sağ ol tatlım, darısı başına
tatlı konusundaki kararını beğendim nurcum

ben şekerden kastın çay kaşığı sanmıştım. sen tatlı kaşığına şeker kaşığı diyormuşsun, bir türlü anlaşamadık

salatana 1 tatlı kaşığı z.yağı koyabilirsin her gün, sorun yok yani.

yemekleri de en fazla 1 yk yağla yap. ben öyle yapıyorum ve sadece z.yağı kullanıyorum
çok yoğun bir günmüş belli ki ne güzeeel

doyduysan sorun yok canım, güzel menü. afiyet olsun
görüşrüz ayşecim, iyi geceleer
hımm denemeye değer

kilo aldırmaz canım tarçın. bir de sanki şok diyetlere meyillisin gibi, ne çabuk kilo verdiriyorsa onları araştırıyorsun ama bu doğru değil. önemli olan hafta 1-2 kg düzenli vermek. üzerine çıkmak pek iyi değil sağlık açısından.

hem hızlı verilen kilo hızlı alınır. haftada 1-2 kg ideal bence
faydalı bilgi olmuş canım, dikkat edilmeli öyleyse

kuzenin için de üzüldüm valla :26: benim normal düzeyde, ben yapmamalıyım öyleyse bunu

ama emoşun tarfini yapabilirim cünkü onda elma var, elma şekeri dengeler

limon da tansiyona falan çok iyi gelir. tabi şuan dukan diyeti yaptığım için yapamam ama ilerde deneyebilirim
nerden bulacağız ki bu suyu :26: bilen var mı hangi markanın suyu alkali, ona geçelim bari

faydalı bilgi için teşekkürler nur
yapma canım

caner aklına geldikçe tam tersi diyetine daha sıkı sarıl bence, kendine ters psikoloji uygula biraz. o yemekler seni hedefinden alıkoymaktan başka bir işe yaramaz.

bugünkü menünü de burda bizim yazdığımız gibi paylaşırsan seviniriz

umarım kaçamak yapmamışsındır. çook acıkırsan salatalık ye ya da bi kase yoğurt ye canım. yiyeceğin diğer şeylerden çok daha iyidir.
sağlık olsun zelişcim, iyi geceler sana da
ahh ahh benim annemde de şeker var, benim de başıma gelmez umarım. aman diyeyim sen de dikkat et, şekerin kiloyla da çok alakası var maalesef. dikkatli olmalıyız
dimi nasıl yiyormuşuz önceden onca yağlı şeyi düşünmeden

şimdi yiyemiyorum valla, diyette olmasam da eskisi gibi yiyemem çok bilinçlendim :26:
emoşum şu pilates videolarından link yollar mısın hangilerini yapıyorsan bi bakabilir miyim

geçen gün göbek için olanı burcu için paylaşmıştın, başka var mı
ah canım ahhh

susuz maalesef olmuyor:18: sana tavsiyem her wc den sonra 2 bardak ve her yemekten önce 2 bardak şeklinde içmeyi kendine ilke edin. yemek ve wc sana suyu cagrıştırır bir süre sonra. su sorunun ortadan kalkar böylece
heh ben de bunu yapmanı bekliyordum vallaaaaaaaaaa
canım sarkmaması için mutlaka egzersiz yap ama kolunu zorlama. zorlanmaya başladığında hemen bırak. benim gibi dambell falan kaldırıp kolunu zorlama

haftada 4 gün ideal bence. sporcular 1 gün dinlenin 6 gün yapın diyorlar ama 4 gün yapabilirsin 6 yapamazsan. 1 gün arayla yap ama mutlaka yap yani
iyi yapmışsın canım, kolay gelsin. işin zor senin