar ekmeği

ara:
yok(hastanedeydim o ara. iğne sayılıyomuydu :P)

akşam:
yarım hamburger köftesi
salata
2-3 kaşık yoğurt

ara:
yok

bugün 3 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan nescafe.

MENÜM

sabah
domatesli biberli peynirli menemen
üçgen peynir
yarım çay bardağı süt

ara
yoğurt

öğlen
köfte + kabak yemeği + 2 kaşık salata

ara
yoğurt

akşam
tavuk + kabak yemeği

ara
yoğurt

dipnot: dukanda miktarların önemi yok, izinli olan her şey sınırsız o yüzden menümde miktar belirtmiyorum. doyana kadar yiyorum. :31:

popo ve bacak egzersizleri
2 lt su

:42:
Aslında bir yandan sınırsız ve yağsız besinler tüketiyor olman güzel gibi ama bir yandan da çok zor geliyor. Hihih afiyet olsun canım.

İnşallah canım çünkü buraya ne kadar çok önem verip, ne kadar çok zaman ayırırsan emin ol diyetinde o kadar iyi gider. Bende ilk olarak senin gibi diyetisyenle başlamıştım işe. Bir ay o gazla gittim ve diyetisyenin verdiği listeyle 4 kilo verdim. Motivasyon tamamen kendime aitti. Bir ayın sonunda diyetisyene kontrole gittiğimde listemi bile değiştirmedi. Böyle iyi gidiyorsun biraz daha bu listeyle devam edelim dedi. Ben bir hafta daha devam ettim ve sonra bıraktım diyet yapmayı. Sonra bir aya kalmadan verdiğim aynı şekilde yine aldım. Sonra burayı buldum ve 85,5 kilodan 6 ayda 61 kiloya indim. Hem de diyetisyensiz. Burdaki motivasyonu para verince bile bulamıyorsun. Bunun birçok örneği var, umarım sende devam edebilirsin. :34:

Aynen canım özellikle bizim takımımız kurallar konusunda oldukça hassas. Kuralları olmayan takımlarda bir süre sonra motivasyon kalmıyor zaten. Disiplin şart diye düşünüyorum yoksa diyet yapmak gerçekten çok zor bir iş.

Sanırım bu liste diyetisyenin sana verdiği liste. Ama öyle bile olsa akşam ki çorbanın yanında ekmeğin olmaması lazım. Birde arada ki muz hiç ama hiç olmamış. İçtiğin suları ve çayları ayrı olarak menünün en altında yazabilirsen eğer Venüs'cüm yorumlamamız daha kolay olacak. Ben senin yerine olsam diyetisyenin verdiği o akşamdan sonraki arayı yapmazdım. Çünkü benim menümde de öyle bir ara vardı. Ama senin akşam yemeklerini geç yemen zaten diyet konusunda yeterince sorun yaratacak sana. En geç bence saat 19:00 da yeme işini bitirmen lazım. Özellikle bu aylarda saat 20:00 de yemen hiç iyi değil. Bence akşam yemeklerini iş yerinde halletmeye çalış. Eğer akşam yemeğini erken yersen meyvesiz arada yapabilirsin. Diyeceksin ki bu listeyi diyetisyen verdi. Haklısın ama onlar işin tamamen teorik yönündeler. Pratik konusunda çok faydalı olduklarını düşünmüyorum. Aynı süreçten yukarda bahsettiğim gibi bende geçtim. Ama emin ol zamanla daha iyi öğrenceksin ve kendini tanıdıkça kendi menülerini kendin oluşturmaya başlayacaksın.

Akşam yemeğini yukarda da söyledim canım çok geç yiyorsun. Ayrıca diyetisyenin listesi kabarık olduğu için o saatten sonra hazmetmen zaten çok zor olur. Bence saatini erkene çek.
Kaptancığım çok haklısın. Fakat akşam yemeklerini iş yerinde halletmem imkansız, sabahtan yanımda getirsem akşama kadar kokar. Akşam da çıkıp bir yerde yemeye para veremem hergün. Eve dönünce yemek zorundayım. O halde ben akşamki arayı kaldırayım kaptancığım, zaten yemeği geç yiyeceğim. Akşam yemeğimde çorbanın yanında yarım ekmek yerim yada hiç yemem şimdilik. Alıştıkça daha iyi düzenlerim.
Motivasyon konusunda da çok haklısın. Diyetisyen sadece menü yazıyor. Fakat bu iş beyinde bitiyor, motivasyonla bitiyor. Bu takım da tam anlamıyla motivasyon deposu... Hatta bloguma anonimden yazan bir diyet kankası da buldum kendime. Telefonlarımızı verdik birbirimize her gün konuşuyoruz. Onun yolu benimkinden biraz daha uzun. Hem sizler, hem diyetisyen, hem de diyet kankamla bu işi başaracağıma inanıyorum. Takım içindeki dsipline de elimden geldiğince uymaya çalışacağım.

canlarum benden bugünlük bu kadar :)
biraz sancım var ilaç alıp uyuyorum uyuşuk gibi bişi oldum bu gün :) hatta ilk geldiğmde konuya cevap yazarken uyuyakalmışım :)
haydi öptüm hepinizi :54::54::54:
sağlıklı mutlu ve zayıf kalın :16::8:
tatlı rüyalar sabaha görüşmek üzere :3:

Menüm
Sabah
Muz Kivi elma portakal
2 dilim çavdar ekmeğine tost

Sabah dediğim 11- den 2 ye kadar

Akşam
5 gibi
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezlyeli patates yemeği
Ayran

Buarada ben yemek yaparken yağ kullanmıyorum gibi birşey bunuda diyim dedîm
Saatlerce gezdim
1 fincan naneli yeşil çay (bayıldım tadına)
10-13 bardak su
Bunuda eklemek istiyorum kısmi ağda yaptım çok efor sarfettim bu da spora girer resmen:27:

bugünkü menüm :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım poğaça
5-6 zeytin
yeşillik

ara:
yok

öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim çavdar ekmeği

ara:
yok(hastanedeydim o ara. iğne sayılıyomuydu :P)

akşam:
yarım hamburger köftesi
salata
2-3 kaşık yoğurt

ara:
yok

bugün 3 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan nescafe.

Mükemmel canım menün. Ara öğünler metabolizmayı hareketlendirmek açısından çok önemli, imkanın oldukça boş bırakmıyorsundur. :)

Geçmiş olsun Sema'cım umarım biran önce düzelirsin. Bol bol c vitamini al. Havalar bu ara çok yanıltıyor insanı. Dikkat etmek lazım.

Ben en eski diye seni biliyordum. Gülçin'in maşallahı var zaten, o senide benide yeniden mezun eder. Aslında onun fazla kilosu yok ama hatun takmış bir kere 5 li rakamları görecek. Gerçi sende öylesin. Neyinize diyet yapıyorsanız :9:

Betül izne ayrılalı iki gün oldu iki gündür cıss cıss menüler. :47:Hem içli köfte, hem lahmacun üzerine birde tatlı :52:

Öyle güzel dile getirmişsin ki Buse'cim. Keşke herkes bunu anlayabilse. :16:

Sorma yaaaaa bazen öyle kaptırıyoruz ki kendimizi, bende geçmişi okumadan rahat edemiyorum. Yapan nasıl yapıyorsa anlamıyorum :9:

Umarım sınavın güzel geçmiştir Emine'cim. Bu arada sen KPSS ye mi hazırlanıyorsun? ÖSYM derken, yoksa hazırlıktan geçmeye mi çalışıyorsun?

Nihal eminim ki seni bayıltıp zorla yedirmişlerdir yoksa elimden kurtulamayacağını biliyor sun dimi?

saol ebrucum ya dün serum yedim 23 gibi banamısın demedi şimdide belime vurdu sanırım felaket sızlıyor iki gündür vallaha bişi yiyemiyorum menü yazmadım o yüzden oldumu kolay atlatamam sanki inş geçer bu gidişle daha çok kilo veririm ama riske atmayayım geçmiycek olursa izinli yazarsın beni takımı kötü etkilemeyeyim serum ödem yaparmı bilmiyorum kilo bildirimide göre karar verirsin ebrucum birazdan dünle bugün mesaj sayısını atıcam herkesi öpüyorum dinleneyim uyku düzenim kaç gündür yoktu sanırım onunda etkisi var
kötü yakaladı herkese ii geceler

Menüm
Sabah
Muz Kivi elma portakal
2 dilim çavdar ekmeğine tost

Sabah dediğim 11- den 2 ye kadar

Akşam
5 gibi
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezlyeli patates yemeği
Ayran

Buarada ben yemek yaparken yağ kullanmıyorum gibi birşey bunuda diyim dedîm
Saatlerce gezdim
1 fincan naneli yeşil çay (bayıldım tadına)
10-13 bardak su
Bunuda eklemek istiyorum kısmi ağda yaptım çok efor sarfettim bu da spora girer resmen:27:

Hihihi kısmi ağda iyiymiş. :) Menülerinin içerikleri çok güzel ama saatli tüketmiyorsun sanırım canım. Belki saatli tüketirsen metabolizman daha hızlı yakar.

Ben sık camasır yıkıyom gerci bi kere gynce 2. Defa gymiyorum dolaptan yere düsse bile hemen yıkamaya atıyorum elektrıik tasarruflu aldık makinayı mesela kazan döndükce kendi elektirigini üretiyor bugün fiste takılı degildi makina kazanını cevirdi yetkili kisi hemen ısıkları yandı ekranı acıldı
Yok kuzum tadilatını yaza yaptırıcaz kiracı var simdi yazın cıkıcak evden banyolar mutfak parkeler degisecek camasır odası giyinme odası hepsi yeni bastan yapılıcak bi kapılarla camlar kalıcak :))

Ecem o nasıl çizelge ya küfür gibi :))) güldürdün beni şuan farkettim :))

Bir de nasıl şanslısın maşallah yeminlen evimdeeen halılara halıdan mobilya perde araba aklına ne gelirse bi eşimle ödedik ve ödüyoruz da... Ay n güzel hep böyle rahat yaşa inşallah:)

Venüs teşekkür ederim inşallah yavaş yavaş menülerimi oturtacağım benim menüler hep sıkıntılıdır ilerde anlarsın :))

Buarada yatacağım kızlar çok yoruldum...
Lazer epilasyon aklınızda bulunsun forumda anasayfada baktım reklam yapılmış biri övmüş diğeri kötülemiş anlamadım bişey hadi size güveniyorum:)):42:

normalde bırakmıyorum da sabahki ara da sınavdaydım öğlenkinde hastanede bugün ondan kaynadı ama öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum :)

Venüs teşekkür ederim inşallah yavaş yavaş menülerimi oturtacağım benim menüler hep sıkıntılıdır ilerde anlarsın :))

Lazer epilasyon aklınızda bulunsun forumda anasayfada baktım reklam yapılmış biri övmüş diğeri kötülemiş anlamadım bişey hadi size güveniyorum:)):42:

Benim menülerim de biraz sıkıntılı aslında :) Bir kaç arkadaşım lazer yaptırdı canım onlara sorarım. Ben de yatayım, uykum geldi açıkcası. Koskocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler.

Evet gerçekten yazdıklarını düşününce hayal edebiliyorum. Milyarlar akıyor resmen yazık günah :) Ama olsun insanın kendi evi, kendi eşyası olunca başka olur.. :)

mecbursun almak zorundasın yazık günah ama hayatı nasıl idame ettireceksin çamasır mak fırın buzdolabı ocak vs vs olmadan yepyeni bir ev düzüyorsunn sende baslayınca anlayacaksınnn :)))kendi evin oluncada elinden geldiginin en iyisi olsun istiyorsun :))

amin canııım :16: iyi yapmışsın vaz geçerek, onun yerine belki daha elzem bir şeyler alırsın o paraylaaa :32:

fırınımı alırım mikrodalgayıda
yada bulasık mk ohooo eksik cokkk :)))

ecemmmm güle güle kullan ne kadar heyecanlısındır sen şimdi
al bendende o kadar güzelmiş özellikleri güle güle kullan keroşunla sağlıklı günlerde ecoş

cok tesekkürlerr semaaaa :)) ne güzel siz hallettniz ne zormus yahuu
sormaaaaaaaaaa hic ev esyaları satan magazalardan cıkmak istemiyorumm :))

Ecem o nasıl çizelge ya küfür gibi :))) güldürdün beni şuan farkettim :))

Bir de nasıl şanslısın maşallah yeminlen evimdeeen halılara halıdan mobilya perde araba aklına ne gelirse bi eşimle ödedik ve ödüyoruz da... Ay n güzel hep böyle rahat yaşa inşallah:)

hahahaha bostancı basım benim yaaa seviyorumm sıpayı :)) ohoo ben neler diyorum onaa :))

ahh nihal ahh ici beni dısı seni yakar.. bizde kerosumla ikimiz yapmaya calısıyoruz cogu seyi ev vardaaa hergün benim evim ben yaptım diye basımıza kalkıcak kaynanada varr o yüzden kerosum herseyi kendi yapmaya calısıyor onlara düseni tabii bizde erken basladık almayı birinin borcu bitsin öbürüne baslarız diye.. sırayla yapmaya calısıyoruz bende calıssaydım daha iyi olurdu da okul iste..

benim okul bitsin is baslasın ilk kendi evimizi almak hedefimiz keros kredi falan cekti takılarla onu kapatır araba borcuna gireriz diyoruzz kerosun zaten sirket arabası var bakalım kısmet öyle iste

ben yaptırdım lazer cokta memnundum tabi bizim kerosla bi huyumuz var herseyi yarım bırakırız tam dökülüp bir daha cıkmısken bıraktım lazeri bırakmasaydım dökülüp bi daha cıkmayacaktı coookk pismanım cokkk dügünden sonra baslicam yinee.. bunun hastalıgı var hamileligi var ölümü kalımı var her daim hazır olmak gerek

Son düzenleme:
mecbursun almak zorundasın yazık günah ama hayatı nasıl idame ettireceksin çamasır mak fırın buzdolabı ocak vs vs olmadan yepyeni bir ev düzüyorsunn sende baslayınca anlayacaksınnn :)))kendi evin oluncada elinden geldiginin en iyisi olsun istiyorsun :))

fırınımı alırım mikrodalgayıda
yada bulasık mk ohooo eksik cokkk :)))

cok tesekkürlerr semaaaa :)) ne güzel siz hallettniz ne zormus yahuu
sormaaaaaaaaaa hic ev esyaları satan magazalardan cıkmak istemiyorumm :))

hahahaha bostancı basım benim yaaa seviyorumm sıpayı :)) ohoo ben neler diyorum onaa :))

ahh nihal ahh ici beni dısı seni yakar.. bizde kerosumla ikimiz yapmaya calısıyoruz cogu seyi ev vardaaa hergün benim evim ben yaptım diye basımıza kalkıcak kaynanada varr o yüzden kerosum herseyi kendi yapmaya calısıyor onlara düseni tabii bizde erken basladık almayı birinin borcu bitsin öbürüne baslarız diye.. sırayla yapmaya calısıyoruz bende calıssaydım daha iyi olurdu da okul iste..

benim okul bitsin is baslasın ilk kendi evimizi almak hedefimiz keros kredi falan cekti takılarla onu kapatır araba borcuna gireriz diyoruzz kerosun zaten sirket arabası var bakalım kısmet öyle iste

ben yaptırdım lazer cokta memnundum tabi bizim kerosla bi huyumuz var herseyi yarım bırakırız tam dökülüp bir daha cıkmısken bıraktım lazeri bırakmasaydım dökülüp bi daha cıkmayacaktı coookk pismanım cokkk dügünden sonra baslicam yinee.. bunun hastalıgı var hamileligi var ölümü kalımı var her daim hazır olmak gerek

Kız lazerde hangisi olursa olsun bi döker önce ben daha 6 seanstan önce biteni görmedim :)
Durum anlaşıldı madem çocuk senin için durmadan çabalıyor çocuğuda zorlama yok 11 kglik makina falan diye :)
Nişanlın ne iş yapıyor ???

Back
X