- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
günaydın kızlarrrrr
hadi busiiii göreyimseni![]()
günaydııın

darısı başınaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrrr
hadi busiiii göreyimseni![]()
günaydııın
Darısı başınaaaaaa![]()
34 beden olacağım 47 olursam bunu anladım50 de kalmak iyi olur sanki. :26: Gerçi boyum 1.58 internetten biraz araştırdım, sporla popoyu beli şekillendirirsen çok hoş oluyor 34
Mesela kristren bell 1.55 boyunda 34 beden ve şuna bakııınhttp://images2.fanpop.com/images/ph...t-promo-hq-kristen-bell-8344040-1089-1450.jpg
cnm bence 50 ideal yine kendin bilirsin ama hatların belli olsun biraz
50 ye 1 kg kaldışuan kollarımı beğenmiyorum, kas yaptım çünkü çok kol çalışarak ve istediğim gibi incelmedi, ne yapabilirim acaba bunun için burcu
![]()
kızlaaaarr![]()
dün 500gr. daha gitmiiş![]()
51.1 kiloyuuum![]()
Günaydın kızlarrrrrrrr :))
Kızlar ben bu diyeti uyguluyorum sizede gösteriyim dedim :)
Resmini koymaya çalıştım ama olmadı bende adresi yazıyım dedim :))
-----> :)))) ~ *... Dünyanın en güzel obezi :) ...*
Ben bunu uyguluyorum ve iyi sonuçlar alıyorum haftada minumun 2 kilo gidiyo haberiniz olaaa :)))
cnm güzelmiş diyetin blogun ayrı güzel spor yapıo musun?
Karamel ben menüyü begendim canım ama tecrübeli değilim diğer yorumlar nasıl olur bilmiyorum ama güzel bi menü :)
Bebeğim LYS öğrencisiyim hiç vaktim olmuyo malesef yapamıyorum(
Bebeğim LYS öğrencisiyim hiç vaktim olmuyo malesef yapamıyorum(
Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
Popo süper görünüyorrachel bilson 1.57 boyunda 34 bedenpopoya bakııııııııııınnnnnnnnnnn
http://the305.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/rachel-bilson.jpg
Maalesef yapamıyorum diye bişey yok karamel cim (bende karameli tercih ettim MervedenBebeğim LYS öğrencisiyim hiç vaktim olmuyo malesef yapamıyorum(
Venüscüm süpersin canım. Bir kilo gitmiş. Ama dünkü bildirimin kötü oldu gerçekten. Eğer bu haftada bir kilo verirsen haftaya ortalaman süper olur. Hadi bakalım asıl biraz bu haftaya. Umarım listende değişiklik yapmıştır diyetisyenKızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
Zeliş sen mesajlarını saymıyormusun canım yaaaa. Geçmişte bikaç defa söyledim sana cevap vermedin geriyede dönmedin. Mesajlarını sayıp yollaman lazım biliyorsun dimi?