Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım pilav olmamış pilav diyetteyken cıısss:20::20:

canım ekmek fazla olmuş dicektim yanlış yazmışsın sende zaten beyaz yemiyosun ama bence dilimleri 1 e indir 2 fazla bence

canım dualarım sizinle şu mübarek cuma günü hürmetine Allah annene sağlık sıhhat versin bianönce inş.

canım bende olamadım daha bendede var o stresten bian önce olmak ve rahatlamak istiyorum.

olsun canım yaaa 1 kiloda çok iyi bence haftada ben gram gram eksildiğim için :9::9:

olsun canım ikincide mutlaka düzelir.

malesef canım + çıktım biliyodum böyle olacağını çünkü çok şiş hissediyorum kendimi. bian önce olsam biter bitmez başlıcam ayran detoksuna inş.

tamam üzülmeee :9: daha dikkatli olucaz menülerde bu hafta ikimizde, özellikle ben menü saatlerime uykuma ve tatlandırıcılı tatlılarıma dikkat etmeliyim. :27:

şu ayran detoksunu sabah kahvaltımı normal yapıp ondan sonrasında sırf ayran içerek dukana uygun şekilde denemeyi düşünüyorum sebze günümde :31: içine salatalık atılıyorsa ona da iznim var :8:

Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.

Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızları :16:

Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler. :34:

Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişey :9: Bunları söz olarak kabul edip hayırlısıyla listeye dahil ediyorum seni. :16:

Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemi :9: Yinede aferin yememen çok güzel olmuş. O zaman kepekli hamburger ekmeği diye belirt olur mu :34:
Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun. :9:
Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için. :16:
Hihihi sen hala hamile olabilirsin :9:

Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.

Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallah :nazar::16:
Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felan :9:Sen bize lazımsın. :16:

Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaa :52::60::60::60:

Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.

200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.

Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün. :46::nazar:

Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş. :46::nazar:

Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.

Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç. :46::nazar:

Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım. :nazar::46:

Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye. :47:Senin kilon az olduğu için aldığın ve verdiğin gramlar takımı yüzde olarak çok etkiliyor. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü biliyorsun ki ortalama alındığında takım çok etkileniyor. :34:

Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim. :46::nazar::nazar: 6 lı rakamları gördün. Hadi bakalım sıra 5 li rakamlarda. İnşallah böyle gidersen en kısa zamanda göreceğine eminim. :16:

pis değil :kkk: cici kaptan :9: daha dikkatli olcam tatlı konusunda ama beni de anlayın :ssz: ne bir meyve ne bir sütlü tatlı ne bal ne reçel ne bir şey, hiçbir şeye iznim yok. ve 0 kaçamakla devam ediyorum. krize girdim sonunda sanırım ebrucum:18:

Ellerine sağlık canım. Onların başlangıç kiloları bende kayıtlı. Onun için senin hesaplama yanlış olmuş olabilir. Mesela Burcu 76 demiş. Ama takıma geldiğinde 74. Ben birazdan hepsini hesaplarım. İlgin içinde çok çok teşekkürler :16:

Tatlı, tatlı, tatlı, haftaya menülerinde dukan tatlıda olsa görmek istemiyorum. :34: Bu arada yumurta da protein. Senin kahvaltılarda neden hiç haşlanmış yumurta yok. :26:Yasak mı yoksa dukanda?

kaptancım her sabah 1 yumurtadan omlet yiyorum yağsız, kızgın tavaya coss diye. haşlanmış halini pek sevmiyorum :31:

listede olmasanda hesapla canım alışmış öğrenmiş olursun kaptanımıza da zorluk çıkmamış olur :)

haydariyi yoğurt diye yedim ebrucum dışardaydım o saatte. activiayada mevbur kaldım bundan sonra sabah yicem artık :)

inşallah temmuza kadar görebilirim 5leri kaptancım :21:

buseee ağlama be + çıkmamışsın işte şükret sen o helvayı filan yeme bu hafta kesin daha çok vermiş olursun :)

ağlarım yaa -200 ne yaa :5: yemiycem :kkk:

Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.

kaptancım mesaj sayıları nedir bu arkadaşların? ben yorum yapacağım ama katılımlarını pek bilmiyorum. :31: menülerini düzelteceklersen ve katılım da bol olacaksa buyursunlar bence. ama yarışıyoruz bunun bilincinde olsunlar. takım ve yarışma bilinciyle hareket etmezlerse, böyle birkaç hafta geçerirlerse burda, eski takımımda da olduğu gibi lafımı esirgemem, uyarımı yaparım biline yani :27: sonra kimse buse çıldırdı demesin :35:

Günaydın :) iki haftadır tartılamiyordum bu gün tartıldim ve 102.2 çıktım ya ebru abla listeye girmek için kaç kiloya düşmem gerekir bi an önce kurtulmak istiyorum artık :(

canım listeyi dert etme, sen paylaşımına bak. biz burda gereken desteği sana sağlıyoruz. katılımını arttır :34:

Bu arada hemen Tuğba'nın bildirimini yapıyorum kızlar.

Geçen hafta : 104.6

Bu hafta : 103.7

Fark : 900 gr:nazar:

%0,95

Bana çektiği mesaj aynen bu şekilde. Senide yürekten tebrik ediyorum Tuğba'cım. Burdan uzakta olmana rağmen yine süper bir sonuç. İnşallah biran önce dönersin aramıza. :16:

tebrik ederim tubişimi deee maşallaah :nazar:

Ebruss bende betulle yazisiyorum arada :) o da gelinligini falan secmisti en son iyiyiz cok sukur yaa haklisin yazmak lazimdi bebiskoo 4 nisanda geliyomusss ne guzell yaaa masallah ben bile sabirsizlaniyorum her geldigimde sana bakiyorum gittin mi doguma diyeee ayy yaa :) ablamiz nasil alisti mi iyice kardesin yakin zamanda geliyo olmasi fikrine
Zaten bende senden oyle lohusa takimlari beklemezdim kuzucugum marjinal anne :))

Emoooscumm ayy sanada kolay gelsin kuzum sinavlar fenaa ansizin geldi :))

Venuscum cok tesekkurlerrrr

Buseeeee kuzum tesekkurler evet gordum bebegm gecmisi okurken yazmissin bir kac kezz eksik olmaa kuzuumm :)

ne demek ecemciiim, kuzucuum benim fotolarımı gördün mü bu arada, önce ve sonra diye albüm yaptım. bi bak yorumunu bekliyorum senin :31:

Ecem'cim senin numaran yoktu arayamadım ama Betül'ü aradım. Uzun süre göremeyince merak ettim. Ev taşıyacaktı. Aradığımda açmadı arkadan mesaj göndermiş konserdeyim açamıyorum diye. Eee e dedim konserdeyse sorun yoktur :9: Yeriniz yokluğunuz çok belli. Bu arada senin kilo işi nasıl gidiyor almadın dimi? Ablamız kıskanıyor artık iyice. Bende sabırsızlanmaya başladım. İnşllah hayırlısıyla kucağıma alsaydım. Çünkü böylede çok zorlanmaya başladım. Çok bi kilo almadım ama rahat hareket edemiyorum artık bu da beni sıkıyor. Sık sık uğra canım özletme kendini. :16:

Bende atarım simdi numaramı sana özelden. Gezenti o ev tasısada gezer :)) ayy canım benim cok tesekkürler ama daha sık gelecegim artık cünkü bugün son ders günüm simdide okuldayım bende fırsat bulmusken bakayım dedim derse giricem birazdan burayıda özledim gercekten bunu yürekten söylüyorum
Ah inşallah zaman dedigin cabuk geciyorda böyle bekleyince gecmezz hayırlısıylaaaa sansıyla uguruyla bereketiyle gelsin Gülce Su yumuz ablasıda alışacak insallah cok iyi bir abla olacak :) eh artık son günler zorlanıyorsundur 1 hafta önceden izne cıkman daha iyi oldu güzel hamişimizzz
Bende kilo almadım ama 56.8 im su aralar, dikkat ediyorum er yada gec 55 olucam 8 nisana kadar zamanım var :)

kaç gündür senin girdiğin saatlerde ayaktaydım bugün cuma diye erken yatmıştım :)

Sanssımm iste benimdee daha erkende gelebilirdimdee artık ev esyalarını kararlastırıyoruz onlarla ugrasıyordum nette modellere bakıyordum :))

ebrucum daha fazla paylaşım yapmaları iyi olur takıma adapte olabilmek için önemli. listede olunca daha ciddi olmak gerekiyo menülerinidaha özenli hazırlayabilirler. başka bi önerim yok şimdilik. ama listede olmaları çok iyi çünkü daha da hırslanıyosun ben öyle oldum ve artı çıkmamak için elimden geleni yapıyorum aynı özveriyi gösterirlerse sonuçlar süper olur :)

ebrucum kontrol ettim hesaplama da bi sıkıntı yok doğru. bu haftaki yüzdemiz de gayet iyi tebrikler 13.takım :46::46:

bebeğim ya çok saol :) sınavlar bi geçsin hayırlıyısıyla kaynatırız bol bol :)

Ayyy evet bi gecsin rahatlicaazz :)

Bende atarım simdi numaramı sana özelden. Gezenti o ev tasısada gezer :)) ayy canım benim cok tesekkürler ama daha sık gelecegim artık cünkü bugün son ders günüm simdide okuldayım bende fırsat bulmusken bakayım dedim derse giricem birazdan burayıda özledim gercekten bunu yürekten söylüyorum
Ah inşallah zaman dedigin cabuk geciyorda böyle bekleyince gecmezz hayırlısıylaaaa sansıyla uguruyla bereketiyle gelsin Gülce Su yumuz ablasıda alışacak insallah cok iyi bir abla olacak :) eh artık son günler zorlanıyorsundur 1 hafta önceden izne cıkman daha iyi oldu güzel hamişimizzz
Bende kilo almadım ama 56.8 im su aralar, dikkat ediyorum er yada gec 55 olucam 8 nisana kadar zamanım var :)

Sanssımm iste benimdee daha erkende gelebilirdimdee artık ev esyalarını kararlastırıyoruz onlarla ugrasıyordum nette modellere bakıyordum :))

Ayyy evet bi gecsin rahatlicaazz :)

yaa ne güzel bi heyecan bu :) bi arkadaşımın haziranda, esadın kuzenininde ağustosta düğünü var. birlikte bakıyoruz eşyalara çok güzel yaa çok özeniyorum bende okulum bitsin artık bir an aşamak istiyorum :16:önce bu heyecanları y

***13. TAKIM 301. ETAP ***

buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32

Kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi Tuba ve Ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. Şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine :16:

listede sorun yok kaptaaan :32:

merhaba kızlar,
kaptancım geçen hafta 80,6 ydım
bu hafta 80,9 şişkinliğim çok fazla, 4 gün geçti adetim
eğer hamile falan değilsem, haftaya yoğun bir şekilde diyet ve spora devam

oğluşum acıkmış , doyurmaya gidiyorum
görüşürüz
bu arada kilo verenleri tebrik ederim :)

yine bir ce eeeeee olmuş bu emel :19:

Emoşşcumm busecimmm evet farkettim gece girdigimde cok üzüldüm kısa bir zaman farkıylaaa kacırmısımm sizi :(

olsun şimdi yakaladık birbirimizii :8:

Günaydın kızlaaar. Şuan İstanbul'da bir kolejde fuardayım. Boşluk bulmuşken selam vereyim dedim. :)

günaydın venüsüüüm, ohh ne güzeel benim içinde gez bakalım :27:

Teşekkür ederim canımcım :) Maalesef blackberry'den geçmişi okuyamıyorum.
Bu hafta en azından 900 gr verebildiğim için çok mutluyum. Hiç veremeyeceğim sanıyordum. :)
Bugün diyetisyenime de gidemedim, Pazartesi'ye kaldı.

bozma moralini canım :) bende veremicem diye korktum ama 2 gündür kendimi telkin ediyorum zayıfladım kilo verdim diye bugün de sonucumu aldım senin gibi :)

allahım ne güzel bir tablo bu :16:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

dün de böyle tablolar vardııı, ebru susturdu beni nazar olcak böyle yazıp paylaşma dedi :27:

Gezmek olsa keşke Buseciğim, işte koşturuyorum nalet :D

aaaaaa öyle deme :20: bak burda işsiz işsiz oturuyorum iş bulmuş bir de konuşuyor çalış çalıııııışşşş :9:

yaa ne güzel bi heyecan bu :) bi arkadaşımın haziranda, esadın kuzenininde ağustosta düğünü var. birlikte bakıyoruz eşyalara çok güzel yaa çok özeniyorum bende okulum bitsin artık bir an aşamak istiyorum :16:önce bu heyecanları y

Emoosssss güzeldeeeeeee benim kararsızlıgım ne olacak bilmiyorummm herkesii delirttimmm en sonunda kerem bir mobilya avmsinde hizmet veren mimar bulmus randevu almıs yarına bakalım son kararı vericem insallah yarın :) kafam cok karısıkkk :))

listede sorun yok kaptaaan :32:

yine bir ce eeeeee olmuş bu emel :19:

olsun şimdi yakaladık birbirimizii :8:

günaydın venüsüüüm, ohh ne güzeel benim içinde gez bakalım :27:

Eveet sonundaa derse girdim simdi ama olsunnnn son dersler artık bos konusuluyor :)) resimlere bayıldımm bende yapıcam kısa zamanda öncesi sonrası

Teşekkür ederim canımcım :) Maalesef blackberry'den geçmişi okuyamıyorum.
Bu hafta en azından 900 gr verebildiğim için çok mutluyum. Hiç veremeyeceğim sanıyordum. :)
Bugün diyetisyenime de gidemedim, Pazartesi'ye kaldı.

Venüscüm sıkma canını sekerim böyle olması cok normal 900 gr azımsanmayacak kadar iyi masallah :)

Sema'cım çok geçmiş olsun canım. Okudum mesajını ama listeyi hazırlarken aklımdan çıkmış. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Sen burayı takma kafana. İzindesin sonuçta ama dikkat et yediklerine. Kızlar bu arada Sema'nın eşi hafif bir trafik kazası atlatmış. O nedenle bir hafta daha giremeyecek listeye. Anladığım kadarıyla ufak bir kaza. Yeniden geçmiş olsun canım. :16:

Emoosssss güzeldeeeeeee benim kararsızlıgım ne olacak bilmiyorummm herkesii delirttimmm en sonunda kerem bir mobilya avmsinde hizmet veren mimar bulmus randevu almıs yarına bakalım son kararı vericem insallah yarın :) kafam cok karısıkkk :))

Eveet sonundaa derse girdim simdi ama olsunnnn son dersler artık bos konusuluyor :)) resimlere bayıldımm bende yapıcam kısa zamanda öncesi sonrası

Venüscüm sıkma canını sekerim böyle olması cok normal 900 gr azımsanmayacak kadar iyi masallah :)

yap yaaap :32: ben senin öncesi halini hiç bilmiyorum çok merak ediyorum :55:

eceeem nasıl kaçırdık seni yaaa

siz de dayanın süpriz olunca verdiğin kilo süper oluyo :)

tebrik ederim canım ama yüzdeleri de yazıyoruz bi sonraki mesajımda açıklamayı yazarım yeni arkadaşlar iiçin

venüsüm tebrik ederim canım :)

canım bravo çok güzel çok beğendim :)

burcuuu 1 kilomu :23: Tebrik ederim :)

ebrucum sıkma canını ilk 3e girme şansımız var yine de :)

inş. Girebiliriz canım :18:

kilo bildirimim:

geçen hafta:70,6
bu hafta: 69
fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60

tüüh yaaa 15 dk önce burdaydım :ssz: Nasılsın ecemcim özlettin kendinii :16:

Börek, kazandibi, pilav olmamış canım. Hiç beğenmedim ben bu menüyü. O bahsettiğin merdiveni hızlı çıkmak da kendini kandırmak, hiiç geçmez spor yerine. Spor bekliyorum mutlaka senden :19: Bu kaçamakları da düzelt bir an önce, böyle kilo verilmez :50:

Sorma ben de 200 gr verdim bu hafta :5:

Olsun canım, ayran mayran karıştırma :9: Tebrik ederiim :46:

Tebrik ederim venüscüm, iyi kilo vermişsin yine :46:

Günaydın canııım :16: Başlangıç derken geçen hafta mı? Yoksa daha öncesi mi? Tebrik ederim seni dee :32:

çok iyisin maşallah :nazar: Tebrik ederim cadııııı :35:

Tam olarak olmamış canım, en alttaki yanyana duran boşluklara boyunu girmelisin. Metric celcius seçmelisin bmi index inin de çıkmadı için. :31:

Bence diyetten ebruuş çünkü bu haftanın ortasında aslında düzelttin menüleri tam olarak, onun öncesi kendimizi kandırmacaydı biraz :27: Sağlık olsun, canın sağ olsun gülüüm :16: Haftaya daha bi bomba gibi oluruz elbet :32:

Tebrik ederim emooş, seni yerim böyle devam et emoooş :16: 1 kg sonra benim başlangıç kilomdasın :27:

canım yaaaa süpersin yine bu takımın kurtarıcısısın sen tebrik ederim seni sen çok yakında 5 li rakamları görürsün :46::46::46::46::46:

dert etme ya, regl olunca duzelirsin:)

ben listede olmadigim icin yuzde hesaplamiyacagimi saniyordum:)

heyyyy darisiii basimaaa, tebriikk ederiiimmm, ben de bi gorsem altilarii, cok az kaldii;)

inş. Canım yaaa :26:

[sıze=3]kilo bildirimi:[/sıze]

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg :50:

Fark: 0,2

yüzde: 0,38

canım sen şu dukan tatlılarını bırak bence sebebi bu az vermenin :20:

[ı] kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle tuba ve ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi. [/ı]

olabilir canım takım ne kadar hareketli olursa o kadar çok motive oluyoruz. Listede olmaları daha çok hırslandırabilir arkadaşları.

[ı]bu arada hemen tuğba'nın bildirimini yapıyorum kızlar.

Geçen hafta : 104.6

bu hafta : 103.7

fark : 900 gr:nazar:

%0,95

bana çektiği mesaj aynen bu şekilde. Senide yürekten tebrik ediyorum tuğba'cım. Burdan uzakta olmana rağmen yine süper bir sonuç. Inşallah biran önce dönersin aramıza. :16:
[/ı]

tubacım tebrik ederim çift rakamlara çok az kaldı :46::46:

yap yaaap :32: ben senin öncesi halini hiç bilmiyorum çok merak ediyorum :55:

Aaaa görmedin mi tamam eve gidince koyucam ama öyle cok resmim yok boydan öncesinde ya yüzüm ya zayıf cıktıgım resimler yada hafif fotoşoplular hahaha ay ben neler yapmısım simdi herkes resmimi ceksin diye ugrasıyorum :)

Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli

ay ne güzel yaaaaaa çok tatlısınııız :nazar:

inş. Girebiliriz canım :18:

canım yaaaa süpersin yine bu takımın kurtarıcısısın sen tebrik ederim seni sen çok yakında 5 li rakamları görürsün :46::46::46::46::46:

inş. Canım yaaa :26:

canım sen şu dukan tatlılarını bırak bence sebebi bu az vermenin :20:

olabilir canım takım ne kadar hareketli olursa o kadar çok motive oluyoruz. Listede olmaları daha çok hırslandırabilir arkadaşları.

tubacım tebrik ederim çift rakamlara çok az kaldı :46::46:

o tatlılar var ya o tatlılar :18:

Aaaa görmedin mi tamam eve gidince koyucam ama öyle cok resmim yok boydan öncesinde ya yüzüm ya zayıf cıktıgım resimler yada hafif fotoşoplular hahaha ay ben neler yapmısım simdi herkes resmimi ceksin diye ugrasıyorum :)

kilo adama ne yaptırmaz ki :27: fotoğraflarda belden aşağısını göstermeme çabası, çantayla popo kapatma, bol giyinme, yastıklı göbek kapatma ahahah daha sayayım mıı :35:

Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli

sen de böyle olmalısın, hepimizden daha fazla azim bekliyorum senden zeliş. yaşın 16 ve kilon çok, seni çıtır yapmalıyız :kkk:

semacııım, çook geçmiş olsun. mühim bir şey yoktur umarım. :50:

iyi haberlerini bekliyorum canım :ssz:

dün de böyle tablolar vardııı, ebru susturdu beni nazar olcak böyle yazıp paylaşma dedi :27:

aaaaaa öyle deme :20: bak burda işsiz işsiz oturuyorum iş bulmuş bir de konuşuyor çalış çalıııııışşşş :9:

ayy tamam bende demicem nazar değmesin takımımıza :nazar::nazar:

ay canım inşallah kararsızlıktan kurtulur güzelce seçersin eşyaları :) ben eşya delisi olduğum için şimdiden başladım beğenmeye :D

Back
X