Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

laflarise canım ben de döner serbest,suyumda hergün 3,5 lt canım

güldencim olmaz zaten kuralına uyarsa emin ol canın istemeycek.doyana kadar serbest gıdalardan yemek varken insilün direncini tavan yaptıracak,kan şekerini yükseltip seni zora sokacak şeyler yeme bence.seninki karatay hocamın dediği gibi furuktoz şekeri bağımlılığı insan beynine gönderdiği sinyal ben bundan mutlaka yemeliyim yememeden yapamam bağımlılık yapıyor ama bir iki gün uysan zaten canın istemeyeck zamanla

güldencim olmaz zaten kuralına uyarsa emin ol canın istemeycek.doyana kadar serbest gıdalardan yemek varken insilün direncini tavan yaptıracak,kan şekerini yükseltip seni zora sokacak şeyler yeme bence.seninki karatay hocamın dediği gibi furuktoz şekeri bağımlılığı insan beynine gönderdiği sinyal ben bundan mutlaka yemeliyim yememeden yapamam bağımlılık yapıyor ama bir iki gün uysan zaten canın istemeyeck zamanla

Yok yok dönere bisi demedim gec kahvaltı yaa ondan :)

bugünki menüm

7:00
1 hurma
1 bardak yesil cay
1 bardak su

8.30
1 hurma bol su

11:00
2 kuru kayisi

12:00
1 kuru kayisi

13:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
2 kasik yogurt

19:00
1 tabak ezogelin corbasi
2 somon filet 200gr
1 büyük salata (kirmizi lahana 1 avuk, eisberg 1 acuv, yarim havuc, yarim taze sogan, yarim yk sivi yag (zeytin yagini dökecekken vazgectim cok zeytin kokuyordu :27:) birde misir konservenin suyunu döktüm saltaya cok kuruydu cünkü, birde suyunda fazla bisey yoktur sanirim.

yarim saat normal tempo yürüyüs hafif yokuslu
3lt su (1lt yesil cay; 0,5 lt su; 1,5lt tarcin cubuklu su)

Yok kastettigim sey zarar degil ona bakilirsa benim menulerim hem gecmiste hemde simdi daha zararli kastettigim su Tugba 120 kilodan hedefi 80 kiloya inmeye calisiyor su an 102.5 kilo yaklasik 22.5 kilo daha vermesi gerek bu kadar az menuyle bir sure sonra duraklamaya girer evet ilk basladigi kadar cok yemeyecek bu donemde ama bu kadarda azaltmicak yavas yavas dengeli olucak 100 ün altina indiginde bu menuye donebilir o zaman bunyesi bu duzene alismamis olucak ve kilo vermesi devam edicek duraklama yasamaz boylelikle cünkü onun icin 10 20 degil tam 40 kilo vermesi soz konusu.. Diyetisyenlerde bu sistemle gidiyorlar

kesinlikle haklısın

vucudu belli bi kaloriye alıştırıp sonra o kaloriyi 1000 den 1200 çıkartsan kilo alıyor insan
oysaki bir insan için günlük kalori ihtiyacı 1500 civarıdır
bilmem anlatabildim mi
senin ki mantık olarak çok doğru

acilen kitabını okumalıyım ayşem
okuyuncaya kadar böyle

Yok yok dönere bisi demedim gec kahvaltı yaa ondan :)

canım karatay 2 öğün öneriyor.sabah erken yiyemiyorum genelde 12 gibi yiyorum ama bugün eşimi bekledim 13 ü buldu.
belki zamanla 3 öğüne çıkarırım ama şimdilik böyle iyi. 3 öğüne çıkarırsam saatlere çok dikkat etmem lazım en az 5 olmalı,bu yüzden akşam yemeğim gece kalabilir,ben en geç 7 de bitirmiş oluyorum akşam yemeği yeme işini.bu şekilde bir süre devam edeceğim bakalım.

hayırdır inş. cnm

sercecik hayırdır ne oldu canım.
menü yazıp çıkacağım dedim çıkamadım:9:

kizlar ortada büyük mesele yokken, üstelik etraftakiler sahit ben hakliyken,
normal konustum fakat karsimdakiler "insan olunca" beni itti ve bana sövdü
sonuc polis cagirdim gereken islem yapildi.
simdi avukat arayacagim, sadece devlet ceza verirse daha az olabilir, belki avukat bulursam daha büyük ceza alir.
agzindan cikan sözü insanin kulagi duyacak okadar!
sen kalk önce bana saldir, sonra yanindaki adam bana sövsün bu olacak sey degildir.
Rabbim bu dünyadada öteki dünyadada cezalarini verecek insallah.
Adalete güveniyorum.

Emoş senin gibi bi çıtır beğeniyosa menülerimi bidaha şikayet etmiyorum:) lafraise tubişe çok kızmışsin sanki benim kilomda ona yakın hedefim 70 aynıyız yani menülerimızde benziyor gibi kızmayın tubişe :9:

nur ne oldu canım kim üzdü seni

güldencim kitabı okuyunca birebir uygulama ihtiyacı hisssedeceksin zaten:9:

sercecik menünde abartı bişey yok canım sabah miktar az olsada saaatler birbirine çok yakın,kan şekeri dengeni epey bozmuşsun, tam inmeye başlarken hop 1 hurma yeniden yükselmiş.

Son düzenleme:
canım karatay 2 öğün öneriyor.sabah erken yiyemiyorum genelde 12 gibi yiyorum ama bugün eşimi bekledim 13 ü buldu.
belki zamanla 3 öğüne çıkarırım ama şimdilik böyle iyi. 3 öğüne çıkarırsam saatlere çok dikkat etmem lazım en az 5 olmalı,bu yüzden akşam yemeğim gece kalabilir,ben en geç 7 de bitirmiş oluyorum akşam yemeği yeme işini.bu şekilde bir süre devam edeceğim bakalım.

ben 3 öğünü evde olduğumda 10:00 14:00 18:00 olarak yapıyorum ayşe abla

kizlar ortada büyük mesele yokken, üstelik etraftakiler sahit ben hakliyken,
normal konustum fakat karsimdakiler "insan olunca" beni itti ve bana sövdü
sonuc polis cagirdim gereken islem yapildi.
simdi avukat arayacagim, sadece devlet ceza verirse daha az olabilir, belki avukat bulursam daha büyük ceza alir.
agzindan cikan sözü insanin kulagi duyacak okadar!
sen kalk önce bana saldir, sonra yanindaki adam bana sövsün bu olacak sey degildir.
Rabbim bu dünyadada öteki dünyadada cezalarini verecek insallah.
Adalete güveniyorum.

geçmiş olsun canım,malesef kendini bilmez insan çok.tanıyor musun peki bu şahısları

bugünki menüm

7:00
1 hurma
1 bardak yesil cay
1 bardak su

8.30
1 hurma bol su

11:00
2 kuru kayisi

12:00
1 kuru kayisi

13:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
2 kasik yogurt

19:00
1 tabak ezogelin corbasi
2 somon filet 200gr
1 büyük salata (kirmizi lahana 1 avuk, eisberg 1 acuv, yarim havuc, yarim taze sogan, yarim yk sivi yag (zeytin yagini dökecekken vazgectim cok zeytin kokuyordu :27:) birde misir konservenin suyunu döktüm saltaya cok kuruydu cünkü, birde suyunda fazla bisey yoktur sanirim.

yarim saat normal tempo yürüyüs hafif yokuslu
3lt su (1lt yesil cay; 0,5 lt su; 1,5lt tarcin cubuklu su)

ne desem bilemedim ama saatler birbirine çok yakın ve hurma kan şekerini fazla yükseltio yoksa yanlış mı biliyorum :31:

geçmiş olsun canım,malesef kendini bilmez insan çok.tanıyor musun peki bu şahısları

hayir tanimiyorum, ikisi akrabaymis ama yabanciydilar türk degildiler.
bana polis huzurunda sahitlik edende türk dgldi. yani bu milletin iyiside var kötüsüde. keske olmasa.

ne desem bilemedim ama saatler birbirine çok yakın ve hurma kan şekerini fazla yükseltio yoksa yanlış mı biliyorum :31:

canim kahvalti yapmadigim icin ve sekerim düstügünü hissettigim icin tam okulda merdivenlerde yigilacak gibi oldum cantamdan o hurmayi zor cikardim yedim.
diger kayisilarda. bu gün tamamen disaria gecti günüm ve en az yagli disarida yiyebilecegim sey kuruyemisciden o kayisilari almakti.
sabah midem bulandigi icin sandvic yapmadim

kesinlikle haklısın

vucudu belli bi kaloriye alıştırıp sonra o kaloriyi 1000 den 1200 çıkartsan kilo alıyor insan
oysaki bir insan için günlük kalori ihtiyacı 1500 civarıdır
bilmem anlatabildim mi
senin ki mantık olarak çok doğru

Evet gercekten öyle mesela ben bu takımdan 57 ile mezun oldum yaklasık 1 ay oldu ama bu 1 aylık sürede yüklenmedim aynı düzende devam ettim arada tatlı yedim gec yedim ama yne dengeledim 100 gr dahi almadm simdi 55 e inmeye karar verdim son zamanlarda gram gram veriyordum 200gr gibi.. Ama bu ara isime yaradı bi nevi :) smdi daha hızlı gidiyor kilolar :) 1 2 haftamı almaz 55 :)

hayir tanimiyorum, ikisi akrabaymis ama yabanciydilar türk degildiler.
bana polis huzurunda sahitlik edende türk dgldi. yani bu milletin iyiside var kötüsüde. keske olmasa.

canim kahvalti yapmadigim icin ve sekerim düstügünü hissettigim icin tam okulda merdivenlerde yigilacak gibi oldum cantamdan o hurmayi zor cikardim yedim.
diger kayisilarda. bu gün tamamen disaria gecti günüm ve en az yagli disarida yiyebilecegim sey kuruyemisciden o kayisilari almakti.
sabah midem bulandigi icin sandvic yapmadim

anladım cnm neyse oturacak bunlar düzelcek menüler :16:

anladım cnm neyse oturacak bunlar düzelcek menüler :16:

insallah canim.
zaten haftasonu 2 tavuk budu izgara ve 3 sosis izgaradan nasil 800gr aldim soklardayim.
bugün tartildigimda 3 gr daha azdim.
cumaya kadar enaz bu 500gr gitmesi lazim, yoksa tartida arti cikacak :18::18::18::18::18:

insallah canim.
zaten haftasonu 2 tavuk budu izgara ve 3 sosis izgaradan nasil 800gr aldim soklardayim.
bugün tartildigimda 3 gr daha azdim.
cumaya kadar enaz bu 500gr gitmesi lazim, yoksa tartida arti cikacak :18::18::18::18::18:

cnm hiç bi sekilde işlenmiş gıda yani salam sucuk sosis tüketme tuz oranları nedeniyle vücudda su tutuyormuş bide her gn düzenli spor yap verirsin kilo ilk hafta bn spor yapmadığım için bide kaçamk yaptım ve sabit kaldım tartıda mesela :14:

Nur geçmiş olsun canım kötü bir gün geçirmişsin allah yardimcin olsun

Back
X