Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar tartıldim yine aynıyım acaba dijital olmadığı için mi bilmiyorum ama moralim bozuldu busi emoş ve lafraise porsiyonlarım öyle küçük değil kendimi fazla zorlamıyorum ama aynı kalmışım ışte :(

busi burda kalmana çok sevindim zayıfladığım çıtır olduğum günlerde yanımda olacaksın işte o kadar :9:

lafraise gördüm yorumunu beğenmişsin menümu tubişle kilolarımız yakın ya o yüzden :)

kızlar bütün geçmişi okuyorum ama unuttuğum şeyler olabilir telefondayim çünkü :16:

Menü

sabah 8:00
1 bardak süt

öğlen 12:00
2 dilim ekmek
peynir
kahvaltı sosu
3 zeytin

ara 17:00
4 kuru kayısı

akşam 17:30
haşlanmış tavuk
ayran

su 2 litre

zelişim sabah kahvaltılarının daha dolu dolu olması kanaatindeyim yavrum ben. Ama yediğin şeylere bakıcak olursak hepsi sağlıklı ve kaçamaksız bi menü. Yeşilçayı da ihmal etme e mi :34:

kızlar alışverişe çıkmıştık yeni geldik 6 dan beri dolaşıyoruz.menümü yazayım çım

13.00 da
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz

akşam 20.00
döner
salata
2 bardak ayran

Karatay diyetine göre gayet güzel bi menü yanılmıyorsam :34:

Bu nasıl menü??????????? Hic begenmedim bi bakıp cıkıyim dedim ama bunu gorupte yorum yapmadan duramadımmmmm su an bu kadar azaltacak pozisyonda degilsin bi 100ün altına in hic begenmedim !

mmmmm şey haklısın askım :18: :18:

Sabah
3 kuru incir
5 ceviz

Öğle
Ciger sis
2 d ekmek

Aksam
3 fındık

2 lt su

Fındık menülerini yediğim :9:

Busecimm yaa sana bi mail atcaktim unutttum yaa ben yarin atym olur mu simdi tlfdayim
Ayrıca istanbulda olan herkesle ayarlayalim bulusmayi :)
Tubişim bebegim sira sende hayirli kismett gelsinnn artikk hahaha :) sana kizdim amaaaaa

Aslında anlatacağım şeyler var ama.. :23:

selam kizlar direkt gecmise daldim yazmadan,

nasilsiniz?

bu gün benim icin berbat bir gündü, sinirlerimi asiri derecede yipratti bir "insan".

nur'um ya aşağıda yazmışsın okudum, geçmiş olsun gerçekten :31:

bugünki menüm

7:00
1 hurma
1 bardak yesil cay
1 bardak su

8.30
1 hurma bol su

11:00
2 kuru kayisi

12:00
1 kuru kayisi

13:30
2 tavuk budu izgara
1 domates
2 kasik yogurt

19:00
1 tabak ezogelin corbasi
2 somon filet 200gr
1 büyük salata (kirmizi lahana 1 avuk, eisberg 1 acuv, yarim havuc, yarim taze sogan, yarim yk sivi yag (zeytin yagini dökecekken vazgectim cok zeytin kokuyordu :27:) birde misir konservenin suyunu döktüm saltaya cok kuruydu cünkü, birde suyunda fazla bisey yoktur sanirim.

yarim saat normal tempo yürüyüs hafif yokuslu
3lt su (1lt yesil cay; 0,5 lt su; 1,5lt tarcin cubuklu su)

Mecburiyetten böyle olmuş sanırım ama kahvaltı en dikkat edilmesi gereke öğün. Her zaman böyle oluyorsa buna bi çare bulmalısın canım benim.. Bi yumurtan olsun, peynirin zeytinin yeşilliğin olsun mutlaka..

Emoş senin gibi bi çıtır beğeniyosa menülerimi bidaha şikayet etmiyorum:) lafraise tubişe çok kızmışsin sanki benim kilomda ona yakın hedefim 70 aynıyız yani menülerimızde benziyor gibi kızmayın tubişe :9:

nur ne oldu canım kim üzdü seni

Oy ben seni yerim :29:

insallah canim.
zaten haftasonu 2 tavuk budu izgara ve 3 sosis izgaradan nasil 800gr aldim soklardayim.
bugün tartildigimda 3 gr daha azdim.
cumaya kadar enaz bu 500gr gitmesi lazim, yoksa tartida arti cikacak :18::18::18::18::18:

Bebeğm şu hergün tartılma hastalığından vazgeçmelisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn :20:
kızlar 1 saat ugrastım, az daha alıntılarım yanıyordu :52: kurtardım ama smile lar gitti :5: umarım yanlış anlaşılmaz olmaz, çünkü şaka mahiyetinde sitemlerim, kızmalarım olmuştu :26: şimdi smile lar olmayınca çok sert duruyor bazı yazdıklarım :18:

Bunu söylediğin iyi olmuş :9: :16:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme
1 çay bardağı süt

öğlen 12.00
tavuk
yoğurt

akşam 16.00
tavuk

akşam 2 - 19.00
minik peynirli dukan sandviç (yanıma almıştım)

ara 21.00 (yengemlerdeydim)
çeyrek kase tavuklu salata , yağını süzdüm

2 kupa yeşil çay
3 lt su
tüm gün gezdim, spor yok

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle 16.30
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 19.00
küçük salata
1 köfte

1 kupa yeşil çay
2,5 lt su
10 dk aerobik egzersiz

Menüler güzel busem :16: Ama bi önceki gün akşam 21:00 de yemişsin o olmasaymış daha güzel olurmuş :34:

Bugünkü Menüm

sabah(12:00)

1 dilim kızarmış kepekli ekmek
kahvaltı salatası :
1 haşlanmış yumurta+salatalık+domates+maydonoz
(yumurtadan sıkılmamak için değişik şeyler denemeye başladım :9:)

ara:(15:00)

2 yk yoğurt

akşam:(18:00)

150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase ezogelin çorbası
2 yk yoğurt

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 3 ç. bardağı şekersiz çay
45 dk walk at home, 50 squats

hemşerim kıymetlim, sen de mi 2 öğüne indirdin yemekleriniii?

Hahah canim benim tubisle aramizdaki samimiyet bir baska o yuzden ona rahat rahat kizarim :))) biz onunla disardada gorustuk :)) o ara ogunleri atlayamaz bu kadar az yiyemez ama senin bugunku menune guzel seyler yazmistmm gozdrn kacirmissin :))

:18::18::18::18: artık ara öğün hep yapıcam, bu kadar az da yemicem, ecem de beni böyle :47: çatallamicak :9: bebeğiiiiim mmmmmmuah :16:

buse'm gönderdim mesaj sayılarımı :16:

Şimdi benim hemen evden fırlamam lazım, staja geç kalıyorum sizi seviyorum görüşmek üzere öğleden sonraaaaaaaaaa :4:

canim ben bunun anlamini tam anlamadim.
yani 1kg etin karsiligi yag orani mi bu yada sadece yag ve et kiyaslamasimi?

cnm o resim şu demek, 1kg et ve 1 kg yağı gösteriyor... yani yağın kütlesinin kastan ne kadar fazla olduğunu gösteriyor.. bu da aynı boyda aynı kiloda 2 insanın nasıl 2-3 beden farklı olabileceğini gösteriyor.. spor önemli yani :) vücudunda yağ yerine kas varsa (yeterli miktarda yağ tabi olacak) kilon fazla da olsa zayıf olabilirsin.. ya da yağ kaybettikçe vücudun hacmen ne kadar küçülüyor ona bak.. şık diyetlerle kas kaybedersen, tartıda yine 1 kg az çıkarsın ama hacmen ne kadar az farkeder onu düşün.. oooOOoooo ben daha çok yazarım bu resim üstüne :52::52::52::52::52:

zelişim sabah kahvaltılarının daha dolu dolu olması kanaatindeyim yavrum ben. Ama yediğin şeylere bakıcak olursak hepsi sağlıklı ve kaçamaksız bi menü. Yeşilçayı da ihmal etme e mi :34:

Mecburiyetten böyle olmuş sanırım ama kahvaltı en dikkat edilmesi gereke öğün. Her zaman böyle oluyorsa buna bi çare bulmalısın canım benim.. Bi yumurtan olsun, peynirin zeytinin yeşilliğin olsun mutlaka..

Bebeğm şu hergün tartılma hastalığından vazgeçmelisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn :20:

Menüler güzel busem :16: Ama bi önceki gün akşam 21:00 de yemişsin o olmasaymış daha güzel olurmuş :34:

:18::18::18::18: artık ara öğün hep yapıcam, bu kadar az da yemicem, ecem de beni böyle :47: çatallamicak :9: bebeğiiiiim mmmmmmuah :16:

yok tuğbam ya 12 de uyanınca dün öyle yedim. öğle yemeği arada kaynadı :31:

$tumblr_mk3fnsSpKk1s8504io1_500.webp kızlar bakın yağ,et sebze yediğimizde midemizin durumu

Tubiş kahvaltıyı yetiştiremedigim için sabahları en sağlıklısı süt içmek oluyor benim için onu içmesem dayanamam simit falan yerim canım bitki çayı hiç içmiyorum ama onu yapmaya çalışıcam

Kızlar regl oldum yani tartıda aynı görünmem doğal demi vermişimdir inşallah

Bugünkü Menüm

sabah(12:00)

1 dilim kızarmış kepekli ekmek
kahvaltı salatası :
1 haşlanmış yumurta+salatalık+domates+maydonoz
(yumurtadan sıkılmamak için değişik şeyler denemeye başladım :9:)

ara:(15:00)

2 yk yoğurt

akşam:(18:00)

150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase ezogelin çorbası
2 yk yoğurt

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 3 ç. bardağı şekersiz çay
45 dk walk at home, 50 squats

geç uyandığın için 2 menü olduğunu söylemişsin, karatay misali olmuş, güzel olmuş emoş :9:

Hahah canim benim tubisle aramizdaki samimiyet bir baska o yuzden ona rahat rahat kizarim :))) biz onunla disardada gorustuk :)) o ara ogunleri atlayamaz bu kadar az yiyemez ama senin bugunku menune guzel seyler yazmistmm gozdrn kacirmissin :))

Buseciiikk obur alintin cok uzundu tlfdan girdigim icin onu alamadim ondakilerede burdan cevap veriyim evet zayiflama hastaligina yakalandim o kesin :( herkes sisko geliyo gozume bende 55 te daha iyi durucam gibi :((
Evet boyum tamda 1 72 kilom 56.2 gogus yokkkk kalmadi gogus falan kucucuk oldu sutyenlerim sanki benim degilmis gibi buyuk bak bugunku provadan olculerim soyle gogus 85 bel 63 popo 90 3 cm incelince 60 i tutturucam :) of bilmiyorum bi 55 olym kesn orda kAlicamm keisn daha fazlasi yok tam 55 te degl 55.5 ta olsa yeter

Emoooooooosssss :)) zayiflama hastaligina yakalandim anorexia degil yedigimde masallah yiyorum :)) ama takinti oldu yillarin acisi olsaaa gerek oyle olunca findik aksammm yemegi oluyooooo

ecemcim çok üzüldüm senin için şimdi ben :14: lütfen göğüs kalmadıysa ne yapacaksın öyle zayıflığı gözünü seveyim ya, yakında evleniyorsun erkekler göğüssüz kadından hoşlanmaz :50: kadınsı değil kiiiiii :44: bence devam etme, artık sağlıksız görünme şekline girdin bence sen. normal değil yani, abarttın artık ecem. ve sen bizim gibi protein diyeti de yapmadığın için benim tahminim yüzün çirkinleşti :18: bana şuan 36 tam oluyor yani dapdar olmuyor, tam istediğim gibi. ama bazısının kalıbı dar diye sanırım yine de dar oluyor. ben durucam, durmayı bilmek lazım :26: 34 beden olmalısın şuan, 36 sana olmuyordur artık :26:

çok zayıf ve hatsız, çocuk gibi çirkin olacağıma, zayıf ve güzel olmayı yeğlerim :31:

lütfen kararını gözden geçir, 57 diyordun bak 55 e indin, 1 kg iniyorum diyorsun ama işte 1 kg çok fazla fark, 1 verince, 1 kilo daha vermek istiyorsun. böyle devam edersen soluğu hastanede almak zorunda kalacaksın bir gün :5:

günaydın öğleden sonra buralardayımmmmmmmmmmmmm :16::16::16:

günaydın tatlım, tamam :16:

Günaydın kızlar tartıldim yine aynıyım acaba dijital olmadığı için mi bilmiyorum ama moralim bozuldu busi emoş ve lafraise porsiyonlarım öyle küçük değil kendimi fazla zorlamıyorum ama aynı kalmışım ışte :(

busi burda kalmana çok sevindim zayıfladığım çıtır olduğum günlerde yanımda olacaksın işte o kadar :9:

lafraise gördüm yorumunu beğenmişsin menümu tubişle kilolarımız yakın ya o yüzden :)

kızlar bütün geçmişi okuyorum ama unuttuğum şeyler olabilir telefondayim çünkü :16:

üzülme zelişim, hatanı bulmaya çalış menülerinde, neyi eksik yapıyoruz acaba :44: spor eksik bu çok etkiler, ama yediğin şeylerin yağ oranına bak, porsiyon fazla olabilir yeterki yağsız olsun :31:

Günaydın canlarım günaydııııın :16:

günaydın tubişim 09.04.2013 mesaj sayını 10 olarak göndermişsin, ama sanırım o 08.04.2013 ün mesaj sayısı olmalı dimi? çünkü bugün daha bitmedi, karıştırdın sanırım :26:

ay evet smile lar gitti dünkü alıntımdan çok kötü oldu birdeeen :52:

o anlatacağın şeyleri ben de merak ettim baaaaaaakkk :23:

buse'm gönderdim mesaj sayılarımı :16:

Şimdi benim hemen evden fırlamam lazım, staja geç kalıyorum sizi seviyorum görüşmek üzere öğleden sonraaaaaaaaaa :4:

tamam tatlım, hepsini notladım. bugün paylaşacağım 2 haftalık listeleri :31:

Günaydııııın Kızlaaaaarrrr....

kaçtım kızlar, sonra görüşürüüüüzzzz :54::54::54::54::54::54:

günaydın ve görüşürüz ceronimo :9:

Eki Görüntüle 680229 kızlar bakın yağ,et sebze yediğimizde midemizin durumu

vay canınaaaaaaaaa :52: ama sebzeler karnı doldursa bile, sindirim ve tok tutma açısından etler 2 kat daha doyurucudur, bunu unutmayın :34:

Günaydın arkadaşlar

Sabahtan beri elektriğiimiz yok bakım varmış

günaydın tatlım hoş geldin, geçmişte sana yazdığımı okudun mu takıma girme konusunda bir şey demiştim sana :34:

Tubiş kahvaltıyı yetiştiremedigim için sabahları en sağlıklısı süt içmek oluyor benim için onu içmesem dayanamam simit falan yerim canım bitki çayı hiç içmiyorum ama onu yapmaya çalışıcam

olmaz kabul etmiyorum :20: sütü içeceksin ama sandviçini alacaksın yanına, akşam yatmadan hazırla dolaba koy, yolda ye canım. kararım bu :19:

Kızlar regl oldum yani tartıda aynı görünmem doğal demi vermişimdir inşallah

zelişşş bende oldum ya aynı güne mi denk geldik :9: ilk gün şüşkinlik oluyo da cumaya kadar gider canım :16:

ay noluyor böyle ben de dün oldum :27: regl takımı olduk kızlaar :9:

ağzım kuruyor seviniyorum artık, ağız kuruluğu yağ yakımını gösteriyor diye :27:

evet sayın seyirciler, kıymetli misafirleeeeeeeeerrrrr :27:

sabah tartıldım ve kilom 50.4 :32:

Back
X