Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa düşünce gücümüzü unutmaaaaaartıda çıkmak falan hiç demeee
ekside çıkcam diye düşün ekside çık ebruu
tamam detoksu da yap bakalım, dukan yapmasam ben de yapardım vallaa
bilmez olur muyum kaptancım yaalise 1 den beri saçımı boyatıyorum
onun için dedim zaten iyice pislendim diye. bilerek yıkanmadım yani
tamam kaptancım öyle yaparım
okudum anladım kabul ediyorum kaptan
kıyamam dimii, nasıl da bilmiş baak
kızlar boyadım ama tutmadı, kızıllar yine duruyor. tepesi farklı altları farklı renk yine
denk gelemedik yine ebrucuum
iyi geceleer
ay kusura bakma ceren kafa kalmadııı
hamburger ekmeğine kızacaktım ama açıklamışsın onu da sonradantamam beğendim ben bu menüyü, aferin burcuyaa
sağ olasın cerencim, dostlar sağ olsun![]()
menünü beğendim ama ekmekler çok gibi :26:
vee bu anlattıklarına göre ben de kabızlık yaşamışım ömrrümce yaaaaa :26:
dualarım seninle canım, Allah acil şifalar versin anneciğine
hımm sandviç ekmeği, kola ve pilav olmamış bence canımspora da başla bir an önce, bakcam yarın
iyi geceler sevgi pıtırcığım benim
ay kızlar bu ne evhamben hangi gün oldum, hangi gün olucam onu bile bilmiyorum senelerdir. zamandan anlıyorum valla, ilk çağ insanları gibiyim bu konuda sakin olun, olursunuz yaa
bugün denk gelemedik venüsüüüm, ben de seni seviyorum. iyi geceler kuzucum
amiiniyi geceler emelcim
ay umarım düzelir, boyayı aldığım yerdeki kız da öyle dedi zaten :26: benim beyazım yok ama arkadaşım var benimle yaşıt, onda dolu var. 23 yaşındayız ama olabiliyor bu yaşlarda bile :26: sen bilirsin boya konusunda bir şey diyemem. ama boyamak güzel şey yaa
kolay gelsin hazalcıım
iyi geceler tatlıım, umarım gitmiştir kilolar biraz da olsa
vaay vaay vaaay şu güzel menüye de bakın heleeeşu çilekli activia nasıl tadı güzel mi canım çekti, gözü çıksın dukanın. şimdi ben onu alır yerdim
ayy umarım öyle olur, satan kız da öyle demiştii![]()
Herkes uyumus tüh![]()
Bence cok iyi bi menu, sporunda super, alkis alkis alkissss:))
İyi dersler zeliscimm, gec oldu ama..:)
Canim benim yaa cok yanicak saclarin, ileride zaten beyazlarini kapatmak icin boyaman gerekicek, bari simdi yanmasa saclarin.. Ben cok uzuluyorum boyayla yanan saclara(
Super ornek bir menu, cok iyi masallah:)
Tartilnadan nasil dayandin bir hafta, hadi bakalim ne kadar gitmisss:)
Hadi gozun aydiiiinnn:))
tebrik ederim canım ama yüzdeleri de yazıyoruz bi sonraki mesajımda açıklamayı yazarım yeni arkadaşlar iiçinEveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)
Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Ayran detoksu sagolsun:))
Başlangıç: 87.6 kg
2. Cuma (Geçen Hafta): 82.1 kg
3. Cuma (Bugün): 81.2 kg
Skor: -900 gr
Hedef: 55 kg
herkese günaydın kızlaaarrrr :)
henüz listeye katılamasam da bildiriyorum :)
(Kilo Bildirimi)
Başlangıç: 78.6 kg
Bugün: 77 kg
Skor: -1.600 kg
Hedef: 60 kg
bende yapıyım kilo bildirimi
başlangıç 76
geçen hafta 73
bu hafta 72![]()
günaydın arkadaşlar herkese
malesef üzülerek bildiriyorumki +400 gr çıktım bu sabah.çünkü hala adet olamadım günüm geçti diyetenmi bilmiyorum hiç şaşmazdı. sanırım o yüzden artıdayım çünkü bu hafta güzel geçmişti.
şimdiden kilo veren arkadaşlardan özür diliyorum. umarım fazla etkilemez listeyi.
geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40
yüzde -0,71
menüm kızlar,
sabah 09:00
bir haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek, 2 kupa tek şekerli çay
5 zeytin, kk kadar peynir
öğle 13:00
bir tabak tavuklu pilav ayran ( kötü oldu ama o vardı
ara 16:00
yarım elma yarım armut, 2 adet badem
akşam
1,5 kase düğün çorbası
haşlanmış karnabahar yoğurtlu
bir dilim ekmek
bir kaşık kayısı hoşafı ( şekersiz)
1 litre yeşil çay, bol su ,
spor yok halsizim hala bugün
yarın olacak inşallah
Buse'cim başınız sağ olsun cnm..Allah rahmet eylesin....
Zeliş'çim hoş geldin, eminim çok hızlı bir şekilde vereceksin kilolarını.. Sakın üzme kendini, hiç bir faydası olmaz sana kendini üzmenin
Annene de çok çok geçmiş olsun diyorum cnm, Allah beterlerinden korusun... Sen ona destek ol,güçlü ol, ee bi de zayıf olursan ohhh, çok mutlu olur :)
bu arada ben de Ceren, 30 yaşındayım, 1.66boyunda, evli, çocuksuzum :) Bilgisayar mühendisiyim.. durum bu tatlım..
Kaptanım , sen istersin de ben yapmaz mıyım :) , bu kez olucak inşallah. bu arada sen ne kadar zamanda 85ten indin? kaç kilo verdin? kendime zaman belirlemeye çalışıyorum da
Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)
Ara (10:30)
9 hayat çayı(şekersiz)
Öğle (12:00)
4 köfte + 2 dilim kepek ekmeği + yoğurt
Ara (15:00)
yeşil çay (şekersiz)
Akşam (19:15)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
Ara (20:00)
1 fincan 9 lu çay, 1lt su - spor yok
Zeliş'çim başaracağına eminim!
Burcu'cum , ben ne yapıyorum biliyor musun, sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı+250Ml ılık su (içebildiğin kadar ılık-sıcak)
bu metod genelde ilk gün işe yarıyor ama yaramazsa 2. gün kesin.. bu arada kayısı ve sudan sonra 45dk bekleyeceksin, yemek yemek yok... ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum, hatta bunu normal sanıyordum da diyetisten söyledi bana normal olmadığını , 22 yaşımda öğrendimo güne kadar haftada 2 normal, 3 ooooo çok iyi sanıyordum, düşün halimi... kayısı bana süper geliyor ama anlattığım şekilde, ööle gün içinde falan değil...
Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim
ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa
Venüs abla ne kııız! Sakın abla deme bana
Hihihi öyle mi? Nereden öyle düşündün acaba :) Canım bir de kilo vermem duracak eninde sonunda böyle devam etmeyecek bence. Umarım en azından haftada 1 kilo olur. :)
Çok geçmiş olsun canım, geç yazdım ama...
:)
Afiyet olsun canım, dediğin gibi bir tek pilav bozmuş. Gerisi süper
Afiyet olsun canım, kusursuz menün :)
Afiyet olsun canım, sıvıların az görünüyor. Ona biraz dikkat edebilirsin
Daha öncekilere göre baya düzeltmişsin menünü canım. Suyun az sadece okadar :)
Canım biraz gecikmiştir, bekle bakalım. :)
bu arada saçımı boyadım ama olmadı, kızıllar kapanmadı ama eskisinden iyi gibi. 15 gün sonra tekrar boyayacağım bu sefer palette ile. kuaföre gitmeyeceğim çünkü boyaya başka maddeler karıştırıyorlarmış düzeltmek için saçı, kuaförde çalışan arkadaşım söyledi![]()
yaa düşünce gücümüzü unutmaaaaaartıda çıkmak falan hiç demeee
ekside çıkcam diye düşün ekside çık ebruu
tamam detoksu da yap bakalım, dukan yapmasam ben de yapardım vallaa
bilmez olur muyum kaptancım yaalise 1 den beri saçımı boyatıyorum
onun için dedim zaten iyice pislendim diye. bilerek yıkanmadım yani
tamam kaptancım öyle yaparım
okudum anladım kabul ediyorum kaptan
kıyamam dimii, nasıl da bilmiş baak
kızlar boyadım ama tutmadı, kızıllar yine duruyor. tepesi farklı altları farklı renk yine
denk gelemedik yine ebrucuum
iyi geceleer
ay kusura bakma ceren kafa kalmadııı
hamburger ekmeğine kızacaktım ama açıklamışsın onu da sonradantamam beğendim ben bu menüyü, aferin burcuyaa
sağ olasın cerencim, dostlar sağ olsun![]()
menünü beğendim ama ekmekler çok gibi :26:
vee bu anlattıklarına göre ben de kabızlık yaşamışım ömrrümce yaaaaa :26:
dualarım seninle canım, Allah acil şifalar versin anneciğine
hımm sandviç ekmeği, kola ve pilav olmamış bence canımspora da başla bir an önce, bakcam yarın
iyi geceler sevgi pıtırcığım benim
ay kızlar bu ne evhamben hangi gün oldum, hangi gün olucam onu bile bilmiyorum senelerdir. zamandan anlıyorum valla, ilk çağ insanları gibiyim bu konuda sakin olun, olursunuz yaa
bugün denk gelemedik venüsüüüm, ben de seni seviyorum. iyi geceler kuzucum
amiiniyi geceler emelcim
ay umarım düzelir, boyayı aldığım yerdeki kız da öyle dedi zaten :26: benim beyazım yok ama arkadaşım var benimle yaşıt, onda dolu var. 23 yaşındayız ama olabiliyor bu yaşlarda bile :26: sen bilirsin boya konusunda bir şey diyemem. ama boyamak güzel şey yaa
kolay gelsin hazalcıım
iyi geceler tatlıım, umarım gitmiştir kilolar biraz da olsa
vaay vaay vaaay şu güzel menüye de bakın heleeeşu çilekli activia nasıl tadı güzel mi canım çekti, gözü çıksın dukanın. şimdi ben onu alır yerdim
ayy umarım öyle olur, satan kız da öyle demiştii![]()
Herkes uyumus tüh![]()
Selam kılzar
Ders calısmaya kalkım saat gecenın dordu:) aksam 8,30 dayatınca buraya da gelemedim hiç
Simdi hemen dunku menumu yazayım, gecmıse sabah bakicam artık
Sabah 6:30
1 haslanmıs yumurta
1 lokma ekmek
Azıcık tulum peyniri
4 yesil zeytin
Ara 10:30
1 elma
Oglen 13:00
Yarım tabak yesil mercimek
Yarım kase domates corbası
1 tane sebzeli borek
Yarım porsiyon kazandıbı(
Ara 15.00
1 elma
Aksam 18:30
2 kasık kapuska
2 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav
Su
2 lt
Spor
Okulda metroda merdıvenleri tempoyla cıktım
Ayriyetten spora vaktim olmadı
k,lom 53.8 200 gram vermşim bu arada regl oldum ohhh
Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)
Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Başlangıç: 87.6 kg
herkese günaydın kızlaaarrrr :)
(Kilo Bildirimi)
bende yapıyım kilo bildirimi
başlangıç 76
geçen hafta 73
bu hafta 72![]()
bakalııımm tickerim olmusmuuu:26:
malesef üzülerek bildiriyorumki +400 gr çıktım bu sabah.çünkü hala adet olamadım günüm geçti diyetenmi bilmiyorum hiç şaşmazdı. sanırım o yüzden artıdayım çünkü bu hafta güzel geçmişti.
şimdiden kilo veren arkadaşlardan özür diliyorum. umarım fazla etkilemez listeyi.
geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40
yüzde -0,71
kilo bildirimim:
Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60
geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40
yüzde -0,71
eceeem nasıl kaçırdık seni yaaa
siz de dayanın süpriz olunca verdiğin kilo süper oluyo :)
tebrik ederim canım ama yüzdeleri de yazıyoruz bi sonraki mesajımda açıklamayı yazarım yeni arkadaşlar iiçin
venüsüm tebrik ederim canım :)
canım bravo çok güzel çok beğendim :)
burcuuu 1 kilomutebrik ederim :)
ebrucum sıkma canını ilk 3e girme şansımız var yine de :)
6 lı rakamları görmeye başladımmmm yuppinasıl mutluyum bundan sonrası da gelecek elbet 5lileri göreceğim :)
Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim
Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızlarıazimliyim, olucak :)
bu arada akşamki ekmekler copy-paste hatası olmuş, onlar yok :)
düzenliyorum yeniden
Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)
Öğle (12:00)
4 köfte + 2 dilim kepek ekmeği + yoğurt
Akşam (19:15)
1 tabak bamya yemeği +yoğurt
2 kupa 9lu çay, 1 kupa yeşil çay , 1lt su - spor yok![]()
Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler.bugünkü menüm
sabah
sandviç ekmeğinde 1kk peynir domates salatalık
şekersiz çay
öğle
4 köfte
1 dilim ekmek
2 yudun kola
ara
1 kuru kayısı
şekersiz trk kahvesi
akşam
1 yumurtayla tilki otu
2 yenek kaşiği bulgur pilavı
ara
8-10 tane çağla (daha yemedim ama yicim)
suyum 9 bardak ama saat daha erken bugub spor yok yarın spora gitcem zaten...
1 ıhlamur 1 de yeşil çay=)
Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişeykaptanım bn bu mesajı atlamışım sanırım hastanede okuduğum kısımdıı sanırım sen hiç merak etme benm şu an çabam liste için değil zaten listeye girince daha çok azimli olacağımada inanıorumpaylaşımların sınav dönemlerimde ve çok yorgun olduğum günlerde az olur ama mutlaka paylaşımım olur. hedefime ulaşana kadar buralardayım sen hiç merak etme
![]()
Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemikaptanım hamburger ekmeği dediğim şekli öle içerik kepekli ekmek bizimkiler marketten öle almışlarkepekli sandviç ekmeğimen az biyik o yüzden yarısına sandviç yaptım tatlı güzel olsa zaafıma yenilebilirdim petibör pastasıydı ama görüntüsü hoşuma gitmedi bide aklıma sabah 72 kilo olduum geldi bende o yüzden yemedim
![]()
Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun.ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa
Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için.canım düğün çorbasının aslı etli ama ben kıymayla yapıyorum, 2 diş sarımsak ve kıymayı önce yağda kavuruyorum, 3-4 kaşık un işte onuda biraz çeviriyorum çiğ kokusu gittikten sonra su ekliyorum , kaynamaya başlayınca 1 kase yoğurdu çırpıp çorbanın suyuyla ılıklaştırıp kesilmesin diye, çorbaya ekliyorum, bir 10 dakikada falan oluyor
çok nefis oluyor , tavsiye ederim..
Hihihi sen hala hamile olabilirsinevlimisin canım, benimde 3 gün geçti
kafam çok karışık valla
benimde 7 oldu, iyigeceler herkese,
yarın yine birinci oluruz inşallah :)
Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.Kızlar mesaj kotamı da tamamlayayım ve yatayım. Menü kağıdımı ofisimde unutmuşum. Yarın oradan hemencecik yazarım, şimdi uzun uzun üşeniyorum. :) Hepinizi çok seviyorum, iyi geceler.
Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallahBUGÜNKÜ MENÜM
sabah10:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
ara12:00)
2 kuru kayısı
öğle14:00)
4 ızgara köfte
1 kase salata
küçük bi tabak haydari
ara15:45)
1 ayran
akşam18:30)
2 kepçe domates çorbası
5 közlenmiş mantar
1 kase salata
ara21:00)
yarım paket activia çilekli
++++
2,5 lt su, 4 fincan yeşil çay
+++
45 dk yürüyüş+30 dk mekik+pilates
Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felansanki istanbul da bu gece hava bozdu yaa, ev soğuk yani biraz :26:kaloriferi 4 gündür kapadık biz. yeter artık deli fatura geliyor, zaten gündüzleri ev sıcak havalar güneşli, akşamlarda işte pek soğuk değildi ama sanki bu akşam biraz serin. dikkat etmek gerek. kalın kalın giyineyim hemen polarlarıı![]()
Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaaMENÜM
sabah 10.40
omlet
üçgen peynir
2 dilim piliç füme
ara 13.00
dukan helva (helva yerken tatlının duraklama yapabileceği aklıma geldi, artık çok geçti kaptan, yarın yemiycem)
öğle 14.15
balık (çupra)
marul
domates
ara 16.00
dukan puding (dünden yapmıştım, yarın yemiycem kaptan)
ara 18.00
ayran (taziyedeydik)
akşam 19.30 (anca eve geldik, hemen yedim sonra da doğum gününe gittik)
balık (levrek)
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama öğleden sonram hareketliydi. hiç mecalim de yok zaten
yarın eksi çıkacağım inşallah balıklar sayesinde kızlar :26:
Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.Selam kılzar
Ders calısmaya kalkım saat gecenın dordu:) aksam 8,30 dayatınca buraya da gelemedim hiç
Simdi hemen dunku menumu yazayım, gecmıse sabah bakicam artık
Sabah 6:30
1 haslanmıs yumurta
1 lokma ekmek
Azıcık tulum peyniri
4 yesil zeytin
Ara 10:30
1 elma
Oglen 13:00
Yarım tabak yesil mercimek
Yarım kase domates corbası
1 tane sebzeli borek
Yarım porsiyon kazandıbı(
Ara 15.00
1 elma
Aksam 18:30
2 kasık kapuska
2 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav
Su
2 lt
Spor
Okulda metroda merdıvenleri tempoyla cıktım
Ayriyetten spora vaktim olmadı
200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.k,lom 53.8 200 gram vermşim bu arada regl oldum ohhh
Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün.Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)
Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş.Başlangıç: 87.6 kg
Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.Kaptancım günaydın, ben sana mesaj attım sanıyordum ama atamamışımkusura bakma...
mesaj sayılarım aşağıdaki gibi.
21 Mart: 8
20 Mart: 9
19 Mart: 4 (ekibe o gün girdiğim için az olmuş :44: )
Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç.herkese günaydın kızlaaarrrr :)
(Kilo Bildirimi)
Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım.bende yapıyım kilo bildirimi
başlangıç 76
geçen hafta 73
bu hafta 72![]()
Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye.günaydın arkadaşlar herkese
geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40
yüzde -0,71
Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim.kilo bildirimim:
Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60
Ellerine sağlık canım. Onların başlangıç kiloları bende kayıtlı. Onun için senin hesaplama yanlış olmuş olabilir. Mesela Burcu 76 demiş. Ama takıma geldiğinde 74. Ben birazdan hepsini hesaplarım. İlgin içinde çok çok teşekkürlerkaptancım yeni gelen arkadaşlar yüzde hesaplamamışlar hepsini hesaplayıp not aldım şimdi mi yazayım buraya yoksa herkes bildirim yaptıktan sonra m?
Tatlı, tatlı, tatlı, haftaya menülerinde dukan tatlıda olsa görmek istemiyorum.kilo bildirimi:
geçen hafta: 53 kg
bu hafta: 52.8 kg
fark: 0,2
yüzde: 0,38
Dert etme ya, regl olunca duzelirsin:)
Ben listede olmadigim icin yuzde hesaplamiyacagimi saniyordum:)
Heyyyy darisiii basimaaa, tebriikk ederiiimmm, ben de bi gorsem altilarii, cok az kaldii![]()
Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.
Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızları
Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler.
Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişeyBunları söz olarak kabul edip hayırlısıyla listeye dahil ediyorum seni.
Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemiYinede aferin yememen çok güzel olmuş. O zaman kepekli hamburger ekmeği diye belirt olur mu
Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun.
Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için.
Hihihi sen hala hamile olabilirsin
Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.
Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallah
Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felanSen bize lazımsın.
Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaa
Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.
200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.
Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün.
Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş.
Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.
Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç.
Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım.
Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye.Senin kilon az olduğu için aldığın ve verdiğin gramlar takımı yüzde olarak çok etkiliyor. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü biliyorsun ki ortalama alındığında takım çok etkileniyor.
Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim.6 lı rakamları gördün. Hadi bakalım sıra 5 li rakamlarda. İnşallah böyle gidersen en kısa zamanda göreceğine eminim.
![]()
kilo bildirimi:
geçen hafta: 53 kg
bu hafta: 52.8 kg
fark: 0,2
yüzde: 0,38
Ellerine sağlık canım. Onların başlangıç kiloları bende kayıtlı. Onun için senin hesaplama yanlış olmuş olabilir. Mesela Burcu 76 demiş. Ama takıma geldiğinde 74. Ben birazdan hepsini hesaplarım. İlgin içinde çok çok teşekkürler
Tatlı, tatlı, tatlı, haftaya menülerinde dukan tatlıda olsa görmek istemiyorum.Bu arada yumurta da protein. Senin kahvaltılarda neden hiç haşlanmış yumurta yok. :26:Yasak mı yoksa dukanda?
Haydaride yoğurt var canım ama yanlış hatırlamıyorsam yapılırken oldukça yağlı yapılıyor. Onun için söylemiştim. Yoksa yanlışmı hatırlıyorum. Bu arada sen şu tuvalet işini nasıl yaptın? Var mı bi gelişme? Bu arada bence sen Temmuzdan önce göreceksin 5 li rakamları.listede olmasanda hesapla canım alışmış öğrenmiş olursun kaptanımıza da zorluk çıkmamış olur :)
haydariyi yoğurt diye yedim ebrucum dışardaydım o saatte. activiayada mevbur kaldım bundan sonra sabah yicem artık :)
inşallah temmuza kadar görebilirim 5leri kaptancım
buseee ağlama be + çıkmamışsın işte şükret sen o helvayı filan yeme bu hafta kesin daha çok vermiş olursun :)
Biliyorum canım benim biliyorum. Ve siz böyle yardımcı olmaya çalıştıkça bu benim çok hoşuma gidiyor. Çok seviyorum hepinizitamam ebrucum. sen çok yorulma diye şeyettim ben![]()