Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin bebeğim bende birazdan gideceğim okula pazartesi günlerini ayrı bi seviyorum 4 e kadar evdeyim
zelişşş süpersin :) ben geç kalktım bugün sabaha kadar uyuyamadım ya bi gözüm açıktı hep
hoş geldin aramıza :) ben emine emoş derler :) bilgisayar mühendisliği okuyorum 23 yaşındayım bekarım :) çok memnun oldum :)
canım yiyebilirsin çorba günlük 1 kase iyidir :)
hoş geldin tatlım :) aahhh herkes sınavlarını atlattı benimkiler daha cumartesi başlıyooo
busemmm dün gözüm sen aradı vallahi :) sınavım iyi gibiydi ama çok zordu beklediğimden düşük gelebilir ama çok yüksek beklentim yoktu zaten inşallah bir sonraki sınavda yüksek alacağım
tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ameliyat olmak gerçekten cesaret işi :) ben akupunktura bile cesaret edemedim
cereeeeen sen bilgisayar mühendisi misin ben niye bilmiyorum bunu aaaaa benim gibi izinden gelen biri varmeslektaş olcaz ya biz
nerde çalışıyosun napıyosun benim bu aralar kafam karışık ne üzerine çalışacağımı bilmiyorum
![]()
Dünkü Menüm:
sabah07:30)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- kk peynir
- 2 çeri domates
ara:
- 1 şeker(sınavdaydım:))
öğle13:30)
- 1 porsiyon et şiş
- salata
- 1 bardak ayran
ara(15:30)
- 1 orta boy elma
akşam18:00)
- 4 yk kabak yemeğ
- 2 yk yoğurt
- salata
3 lt su,4 fincan yeşil çay
30 dk walk at home, 20 dk pilates, 16 dk karın bölgesi egzersizleri
2 saat de çarşıda gezdim :)
tatlım ben aslında tahmin etmiştim ama birşey söylemedim :) evet ben bilgisayar mühendisiyim, sonrasında İTÜde IT masteri yaptım.
şu anda türkiyenin lider gsm operatöründe çalışıyorumisim vermeyeyim dedim...
ilk işe burda başladım sayılır, danışman olarak ,sonra kadroya geçtim, 3 sene sonra çok güzel bir teklif geldi ve bir amerikan şirketine geçmiştim.. 1 yıl manyak gezdim.. sonra buradan çok güzel bir teklif geldi, geri gel diye, kabul ettim, 3 yıldır yine buradayım.. iş hayatında 8. senem... ben yaptığım işten son derece memnunum.. sen neler yapmak istiyorsun, neler istemiyorsun.. yaz bana detaylı konuşalım cnm.. buradan istemezsen özelden de yazabilirsin tatlım...![]()
çok iyi yaa :) benim okulumun eğitimi çok iyi değil kendi imkanlarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum :) iki yıldır php ye yoğunlaştım java ve c# ı öğrendim elektroniğe ilgiliyim ama hobi olarak :) küçük aletler yapıyorum kendi çapımda :) yüksek lisans yapmayı düşünüyorum şimdi onun için çalışıyorum. Türk Telekom dan iş teklifi aldım ama bu sene mezun olamıyorum 1 senelik kaybım olmuştu. bi de iletişim yapıları konusunda çok bilgim olmadığı için sıcak bakamıyorum. kafam baya karışık yanicisco kursuna başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay açılacak bi kurs var. okul bitene kadar olabildiğince sertifika almayı düşünüyorum. her telden çalıyorum yani :)
anladım cnm, tiroid için benimle ilgilenen doktor (endokrinoloji uzmanı) bir çok kan değerime baktıktan sonra bana da ara öğün önermedi.. ama bazen uyabiliyorum bazen olmuyor..
yapmalısın cnmben şimdi 3-5 gündür yapıyorum ya ahkam keseyim biraz
elinden geldiğince hareket et en azından.. ne çirkini bee, aşkolsun... gayet iyisin, bi de zayıflayınca gör sen..
ayyyy bu süperrr haberrrr, kaptanımızı da Gülce'ciği de öpüyorum.. sağlıklı -sıhhatli - hayırlı olsun inşallah
Buse'cim, senin menüne yorum yapmamıza ne hacetsüpersin cnm..
poğaça mııııı???
tatlım başka bir arkadaş da yazmış sana, herkeste aynı etkiyi göstermiyor.. ben de müthiş bi şey olmamıştı, üstelik kilom da var ama anlamadım.. sonucun gayet güzel, vereceğin kilo da az, daha ne olsun
süpersin venüüüssss
saol Emoşş, evet kaçamaktan tabii ama belki onun da etkisi olmuştur ..teşekkürler cnm
wuhuuu.. muhteşemsin emoşşşşşşşşşşşşşşş![]()
tamam cnm
süpeerrr, daha neee???
Burcu'cum tebrik ediyorum![]()
Ayşe'cim tebrikler
haftaya göreceksin inşallah Burcu
Buse'cim ben sizlere teşekkür ediyorum, inanılmaz motive oluyorum sayenizde... süper bir takımız bizz
mercimekli köfte miiiii? kesinlikle evet evet evetttt
bence listede sorun var kızlar. mesela nagieymen 400gr vermiş, eksisi 0,03değil 0,4 olmalı, ve yüzdesi de 0,57. ben mi yanlış hesaplıyorum yaa??
bireysel hesaplamalarda sıkıntı var gibi....
BENCE GELSİN CANIM BURASI PAYLAŞIMA AÇIK Bİ SİTE HERKES PAYLAŞIM YAPABİLİR. SADECE LİSTEYE KAPTAN KARAR VERİR KİMİN GİRECEĞİNE HEMDE TECRÜBELİ Bİ ARKADAŞMIŞ BİZEDE YARDIMCI OLUR YANİkızlar, beni bu takımlarla tanıştıran uzun süre 8.takımda kaptanlık yapmış bir arkadaşım var.çokta güzel bir başarı hikayesi var kendisi mezun oldu ama vermesi gereken az bi kg kaldı bizimle motive olmak istiyor listeye girmeyecek ama paylaşımda bulunacak.
buse gönderemedim dosyayı kopyala yapıştır yapıyorum
[TABLE="width: 445"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]13.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]1,27
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]6.Takım Ortalama
[/TD]
[TD]0,92
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]4.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]0,89
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]0,56
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]2.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]0,44
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]3. Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]0,4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]7. Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]0,11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]8. Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]0,07
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]9.Takım Ortalaması
[/TD]
[TD]-0,03
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]1.TAKIM ORTALAMASI
[/TD]
[TD]-0,52
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bireysellerin de ilk 3 ünü yazayım:
1)limonlubrokoli(%3.54) 13. Takım
2) chentiq(%3.02) 5. Takım
3)concept (%2.99) 6. Takım
Kızlar, bugünkü Menüm:
sabah (09:30)
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin (4 siyah 4 yeşil)
KK beyaz peynir
salatalık-roka
öğlen(12:45)
1/2kase mercimek çorbası
haşlanmış tavuk - yarım patates + yoğurt
ara(15:00)
light sütlü kahve
akşam(20:00)
ton balıklı salata+2 dilim kepek ekmeği
1,5lt su
spor yok (yrn PT var :) )
Bugünkü menüm (05.04.2013)
Sabah: 1 yumurta
1 domates
1salatalık
1 yağsız üçgen pınar peynir
Ara : Yeşilçay
Öğle 12.00 : 1 kase çorba
1 kase salata
Ara 15.00 :1 kase salata
1 kase çorba
Akşam 20.00 : Tavuk sote
1 adet karnıyarık
Ara 21.00 : 1 elma
1 portakal
kızlaaaar döndüm![]()
benim menüm
12 de
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir
akşam 6 da
1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt
3,5 lt su
20 dk egzersiz
GİDİCEK CANIM İNŞ. ÇOK AZ KALDIKızlar 1. Olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi haketmiştiniz ama bu hafta bomba gibiydik :)
emoş süpersin bireyselin birinciliğinide kapmisızebru üzülme ya bence sonuç iyi bende uyguladığm hiç bir detoksdan fayda görmedim lahana limon sarımsak uğraştım ama sonuçlar berbat sen diyetine devam et gidecek o kilolar :)
Kızlar bütün geçmişi okudum ama aklımda kalanlar sadece bunlar tartıma yeni pil almama rağmen çalışmadı ona canım sıkıldı okuldanda 1 haftalık rapor aldım annemin yanındayım bu hafta yani anneme ben bakıcam misafirler falan zor olur biraz yemekleride ben pişiricem bu arada :)
vakit bulmakta zorlanabilirim mesaj sayılarım çok karıştı ama sonra düzenliycem şimdi çok uykum var herkese iyi geceler hepiniz çok iyisiniz motivasyon sıfır siz yokken iyi geceler herkese![]()
kızlar bu haftaki yaptıklarımı yazdım bi bakın çok heyecan yaptım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-799.html#post29747140
Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.
kızlar takımca bu haftaki başarımızdan dolayı hepimizi tebrik ediyorum.
emoşum seni de bireysel 1. liğin için kutlarım, harikaydık bu hafta.
hepinizi öpüyorum kızlar, ben kaçtım![]()
kızlar bu arada sabah 9:30da evden çktım, önce kardeşimi doktora götürdüm sonra geri geldik , ardından benim dr randevum vardı... bacağımda varis varmış yaa, azmış ama tedavi olayım dedim, hamilelikle artarmış çünkü, sorun olmasın diye şimdiden halledeyim dedim, neyse işte ben de doktora gittim, iğneyle bi şeyler enjekte etti, bandajlı yatıyorum şimdi... ardından diş doktoruma gittim, malum dişlere de baktırmak lazım
geçen sene yaptırdığım (başka bir dişçiye) kanal tedavisini beğenmedi yenilemek istiyor, bu adama da çok güvenirim yani.. neyse onu da planlıcaz önümüzdeki haftalara çünkü biliyorsunuz kanal tedavisi de uzun sürüyor... yani en az 2-3 kez gitmek lazım bu da 1 ayı geçiyor.. bööyle yani bugünüm inanılmaz yoğun geçti... hava güzel ama inanılmaz bir trafik var yani...
Bugünki menüm,
12:00
yagsiz et kavurmasi ile 1 yumurta
+ 1 dilim aycicekli tam bugday ekmegi
17:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
1 salatalik
21:00
1 tabak kuru soganli pazi kavurmasi
1 bardak ayran (2,5 yk yogurt 3,5% yag)
spor
3km az hizli adimlarla yürüyüs
2lt su
(2-3bardak yesil cay + 1 bardak mate cayi dahil)
arkadaşlar günaydın merhaba
kısmette tekrardan buraya yazmakda varmış :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii
gunaydıınnn kızlarrr
cok ozledim soyle doya doya rahat rahat yazmayı buralara:) sınavlarım bitti , simdi kutuphaneye internete girmek icin geldim, malum telefonum bozuldu telefondan giremiyorum artık.. o tamir olana kadar kutuphaneden kutphaneye yazabilicem..
arkadaslar bugun karataya basladım.. yanıma cevizlerimi aldım, bu arada taze sıkılmıs portakal suyu icebiliyormuyuz karatayda?
bakalım aksamım nasıl ggecicek, pilava veda etmek zorundayım
simdi biraz gecmise bakayım![]()
kızlar karatayda kepekli makarna yenebiliyor dimi, oyle okudugumu hatırlıyorum... ben makarnayı cok severim de, arada yerim belki diye esime aldırdım dun kepekli makarna.. tadı nasıl hicbir fikrim yok ama
birde daha karatay diyetimin ucuncu gununde, yani carsamba gunu misafirim olucak.. kısır yenebiliyor diye biliyorum karatayda, onun icin kısır yapıcam.. yanına ne yapayım sizce???
tatlı olarak sutlu tatlı mı yapayım kek filan mı? en hafif sekilde atalatabilmem icin yardım edinn!!
sen yap ama yeme demeyin sakın, o işi hic basaramamısımdır....![]()
ebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen
bu hafta mezun olabilirim![]()
hemen tanıtıyorum kendicağızımı
İsmim gülden 27 yaşındayım bir kızım var 8 yaşında
Senelerce kilo denilen illetin en üst sınırlarında dolaşmış biriyim 8.takımın yıllarca kaptanlığını yaptım ayşem de saolsun yardımcımdı oradan tanırım kendisini ve çooook da severim
8.takım kaptanlığım sırasında 115-120 aralarındaydım hep vermesemde almıyordum en azından sonra takımı bıraktım ve aldıkça aldım sonu olmayan ve dönüşü olmayan bir yola girdim
Artık bitti derken obezite cerrahisiyle tanıştım Öncelikle hocam Prof Dr Koray Tekinhocama ulaştım ve hayatımı onun ellerine emanet ederek ağustos 2011 de tüp mide ameliyatı oldum
sonrasın da mucize gerçekleşti ve tam 9 ayda 55 kilo verdim.Hep olmak istediğim gibiydim oldum
ameliyatımın üstünden 20 ay geçti hem kilomu sabitlemek hemde ah işte insanoğlunun gözü doymuyor şu 5 6 kiloyuda versem de ne güzel olur derdimdeyim
Ayşem sayesinde tekrardan sizlerleyim
Hepinize çooook kolay gelsin başarılar diliyorum
Obezite kaderiniz değildir
"İmkansız diye bir şey yoktur. Mucizeler zaman alır"![]()
arkadaşlar takımı kaptanı ve yardımcısı kim ?:26:
şuan kaçsın cnmmGülden abla ben en son 108i gördüm ameliyat olacak cesaretide verir bu durum inşallah dönmezsin o günlere bizde kurtuluruz en kısa zamanda gerçekten tebrikler
SAĞOL CANIM YAAA EVET BENDE DE GÜZEL Bİ ETKİ VERMEDİ ARTIK DETOKS FALAN DENEMİCEM ZATEN ÇOK AZ KİLOM KALDI 1 AYA BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU İŞİ AMA BAKALIM KISMET
BENCE GELSİN CANIM BURASI PAYLAŞIMA AÇIK Bİ SİTE HERKES PAYLAŞIM YAPABİLİR. SADECE LİSTEYE KAPTAN KARAR VERİR KİMİN GİRECEĞİNE HEMDE TECRÜBELİ Bİ ARKADAŞMIŞ BİZEDE YARDIMCI OLUR YANİ
NEYSE ZATEN GELMİŞ ARKADAŞ Bİ HOŞGELDİN DERİM ŞİMDİ
AYYYYYYYYYYYYYY SÜPERİZ BİZ YAAAAAAAAAAA
İNSAN ACAYİP MOTİVE OLUYO BUNLARI GÖRÜNCEEE
EMOŞ SENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM HAKETMİŞTİN BİRİNCİLİĞİ CANIM![]()
CANIM ZEYTİNLER ÇOK FAZLA...............
BUSE BANA SÖYLEYE SÖYLEYE KAFAMA KAZIDIM ŞİMDİ HER ZEYTİN YEDİĞİMDE O GELİYO AKLIMA 3 TANEDE BIRAKIYORUM.....
SENDE ÇOK YEME CANIM İSTERSEN
CANIM ARAN ANA ÖĞÜN GİBİ OLMUŞ FAZLA GELDİ BANA MASUM GÖZÜKSEDE BİDE AKŞAM YENEN MEYVELER OLMAMIŞ 3 TEN SONRA MEYVE YEMİYORUZ CANIM GÜNDÜZ TÜKETMEYE ÇALIŞ
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN CANIM.... TAKIM NASIL AMA BOMBA GİBİ İLERLİYORUZ.......
HAYRANIYIM MENÜLERİNİN
GİDİCEK CANIM İNŞ. ÇOK AZ KALDI
CANIM ANNENE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GALİBA YATIRMAMIŞSINIZ O YÜZDEN SEVİNDİMGEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN
CANIM OKUDUM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN ZATEN SENİN MENÜLERİN ÇOK DÜZENLİ GERÇEKTEN ÇOK DÜZENLİ KİLO VERİYOSUN KAÇAMAKLARIN YOK HAKEDİYOSUN BU BİRİNCİLİĞİ EN YAKIN ZAMANDADA MEZUN OLUCAKSIN İNŞ. SEN BİZİM TAKIMIMIZIN GURURUSUN SENİN MENÜLERİNİ OKUDUKÇA VERDİĞİN KİLOLARI GÖRDÜKÇE MOTİVE OLUYORUZ. BU TAKIMA İYİ GELDİN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM
OHHH ÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN YOKLUĞUN BELLİ OLUYO ONA GÖRE..............
BİZDE SENİ TEBRİK EDERİZ CANIM KENDİ KATKILARINI UNUTMA BİZDE EMEĞİN VAR MOTİVASYONU YÜKSEK TUTUYOSUN.
CANIM AKŞAM YEMEĞİN ÇOK GEÇ OLMUŞ BİRAZ ERKENE ÇEKMEYE ÇALIŞ OK.
HOŞGELDİN CANIM. SENİ HATIRLIYORUM BEN BAŞARI HİKAYENİ OKUMUŞTUM SANIRIM..... ÇOK HÜZÜNLÜYDÜ HİKAYEN AMA SONUCUNUN İYİ OLMASINADA ÇOK SEVİNMİŞTİM. UMARIM YANLIŞ HATIRLAYAMIYORDUM. AMELİYATLARI BENDE ÇOK FAZLA DESTEKLEMİYORUM MALESEF ÇÜNKÜ HERŞEY KİŞİNİN KENDİ ELİNDE VERMEKTE ALMAKTA........
BİRAZ TEHLİKELİ AMELİYATLAR ALLAH KORUSUN KİLO UĞRUNA CANINDAN OLABİLİRDİN....
NEYSE GEÇMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. İNŞ. KALAN KİLOLARINIDA BİZİMLE VERİRSİN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR SENİN İÇİN TEKRAR HOŞGELDİN YARDIMLARINIDA BİZDEN ESİRGEME OLURMU
CANIM SEN ZATEN DİYETE BAŞLADIĞINDA PİLAVA VEDA ETMELİYDİN. BENCE DİYETTEYKEN PİLAV MAKARNA KEPEKLİ OLSADA TÜKETME ONLARI HEDEF KİLONA ULAŞTIKTAN SONRA KORUMA DÖNEMİNDE TÜKETİRSİN. UNUTMA DİYETTESİN SEN KİLONU KORUMUYOSUN
KARATAY BANADA ÇOK CAZİP GELİYO İNŞ. BAŞARILI OLURSUN CANIM....
YAPIP YEMEYİ BAŞARAMADIĞIN SÜRECE KİLO VEREMEZSİN CANIM AMA BUNU BAŞARDIĞIN GÜN İŞTE GERÇEKTEN DİYETE VE ZAYIFLAMAYA BAŞLADIĞIN GÜNDÜR.
CANIM YAAA İNŞ. MEZUN OLURSUN AMA BİZİ BIRAKMA SENİN MOTİVASYONUNA İHTİYACIM VAR BENİM SONRA KİM SAYICAK BENİM YEDİĞİM SEYTİNLERİ
SEN MEZUN OL AMA BURDAN HİİİÇÇÇ GİTME OK
CANIM BENDE EBRU 28 YAŞINDAYIM 2 YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR..
72 İLE BAŞLADIM KİLO VERME YOLCULUĞUMA AMA 2 SENE OLDU YANİ DURAKLAMA DÖNEMİM ÇOK YANİ AMA KALICI OLDU ALMIYORUM ÇOK FAZLA HEDEFİMDE 53 SON 2,2 KİLO
TAKIM KAPTANI LADLİNE YANİ EBRU
YARDIMCISIDA TUĞBA VE BUSE CANIM
Ayşe abla bende iki gün üst üste tartıldim moralim bozuluyor öyle haftada bir en iyisi gerçektende emoş geçmiş olsun erkek arkadaşına corba pişirmende çok romantik![]()
![]()
cnm şöyle diyim sana, okul sadece sana öğrenme tekniğini öğretir.. onun dışında temeli alman yeterli.. gerisi sadece tecrübeyle olur.. hiç benim okulum iyi değil falan gibi düşünme... araştırmayı bil yeterben iş görüşmelerine gittiğimde sordukları hiç bir şey için bilmiyorum demedim.. ben bilmiyorsam, bilen birileri vardır, onlara ulaşmayı biliyorum dedim.. yani özetle: çok iyi bildiklerim için sonucu hemen veririm, bilmediklerim için yrn sonuçlanır dedim.. herkesin hoşuna gitti.. çok büyük firmalarla görüştüm, hepsinden de ok geldi, ben burayı seçtim.. kimler vardı dersen, vaillant,siemens,netaş vs vs vs yani zaten yeni mezundan bir şey beklenmez, kendine güven, yapabilirim, öğrenirim de yeter...
SAĞOL CANIM YAAA EVET BENDE DE GÜZEL Bİ ETKİ VERMEDİ ARTIK DETOKS FALAN DENEMİCEM ZATEN ÇOK AZ KİLOM KALDI 1 AYA BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU İŞİ AMA BAKALIM KISMET
BENCE GELSİN CANIM BURASI PAYLAŞIMA AÇIK Bİ SİTE HERKES PAYLAŞIM YAPABİLİR. SADECE LİSTEYE KAPTAN KARAR VERİR KİMİN GİRECEĞİNE HEMDE TECRÜBELİ Bİ ARKADAŞMIŞ BİZEDE YARDIMCI OLUR YANİ
NEYSE ZATEN GELMİŞ ARKADAŞ Bİ HOŞGELDİN DERİM ŞİMDİ
AYYYYYYYYYYYYYY SÜPERİZ BİZ YAAAAAAAAAAA
İNSAN ACAYİP MOTİVE OLUYO BUNLARI GÖRÜNCEEE
EMOŞ SENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM HAKETMİŞTİN BİRİNCİLİĞİ CANIM![]()
CANIM ZEYTİNLER ÇOK FAZLA...............
BUSE BANA SÖYLEYE SÖYLEYE KAFAMA KAZIDIM ŞİMDİ HER ZEYTİN YEDİĞİMDE O GELİYO AKLIMA 3 TANEDE BIRAKIYORUM.....
SENDE ÇOK YEME CANIM İSTERSEN
CANIM ARAN ANA ÖĞÜN GİBİ OLMUŞ FAZLA GELDİ BANA MASUM GÖZÜKSEDE BİDE AKŞAM YENEN MEYVELER OLMAMIŞ 3 TEN SONRA MEYVE YEMİYORUZ CANIM GÜNDÜZ TÜKETMEYE ÇALIŞ
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN CANIM.... TAKIM NASIL AMA BOMBA GİBİ İLERLİYORUZ.......
HAYRANIYIM MENÜLERİNİN
GİDİCEK CANIM İNŞ. ÇOK AZ KALDI
CANIM ANNENE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GALİBA YATIRMAMIŞSINIZ O YÜZDEN SEVİNDİMGEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN
CANIM OKUDUM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN ZATEN SENİN MENÜLERİN ÇOK DÜZENLİ GERÇEKTEN ÇOK DÜZENLİ KİLO VERİYOSUN KAÇAMAKLARIN YOK HAKEDİYOSUN BU BİRİNCİLİĞİ EN YAKIN ZAMANDADA MEZUN OLUCAKSIN İNŞ. SEN BİZİM TAKIMIMIZIN GURURUSUN SENİN MENÜLERİNİ OKUDUKÇA VERDİĞİN KİLOLARI GÖRDÜKÇE MOTİVE OLUYORUZ. BU TAKIMA İYİ GELDİN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM
OHHH ÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN YOKLUĞUN BELLİ OLUYO ONA GÖRE..............
BİZDE SENİ TEBRİK EDERİZ CANIM KENDİ KATKILARINI UNUTMA BİZDE EMEĞİN VAR MOTİVASYONU YÜKSEK TUTUYOSUN.
CANIM AKŞAM YEMEĞİN ÇOK GEÇ OLMUŞ BİRAZ ERKENE ÇEKMEYE ÇALIŞ OK.
HOŞGELDİN CANIM. SENİ HATIRLIYORUM BEN BAŞARI HİKAYENİ OKUMUŞTUM SANIRIM..... ÇOK HÜZÜNLÜYDÜ HİKAYEN AMA SONUCUNUN İYİ OLMASINADA ÇOK SEVİNMİŞTİM. UMARIM YANLIŞ HATIRLAYAMIYORDUM. AMELİYATLARI BENDE ÇOK FAZLA DESTEKLEMİYORUM MALESEF ÇÜNKÜ HERŞEY KİŞİNİN KENDİ ELİNDE VERMEKTE ALMAKTA........
BİRAZ TEHLİKELİ AMELİYATLAR ALLAH KORUSUN KİLO UĞRUNA CANINDAN OLABİLİRDİN....
NEYSE GEÇMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. İNŞ. KALAN KİLOLARINIDA BİZİMLE VERİRSİN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR SENİN İÇİN TEKRAR HOŞGELDİN YARDIMLARINIDA BİZDEN ESİRGEME OLURMU
CANIM SEN ZATEN DİYETE BAŞLADIĞINDA PİLAVA VEDA ETMELİYDİN. BENCE DİYETTEYKEN PİLAV MAKARNA KEPEKLİ OLSADA TÜKETME ONLARI HEDEF KİLONA ULAŞTIKTAN SONRA KORUMA DÖNEMİNDE TÜKETİRSİN. UNUTMA DİYETTESİN SEN KİLONU KORUMUYOSUN
KARATAY BANADA ÇOK CAZİP GELİYO İNŞ. BAŞARILI OLURSUN CANIM....
YAPIP YEMEYİ BAŞARAMADIĞIN SÜRECE KİLO VEREMEZSİN CANIM AMA BUNU BAŞARDIĞIN GÜN İŞTE GERÇEKTEN DİYETE VE ZAYIFLAMAYA BAŞLADIĞIN GÜNDÜR.
CANIM YAAA İNŞ. MEZUN OLURSUN AMA BİZİ BIRAKMA SENİN MOTİVASYONUNA İHTİYACIM VAR BENİM SONRA KİM SAYICAK BENİM YEDİĞİM SEYTİNLERİ
SEN MEZUN OL AMA BURDAN HİİİÇÇÇ GİTME OK
CANIM BENDE EBRU 28 YAŞINDAYIM 2 YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR..
72 İLE BAŞLADIM KİLO VERME YOLCULUĞUMA AMA 2 SENE OLDU YANİ DURAKLAMA DÖNEMİM ÇOK YANİ AMA KALICI OLDU ALMIYORUM ÇOK FAZLA HEDEFİMDE 53 SON 2,2 KİLO
TAKIM KAPTANI LADLİNE YANİ EBRU
YARDIMCISIDA TUĞBA VE BUSE CANIM