Canım sporsuz olmuyor sen de biliyorsun. Evde 5 dk kadar ısınma hareketlerini yapıp vücudun hafif terleyene kadar olduğun yerde koşmak gibi, daha sonra bölgesel egzersizlere geçebilirsin. İp atlayabilirsin. Spor yapmak yorucudur ama yapılıp bittiğinde de insana oldukça keyif verirr
menülerin sporun güzel. hurmanın 15 kalori oldğunu ben de geçenlerde öğrenmiştim çok sevinmiştim. yavaş yavaş yenilebilir diye düşünüyorum..
canım, benim yaptığım sporlar şu durumda senin yapabilecğn şekilde değil malesef. Spor salonunda hanımlarla aerobik yapıyorum ben haftanın 3 günü. fırsat bulduğum zamanlarda da yürüyüş. bana kalırsa senin tek yapman gereken kızının birazcık daha büyümesini beklemek. bu arada sen de yediklerine gereken özeni göster elbette. suyunu iç, yeşilçayını iç. biraz zaman geçtikten sonra da egzersizle bunu desteklersin. lütfen bu kadar sıkma canını

sadece biraz zamaann
benim de çarşamba'larım aynı böyle yoğun işte kuzum gerçekten çok yıpratıcı oluyor benim için akşam da spor oluyor çünkü
hoşgeldin aramıza canım

benim ismim tuğba. 21 yaşındayım istanbulda doğdum büyüdüm burada okuyorum. üniversite son sınıf öğrencisiyim. okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. hedeflerine ulaşmada sana da başarılar diliyorumm
bu arada kilo bildirmini perşembe günü yapabileceksen eğer, tartıya mutlaka perşembe sabahı çık. perşembe akşamı tartılırsan ekranda gördüğün sayı senin için çok yanıltıcı olur.
ouww bi sorun yaşamamanıza çok sevindim
busem evde kocamaaan bi kupa vardı. onunla içtim bitane ama daha da içemedim :\ ecem'e deanlattım baya baya hastayım ben valla. midem bulanıyor,ateşim var.. :26: