Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaarr :52:

bugün 2 aydır göörmediğim bi arkadaşımı gördüm okulda beni tanıyamadı yaa yüzün süzülmüş dedii çok mutlu oldum :16:
hocam da farketti zayıfladın mı sen dedii :52: mont vardı bi de üzerimde ona rağmen belli oluyo demekki :32:

şuan kaçsın cnmm

esirgemem cnm öncelikle sıcak karşılamanız için hepinize teş. ederim

aslında işin sırrı gerçekten çok az ama sık sık yemek bn 55 kiloyu öylelikle verdim

tabii kalorili yiyceklerde de uzak durdum ;)

evet canım bencede az ve sık yemek ama bu günlerde karatay kafamı klarıştırdı şu leptin hormonu acıktığımız zaman faaliyete geçiyomuş. yağları eritiyomuş ama bide şöyle bişey var uzun süre açlık metabolizmayı yavaşlatıyo kararsızım hangisi doğru geniş bikonu araştırmak lazım ama ben günde 1 ara öğün oda çok hafif bi iki hurma falan yani yaptığımdan beri kilo vermeye başaladım yani uzun süre aç kalmaya başlayınca kilo vermeye başladım 6 senedir ilk defa 55 i gördüm yani

çok sağol zelişciğim :) ben pişirmesine pişiriyorum da yedirebilsem bi de çok güzel olcak binbir nazla 1 kase çorba içirdim :9:

cerencim çok çok saol paylaştığın bilgiler için :16: ben baya karamsarlaştım bu aralar. iyi geldi düşüncelerin :) ben mesela php yi kendim öğrendim sırf meraktan :) şimdi bitirmeyi php den yapıyorum hocam bile benim kadar bilmediğini söyledi :) süper moral oldu bana :):)

bebeğimsin ya :16: çok teşekkür ederim canım bende düşünüyorum şimdi buraya gelmemiş olsaydım bu kadar iyi bi sonuç alamazdım :16:

bugün 2 aydır göörmediğim bi arkadaşımı gördüm okulda beni tanıyamadı yaa yüzün süzülmüş dedii çok mutlu oldum :16:
hocam da farketti zayıfladın mı sen dedii :52: mont vardı bi de üzerimde ona rağmen belli oluyo demekki :32:

emin ol alırdın canım çünkü inan bu senin başarın bizden çok paylaşım yapıyosun diyetisyene gidiyosun yani sen bu işi kafana koymuşsun nerde olsa başarırdın canım :34:

birde illaki protein bzm hocamızın dediği buydu

et tavuk balık, süt ve süt ürünleri

evet yaaa buna katılıyorum işte çok faydalılar çünkü bunları mutlaka tüketiyorum. yoksa bünyem güçsüz kalıyo

kesinlikle kahvaltılarda lor peyniri ve bir yumurta muhakkak derdi
arada süt ve öğnünüzün biri de et olcak yağsız ve karbonhidratsız (ekmek makarna pilav patates gibi...)

bunu duymuştum etle karbonhidrat biarada yenmemeliymiş. biz türk milleti yien tam tersine pilav mutlaka olmalı etin yanında :9::9::9:

Kızlar hasta oldum emre bana bulaştırdı çok kötüyüm her yerim ağrıyo kafamı kaldıramıyorum sizi çok seviyorum sakın unutmayın kocaman öpüyorum uyucam ben bütüngün sadece 1 kase çorba içebildim yani kaçamak felan yapmadım sizde yapmayınnnnn öptüm hepiniziiii

kızlar, ben de bugünkü menümü yazıp kaçıyorum.. evde bi kaç işim var, onları yapıcam, sonra keyif.. bu gece gelemem heralde.. öptüm çookkk...

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
200ml light süt + nesfit

ara(11:00)
2 kuru kayısı +2 kepekli grissini (unonun incecikler, cubuk kraket gibi)

öğlen(12:30)
köfte+yoğurt+salata+2 dilim kepek ekmeği

ara(15:00)
light sütlü neskafe + 3 kepekli grissini

ara(18:00)
4 kepekli grissini (minicikler walla)

akşam(19:30)
köfte + cacık

bugün spor yok kızlar, 1,5lt su, 1 yeşil çay (şu ve yeşil çaya akşam biraz ekleme yapabilirim, cacık çok suluydu, biraz hazmediyim :52: sonra..)

Kızlar hasta oldum emre bana bulaştırdı çok kötüyüm her yerim ağrıyo kafamı kaldıramıyorum sizi çok seviyorum sakın unutmayın kocaman öpüyorum uyucam ben bütüngün sadece 1 kase çorba içebildim yani kaçamak felan yapmadım sizde yapmayınnnnn öptüm hepiniziiii

geçmiş olsun tatlım :ssz:

arkadaşlar günaydın merhaba
kısmette tekrardan buraya yazmakda varmış :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii

hoşgeldin canım bn burcu

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +:14:yok cuma dışında tartılmak yok artık

sıkma canını ablaım ama börekten :D

Tünaydın kızlaaaar!!! Şimdi diyetisyenimden geldim, bir meyve salatası ve 4-5 yk nesfit yedim. Dinleniyordum hemen size de bildireyim dedim. Geçen tartılışımdan bu yana (8-9 gün) 2,5 kilo vermişim. Toplamda tam 10 kilo vermiş oldum çok mutluyuuumm:16::16::16::16::8:

Aşkım aslında fazla tüketme derken her günde bir kase içmen yeterli olacaktır. Bol karbonhidratlı çorbaların yanında 1/2 dilim ekmek yiyebilirsin vs. değişimleri zaten biliyorsun aşkım:8:

Canım sürekli tartıldan büyük hata zaten, ilginç bir diyet yapıyorsun. Büyük ihtimalle kilon sürekli dalgalanıyordur. Diyetini sekteye getirecek şeylerden kaçın..:31:

:8::8::8::8:

Busiş ya gitmeni hiç istemem ama... Her derim ya zaten kolum kadarsın aşkım be ya:14::9:

Canım sen hayatını göze alıp, o ameliyat masasına yatmışsın. Mükafatını da almışsın çok sevindim adına:12:

kolay gelsin bebeğim bende birazdan gideceğim okula pazartesi günlerini ayrı bi seviyorum 4 e kadar evdeyim :52:

zelişşş süpersin :) ben geç kalktım bugün sabaha kadar uyuyamadım ya bi gözüm açıktı hep :25:

hoş geldin aramıza :) ben emine emoş derler :) bilgisayar mühendisliği okuyorum 23 yaşındayım bekarım :) çok memnun oldum :)

canım yiyebilirsin çorba günlük 1 kase iyidir :)

hoş geldin tatlım :) aahhh herkes sınavlarını atlattı benimkiler daha cumartesi başlıyooo :53:

busemmm dün gözüm sen aradı vallahi :) sınavım iyi gibiydi ama çok zordu beklediğimden düşük gelebilir ama çok yüksek beklentim yoktu zaten inşallah bir sonraki sınavda yüksek alacağım :16:

tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ameliyat olmak gerçekten cesaret işi :) ben akupunktura bile cesaret edemedim :52:

cereeeeen sen bilgisayar mühendisi misin ben niye bilmiyorum bunu aaaaa benim gibi izinden gelen biri var :52: meslektaş olcaz ya biz :16: nerde çalışıyosun napıyosun benim bu aralar kafam karışık ne üzerine çalışacağımı bilmiyorum:31:

venüzzzz bu çok iyi :D

ben yapıorum emoşşşşş hatta bu akşam bunu ve plates yapcam :D

kızlar eve daha yarım saat önce geldim hemen yemek hazırladım yedim

sabah(09:00)

2 dilim tam bugday ekmeği arasına peynirli yagsız tost

1 bardak sade kahve

öğle(12:00)

sehriye çorbası

yogurt

tavuk ızgara

bir bardak çay ve galeta

1 yumurtadan yağsız çökelekli omlet

bolca yeşillik 1 domates

1 kk yağsız tuzsuz köy peyniri

5 zeytin

1 dilim tam bugday

2 litre su ama 3 e tamamlarım

daha spor yapmadım ama 20 dk plates 30 dk walk at home veya bacak egzersizi yapcam

1 büyük bardak (300ml) yeşilçay içicem :42::42::42:

Son düzenleme:
evet canım bencede az ve sık yemek ama bu günlerde karatay kafamı klarıştırdı şu leptin hormonu acıktığımız zaman faaliyete geçiyomuş. yağları eritiyomuş ama bide şöyle bişey var uzun süre açlık metabolizmayı yavaşlatıyo kararsızım hangisi doğru geniş bikonu araştırmak lazım ama ben günde 1 ara öğün oda çok hafif bi iki hurma falan yani yaptığımdan beri kilo vermeye başaladım yani uzun süre aç kalmaya başlayınca kilo vermeye başladım 6 senedir ilk defa 55 i gördüm yani

emin ol alırdın canım çünkü inan bu senin başarın bizden çok paylaşım yapıyosun diyetisyene gidiyosun yani sen bu işi kafana koymuşsun nerde olsa başarırdın canım :34:

evet yaaa buna katılıyorum işte çok faydalılar çünkü bunları mutlaka tüketiyorum. yoksa bünyem güçsüz kalıyo

bunu duymuştum etle karbonhidrat biarada yenmemeliymiş. biz türk milleti yien tam tersine pilav mutlaka olmalı etin yanında :9::9::9:

bir diyetisyende şöyle demişti bana da o mantıklı gelmişti az ve sık yemenin önemi; metobolizmayı yanan bir ateş oalrak düşünün o ateşe az zamanlarsa az odun atarsanız daha harlı yanar ama yanan ateşe bi anda çok odun atarsanız söner yanı durup durup bi anda yemek di kastı
bana mantıklı gelmişti

bugünkü menüm:

200ml light süt + nesfit

köfte + cacık

bugün spor yok kızlar, 1,5lt su, 1 yeşil çay (şu ve yeşil çaya akşam biraz ekleme yapabilirim, cacık çok suluydu, biraz hazmediyim :52: sonra..)

ooo süper tam dietlik menü

hoşgeldin canım bn burcu

sıkma canını ablaım ama börekten :D

venüzzzz bu çok iyi :D

ben yapıorum emoşşşşş hatta bu akşam bunu ve plates yapcam :D
hoşbulduk burcu hanım

1 bardak sade kahve

sehriye çorbası

yogurt

tavuk ızgara

bir bardak çay ve galeta

bolca yeşillik 1 domates

5 zeytin

1 dilim tam bugday

daha spor yapmadım ama 20 dk plates 30 dk walk at home veya bacak egzersizi yapcam

süper menüler bunlar

Tüm takım çok azimli ve istekli maşallah:nazar:

Aylar sonra ilkkez menü yazıyorum

sabah

2 haşlanmış yumurta

ara

1 meyveli soda 2 top dondurma

öğlen

fırın da 2 kanat 2 kanat budu

ara

1 nescafe 2 kaşık yoğurt

akşam

3 kaşık türlü 2 kanat

ara

1 türk kahvesi

arkadaşlar takımı kaptanı ve yardımcısı kim ?:26:

Ablacım öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. Takım kaptanımız yeni doğum yaptı.. LadyLiNe yani Ebru. Kaptan yardımcıları da (son zamanlarda faaliyet gösteremesem de) ben ve buse'yiz.. Ama bizim takımımız öyle güzel bi takım ki, herkes tüm işleyişe ortak :16:

az geçmişi inceledimde

8.TAKIM **196.ETAP SONUÇLARI** etap 3 cusu

AzRASILAM ( 122 / 120,0 / 2,0 / 1,63 ) azra_sila eski nick
handerya ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86% )
sevgilim_benim ( 61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,16 % )
xetrax ( 63,6 / 63,5 / 0,1 / 0,16)
papatya89 ( 61,5 / 61,5 / 0,0 / 0,00% )
senaygunergul ( 59,0 / 59,0 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 74,4 / 74,0 / 0,4 / 0,54% )
batuhanim ( 97,0 / 94,0 / 3,0 / 3,09 )
uruz ( 77,6 / 77,0 / 0,6 / 0,77% ) nightwinglover eski nick
AySeCeYlİn ( 63,9 / 63,5 / 0,4 / 0,63 )
elif190 ( 62,5 / 62,6 / -0,1 / -0,16% )

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 812,7 / 805,6 / 7,1/ 0,87% )

122 yi görmüşüm ben en son

way be waay :43:

Allahım bir daha o günleri yaşatmasın:18:

Aamiiin.. Şöyle bi bakınca.. Gerçekten çok güzel bi iş başarmışsın :46:

Ayyy şükür yaaa gelebildim....
Ne bitmez geçmişmiş öldürdünüz beni
işlerimde yoğundu anca okumayıp bitirip cevap yazabildim yani :20::20:
:9::9::9::9:

Baya baya bi geçmişe döndün ebrucum ondandır :9: ama o bir sürü alıntılar bitince insan çok mutlu oluyor :)

İşte bu işin en güzel yanlarından biri :8:

Canım çok geçmiş olsun..

bugünkü menüm:

200ml light süt + nesfit

köfte + cacık

Çokk güzel :nazar:

1 bardak sade kahve

sehriye çorbası

yogurt

tavuk ızgara

bir bardak çay ve galeta

bolca yeşillik 1 domates

5 zeytin

1 dilim tam bugday

Akşam yemeği biraz kahvaltılık olmuş çok seviyorum ben öyleeee :16: Afiyet olsun gayet güzel..

bir diyetisyende şöyle demişti bana da o mantıklı gelmişti az ve sık yemenin önemi; metobolizmayı yanan bir ateş oalrak düşünün o ateşe az zamanlarsa az odun atarsanız daha harlı yanar ama yanan ateşe bi anda çok odun atarsanız söner yanı durup durup bi anda yemek di kastı
bana mantıklı gelmişti

Gerçekten de çok mantıklı :28:

Ablacım öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. Takım kaptanımız yeni doğum yaptı.. LadyLiNe yani Ebru. Kaptan yardımcıları da (son zamanlarda faaliyet gösteremesem de) ben ve buse'yiz.. Ama bizim takımımız öyle güzel bi takım ki, herkes tüm işleyişe ortak :16:

Aamiiin.. Şöyle bi bakınca.. Gerçekten çok güzel bi iş başarmışsın :46:

Baya baya bi geçmişe döndün ebrucum ondandır :9: ama o bir sürü alıntılar bitince insan çok mutlu oluyor :)

İşte bu işin en güzel yanlarından biri :8:

Canım çok geçmiş olsun..

Çokk güzel :nazar:

Akşam yemeği biraz kahvaltılık olmuş çok seviyorum ben öyleeee :16: Afiyet olsun gayet güzel..

Gerçekten de çok mantıklı :28:
çizelgene baktım da süpersin yaa

işte bana göre asıl başarı sensin:nazar:

benmkisi sadece çok büyük bir cesaret :52:

ama sen gerçekten iradene sahip çıkıyorsun ve nefsine hakim oluyorsun

ben başaramadığım için kestirdim midemi:43:

boyun kaç cnm

çizelgene baktım da süpersin yaa

işte bana göre asıl başarı sensin:nazar:

benmkisi sadece çok büyük bir cesaret :52:

ama sen gerçekten iradene sahip çıkıyorsun ve nefsine hakim oluyorsun

ben başaramadığım için kestirdim midemi:43:

boyun kaç cnm

utandırıyorsun ablacım çok teşekkür ederim :17:

Benim boyum 1,64 ama vücudum kemikli biraz sanırım.. Yani ben 120 kilodayken karşımdakilere sorduğumda sence kaç gösteriyorum falan diye, 90-95 hadi olmadı ennn fazla 100 diyorlardı.. İkisi üçü değil herkes öyle söylüyordu. Tahminen 70 kg'ya indiğimde normal bir görüntüye kavuşmuş olacağım. Ama daha sağlıklı, daha hafif, daha zinde olmak için devamını da getirmek isteyebilirim. Hele bi o noktalara geleyim de :))

geçmiş olsun bebeğim mevsim değişiyo herkes hasta bu aralar :2:

bugünkü menüm:

200ml light süt + nesfit

köfte + cacık

grissinilerin çok olmuş sanki :) afiyet olsun canım :)

1 bardak sade kahve

sehriye çorbası

yogurt

tavuk ızgara

bir bardak çay ve galeta

bolca yeşillik 1 domates

5 zeytin

1 dilim tam bugday

:nazar::nazar: bu hafta gözdemsin burcummm :16:

Back
X