Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum ebru abla ve venüs abla diyorum 28 yaşındasın çünkü :)
Venüs abla ne kııız! Sakın abla deme bana :D
hoşgeldin canım
kendini iyi hissetmene sevindim 7 li rakamları görmene az kaldı.
55 neden uçuk bi hayal olsunki sen çok güzel kilo veriyosun diyetini uyguluyosun bence çok yakın o hedefe ulaşmak

bu arada sana bişey söylücem ben seni hep benim yaşlarımda ve evli sanıyodum nerden öyle kalmış aklımda anlamadım :26:
daha sen 21 yaşında ve bekarmışsın sevindim buna belkide bu yüzden bukadar güzel kilo verebiliyosun metabolizma meselesi yani :34:
Hihihi öyle mi? Nereden öyle düşündün acaba :) Canım bir de kilo vermem duracak eninde sonunda böyle devam etmeyecek bence. Umarım en azından haftada 1 kilo olur. :)
Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
Çok geçmiş olsun canım, geç yazdım ama...
:)
menüm kızlar,

sabah 09:00
bir haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek, 2 kupa tek şekerli çay
5 zeytin, kk kadar peynir

öğle 13:00
bir tabak tavuklu pilav ayran ( kötü oldu ama o vardı :(

ara 16:00
yarım elma yarım armut, 2 adet badem

akşam
1,5 kase düğün çorbası
haşlanmış karnabahar yoğurtlu
bir dilim ekmek
bir kaşık kayısı hoşafı ( şekersiz)

1 litre yeşil çay, bol su ,
spor yok halsizim hala bugün
yarın olacak inşallah
Afiyet olsun canım, dediğin gibi bir tek pilav bozmuş. Gerisi süper
Sabah(07:30)

yarım kepekli hamburger ekmeğinin arasına(tam yesem mi diye düşünmedim değil sizce?)

maydanoz kıvırcık domates biber peynir

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

1 kivi 1 galeta

öğle(12:30)

2 tane köfte

salata

mantar çorba (tatlı vardı yemedim)

ara(15:30)

1 kivi 1galeta

akşam(18:30)

1 kase yayla çorba

salata

2 yemek kaşığı ciger sote

3 litre su

45 dk walk at home + 60 mekik

1 bardak bitki çayı :42::42::42::42::42::42:
Afiyet olsun canım, kusursuz menün :)

azimliyim, olucak :)
bu arada akşamki ekmekler copy-paste hatası olmuş, onlar yok :)
düzenliyorum yeniden

Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)

Öğle (12:00)
4 köfte + 2 dilim kepek ekmeği + yoğurt

Akşam (19:15)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt

2 kupa 9lu çay, 1 kupa yeşil çay , 1lt su - spor yok :(
Afiyet olsun canım, sıvıların az görünüyor. Ona biraz dikkat edebilirsin
bugünkü menüm

sabah
sandviç ekmeğinde 1kk peynir domates salatalık
şekersiz çay

öğle
4 köfte
1 dilim ekmek
2 yudun kola

ara
1 kuru kayısı
şekersiz trk kahvesi

akşam
1 yumurtayla tilki otu
2 yenek kaşiği bulgur pilavı

ara
8-10 tane çağla (daha yemedim ama yicim)
suyum 9 bardak ama saat daha erken bugub spor yok yarın spora gitcem zaten...

1 ıhlamur 1 de yeşil çay=)
Daha öncekilere göre baya düzeltmişsin menünü canım. Suyun az sadece okadar :)
ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa
Canım biraz gecikmiştir, bekle bakalım. :)

ben geldiim :3: önce başın sağ olsuna gittik, sonra da komşumuzun 6 yaşındaki kızının doğum günü vardı ona geçtik. iki tane apayrı şey yani :ssz:

geçmişe bakıp geliyorum :10:

bu arada saçımı boyadım ama olmadı, kızıllar kapanmadı ama eskisinden iyi gibi. 15 gün sonra tekrar boyayacağım bu sefer palette ile. kuaföre gitmeyeceğim çünkü boyaya başka maddeler karıştırıyorlarmış düzeltmek için saçı, kuaförde çalışan arkadaşım söyledi :47:

Kızlar mesaj kotamı da tamamlayayım ve yatayım. Menü kağıdımı ofisimde unutmuşum. Yarın oradan hemencecik yazarım, şimdi uzun uzun üşeniyorum. :) Hepinizi çok seviyorum, iyi geceler.

Kızlar yarın iş için bir otele gideceğim, Cumartesi günü de başka bir otele.. Akşam yazabileceğim.

özletme kendini canım :)
ben geldiim :3: önce başın sağ olsuna gittik, sonra da komşumuzun 6 yaşındaki kızının doğum günü vardı ona geçtik. iki tane apayrı şey yani :ssz:

geçmişe bakıp geliyorum :10:

ooo ne çeşitli bi günmüş :) hoşgeldin canım :)

Venüs abla ne kııız! Sakın abla deme bana :D

Hihihi öyle mi? Nereden öyle düşündün acaba :) Canım bir de kilo vermem duracak eninde sonunda böyle devam etmeyecek bence. Umarım en azından haftada 1 kilo olur. :)

Çok geçmiş olsun canım, geç yazdım ama...

:)

Afiyet olsun canım, dediğin gibi bir tek pilav bozmuş. Gerisi süper

Afiyet olsun canım, kusursuz menün :)

Afiyet olsun canım, sıvıların az görünüyor. Ona biraz dikkat edebilirsin

Daha öncekilere göre baya düzeltmişsin menünü canım. Suyun az sadece okadar :)

Canım biraz gecikmiştir, bekle bakalım. :)
erken yazmıştım ondan canım su az 11 bardak oldu=)ayy gecikmesin valla patlicam yoksaaa

bu arada saçımı boyadım ama olmadı, kızıllar kapanmadı ama eskisinden iyi gibi. 15 gün sonra tekrar boyayacağım bu sefer palette ile. kuaföre gitmeyeceğim çünkü boyaya başka maddeler karıştırıyorlarmış düzeltmek için saçı, kuaförde çalışan arkadaşım söyledi :47:

kötü mü oldu rengi 2. boyayışına düzelir heralde ayy benimde beyazlarım var ya ama boyamak istemiyorum her ay eziyet gibi olur diye düşünüyorum bizim ailede ırsi herkesin erkenden beyazlıyor yaaa

bende kaçiyorum sabah yazarım kilomu 6 gibi hehehehe=) şu sınav kağıtlarımın çıktısını falan alayım iyigeceler herkesee

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(10:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara:(12:00)

2 kuru kayısı

öğle:(14:00)

4 ızgara köfte
1 kase salata
küçük bi tabak haydari

ara:(15:45)

1 ayran

akşam:(18:30)

2 kepçe domates çorbası
5 közlenmiş mantar
1 kase salata

ara:(21:00)

yarım paket activia çilekli

++++
2,5 lt su, 4 fincan yeşil çay
+++
45 dk yürüyüş+30 dk mekik+pilates
:42:

Son düzenleme:

kızıl ilk seferde kapanmaz zaten tatlım. ikinciye oturur kızıllıklar da gider artık :)

tamam canım bende hemen haftaya mezun olmucamya zaten bende bu hafta umutsuzum hala hastalanmadım ve çok şişim yarın sabah artı bile çıkabilirim umarım çıkmam :14:
şu adetim gelsin gitsin ayran detoksuna merak saldım haftaya onu yapmayı planlıyorum. Aklıma çok yattı yapabilirim sanırım 2 gün çokta değil umarım faydası olu anlatılanlar gibi
bu arada bende bi mayısa kadar burdayım gibi duruyo tabi ayran detoksuyla 2 kilo vermezsem :52::52:

yaa düşünce gücümüzü unutmaaaaa :52: artıda çıkmak falan hiç demeee :52: ekside çıkcam diye düşün ekside çık ebruu :16:

tamam detoksu da yap bakalım, dukan yapmasam ben de yapardım vallaa :27:

Buse'cim boyanın zaten kirli saça yapılması daha iyi. Hiç duymadın mı bunu? Hatta temizken dipleri yanıyor kirli olması daha iyi. :34:

bilmez olur muyum kaptancım yaa :9: lise 1 den beri saçımı boyatıyorum :27: onun için dedim zaten iyice pislendim diye. bilerek yıkanmadım yani :9:

Artık yapamaz deyince neden diye soracaktım. Okuyunca ilerdeki mesajları gördüm Zeliş'cim. Çok çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat olacak? Memenin tamamınımı alacaklar. İnşallah biran önce düzelir. Allah yardımcısı olsun. Sende risk altına girmiş oluyorsun biliyorsun dimi? Lütfen biran önce zayıfla. Çünkü şişmanlıkta birçok hastalığa neden olabiliyor.

Güzel bir düşünce Tuba'cım ama tatlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Diyet boyunca. Yoksa olmaz bu iş. Zamanla zaten alışıyorsun canın istemiyor. Sadece sağlıklı beslen. O söylediklerin zaten sağlıksız yiyecekler. Yemesende olur. Şimdiden kendini böyle şartlandırma çünkü bu şekilde kilo veremezsin. Sadece olduğun kiloyu korursun.
Biliyorum ama kadınbudu köfte yenmemesi gereken bir köfte. Hem kızartma hem pirinç var içinde bol bol. Gayet lezzetli bir yiyecek ama diyette cıssss :47:

Tuba'cım o zaman telefondan da alıntı yapmaya çalış. Çünkü böyle kuru kuru mesajları sevmiyorum ben. Şu mesajların altında bir işaret var. Cepte de çıkıyor. Orayı işaretlediğinde alıntı yapabiliyorsun. Hatta ben birazdan cepten deneyeyim. Sende dene olur mu?

Hoş geldin canım. Geçmiş olsun yeniden. Doğum tarihi içinde teşekkürler. Az kaldı ama ben iyice sabırsızlanmaya başladım. Çünkü gerçekten doğum yaklaştıkça daha zor oluyor herşey . :52:

Kız kafamı bıraktınız insanda. Burcu, Buse b larla dolu takım :9:Şaka bi yana artık hafızada yetmez oldu. İsim özürlü değilim ama arada bir olacak artık. Bencede biran önce kes o tatlıları. Bak gör haftaya ne güzel bir sonuç alacaksın. :34: Bide ikide bir aşağıdaki isimlere takılma nazarın değcek sonra :nazar::9: Takım konusunda da altından kalkamayacağın bişey yok canım. Dün yazdım sanırım sana yada düşündüm yazmadım hemen yazayım. Mesaj sayılarını senin buraya yazmana gerek yok. Kendi bilgisayarında not et. Gerekli uyarıları oraya bakarak yap. Ben geldiğim zaman toplu şekilde eklersin buraya. Zaten çok uzun sürmez gelirim ben. Bu arada takıma girmesi gerekenlerde bi süre daha bekleyebilir. Heyecan yapma çünkü 9. takımda bu işi gayet güzel yapıyordur. :34:

Aranın düzelmesine çok sevindim ama hastalığına çok üzüldüm canım. :14:

En güzel yöntemi önce kilo vermek canım. Zayıfladığın zaman selülütlerde azalacak. Önce zayıfla sonra kalanları bi şekilde halledersin. Belki kalmaz bile:34:

tamam kaptancım öyle yaparım
okudum anladım kabul ediyorum kaptan :9:

canım hiç yağdı kahveydi uğraşmaya gerek yok kilo verip spor yapmak. benim ev arkadaşımda da vardı 6 kilo verdi bi de spor yaptı hala da devam ediyo bi görsen dümdüz bacakları selülitten eser kalmadı

buseeeee boya artık ben çatladım burda meraktan :35:

çok geçmiş olssun canım sende dikkat et kendine. gerekirse tetkikleri bile yaptır artık kadınlar çok genç yaşta yakalanabiliyo bu hastalığa. umarım annen de çabucak kavuşur sağlığına
busiiiii sen bana kıyamazsın ki :35:

merakla beklioruz :31:

kıyamam dimii, nasıl da bilmiş baak :9:

kızlar boyadım ama tutmadı, kızıllar yine duruyor. tepesi farklı altları farklı renk yine :ssz:

Ben kaçtım kızlar herkese iyi akşamlar
öpüldünüüüüüüüüzzzzzz :54::54::54::54:

denk gelemedik yine ebrucuum

iyi geceleer :54:

evet cnm, tam cvp yazdım , spnra gördüm, o yüzden beğendim mesajını :) bu arada Ceren ben :52:

ay kusura bakma ceren kafa kalmadııı :27:

Sabah(07:30)

yarım kepekli hamburger ekmeğinin arasına(tam yesem mi diye düşünmedim değil sizce?)

maydanoz kıvırcık domates biber peynir

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

1 kivi 1 galeta

öğle(12:30)

2 tane köfte

salata

mantar çorba (tatlı vardı yemedim)

ara(15:30)

1 kivi 1galeta

akşam(18:30)

1 kase yayla çorba

salata

2 yemek kaşığı ciger sote

3 litre su

45 dk walk at home + 60 mekik

1 bardak bitki çayı :42::42::42::42::42::42:

hamburger ekmeğine kızacaktım ama açıklamışsın onu da sonradan :27: tamam beğendim ben bu menüyü, aferin burcuyaa :46:

Buse'cim başınız sağ olsun cnm.. :( Allah rahmet eylesin....

Zeliş'çim hoş geldin, eminim çok hızlı bir şekilde vereceksin kilolarını.. Sakın üzme kendini, hiç bir faydası olmaz sana kendini üzmenin ;)
Annene de çok çok geçmiş olsun diyorum cnm, Allah beterlerinden korusun... Sen ona destek ol,güçlü ol, ee bi de zayıf olursan ohhh, çok mutlu olur :)

bu arada ben de Ceren, 30 yaşındayım, 1.66boyunda, evli, çocuksuzum :) Bilgisayar mühendisiyim.. durum bu tatlım..

Kaptanım , sen istersin de ben yapmaz mıyım :) , bu kez olucak inşallah. bu arada sen ne kadar zamanda 85ten indin? kaç kilo verdin? kendime zaman belirlemeye çalışıyorum da :52:

Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)

Ara (10:30)
9 hayat çayı(şekersiz)

Öğle (12:00)
4 köfte + 2 dilim kepek ekmeği + yoğurt

Ara (15:00)
yeşil çay (şekersiz)

Akşam (19:15)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği

Ara (20:00)
1 fincan 9 lu çay, 1lt su - spor yok :(

Zeliş'çim başaracağına eminim!

Burcu'cum , ben ne yapıyorum biliyor musun, sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı+250Ml ılık su (içebildiğin kadar ılık-sıcak)
bu metod genelde ilk gün işe yarıyor ama yaramazsa 2. gün kesin.. bu arada kayısı ve sudan sonra 45dk bekleyeceksin, yemek yemek yok... ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum, hatta bunu normal sanıyordum da diyetisten söyledi bana normal olmadığını , 22 yaşımda öğrendim :52: o güne kadar haftada 2 normal, 3 ooooo çok iyi sanıyordum, düşün halimi... kayısı bana süper geliyor ama anlattığım şekilde, ööle gün içinde falan değil...

sağ olasın cerencim, dostlar sağ olsun :ssz:

menünü beğendim ama ekmekler çok gibi :26:

vee bu anlattıklarına göre ben de kabızlık yaşamışım ömrrümce yaaaaa :26:

Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim

dualarım seninle canım, Allah acil şifalar versin anneciğine:31:

bugünkü menüm

sabah
sandviç ekmeğinde 1kk peynir domates salatalık
şekersiz çay

öğle
4 köfte
1 dilim ekmek
2 yudun kola

ara
1 kuru kayısı
şekersiz trk kahvesi

akşam
1 yumurtayla tilki otu
2 yenek kaşiği bulgur pilavı

ara
8-10 tane çağla (daha yemedim ama yicim)
suyum 9 bardak ama saat daha erken bugub spor yok yarın spora gitcem zaten...

1 ıhlamur 1 de yeşil çay=)

hımm sandviç ekmeği, kola ve pilav olmamış bence canım :31: spora da başla bir an önce, bakcam yarın :27:

Kızlar iyi geceler hepinizi çok seviyorum :54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler sevgi pıtırcığım benim :54:

ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa

evlimisin canım, benimde 3 gün geçti
kafam çok karışık valla

ay kızlar bu ne evham :27: ben hangi gün oldum, hangi gün olucam onu bile bilmiyorum senelerdir. zamandan anlıyorum valla, ilk çağ insanları gibiyim bu konuda sakin olun, olursunuz yaa :27:

Kızlar mesaj kotamı da tamamlayayım ve yatayım. Menü kağıdımı ofisimde unutmuşum. Yarın oradan hemencecik yazarım, şimdi uzun uzun üşeniyorum. :) Hepinizi çok seviyorum, iyi geceler.

bugün denk gelemedik venüsüüüm, ben de seni seviyorum. iyi geceler kuzucum :54:

benimde 7 oldu, iyigeceler herkese,
yarın yine birinci oluruz inşallah :)

amiin :16: iyi geceler emelcim :54:

kötü mü oldu rengi 2. boyayışına düzelir heralde ayy benimde beyazlarım var ya ama boyamak istemiyorum her ay eziyet gibi olur diye düşünüyorum bizim ailede ırsi herkesin erkenden beyazlıyor yaaa

ay umarım düzelir, boyayı aldığım yerdeki kız da öyle dedi zaten :26: benim beyazım yok ama arkadaşım var benimle yaşıt, onda dolu var. 23 yaşındayız ama olabiliyor bu yaşlarda bile :26: sen bilirsin boya konusunda bir şey diyemem. ama boyamak güzel şey yaa :9:

bende kaçiyorum sabah yazarım kilomu 6 gibi hehehehe=) şu sınav kağıtlarımın çıktısını falan alayım iyigeceler herkesee

kolay gelsin hazalcıım
iyi geceler tatlıım, umarım gitmiştir kilolar biraz da olsa :54:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(10:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara:(12:00)

2 kuru kayısı

öğle:(14:00)

4 ızgara köfte
1 kase salata
küçük bi tabak haydari

ara:(15:45)

1 ayran

akşam:(18:30)

2 kepçe domates çorbası
5 közlenmiş mantar
1 kase salata

ara:(21:00)

yarım paket activia çilekli

++++
2,5 lt su, 4 fincan yeşil çay
+++
45 dk yürüyüş+30 dk mekik+pilates
:42:

vaay vaay vaaay şu güzel menüye de bakın heleee :46: şu çilekli activia nasıl tadı güzel mi canım çekti, gözü çıksın dukanın. şimdi ben onu alır yerdim :27:

kızıl ilk seferde kapanmaz zaten tatlım. ikinciye oturur kızıllıklar da gider artık :)

ayy umarım öyle olur, satan kız da öyle demiştii :ssz:

buseeee :37: kaç saat oldu geçmişi okumaya gideli :9: burda seni bekledim ben:23: activia güzel canm sadesine göre daha iyi :) ben alışık olduğumdan da öyle geliyo olabilir :)I evdkiler yemiyo çünkü :9:

buseeee :37: kaç saat oldu geçmişi okumaya gideli :9: burda seni bekledim ben:23: activia güzel canm sadesine göre daha iyi :) ben alışık olduğumdan da öyle geliyo olabilir :)I evdkiler yemiyo çünkü :9:

ooy ooyy emoşum beni beklemiş :27: dukan diyeti arkadaşlarımın topic ine daldım bi ara, sonrada burayı anca okuyup yazdım :9:

ben normal activia nın tadını bile bilmiyorum. :9:

sanki istanbul da bu gece hava bozdu yaa, ev soğuk yani biraz :26:kaloriferi 4 gündür kapadık biz. yeter artık deli fatura geliyor, zaten gündüzleri ev sıcak havalar güneşli, akşamlarda işte pek soğuk değildi ama sanki bu akşam biraz serin. dikkat etmek gerek. kalın kalın giyineyim hemen polarlarıı :52:

Back
X