Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr iyi geceler yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
emoş çok sıkıldım![]()
kızlar bugün yine PT vardı.. 1,5 saat kadar yaptık.. o kadar yorulmadım.. yani üstüm başım sırılsıklam oldu tabii ama, yani ilk gün yerleri süpürüyodum, bu sefer yaptım... yani bööle.. yalnız 2 gündür tartıda inmiyorum, bir iniyor bir çıkıyorum.. sebebi regl olucak olmam sanırım.. bu hafta içi çarşamba falan olurum sanırım...
kızz niye sıkıldın ki dur gelcem ben birazdan erkek arkadaşım hasta ona çorba yapıyorum içireyim koparız
regl de olabilir canım ama ilk spora başladığında olur çıkışlar sonra inmeye başlar :) ben ilk pilatese başladığımda 2 kilo aldım şok olmuştum hoca normal dedi ilk 2 hafta olan artışlara moralinizi bozmayın demişti aklında bulunsun canım :)
kızz niye sıkıldın ki dur gelcem ben birazdan erkek arkadaşım hasta ona çorba yapıyorum içireyim koparız
regl de olabilir canım ama ilk spora başladığında olur çıkışlar sonra inmeye başlar :) ben ilk pilatese başladığımda 2 kilo aldım şok olmuştum hoca normal dedi ilk 2 hafta olan artışlara moralinizi bozmayın demişti aklında bulunsun canım :)
Teşekkür ederim canım arkadaşım beniiimmmmHarikasın aşkıııım :):))))
Ay hedeflediğim kilo olsun da başka bir şey istemiyorum bebişiiimmm hihihi bu hafta da süper olacağızvenüüüsssssssssss süpersin bu hafta da sen birincisin en büyük 13. takım tutmayın bizi![]()
Teşekkür ederim Burcuuumvenüs harikasınnnnnnn![]()
Çok teşekkür ederim TubişiimmmBen de iyiyim şükürler olsunSınavlarının bitmesine sevindim büyük bi yük cidden.. Umarım iyi geçmiştir bebeğim hepsi?
Ooooofff sen harikasınEmine ve seninle ayrı bi gurur duyuyorum ben..
Kahvaltın çok olmuş gibi canımcım, bir de menün düzensiz ama hafta sonu olduğu için herhalde :26:selam kizlar dün net baglantim yoktu.
fakat allahtan gece vardi 5 mesaj sinirini 6 mesaj yazarak asmistim
ama menümü dün paylasamadim (baglanti yoktu)
kahvalti 12:00
pazi kavurmasi 1yemek kasigi yag ve 2 yumurta ile
2 dilim kepekli ekmek
ara
4-5 kuru kayisi
21:00
izgara partymiz vardi :18:
2 tavuk budu izgara + 3 sosis izgara
3 lt su (2-3bardak yesil cay dahil)
1,5 saat normal tempolu yürüyüs
Çok teşekkür ederim Ayşeciğim, yarın diyetisyen tartacak bakalım...venüscüm tebrik ederim canım harika bir sonuç
Ooooh süpermiş canım yaaakızlar bugün menüm
12 de
1 tane çok ince açılmış içi bol ıspanaklı çörek.(karatayda lahmacun serbest,buda aynen lahmacun gibi incecik ve içi ıspanak doluydu.)
peynir
akşam 7 gibi
kuru fasulye
yoğurt
salata
bugün kendimi spora vurdum ince de olsa unlu gıda tüketttim ya içime sinmedi
1 saat tempolu yürüyüş + koşu
16 dk eliptik bisiklet
5 dk twist
toplam 7 km yaptım![]()
Menün ve sporun da harika canım nazar değmesinsabah(10:30)
1 yumurtadan çökelekli yağsız omlet
4 zeytin
1 tane domates
3 bardak şekersiz çay
1 dilim kızarmış tam bugday
öğle(14:30)
kabak yemeği(15 dk da yaptım)
salata
akşam(17:30)
patlıcan salatası(1 közlenmiş patlıcan 2 közlenmiş biber 2 tane ortaboy domates soğan maydanoz 1 yk hakiki zeytinyağı limon)
2 yk yoğurt
2.5 litre su
1 saat walk at home
20 dk plates
2 kupa yeşil çay
![]()
![]()
Gayet güzel menün bitanem, günlük içtiğin su miktarını menünün sonuna ekle istersen.Menümm :)
Sabah: domates - salatalık - yumurta - yeşilçay
Ara: yok
Öğle: çorba - salata
Ara: 1 elma
Ara: yeşilçay
Akşam : ıspanak - taze fasulye
Nasıl sizcee ?
Tişikkürler hihihVenüs süpersin, böyle devam![]()
Ay çok sevindim canımmm... Üzüntü ile yenen yemekler hem psikolojini bozar hem de diyetini. Çoook çok dikkatli ol bebeğim.Kızlar ben geldimannemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız
![]()
günaydın canım bende üni okuyorum sabah kepekli yada tam bugday ekmeğinin arasın domates kıvırcık salatalık peynir filan 5 dkikada bi sandviç yada hemen arasına peynir koyup yağsız bi şeklde tost makinesine basıyorum suyu ya 1.5 alıp götürüorum yada eve küçük şişe almışlarsa 3 tane götürüroum öğle yemeğimi genelde okulda yiyorum ama yemek listesi aylık çıkıo beğenmiyorsam ya evden salata tarzı şeyler götürüorum yada kantinden tabakta olmak şartıyla köfte döner tarzı şeyler yiyorum.
canım tercümede sıkıntı olabilir şimdi kepek kepek unundan yapılıyor burda tam bugday tam işlemgörmemiş bugday unundan yapılıyor ama içinde kepek karışımıda oluyor rengi çok açık olmıcak böyle kakaolu kek gbi duruosa(kötü bi örnek oldu ama) ona tambugday deniomuş ama beyaz ekmek yemediğin sürece istediğin ekmeği ye yani kepek bugday çavdar filan
![]()
Bebeğim okulda yemek meselesini burcu'nun söylediği gibi halledebilirsin. Ben de öyle yapıyorum çünkü :) Yemekhanedeki yemekler sana uygun olsaydı süper olurdu tabi ama değilse de alternatif üretmek lazım.. Kantinlerde kafelerde salata varsa salata yiyebilirsin kendine uygun olnalarından. Ayran içebilirsin.. yağsız tost yaptırabilirsin. haftada 1 gün de balığını yersin yemekhanede. Ekmek konusunda da yne burcuya katılıyorum, beyaz ekmek olmadığı sürece çok da problem değil. Ama bildiğim kadarıyla tam buğday ekmeği kepek ekmeğinden daha iyi bi seçim.Eğer varsa ordaki Türk fırınlarına danışabilirsin belki bunu. Onlar bilirler bence.
Eğer iyi niyetle ve gerekli olduğunu düşünerek bişeyler paylaşıyosan, konuyla alakalı olması gerekmez kuzum.. İyi yapmışsın bunu bizimle paylaşmakla. Ben teşekkür ediyorum..
canim tupperware'nin hangi modelinden bahsediyorsun :26:mate çayını bilmiyorum canım. okulda yemek konusunddada kızlara katılıyorum. ben bazen bildiğin yemek bile götürüyorumtupperware'den bi saklama kabı almıştım ne koyarsan koy hiç dökülmüyo ben de onunla götürüp okulda yiyorum :) et yemekleri olmuyo da sebze de sıkıntı olmuyo :)
nurcuğum az önce yengem aradı beni. almanyada oturuyo onlar ona sordum tambuğday ekmeği volkorna denk geliyomuş hatta bizde ondan yiyoruz dedi :)
Kızlaaaaaarrrrrr günaaaayyyyddıııııınnnnnnn :) yeniden geldmm sınavlarrr bitttiiii cok süküüürrrrr ve 55 olmaya karar verdimmmmmmmm lalalalalalalalallalaalaaaa zayıflık hastalıgınaaaaaa yakalandım sanırım daha önce etrafında zayıf gördüklerime aaaa sismanmısss aaaaaaa anneme bak ne de tombişşş demeye basladımmm yaaaaaaaa offf o yüzden 55 e gidiyorummmmm
kızlar bu haftaki yaptıklarımı yazdım bi bakın çok heyecan yaptım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-799.html#post29747140
kızlar bu arada sabah 9:30da evden çktım, önce kardeşimi doktora götürdüm sonra geri geldik , ardından benim dr randevum vardı... bacağımda varis varmış yaa, azmış ama tedavi olayım dedim, hamilelikle artarmış çünkü, sorun olmasın diye şimdiden halledeyim dedim, neyse işte ben de doktora gittim, iğneyle bi şeyler enjekte etti, bandajlı yatıyorum şimdi... ardından diş doktoruma gittim, malum dişlere de baktırmak lazım
geçen sene yaptırdığım (başka bir dişçiye) kanal tedavisini beğenmedi yenilemek istiyor, bu adama da çok güvenirim yani.. neyse onu da planlıcaz önümüzdeki haftalara çünkü biliyorsunuz kanal tedavisi de uzun sürüyor... yani en az 2-3 kez gitmek lazım bu da 1 ayı geçiyor.. bööyle yani bugünüm inanılmaz yoğun geçti... hava güzel ama inanılmaz bir trafik var yani...
ay cok güldümmm yaayyyy daral geldi valla bilgisayarıma format atarken hiç bu kadar zorlanmamıştımömrümü yedi yaa 3 saattir uğraşıyorum. telefondan girdim bi ara tam konuya cevap yazıcam kendi kendine kapatıyo browserı ona da format atıcam görcek gününü
çok sinir oldummmm
ohh içimi döktüm rahatladım![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
ara
- 1 yumurtadan yağsız omlet
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
11:30)
öğle
- 1 kutu activia sade
13:30)
ara
- 1 kase tarhana çorbası
- 4 yk pırasa yemeği
- 1 kase limonlu brokoli salatası (sonundaaa
)
15:40)
akşam
- 1 orta boy elma
18:45)
- 1 fırında tavuk
- 1 bardak ayran
- salata
3 lt su, 5 fincan yeşilçay, 3 bardak şekersiz çay
45 dk yürüyüş(30 dk normal tempo+15 dk koşu), 1 saat pilates, 8+8 karın bölgesi
canım menü güzel bence![]()
kizlar pozitif seyler duydum ama sabah tartildigimda 800gr fazla geliyordumgüzel olmuş menün canım.işlenmiş gıda olduğu için sosis yemesen iyiydi
Allah acil sifalar versin canim.Kızlar ben geldimannemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız
![]()
Kahvaltın çok olmuş gibi canımcım, bir de menün düzensiz ama hafta sonu olduğu için herhalde [/B]:26:
Olsun canım zaten normalde menülerini böyle yapmazsan hafta sonu ödülün olur bunlar da çok abartmamak lazım tabisievet haklisin aslinda en azindan ekmekler olmayabilirdi.
menüm kahvaltidan sonra aksam grill yapacagimizi ögrendigim icin hicbirsey yemedim ondan öyle oldu galiba![]()
cavbin icin tesekkür ederim canim
tesekkür ederim canim
canim tupperware'nin hangi modelinden bahsediyorsun :26:
tsekkür ederim canim ozaman kepekli ekmek dedigim sey tam bugday ekmegiymis demekki, ögrendigim iyi oldu sagol
hosgeldin canim bende buraya yeni katilanlardanim, yeni sayilmaz aslinda 1 haftayi gecti
bakayim canim merak ettim
gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin.
ay cok güldümmm ya
canim ben bu yagsiz omleti yapmaya calistim, tavayi bayagi kizdirdim, üstelik kolay yapistirmayan tava olmasina ragmen biraz yapismisti, sen nasil yapiyorsun?
birde limonlu brokoli ilgimi cekti, özelligi nedir, sanirim damak tadima uygun. nasil yapiyorsun onu tarifi verebilirmisin canim?
kizlar pozitif seyler duydum ama sabah tartildigimda 800gr fazla geliyordum
Allah acil sifalar versin canim.![]()
canim tupperware'nin hangi modelinden bahsediyorsun :26:
tsekkür ederim canim ozaman kepekli ekmek dedigim sey tam bugday ekmegiymis demekki, ögrendigim iyi oldu sagol
canim ben bu yagsiz omleti yapmaya calistim, tavayi bayagi kizdirdim, üstelik kolay yapistirmayan tava olmasina ragmen biraz yapismisti, sen nasil yapiyorsun?
birde limonlu brokoli ilgimi cekti, özelligi nedir, sanirim damak tadima uygun. nasil yapiyorsun onu tarifi verebilirmisin canim?