Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emoooosss adini gordum asagidaaaaa ama cikip hemen uyumalym prova var yarnnnnn cok heyecanliyim uyuymdeee sabah olsun hemennn hahahah :) senin mi erkek arkadasin rahatsizdi kuzum cok gecmisss olsunn
Ayyyy burda gok gurulduyo yagmurrrr offf cok korkunncc gorusuruzzzz citirlarrr :)

çok sağol canım bugün başında bekliyorum yalnız kalıyo bi ihtiyacı olursa yanında olayım dedim.

ayy ne güzel kuzum ya inşallah biz de göreceğiz o günleri :) sen uyu hemen provana geç kalma :)

çok sağol canım bugün başında bekliyorum yalnız kalıyo bi ihtiyacı olursa yanında olayım dedim.

ayy ne güzel kuzum ya inşallah biz de göreceğiz o günleri :) sen uyu hemen provana geç kalma :)

Ahhhh yaaa ne güzelll bu günlerin kıymetini bilinnn vallahi :) insalllahhhh canım cok heyecanlı bir bilsen uyuyacagım dedim amaaa yagmur fenaaa uyutmuyo biraz dursundaaa cam kırılacak sanki... söyle bir ceyiz topiklerinee geciss yapiym hahahah :)

bende ufaktan yatıyorumm :) kızlar evde olmadığım için menümü yazamadım bilgisayarımda yazılı çünkü hepsi yarın eve geçer geçmez paylaşırım :) busecim dünkü mesaj sayılarını da yarın sayıp atarım

öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize iyi gecelerrrr :):)

Kızlar ben geldim :3: annemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :16: diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız :(

çok mutlu oldum cnm bu hafta seni bomba gibi bekliyoruz o zaman :D

Kızlar ofisten birinin evinde yemeğe davetliyim, daha yeni eve gelebildim...:12:

Teşekkür ederim canım arkadaşım beniiimmmm
:16:

Ay hedeflediğim kilo olsun da başka bir şey istemiyorum bebişiiimmm hihihi bu hafta da süper olacağız
:52:

Teşekkür ederim Burcuuum
:21:

Çok teşekkür ederim Tubişiimmm
:16: Sınavlarımın hepsi çok iyi değildi ama olsun geçtiğim sürece sorun yok:21:

Kahvaltın çok olmuş gibi canımcım, bir de menün düzensiz ama hafta sonu olduğu için herhalde
:26:

Çok teşekkür ederim Ayşeciğim, yarın diyetisyen tartacak bakalım...
:31::12:

Ooooh süpermiş canım yaaa
:52::52::52:

Menün ve sporun da harika canım nazar değmesin
:nazar::10:

Gayet güzel menün bitanem, günlük içtiğin su miktarını menünün sonuna ekle istersen.
:7: Bir de öğünlerinin saatlerini de ekle. Bunlara göre de yorumlarız diyet için çok önemli noktalar biliyorsun aşkum.:15:Bir de azıcık daha protein tüketebilirsin aşkım tokluk ve yağ yakımı açısından. Yoğurt, süt, peynir takviyesi gibi gibi.:16:

Tişikkürler hihih
:8:

Ay çok sevindim canımmm... Üzüntü ile yenen yemekler hem psikolojini bozar hem de diyetini. Çoook çok dikkatli ol bebeğim.
:20:

sağol venüscümmmmm :24::24::24::24:

günaydın kızlarrrr akşama kadar yokum fazla kaynatmayın :D dersim var akşama kadar :43: bide nası uykum var öptüm hepiniziiiiiiiii :54::54::54::54::54::54::54:

Günaydın uykucular hadi uyanın kaldırın totoları :9: sütumu içip yürüyüşümü yapıp okula geldim siz hala uyuyorsunuz :)

kızlar, beni bu takımlarla tanıştıran uzun süre 8.takımda kaptanlık yapmış bir arkadaşım var.çokta güzel bir başarı hikayesi var kendisi mezun oldu ama vermesi gereken az bi kg kaldı bizimle motive olmak istiyor listeye girmeyecek ama paylaşımda bulunacak.

arkadaşlar günaydın merhaba
kısmette tekrardan buraya yazmakda varmış :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii

Burcu'cum menün çok güzel, sporlar harika, sadece zeytinler fazla olabilir belki...

güzel cnm menün ama kanat oldukça yağlı ve az etli değil mi cnm yaa?

Ayşe'cim harika menülerin, hep dikkatimi çekiyor sabahları geç yiyorsun, böylece 2 öğün mü yapıyorsun cnm?

bomba Emooşş :)

Buse sen zaten aşmışsın , sana yorum yapmamıza bile gerek yok, sonuç ortada :)

işte bir örnek daha...

ayyyyy, ne güzeellll, bende duyacak mıyım bunları acabaaa???

geçmiş olsun cnm.... şimdi iyidir umarım..

Venüs süpersin, böyle devam ;)

cnm çok geçmiş olsun, umarım her şey en kısa zamanda düzelir.. tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum cnm...

süpersin Burcuuu..

iyi olmuş cnm, ama çorbaların karbonhidrat sayıldığını unutma, çok tüketmemeye çalış tamam mı?

hoşbulduk tatlııım :)

hoşbuldum cnm :)

Ben çorbayı çok seviyodum tüh :(((

hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii

hosgeldin canım:16:

gunaydıınnn kızlarrr
cok ozledim soyle doya doya rahat rahat yazmayı buralara:) sınavlarım bitti , simdi kutuphaneye internete girmek icin geldim, malum telefonum bozuldu telefondan giremiyorum artık.. o tamir olana kadar kutuphaneden kutphaneye yazabilicem..

arkadaslar bugun karataya basladım.. yanıma cevizlerimi aldım, bu arada taze sıkılmıs portakal suyu icebiliyormuyuz karatayda?

bakalım aksamım nasıl ggecicek, pilava veda etmek zorundayım:14:

simdi biraz gecmise bakayım:35:

kızlar karatayda kepekli makarna yenebiliyor dimi, oyle okudugumu hatırlıyorum... ben makarnayı cok severim de, arada yerim belki diye esime aldırdım dun kepekli makarna.. tadı nasıl hicbir fikrim yok ama:52:

birde daha karatay diyetimin ucuncu gununde, yani carsamba gunu misafirim olucak.. kısır yenebiliyor diye biliyorum karatayda, onun icin kısır yapıcam.. yanına ne yapayım sizce???
tatlı olarak sutlu tatlı mı yapayım kek filan mı? en hafif sekilde atalatabilmem icin yardım edinn!!:16:
sen yap ama yeme demeyin sakın, o işi hic basaramamısımdır....:14:

arkadaşlar ben bu karatay dietini araştırıyorum
uygunsa onu yapmayı düşünüyorum
neler serbest neler yasak hiç bilmiyorum

gunaydıınnn kızlarrr
cok ozledim soyle doya doya rahat rahat yazmayı buralara:) sınavlarım bitti , simdi kutuphaneye internete girmek icin geldim, malum telefonum bozuldu telefondan giremiyorum artık.. o tamir olana kadar kutuphaneden kutphaneye yazabilicem..

arkadaslar bugun karataya basladım.. yanıma cevizlerimi aldım, bu arada taze sıkılmıs portakal suyu icebiliyormuyuz karatayda?

kızlar karatayda kepekli makarna yenebiliyor dimi, oyle okudugumu hatırlıyorum... ben makarnayı cok severim de, arada yerim belki diye esime aldırdım dun kepekli makarna.. tadı nasıl hicbir fikrim yok ama:52:

birde daha karatay diyetimin ucuncu gununde, yani carsamba gunu misafirim olucak.. kısır yenebiliyor diye biliyorum karatayda, onun icin kısır yapıcam.. yanına ne yapayım sizce???
tatlı olarak sutlu tatlı mı yapayım kek filan mı? en hafif sekilde atalatabilmem icin yardım edinn!!:16:
sen yap ama yeme demeyin sakın, o işi hic basaramamısımdır....:14:

canım meyve de meyve suyu da yasak.makarnanın her türlüsü yasak,pirinç yasak.kısır yiyebilirsin ama abartma canım

güldencimmmmm hoşgeldin canımmmm inş. onu da vereceksn tatlım.

hava yağmurlu nasıl yürüyüş yapıcam ben

kızlar karatay düşünüyorsanız kitabını alın mutlaka daha iyi anlayabilmeniz için

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +:14:yok cuma dışında tartılmak yok artık

emoscummm tesekkurler sekerrr

yaaa tubisimmmmmm cok özledimmmm ya ben seniiiiiiiii hadi bi dahaki haftaa bulusalımmmm yaaa uzak kaldık birbirimizzzzdeeeeeennnnnn :((((
nasılda biliyosun beniiiiii :) valla cok yediiimmm hele o cacık hahahahah :)) ama ne zamandır normal yiyordum yeniden basladım daha hızlı kilo veriyorum simdiiii ;) :)))

aa beni de unutmayııın :52:

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm :(

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

canım çok geçmiş olsun :50:

Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana.. :16:

yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh :nazar:

süpersin busem

anam yerim seni :29:

eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:

günaydın bebeğiiiiim :16:

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım? :34:

o senin süperliğin tubişiiim :16:

bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!:16::52::52::52::52::8::10::12:

oleeeyyyyyy :32:

yds bebeğim girdim bitti sonuçları beklicez artık :)

ayyy çok teşekkür ederim bebeğim :16:

yine mükemmel :nazar: afiyet olsun bebeğim :16:

yaaa bende gezicektim bugün eğirdire gidecektik ne güzel ama fırtına çıktı :5:

oooohooo buse o saatte ben çoktan uyumuştum :9:bazen açık kalabiliyo ondan online görünmüşümdür :9:

günaydıınnnn canuummmm :16:

günaydın tuğbammm :) başarı dileklerin için teşekkür ederim :16: gerekeni yaptım beyin bedava :52::9:

venüüüsssssssssss süpersin bu hafta da sen birincisin en büyük 13. takım tutmayın bizi :kkk:

canım peki sınav istediğin gibi iyi geçti mi :31:

Günaydın kızlar Emoşum ya dün uğrayamadim sınavın varmış bitmiş bile dua ederdim senin için ama sen zekisin zaten yapmışsındir venüs tebrikler canım çok iyi ilerliyorsun karamel çok geçmiş olsun canım tubiş ben sana tubiş diyorum sorun olmaz demi :9: busi işleri bu gün bitirde dön :)

dönücem yakındaaaaaa canım çıkıyooor :52:

Kızlar sabah sabah moralinizi bozmiyim dedim günaydın demek istedim annemin dikisleri açıldı tekrar hastanede yatacak büyük ihtimalle annemsiz kalmak zorundayım yine dua edin kızlar çok zor bizim durumumuzdaki bir aile için hele çok daha zor

yaaaaaaaa :5:

Burcu'cum menün çok güzel, sporlar harika, sadece zeytinler fazla olabilir belki...

güzel cnm menün ama kanat oldukça yağlı ve az etli değil mi cnm yaa?

Ayşe'cim harika menülerin, hep dikkatimi çekiyor sabahları geç yiyorsun, böylece 2 öğün mü yapıyorsun cnm?

bomba Emooşş :)

Buse sen zaten aşmışsın , sana yorum yapmamıza bile gerek yok, sonuç ortada :)

işte bir örnek daha...

ayyyyy, ne güzeellll, bende duyacak mıyım bunları acabaaa???

geçmiş olsun cnm.... şimdi iyidir umarım..

Venüs süpersin, böyle devam ;)

cnm çok geçmiş olsun, umarım her şey en kısa zamanda düzelir.. tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum cnm...

süpersin Burcuuu..

iyi olmuş cnm, ama çorbaların karbonhidrat sayıldığını unutma, çok tüketmemeye çalış tamam mı?

hoşbulduk tatlııım :)

hoşbuldum cnm :)

şımarttın beni ceren :54:

kızlar bugün yine PT vardı.. 1,5 saat kadar yaptık.. o kadar yorulmadım.. yani üstüm başım sırılsıklam oldu tabii ama, yani ilk gün yerleri süpürüyodum, bu sefer yaptım... yani bööle.. yalnız 2 gündür tartıda inmiyorum, bir iniyor bir çıkıyorum.. sebebi regl olucak olmam sanırım.. bu hafta içi çarşamba falan olurum sanırım...

canım kasların şişti, sen merak etme gidiyor yağlar, aynen devam :34:

Kızlaaarr daha yeni fırsat bulup yazabildim bugün eve alısveris yaptık yaa bu mutfagın eksikleri bir türlü bitmiyor al al al yine eksik var yine eksik alısverise gittik eve geldik hepsini koliledik büyük bir kısmını hafiflettik ama yine alınacak cok sey var offf
Yarında gelinlik provam var o kadar yogunum ki bugün hem nisanlımın hem benim canımız cıktıı vallahi
Gecmisi okuyamadımmm yarın okurum artıkkk cokkkk yorgunumm

tatlı telaş bunlar ama Allah kolaylık versin valla zor iş :26:

Kızlar ben geldim :3: annemi hastaneye yatırmadilar çoook mutluyum bütün geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :16: diyet açısından başladığımdan beri en kötü gündü üzüntüden ne yediğimin farkına varamadım şimdi çok pişmanım yarın eskisi gibi toparlanmış olucam söz özür dilerim kızlar ne deseniz haklısınız :(

ay çok sevindim bunaa :16: ama diyetini boşlamana sinirlendim zeliş, kaçamak olabilir ama tüm gün diyeti bırakmayacaksın :20:

Kızlaaar YARIN SABAH DİYETİSYENE GİDECEĞİM, SONUCU ÇOK MERAK EDİYORUUUM! Bir an önce yarın olsun istiyorum. Bu arada sınav haftası boyunca eksik kalan menülerimi yarın yazacağım canımlar.:12::12::12:

ay ben de çok merak ediyorum şuaaan :52:

günaydın kızlarrrr akşama kadar yokum fazla kaynatmayın :D dersim var akşama kadar :43: bide nası uykum var öptüm hepiniziiiiiiiii :54::54::54::54::54::54::54:

Günaydın uykucular hadi uyanın kaldırın totoları :9: sütumu içip yürüyüşümü yapıp okula geldim siz hala uyuyorsunuz :)

gunaydıınnn kızlarrr

hepinize günaydııın :16:

karataya başlayacaksanız kitabı okumadan başlamayın, ben de dukana kitabı okuyup başladım :34:

sana da merhaba canım, hoş geldin. adın azra mı? kendini detaylı tanıtırsan sevinirim. kaç kilosun, kaça düşmek istiyorsun, boyun? yaşın, vs? :31:

arkadaşlar ben bu karatay dietini araştırıyorum
uygunsa onu yapmayı düşünüyorum
neler serbest neler yasak hiç bilmiyorum

kitabı okuyun :34:

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +:14:yok cuma dışında tartılmak yok artık

canım tartılma böyle takıyorsan durumu, ben de tartılıyorum ama hiç takmıyorum. 7 aydır bu şekildeyim, artık umursamıyorum :27: ama kasın şiştiği için eksi çıkmıyorsun, yoksa yağ yakıyorsun. bunu bil ve üzülme :54:

tünaydın kızlar, dün sabahın köründe çıktım evden gece girdim ve zıbardım, deli gibi gezdim ve dondum. hava kötüydü iyi olur sanmıştım bir gün önce güneşi gördüğümden, ince giyip çıkmıştım. neyseki hasta olmadan kurtardım günü :27:

şimdi komşuya geçiyoruz kahve yapcakmışım beni bekliyorlar :9:

Back
X