Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm bence 50 ideal yine kendin bilirsin ama hatların belli olsun biraz

50 ye 1 kg kaldı :52: şuan kollarımı beğenmiyorum, kas yaptım çünkü çok kol çalışarak ve istediğim gibi incelmedi, ne yapabilirim acaba bunun için burcu :5:

50 ye 1 kg kaldı :52: şuan kollarımı beğenmiyorum, kas yaptım çünkü çok kol çalışarak ve istediğim gibi incelmedi, ne yapabilirim acaba bunun için burcu :5:

valla hiç bilmiyorum canım ama kası eritmek zordur biliyorsun kol çalışmayı bırak toparlar belki :50:

Günaydın kızlarrrrrrrr :))
Kızlar ben bu diyeti uyguluyorum sizede gösteriyim dedim :)
Resmini koymaya çalıştım ama olmadı bende adresi yazıyım dedim :))
-----> http://obezlerinenguzeli.blogspot.com/2013/03/blog-post_28.html
Ben bunu uyguluyorum ve iyi sonuçlar alıyorum haftada minumun 2 kilo gidiyo haberiniz olaaa :)))

Karamel ben menüyü begendim canım ama tecrübeli değilim diğer yorumlar nasıl olur bilmiyorum ama güzel bi menü :)

Bebeğim LYS öğrencisiyim hiç vaktim olmuyo malesef yapamıyorum :((

anladım canım dün emoş venüs e bişi demişti gördün mü bilmiorum sınava çalışmaya ara verdiğinde walk at home yap diye bende öle yapıyorum mesela şu an vizelerim var çalışıorum 1 saat 15 dk walk at home yapıyorum güzel oluyor bence deneyebilirsin

rachel bilson 1.57 boyunda 34 beden :53: popoya bakııııııııııınnnnnnnnnnn :52::52::52: http://the305.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/rachel-bilson.jpg
Popo süper görünüyor :30:Ama seninki böyle olur mu bilememe :9:

Bebeğim LYS öğrencisiyim hiç vaktim olmuyo malesef yapamıyorum :((
Maalesef yapamıyorum diye bişey yok karamel cim (bende karameli tercih ettim Merveden :9:)Eğer istersen zaman bulursun. Bahane yok tamam mı?

Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
Venüscüm süpersin canım. Bir kilo gitmiş. Ama dünkü bildirimin kötü oldu gerçekten. Eğer bu haftada bir kilo verirsen haftaya ortalaman süper olur. Hadi bakalım asıl biraz bu haftaya. Umarım listende değişiklik yapmıştır diyetisyen

Zeliş sen mesajlarını saymıyormusun canım yaaaa. Geçmişte bikaç defa söyledim sana cevap vermedin geriyede dönmedin. Mesajlarını sayıp yollaman lazım biliyorsun dimi?

Zeliş sen mesajlarını saymıyormusun canım yaaaa. Geçmişte bikaç defa söyledim sana cevap vermedin geriyede dönmedin. Mesajlarını sayıp yollaman lazım biliyorsun dimi?

ay evet cevap yazacaktim unuttum ebru ablam şimdi telefondayim ya saymak zor oluyor listede olmadığım için saymıyorum listeye girince sayarım olur mu

Back
X